Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Γαλλία και Γερμανία για σήμερα.....

Τις καλησπέρες μου και ελπίζω να μη σας κορόιδεψαν σήμερα.... Κι ας ελπίσουμε ότι δε θα μας κοροιδέψουν και οι σημερινές μας επιλογές.

Πρώτη επιλογή θα είναι η σταθερή αξία στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, η πρωτοπόρος Αζαξιό που υποδέχεται τη Σατορού. Αν και με πολλές απουσίες οι Κορσικάνοι, πιστεύω θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και να κάνουν ένα βήμα παραπάνω για την άνοδο.

Παιχνίδι ουραγών για Μετς και Γκρενόμπλ. Αν και ο άσσος παίζεται στο 1,70 στον ΟΠΑΠ και γύρω στο 1,85 στο internet, εμείς θα επιλέξουμε το Χ2, αφού η Μετς έχει τιμωρημένους τους αμυντικούς Μπρεζερί και Ταμπουρά και μία τετράδα από τραυματίες. Πέρα από αυτό, 10 παίκτες έλειπαν την τελευταία εβδομάδα αφού είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Και αν δεν καταφέρει η Γκρενόμπλ να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό ξεχνάει την υπόθεση παραμονή.

Ένα ακόμα γαλλικό παιχνίδι, ανάμεσα σε Λε Μαν και Ανζέ. Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 6 ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου η πρώτη, με μόλις μία ήττα μέσα στο 2011 η δεύτερη, θα προτιμήσουμε την ισοπαλία και ένα ενδεχόμενο g/g. Και για τους ριψοκίνδυνους..... ημίχρονο/τελικό : 1/Χ.

Τέλος, θα προτιμήσουμε το διπλό της Σάλκε η οποία αντιμετωπίζει την τρίτη από το τέλος Σαν Πάουλι, η οποία θα έχει και πολλές απουσίες. Η αλλαγή τεχνικού στη Σάλκε και οι καλές μονάδες που διαθέτει θα φέρουν άλλο αέρα στην ομάδα που ελπίζουμε να τους φέρει τη νίκη.

Αυτά για σήμερα και..... προσοχή στους ψεύτες!!!!


2 σχόλια: