Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPERLEAGUE by Viologos


Καλησπέρα. Η άνοιξη ήρθε επιτέλους και ελπίζουμε να έρθει και στοιχηματικά. Στο White Hart Lane, αυτή την ώρα, τα γκολ έμπαιναν βροχή και τα σπιρούνια επικράτησαν με 3-2 της Στόουκ (Ποια Στόουκ;). Πάμε στην ελληνική πραγματικότητα.

435. ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Το ματς της αγωνιστικής. Ό,τι έχτισε έναν ολόκληρο χρόνο ο Βόλος του Τσιώλη μπορεί να το γκρεμίσει ο Άρης του Τσιώλη. Αρκετά τυχεροί οι κίτρινοι στο ματς με την Τρίπολη, θέλουν μόνο νίκη για να συνεχίσουν να κυνηγούν την πεντάδα, αφού με ισοπαλία το λένε το ποίημα. Από το Βόλο λείπει όλη η άμυνα, οπότε το ματς λογικά θα ανοίξει. Θα παίξω τον πετσοκομμένο άσσο (1.55)

436. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Με 30 βαθμούς ο Ατρόμητος υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Καβάλα. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει αυτή τη στιγμή 28 και πέφτει. Λογικά ο Δώνης πρέπει να ζητήσει βαθμό ή βαθμούς αύριο απέναντι στον αδιάφορο δαφνοστεφανωμένο. Ο Ατρόμητος με κουβάδιασε προχτές, οπότε αν δεν πάρει βαθμό του εύχομαι: Εκεί, εκεί στη Β εθνική. Άσσο-Χ (διπλή ευκαιρία) (1.81)

437. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ. Δε θυμάμαι τον ΠΑΟΚ να κερδίζει μέσα στον Ηρακλή από τότε που ήμουν μαθητής! Με Τσιρίλο και Σνάουτσνερ ή Μπαλάφα στα στόπερ το γκολ φαίνεται βέβαιο. Θεωρώ ότι το Χ βολεύει και τους δύο, αφού ο Ηρακλής σώζεται οριστικά και ο ΠΑΟΚ μπαίνει και μαθηματικά στα playoffs. Χ (2.80), under (1.45), σκορ 1-1 (4.75) και σκόρερ, αν το βρείτε, Γιάκομπ με κεφαλιά!

438. ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ. Ντέρμπι μίσους για τις γειτόνισσες. Η Καβάλα έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ και απέχει 6 βαθμούς από αυτόν. Λογικά δύσκολα θα μπει πεντάδα, αλλά παίζει το τελευταίο της χαρτί. Η Ξάνθη με 35 μετά το Βόλο θα κάνει τουρισμό και στην Καβάλα. Άσσος (1.75), λίγο ριψοκίνδυνος περισσότερο για εξωαγωνιστικούς λόγους.

439. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ. Σόρρυ, σόρρυ..

439. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Στο (1.15) ο άσσος πλέον, κλαίω από τα γέλια. Εντάξει θα σωθεί η Μπαρτσελόνα-Κέρκυρα. ΝΟ ΒΕΤ!

440. ΛΑΡΙΣΑ – ΑΕΚ. Με 25 η ΑΕΛ πρέπει να πάρει τη νίκη για να ελπίζει σε θαύμα μέσα στο Καραισκάκης και πάλι όμως δεν εξαρτάται από αυτήν η σωτηρία. Η ΑΕΚ είναι ό,τι να ’ναι γενικώς, μπορεί να φάει δύο ή να ρίξει τέσσερα. Δεν ασχολούμαι. Μόνο το over (1.80) έχει στοιχηματική αξία.

441. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Οι πράσινοι τουρίστες των Σερρών με Σισέ μπροστά δεν το γλιτώνουν το κράξιμο σε περίπτωση στραβής. Καίγεται ο Αστέρας που έχει καλή παράδοση στο ΟΑΚΑ και υποδέχεται τον Πανιώνιο τελευταία αγωνιστική στην Τρίπολη. Δεν θα το παίξω σε δελτίο, αλλά εκτιμώ άσσος (1.30) και over (1.70)

442. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ. Ο σωμένος εναντίον του πεσμένου. Εγώ θα πάω με τον ΄΄σηκωμένο΄΄ Μήτρογλου. Άσσος (1.55) και σκόρερ Μήτρογλου με στραβοκλωτσιά!

Ανακεφαλαιώνοντας θα παίξω: Άσσο Άρη, Άσσο-Χ (Δ) Ατρόμητο, Χ Ηρακλή και Άσσο Καβάλα. Συνολική απόδοση: 13.7

Καλά Κέρδη και καλό Τηλεμπανιστήρι σε όλους!!!

