Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Viologos is back!!


Γεια σας! Μετά από ένα κενό περίπου 10 ημερών και αφού ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ μας έφτιαξε την ψυχολογία επιστρέφω με 2 ματς για αύριο.

390. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. ΑΣΣΟΣ (2.20). Ο Λεβαδειακός δείχνει ότι δεν θα πέσει αμαχητί ενώ ο Πανιώνιος έχει πολλά οικονομικά και εσωτερικά προβλήματα.

404. ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΑΣΣΟΣ (3.30). Όλοι θα το παίξουν διπλό. Εγώ θα πάω με την ομάδα που καίγεται για βαθμούς.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 7.3

Καλό Σαββατοκύριακο και νίκες στις ομάδες σας!

ΚΑΡΦΩΤΗ ΤΑΤΡΑΔΑ BY TEO...



Kαλησπέρα σε όλη την παρέα με 4 σημεία θα ασχοληθούμε σήμερα τα οποία είναι:

ΠΕΣΚΑΡΑ 1, ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 2, ΛΙΛ 2.


Καλή επιτυχία σε όλους...

ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ BY ASPROMAYROS

Καλησπερα αυτο δεν ειναι στοιχημα ειναι δυστύχημα με την κρισταλ παλας να δέχεται γκολ στο 88 και να μας πετάει καδο!!σημερα ολα τα μικρα θεωρούνται στανταρακια,διαλεξα μια τετραδα με 242)ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ-ΓΚΟΥΠΙΟ 1 ΜΕ 1,55   257)ΚΠΡ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1 ΜΕ 2,10 253)ΜΠΑΓΕΡΝ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜ 1 ΜΕ 1,20  260)ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΠΟΛΤΟΝ 1 ΜΕ 1,20. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 281)ΝΤΟΚΑΣΤΕΡ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2 ΜΕ 1,60  341)ΒΕΣΤΕΡΛΟ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2 ΜΕ 1,55 (ΑΧΑΣΤΟ)

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

τριαδα στατιστηκα κ μπονους by aspromayros

Καλησπερα στους φίλους σήμερα εχουμε 226)ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΝΤΕΡΜΠΗ 1 ΜΕ 2,05 στα τελευταία 5 εκτος η ντερμπη εχει 4 ηττες και μια ισοπαλια και γενικα στα τελευταια 10 συνολικα 7ηττες 2 ισοπαλιες και μια νικη,απο την αλλη μερια η γηπεδούχοι στα τελευταια 5 εντος εχουν 2νικες 3 ισοπαλιες. 209)ΜΟΝΑΚΟ-ΜΕΤΣ 2 ΜΕ 2,90 η μονακο στου 15 τελευταίους αγωνες εχει μονο μια νικη  και στα 5 εντος εχει 3 ισοπαλιες και μια νικη μια ηττα.Η μετς στα 4 τελευταια εκτος εδρας εχει 2 νικες 2 ηττες.ΚΑΙ ΚΛΗΝΟΥΜΕ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ  219)ΤΣΒΟΛΕ-ΚΑΜΠΟΥΡ 1  με 1,40 στα τελευταία 5 εντος η τσβολε εχει μονο νικες και γενικα στα 10 τελευταια εχει 9 νικες και μια ισοπαλια,οι φιλοξενουμενοι στα εκτος εχουν 2 ηττες μια νικη,δυνατή ομως ομαδα. ΓΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Χ ΤΗΣ ΑΡΛ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΟΥΡΟ,και οι δυο δεν τα πανε καλα οι μεν γυπαιδουχοι εντος οι δε φιλοξενούμενοι εκτος.Επισης τα χαμηλα σημερα της χερακλες και μααστριχ πιστευω μπορουν αφοβα να κλείσουν 

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΥΤΟΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΗΡΘΑΜΕ ΣΚΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ

Και ξαφνικά στην οθόνη μας μετά το γκολ του κλαους εμφανίζεται η πιο χαρακτηριστική μορφή του παοκτσιδικου κόσμου,στο πρόσωπο του αποτυπωμένη όλη η διψασμένη ανάγκη για εκτόνωση.Άλλοι είπαν το σύνθημα ήρθαμε σκαστοί απο την κλινική βγήκε για αυτόν,εγω δεν ξέρω ενα όμως ειναι σίγουρο πως μάλλον το παοκ εισαι πρεπει να αποτυπώνεται στην μορφή του αδερφού

ΣΤΟΟΥΚ-ΝΤ ΚΙΕΒΟΥ ΑΝΑΛΗΣΗ

Για τον 5ο όμιλο η Στόουκ υποδέχεται την Ντιναμο Κιέβου σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που θέλουν βαθμό ή βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια του ομίλου.

Η Στόουκ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 10 βαθμούς με 3 νίκες και μία ισοπαλία με 8 γκολ υπέρ και 3 κατά. Παρά την διαφορά που έχει από την δεύτερη και Τρίτη θέση η Στόουκ σήμερα θέλει θετικό αποτέλεσμα αφού την τελευταία αγωνιστική δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της Μπεσίκτας.

Στην Premier League κάνει σχετικά καλή πορεία και βρίσκεται λίγο κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας απόσταση ασφαλείας από την θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό.

Το Σάββατο κέρδισε εύκολα με 3-1 την Μπλάκμπερν έχοντας καλή απόδοση και σήμερα θέλει την νίκη ώστε να καθαρίσει την πρόκριση.

Ο Τόνι Πούλις δύσκολα θα κάνει αλλαγές στην αρχική σύνθεση σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι οι Κράουτς, Εθερινγκτον και Πινναντ θα βρίσκονται κανονικά στην ενδεκάδα.