Κυνηγώντας τους πρωταθλητές!!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του LIFE BET!
Φάγαμε τα μούτρα μας χθες αφού δε πέρασε κανένα από τα 3 σημεία που προτείναμε...δε πειράζει...στο πρόγραμμα είναι κι αυτά. Το θέμα είναι να μη συμβαίνουν συχνά.

Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια αυτό το ΣΚ.
Για σήμερα λέω να εμπιστευτώ 3 υποψήφιους(ο ένας μάλλον είναι σίγουρος) πρωταθλητές και δύο goal-goal που θεωρώ, λόγω απόδοσης, ότι αξίζουν πονταρίσματος...

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Ματς τελικός για το Αμβούργο αλλά διάλεξε λάθος αντίπαλο. Η εμφάνιση της Ντόρτμουντ σε τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Αννόβερο έδειξε γιατί αυτή η ομάδα είναι στη πρώτη θέση. Πάμε με τους Βεστφαλούς..
ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Η Φενέρ θέλει τη νίκη για να περάσει ξανά πρώτη και νομίζω ότι οι πρόεδροι των δύο ομάδων αυτό συζητούσαν στο χθεσινό φιλικό τους γεύμα. Προβάδισμα για τον Νιάνγκ και τη παρέα του...
ΜΟΝΑΚΟ-ΛΙΛ: Με νίκη η Λιλ κάνει αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Και γιατί να μη την πραγματοποιήσει σε ένα γήπεδο-εκκλησία και με μία Μονακό που παλεύει να σωθεί;;;
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΡΟΜΑ: Άμυνα της Ρόμα στην Ιταλία δεν υπάρχει και με Σάντσες-Ντι Νατάλε από την άλλη σίγουρα θα δεχτούν ένα γκολάκι. Από την άλλη δε διαγράφουμε την επιθετική φιλοσοφία της Ρόμα. Γκολ εκατέρωθεν...
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ: Ο Μουρίνιο ενδέχεται να κάνει κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος, κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτούν οι Βάσκοι. Από την άλλη Ρεάλ χωρίς γκολ πάει;;;Όχι βέβαια...πιθανό goal-goal.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 (2,14)
ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 (1,93)
ΜΟΝΑΚΟ-ΛΙΛ 2 (2,16)
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΡΟΜΑ goal-goal (1,63)
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ goal-goal (1,73)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 17,59 μονάδες με ποντάρισμα 40 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 43,98% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €400 και το καθαρό κέρδος €175,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €4000 και το καθαρό κέρδος €1759 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ!


Καλημέρα σε όλους άλλο ενα σ-κ με πολλά πρωταθλήματα χωρίς ξεκάθαρα φαβορί.

οι σημερινές μας επιλογές είναι:σύστημα 3-4-5

ΜΠΛΑΚΠΜΕΡΝ 1, ΜΟΤΙΓΧΑΜ 1, ΘΕΛΤΑ 1, ΤΕΝΕΡΙΦΗ 1, ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1.

Για την κυριακή μία 3αδα: ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 1, ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1, ΑΡΗΣ 1.


Καλό σαββατοκύριακο με επιτυχίες...

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

INTERNATIONAL ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ


Καλησπέρα. Το πηγάδι φαίνεται να μην έχει πάτο, αλλά εμείς συνεχίζουμε. Η αλήθεια είναι ότι στοιχηματικά το 2011 είναι τόσο ματωμένο που θα χρειαστούν πολλοί κουβάδες για να μαζέψουν το αίμα που ρέει άφθονο. Μετά το κατεστραμμένο, λοιπόν, στοιχηματικό διήμερο (χορτάσαμε γκολ τουλάχιστον),επανερχόμαστε με παιχνίδια ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. 3 σαββατιάτικα και 1 λίγο μετά την Εκκλησία.

258. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΣΤΟΟΥΚ: Οι πετεινοί μάζεψαν ντόρτια από τη βασίλισσα προχτές και πρέπει να συνέλθουν. Ποια Στόουκ; Άσσος (1.65)

332. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τις χωρίζουν τόσοι βαθμοί όσοι μιας καλής μέρας του Μάη. Ανεβασμένη η βασίλισσα που προέρχεται από γκέλα. Διπλό (1.65)
361. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΡΟΜΑ: Μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα που κάποτε έφαγε 3 από τον ΠΑΟΚ πήγαινε τρένο. Τα χάλασε με την Λέτσε. Η δε Ρόμα είναι από τις πλέον αλλοπρόσαλες ομάδες του πλανήτη. Θα πάω με την παρέα των Σάντσες και Ντι Νατάλε που με νίκη θα έχουν την τιμή να παίζουν του χρόνου στην ίδια διοργάνωση με τον Ολυμπιακό. Άσσος (2.10)

381. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΤΖΕΝΟΑ: Η ομάδα της Καρδιάς μου αν θέλει να βγει στο Europa League (κατάντια), τέτοια ματς οφείλει να τα καθαρίζει. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος, αλλά θα πάω με τον μεγάλο (ηλικιακά και όχι μόνο) Ντελ Πιέρο και τον Κράσιτς. Άσσος (1.50)

Αυτά όσον αφορά τα διεθνή. Συνολική απόδοση 8.60. Θα επανέλθω αύριο με το καλύτερο πρωτάθλημα του κοσμού. Ελλάδα, εννοείται!!!
Κάθε Παρασκευή από τα λίγα πρωταθλήματα που προσφέρονται για στοίχημα είναι αυτό της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας. Πάμε λοιπόν....

Πρώτος αγώνας για σήμερα αυτός ανάμεσα σε Μπουλόν και Βαν. Η Μπουλόν προσπαθεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι της ανόδου μετά από τις δύο σερί νίκες. Αντίθετα, η Βαν παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας σήμερα και αρκετές απουσιες βασικών παικτών. Αν η Μπουλόν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για άνοδο, παιχνίδια σαν τα σημερινά πρέπει να τα καθαρίζει.

Στη συνέχεια έχουμε την Ανζέ, που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, να αντιμετωπίζει την τρίτη από το τέλος Μετς, η οποία και αυτή θα έχει σοβαρές απουσίες. Σαφώς καλύτερη, από τις δύο, η Ανζέ που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως επειδή είναι ψιλοαδιάφορη στο πρωτάθλημα, θα καλύψουμε την επιλογή μας με το Χ.

Συνεχίζουμε με το Νιμ-Χάβρη. Η Νιμ μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογία (πολύ χαμηλά!!) αλλα μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Χάβρη, η οποία εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη. Κίνητρο έχουν και οι δύο με τη Νιμ να παλεύει για τη σωτηρία και τη Χάβρη για την άνοδο. Ποιο θα υπερισχύσει; Δεδομένου ότι παίζει και η χειρότερη επίθεση (Νιμ) με καλύτερη άμυνα (Χάβρη), θα προτιμήσουμε το Χ2 και θα δώσουμε και ένα προβάδισμα στο under.

Πάμε και στο άλλο αγαπημένο πρωτάθλημα της Παρασκευής, αυτό της Bundesliga 2. Εδώ θα επιλέξουμε το ματσάκι μεταξύ των ουραγών Όσναμπρικ και Μπίλεφελντ. Αγώνας στον οποίο δίνουμε το προβάδισμα στη γηπεδούχο αφού η Μπίλεφελντ λίγες ελπίδες έχει για την παραμονή. Ο Λίνεν προσπαθεί αλλά δεν αρκεί αυτό. Τα χρέη έχουν πνίξει τη Μπίλεφελντ και δε νομίζουμε ότι θα τα καταφέρει απέναντι στην Όσναμπρικ..

Αν και αργά οι προβλέψεις μας...... ελπίζουμε να μας πληρώσουν!!!

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ...

Καλησπέρα σε όλους μια άκρως πετυχιμένη βραδιά εχθές με 3στα3 σημεια να περνάνε. Για σήμερα οι επιλογές μας ειναι λίγες και με επιφύλαξη,αλλά θα επιλέξουμε μια 3αδα λογω το οτι χθές πήγαμε ταμείο... ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ 1, ΕΡΕΜΠΡΟ 1, ΝΤΕΡΙ 1. Καλό βράδυ σε όλους!

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!


Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Άλλη μία θετική βραδιά η χθεσινή με μεγάλο bet τον παιχταρά FALCAO της Πόρτο που μας πλήρωσε χθες. Όχι ένα αλλά τρία γκολακια πέταξε στις Ρωσιδούλες χθες. Πληρωθήκαμε και από το goal-goal της Μπενφίκα με την Αϊντχόφεν, αφού και οι δύο το έχουν το γκολ...
Η Τζούνιορ μας τα χάλασε λίγο που δεν έβαλε ένα γκολάκι και να έχουμε το απόλυτο...αλλά ο FALCAO μας τα έδωσε απλόχερα οπότε...συνεχίζουμε...

Πολλά παιχνίδια B' κατηγοριών σε διάφορα πρωταθλήματα και οποιαδήποτε εκτίμηση για σημείο είναι επικίνδυνη...γι'αυτό κι εμείς πάμε να ματώσουμε τα δίχτυα!!!


ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ-ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Μας πλήρωσε η Όσναμπρικ τη περασμένη Παρασκευή με το over που έβγαλε στο ματς με την Καρλσρούη. Η Όσναμπρικ θέλει μόνο νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις ενώ η τελευταία Μπίλεφελντ παίζει χωρίς άγχος εδώ και καιρό. 19 over σε 28 παιχνίδια για τις δύο ομάδες...με την ευχή μας να τα κάνουν 20!!!

ΕΜΕΝ-ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ: Και οι δύο ομάδες είναι όσα πάνε και όσα έρθουν στα γκολ. Η δε Αλμιρε Σιτι έχει δεχθεί 80(!) γκολ σε 29 παιχνίδια...απίστευτο ρεκόρ. Μικρή απόδοση στο over αλλά το κρατάμε...

Και ένα παιχνίδι για τους διαδικτυακούς παίχτες:

CARMARTHEN TOWN-HAVERFORDWEST: Πρωτάθλημα Ουαλίας, στο οποίο το σημείο του over, στατικστικά, επιβεβαιώνεται πολλές φορές. Εδώ θα πάμε και στατιστικά αλλά και με τη μέχρι τώρα φόρμα των ομάδων. Τρύπιες άμυνες και για τους δύο, με 58 και 69 γκολ παθητικό αντίστοιχα σε 28 ματς και με 21 over για τη πρώτη και 20 για τη δεύτερη...θα πάμε με τα πολλά γκολ έστω και σε αυτήν την απόδοση...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ-ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ over 2,5goals (1,80)
ΕΜΕΝ-ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ over 2,5goals (1,50)
CARMARTHEN TOWN-HAVERFORDWEST over 2,5goals (1,50)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 17,59 μονάδες με ποντάρισμα 37 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους: 47,54% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €370 και το καθαρό κέρδος €175,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €3700 και το καθαρό κέρδος €1759 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΨΙΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ

KAΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΝΗΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ.ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ AOYGKSMPOYRGK-GROITER FIRT.Η ΠΡΩΤΗ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΣΤΙΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ HERTA ΜΕ 57 ΒΑΘΜΟΥΣ 2 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ, Η ΓΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ ΣΤΙΝ 4 ΘΕΣΗ ΜΕ 50. Η ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΕΛΕΥΤΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ -ΕΚΤΟΣ. Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 1,75 ΔΙΧΝΗ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ.  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΕΡΜΟΝ-ΤΡΟΥΑ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΓΚΑΤΙΚΟΥΝ ΜΕ 39 ΒΑΘΜΟΥΣ.Η ΤΡΟΥΑ ΟΜΩΣ ΣΕ 15 ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ!!!Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΧΝΗ ΚΑΛΟΣ ΜΕ 1,90.ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟΣ ΑΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ-ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΤΟΥΡΑ ΑΠΕΧΕΙ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΕΛΕΖ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ 1,75 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ.        ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΒΕΡ ΤΗΣ ΑΑΧΕΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ,ΟΠΟΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ 12 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΒΕΡ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ Β ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΝΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΔΩΣΗ 2,00!!ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΥΠΛΟ ΤΗΣ ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ,ΜΕ ΤΟ 2,65 ΤΙΣ ΓΟΥΔΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.   ΜΕ ΣΕΒΑΣ ΠΑΝΤΑ!! ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

goal-falcao-goal!!!



Γειά και χαρά σε όλους τους φίλους του LIFE BET!!!
Θετικά έκλεισε η χθεσινή μέρα με το under στο Λονδίνο να βγαίνει εύκολα και το over στο Καμπ Νου να το βγάζει μόνη της η Μπάρτσα. Δε δικαιωθήκαμε στον σκόρερ όμως. Ο Villa είχε τις ευκαιρίες του αλλά δε το παστέλωσε και τα 5 γκολ της Μπάρτσα ήλθαν από αμυντικούς και μέσους!!!Θέλει και λίγη τύχη σε τέτοια στοιχήματα...



Βραδιά Europa League η σημερινή με ενδιαφέροντα αλλά και πονηρά παιχνίδια. Θα σταθώ σε δύο από αυτά με κάποια ειδικά στοιχήματα και σε ένα παιχνίδι του Copa Libertadores...

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ομάδες που σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία. Και οι δύο προέρχονται από ήττες στα πρωταθλήματά τους από Πόρτο και Τβέντε αντίστοιχα. Για την Μπενφίκα το αποψινό παιχνίδι είναι το ματς της χρονιάς αφού το πρωτάθλημα έχει χαθεί και μαθηματικά, ενώ η Αϊντχόφεν (σύμφωνα και με τα λεγόμενα του προπονητή της) θα προσπαθήσει να σκοράρει για να έχει περισσότερες πιθανότητες στον επαναληπτικό της Ολλανδίας. Στα αγωνιστικά, για τη Μπενφίκα εκτός με τραυματισμό ο βασικός μέσος Κάρλος Μάρτινς, ενώ για την Αϊντχοφεν ο επίσης τραυματίας βασικός επιθετικός Τοϊβόνεν. Πολύ ταλέντο στις επιθέσεις και των δύο ομάδων...θα πορευθούμε με αυτό!!!

ΠΟΡΤΟ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ: Η πορτογαλική ομάδα αποτελεί το φαβορί στο ζευγάρι αλλά και για την κατάκτηση του φετινού Europa League. Δεύτερη ομάδα από τη Ρωσία (μετά την ΤΣΣΚΑ) που αντιμετωπίζουν οι Δράκοι. Σε εκπληκτική φόρμα όλη η ομάδα, αλλά εμείς θα πάμε με το πουλέν μας, τον μεγάλο FALCAO που τον συναντάμε σε πολύ δελεαστικές αποδόσεις...

ΓΚΡΕΜΙΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ: Παιχνίδι για το Copa Libertadores με το μεγαλύτερο κίνητρο να το έχει η Γκρέμιο. Η πρωτοπόρος στον όμιλο Τζούνιορ έχει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, όλα στο over και με σκορ 2-1!!! Η Γκρέμιο θα παίξει επιθετικά για τη νίκη κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτεί η ψιλοαδιάφορη Τζούνιορ. Θα πάμε με τις επιθέσεις και των δύο...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ goal-goal (1,86)
ΠΟΡΤΟ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ anytime scorer Falcao (2,40)
ΓΚΡΕΜΙΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ goal-goal (2,00)

Καλό υπόλοιπο Πέμπτης...

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 15,33 μονάδες με ποντάρισμα 34 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους: 45,09% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €340 και το καθαρό κέρδος €153,3 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €3400 και το καθαρό κέρδος €1533 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

ΠΑΜΕ ΜΕ EUROPA LEAGUE


Καλημέρα σε όλους τους φίλους, σήμερα είναι ακόμη μία ευρωπα'ι'κή μέρα και θα την τιμήσουμε αποκλειστηκά,γιατί ο συνδιασμός διαφόρων προταθλημάτων με την ευρώπη δέν αποδίδει.Τα σημερινά παιχνίδια δέν προσφέρονται για δυνατά πονταρίσματα γιατι οι εκπλήξεις ήταν πάρα πολλές στις προηγούμενες αγωνιστικές του θεσμού.

Οι σημερινές μας επιλογές είναι: ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1, ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ under, ΠΟΡΤΟ 1.


Καλή χημεία...για σίγουρα ταμεία!!!

ΤΟ ΔΥΠΛΟ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ!!

VΑN  DESAR-ROONEY KAI TO ΔΥΠΛΟ ΒΓΗΚΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΓΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ROONEY ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΧΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΡΗ ΤΙΝ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ!!ΕΠΙΣΕΙΣ Ο  VAN DESAR ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΤΑ ΜΕΓΗΣΤΑ!!

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους τους Life Bet όσον αφορά για χθές η Λούτον δεν μας έκανε την χάρη και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, ενώ τα υπόλοιπα σημεία περάσανε. Για σήμερα, οι επιλογές μας είναι : σερκλ μπριζ 1, τσελσι x, μαδεργουελ over.


Καλή επιτυχία!!

Champions...under+over+villa!!!

Γειά και χαρά σε όλους τους φίλους του LIFE BET!!!Μετά από ένα διάστημα αποχής λόγω διακοπών είμαστε και πάλι εδώ στα γνωστά μας λημέρια...
Ελπίζω να πήγατε καλά αυτές τις μέρες στοιχηματικά...τα παιδιά του LIFE BET με μια γενική ματιά το ΣΚ και μέχρι χθες έδωσαν αρκετά καλές εκτιμήσεις που ελπίζουμε να σας έστειλαν ταμείο...


Σήμερα έχουμε τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια για την φάση των 8 του Champions League και μ'αυτά θα ασχοληθούμε μόνο γιατί τα υπόλοιπα παιχνίδια του κουπονιού δεν είναι για πολλά πολλά...Πάμε να τα δούμε λοιπόν...

ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.: Μεγάλη σύγκρουση στην Αγγλία με τη Τσέλσι να βλέπει τη διοργάνωση του Champions League ως ευκαιρία για να ικανοποιήσει τους πληγωμένους φιλάθλους της από τις πολλές κακές φετινές εμφανίσεις που είχαν ως αποτέλεσμα τον πρόωρο αποχαιρετισμό από τη διεκδίκηση της Premier League. Στα αγωνιστικά, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο αμυντικος David Luiz λόγω συμμετοχής του στην Ευρώπη με την πρώην του ομάδα(Μπενφίκα). Η Μάντσεστερ τα πηγαίνει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, δείχνει ότι είναι η μόνη σοβαρη ομάδα και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτή που θα κατακτήσει τη φετινή Premier League. Ο Σερ Άλεξ Φέρκιουσον ζει και αναπνέει για τέτοια παιχνίδια ανεξάρτητα από το πρωτάθλημα. Στα αγωνιστικά, επιστρέφει ο Φέρντιναντ από τραυματισμό και μοναδικοί απόντες οι Ράφαελ, Ο'Σέϊ και Φλέτσερ. Η προϊστορία είναι με το μέρος της Τσέλσι,όπου σε σύνολο 19 αγώνων με γηπέδούχο τη Τσέλσι έχουμε 8 νίκες για Τσέλσι, 4 νίκες για Μάντσεστερ και 7 ισοπαλίες. Τελευταία νίκη της Μάντσεστερ στο Στάμφορντ Μπριτζ το 2002. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Πιστεύω πως όποια ομάδα προηγηθεί θα πάρει και τη νίκη. Αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω κάπου για να το μάθω.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: Δείχνει αναμέτρηση ανάμεσα σε Δαβίδ και Γολιάθ αν και η Σαχτάρ έδειξε τα δόντια της στη Ρόμα με εύκολη πρόκριση. Όμως εδώ έχουμε το βουνό που λέγεται Μπάρτσα. Ο Γουαρδιόλα προσπάθησε να προσγειώσει τους πάντες λέγοντας: ''Παίζουμε με μία ομαδάρα και αν δεν πιάσουμε το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης θα μείνουμε εκτός διοργάνωσης''. Στα αγωνιστικά, χωρίς Πουγιόλ και Αμπιντάλ οι Καταλανοί ενώ οι Ουκρανοί κατεβαίνουν κομπλέ απόψε. Θα πάμε με το υψηλό επίπεδο απόδοσης που πρέπει(σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γουαρδιόλα) η Μπάρτσα να πιάσει και να το μετουσιώσει σε πολλά τέρματα...ένα από αυτά αφιερωμένο από τον David Villa!!!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. under 2,5goals (1,67)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ over 2,5goals (1,65) και anytime scorer Villa (2,12)

Καλή τηλεθέαση και απόψε και καλό ταμείο σε όλους...

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 14,01 μονάδες με ποντάρισμα 31 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους: 45,19%, όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €310 και το κέρδος θα ήταν €140,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €3100 και το κέρδος €1401 κοκ
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΜΦΙΡΟΠΗ ΜΕΡΑ!!!ΚΟΝΤΑΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ!!!ΛΥΠΟΝ 126 MPESIKTAS ΑΣΑΚΙ.1,75    MANGESTER X2 ΔΥΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 1,60 ΚΟΝΤΡΑ ΥΠΑΜΕ ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΛΥ Η ΟΜΑΔΑ!!132SELTIK ΑΣΣΟ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΔΙΧΝΗ ΣΤΑΘΕΡΟ.!!!136 INTERNASIONAL ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΙΤΗ ΣΕΡΙ 9 ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 2,55 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΟΟ!!!ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΠΑΙΖΗ ΚΑΚΛΗΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ-ΘΑ ΛΥΠΟΥΝ ΣΙΒΟΚ,ΓΙΟΥΛΟΥΜ,ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΓΚΟΥΤΙ.        ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΟ 138 ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΟΒΕΡ 1,75    ΥΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ !!ΜΕ ΣΕΒΑΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

πηγαμε ταμειο με τον χαβαλε

πηγαμε ταμειο με τον χαβαλε το over τις inter μας βγηκε στο χαλαρο,οπως προβλεψαμε οι αμυντικες γραμες τους ηταν χαλια το τελευταιο διαστημα.ο ασσος τισ real kai αυτος χαλαρα αναμενομενος θα ελεγα.και η sauthampton τα καταφερε μια χαρα.ΥΠΑΜΕ ΧΑΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ!!ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΧΑΛΑΡΑ...

                                                                      Καλησπερα σε ολους τους φιλους η μερα σημερα, δεν προτεινεται για δυνατα πονταρισματα γιαυτο θα ασχοληθουμε με μια χαλαρη 4αδα. ρε'ι'τζερς 2, ιντερ χ ημ, ρεαλ 1, λουτον 1. καλο ποδοσφαιρικο βραδυ....

TRIADA XAVALE GIA TON REFENE

Καλησπερα!!για σημερα βλεπω πολυ απλα πραγματα,λογο το οτι οι ομαδες δεν δινονται για υψηλα ποσα και τα ποσοστα ειναι χαμιλα!!λυπον πιστευω στο OVER TIS INTER ME TIN SALKE(DYNATES EPITHESEIS KONTRA SE ASTATHEIS AMUNTIKES GRAMES)STON ASSO TIS REAL-TOTENAM(AFTO LEEI H LOGIKH OXI PWS H TOTENAM DEN MPORH NA KANH TIN ZHMIA STON MOURINIO POU DIXNH ASTATHEIS)EPISEIS STO ASSAKI TIS SAOUTHAMPTON-TSARLTON ME 1,40 XAMILO OMWS ARKETA!!

ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ (ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ)!!!


Χωρίς πολύ μπλα μπλα, αυτό το διήμερο θα παίξω:

103. Μοράττι - Γερμαναράδες: Under (1.60)

104. Special One - Πετεινοί: Under (1.90)

129. Playstation - Πρώην Ανατολικό Μπλοκ: Over (1.35)

130. Αμπράμοβιτς - Τσίχλας: Χ (3.10)

Συνολική Απόδοση: 12.7

Καλή Επιτυχία και Καλό Τηλεμπανιστήρι!!!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΤΑΜΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ...

Καλησπερα σε ολους,ενα πετυχημενο Σ.Κ. περασε με 3στα3 το σαββατο, και 5στα5 την κυριακη, εκτος της συμπληρωματικης 3αδας που ολα τα παιχνιδια σπασανε στο φιναλε. Για σημερα θα ασχοληθουμε με μια 3αδα για χαμηλο πονταρισμα. μιντιλαντ 1, γκετεμποργκ 1, μποχουμ 2. καλο βραδυ...

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Κουβάς στη Γαλλία και στα "εξαφανισμένα" παιχνίδια αφού επαληθεύτηκε μόνο αυτό μεταξύ Κιέβο και Σαμπντόρια. Ευτυχώς μας έσωσαν τα υπόλοιπα, αφού Εργοτέλης, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κέρδισαν (με τον ΠΑΟΚ όπως είπαμε να μη βάζει πολλά γκολ). Το μεγάλο μπαμ το έκανε ο Πανσερραϊκός που κέρδισε τον ΠΑΟ με 1-0, ο οποίος μάλλον πήγε στις Σέρρες για μπουγάτσες.... Τέλος πάντων.... Γενικότερα ένα άσχημο, στοιχηματικά, σαββατοκύριακο για πολλούς με πολλά "ανάποδα" αποτελέσματα. Καλό σας βράδυ!!!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE


Κέρκυρα - Πανιώνιος 1-2. Σε ματς που οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να χάσουν παίζοντας με παίκτη παραπάνω. Βέβαια στο Ποντικονήσι δεν τους παίρνει από κάτω καθώς το επόμενο παιχνίδι είναι εντός με τον άνετο πλέον Καραγεωργίου.

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 1-2. Μεγάλο διπλό για τους κίτρινους που παίζοντας και αυτοί με 10 κατάφεραν να κερδίσουν. Τραγική λεπτομέρεια, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, Λαζαρίδης έριξε ουσιαστικά στην Β την ομάδα με την οποία αγωνιζόταν για τεσσεράμιση χρόνια. Ο δε Παπάζογλου απέδειξε γιατί δεν θα ξαναπαίξει ποτέ σε μεγάλη ομάδα. Στην προβλεψή μας για over δικαιωθήκαμε, ενώ η Τρίπολη έχασε και πέναλτυ προς το τέλος.

Πανσερραικός - Παναθηναικός 1-0. Το μπαμ της αγωνιστικής, 1-0 με τον δήμιο των μεγάλων, Γιώργο Γεωργιάδη. Ο ΠΑΟ για τουρισμό ήρθε στις Σέρρες, ελπίζω να απόλαυσαν τουλάχιστον τον ήλιο στην πόλη και τον ακανέ μας.

Εργοτέλης - Ηρακλής 1-0. Ξεφτιλιστήκαμε στοιχηματικώς...Σώθηκε ο Εργοτέλης με αυτή την νίκη και έστειλε στον κουβά όσους πιστεύαμε στο Χ. Η τρίτη ομάδα που κέρδισε με παίκτη λιγότερο, σήμερα. Ο Ηρακλής πλέον, με έναν βαθμό στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ σώζεται.

Ολυμπιακός - Καβάλα 3-1. Βγήκε το over εδώ. Ήθελε ο Μαρινάκης να πάρει το ματς και σαν καλύτερη ομάδα από την Καβάλα το πήρε. Η Καβάλα υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την γειτόνισσα Ξάνθη και με νίκη ελπίζει για πεντάδα.

ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0. Σχετικά λίγος κόσμος στην Τούμπα. Τα μάτια μας πονέσανε από το θέαμα, παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ πήρε τους 3 βαθμούς και θέλει άλλον ένα για την είσοδο στην πεντάδα. Στοιχηματικά όλα κύλησαν ομαλά. Άσσος, under, 1-0 σκορ. Μόνο στον σκόρερ πέσαμε έξω, καθώς ο Κλάους έχει αποκτήσει πελατειακή σχέση με την ΑΕΛ. Γκολ αφιερωμένο στον Cirillo που έχασε πριν λίγες μέρες τον πατέρα του.

ΑΕΚ - Ατρόμητος 1-0. Την πατήσαμε και εδώ. Επαγγελματική νίκη της ΑΕΚ που μπαίνει στα playoff. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική, ματς που θα μας απασχολήσει σίγουρα.

Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη 3-0. Βγήκε ο άσσος που παίχτηκε αρκετά εδώ. Για τσίπουρα πήγε η Ξάνθη στον Βόλο. Ο Ολυμπιακός πάει στο Βικελίδης την επόμενη αγωνιστική και στη συνέχεια υποδέχεται τον Παναθηναικό. Μμμμ...

Στοιχηματικά δεν τα είδαμε και πολύ καλά τα παιχνίδια. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια. Καλή βδομάδα σε όλους.

Μα πού είναι τα παιχνίδια;;

Μέρα των αντι-φαβορί η χθεσινή, αφού Άρσεναλ, Ρεάλ, Τσέλσι δεν τα κατάφεραν χθες και η Μπάρτσα με τη Μπάγερν τα κατάφεραν με τα χίλια ζόρια.

Και πάλι 3 στα 4 μας έβγαλε η χθεσινή μέρα με καλές αποδόσεις. Αν δε στράβωνε και της Τσέλσι.....

Πάμε λοιπόν για σήμερα στο πρώτο "εξαφανισμένο" παιχνίδι της Κυριακής, ανάμεσα σε Κιέβο και Σαμπντόρια. Βολικός ο βαθμός της ισοπαλίας και για τις δύο αφού η Σαμπντόρια μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή της στα παιχνίδια με Λέτσε και Μπρέσια στην έδρα της και η Κιέβο δεν αγχώνεται ιδιαίτερα αφού θέλει γύρω στους 4 βαθμούς στις υπόλοιπες αγωνιστικές για να ησυχάσει οριστικά. Στο internet το Χ θα το βρείτε γύρω στο 1,60. Για να δούμε......

Παρόμοια με τις πάνω, καμία από τις Τζένοα και Κάλιαρι δεν έχει να κυνηγήσει κάτι στο μεταξύ τους παιχνίδι και θα φτάσουν χεράκι-χεράκι στους 40 βαθμούς. Εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ και αυτό το παιχνίδι (όπως και από πολλές εταιρίες στο internet) , ωστόσο αν το βρείτε το παιχνίδι, το Χ θα το βρείτε γύρω στο 2,5, οπότε θα δώσουμε και ένα μικρό προβάδισμα στον άσσο.

Και επειδή όπου παρασκήνιο, η Ελλάδα πρώτη.... πού είναι το Εργοτέλης-Ηρακλής;; Οεο;; Εννοείται ότι λείπει ΚΑΙ αυτό από τον ΟΠΑΠ.... Μπορούμε να βρούμε την ισοπαλία γύρω στο 1,70 και μάλλον θα είναι η επιλογή μας (ίσως και με κάλυψη στον άσσο...) για τη Superleague για σήμερα. Κατά τ' άλλα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα φτάσουν εύκολα ή δύσκολα στη νίκη, ο ΠΑΟΚ λογικά θα κερδίσει (μην περιμένετε και πολλά γκολ χωρίς Βιερίνια...). Τα υπόλοιπα δεν τα πειράζουμε αν και το Χ στην Κέρκυρα δε θα ενοχλούσε κανένα. Ολυμπιακό Βόλου-Ξάνθη και Αστέρα-Άρης δεν τα αγγίζουμε.... Τζιζ......

Τέλος, θα παίξουμε από Γαλλία τον άσσο της Σεντ Ετιέν κόντρα στη Βαλενσιέν, η οποία μακρυά από την έδρα της εμφανίζεται εξαιρετικά αδύναμη και η Σεντ Ετιέν θέλει να ξεκαθαρίσει με την υπόθεση παραμονή και, γιατί όχι, να κυνηγήσει την έξοδο στο Europa League. Και αν και δεν προτιμάμε να παίζουμε με τα γκολ, "βλέπουμε" ένα overακι ανάμεσα σε Λανς και Μαρσέιγ.

Ιταλία και Ελλάδα θέλουν λίγο ψάξιμο στο internet για να τα βρεις αλλά πιστεύω να μας πληρώσουν. Καλή αναζήτηση λοιπόν και..... καλά τσιπουράκια!!!

ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ???

Το απολυτο ειχαμε εχθες σαββατο 3στα3 σημεια περασανε με καλες αποδοσεις, και παρολο οτι δωσαμε ενα συστημα 3-4-5 για σημερα παμε με μια ακομη συμπληρωματικη 3αδα λυων 2, μπροντμι 1, σπορτινγκ λισαβονας 2. καλη επυτιχια, και κυριως καλη...χημεια