Η Ντιναμό Κιέβου ήταν το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά δεν το έχει αποδείξει μέχρι τώρα.

Στο όμιλο βρίσκεται στην Τρίτη θέση με 5 βαθμούς ένα πίσω από την δεύτερη Μπεσίκτας και 5 από την σημερινή αντίπαλο της. Μέχρι τώρα έχει δύο ισοπαλίες με Στοόυκ και Μακαμπι Τ.Λ. ενώ κέρδισε εντός την Μπεσίκτας και έχασε εκτός. Σήμερα θέλει θετικό αποτέλεσμα για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Στον Ουκρανικό πρωτάθλημα μετά από 18 παιχνίδια βρίσκεται στην κορυφή, είναι αήττητη με 14 νίκες και 4 ισοπαλίες με 39 γκολ υπέρ και μόλις 8 κατά. Δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού προέρχεται από 3 νίκες με σχετικά καλές εμφανίσεις.

Η Ντιναμο Κιέβου δεν έχει νεότερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί με την ίδια ομάδα που έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Πιθανές ενδεκάδες

Στοόυκ (4-4-2): Μπεγκοβιτς - Γουιλκινσον, Χουθ, Απσον, Χιγκιμποθαμ - Πίναντ, Γουελαν, Ντιλαπ, Εθερινγκτον - Κράουτς, Τζόουνς.

Ντιναμο Κιεβου (4-3-3): Σοβκοφσκι - Ντανιλο, Αλμειντα, Γιουσουφ, Μπεταο - Αλίεφ, Βουκογεβιτς, Γκούσεφ - Σεφτσένκο, Ιντειε, Ιαρμολένκο.

GO PAOK FOR A WEEK(ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ)


Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΚΜΑΡ-ΚΟΠΕΝΧ-ΜΠΡΙΖ-ΑΝΟΒΕΡΟ ασπρομαυρος

Καλησπέρα στους φίλους σήμερα έφυγε ενας συντάκτης αποφάσισε να ασχοληθεί με άλλο μπλοκ.ο καθένας τραβάει το δρόμο του μονο που εδω το μπλοκ ξεκίνησε να μιλάει για φίλους προς φίλους,και δεν ειναι σαιτ ειναι μπλοκ δεν εχει σκοπό το κέρδος αυτη ειναι η διαφορά μας.Σημερα ελπίζουμε σε μια καλη εμφάνιση του παοκ κ αυτο μονο στα υπόλοιπα ματς θα πάρουμε μια τριαδα με τρια διπλα ΑΛΚΜΑΡ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΤΖ  με 1,55-2,20-1,70  και για εξτρα μπονους το χ ΣΤΑΝ ΛΙΕΓΗΣ-ΑΝΟΒΕΡΟ συγκατοικούν και τους βολεύει κ τους δυο 3,20

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ LIVE STIS 4

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

NAPOLI VS JUVE LIVE TO LINK ANIGEI 21:45

NAPOLI VS JUVE ΑΝΑΛΗΣΗ PRO GAME

Για την Serie A η Νάπολι υποδέχεται την Γιουβέντους σε εξ΄αναβολής ματς που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας. Στον σημερινό και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη, η μεν Νάπολι να επιστρέψει στις επιτυχίες και η δε Γιουβέντους να παραμείνει στην κορυφή και αήττητη.

Η Νάπολι δεν κάνει την ίδια σεζόν με την προηγούμενη και ήδη βρίσκεται μακριά από την κορυφή, αυτή την στιγμή είναι στην 8η θέση 9 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι 3 παιχνίδια μακριά από την νίκη αφού έχασε από την Κατάνια εκτός έδρας και έμεινε στην ισοπαλία με τις Λάτσιο και Αταλάντα.

Η Νάπολι διαθέτει πολύ καλή αμυντική γραμμή, διότι σε 11 παιχνίδια έχει δεχτεί 8 γκολ ενώ έχει σκοράρει 14 γκολ. Εντός έδρας έχει δεχτεί 3 γκολ.



Στο Champions League η Νάπολι έχει βάσιμες ελπίδες να περάσει στην επόμενη φάση ειδικά μετά την μεγάλη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα επί της Μάντσεστερ Σίτι, σήμερα όμως πρέπει να επικεντρωθεί στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Δεν έχει πολλά περιθώρια για νέες απώλειες η Νάπολι και θέλει τους 3 βαθμούς νίκης. Ωστόσο το έργο της απέναντι στην δυνατή Γιουβέντους είναι πολύ δύσκολο.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς επιστρέφουν οι Λαβέτσι, Μαγκιο, Αρονικα και Ινλέρ που πήραν ανάσες από το δύσκολο πρόγραμμα, ενώ εκτός παραμένουν οι Μπρίτος και Ντοναντέλ.

Η Γιουβέντους έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία την φετινή σεζόν και δείχνει να επιστρέφει στο υψηλό επίπεδο.

Η πρωτοπόρος Γιουβέντους είναι η μόνο αήττητη ομάδα στην κατηγορία με 7 νίκες και 4 ισοπαλίες μέχρι τώρα, με 19 γκολ υπέρ και μόλις 7 κατά. Ήδη έχει διαφορά ενός βαθμού από τις δεύτερες Μίλαν και Ουντινέζε και ένα παιχνίδι λιγότερο το σημερινό που αν καταφέρει να πάρει την νίκη θα αποκτήσει προβάδισμα 4 βαθμών και θα είναι μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Γιουβέντους προέρχεται από ένα σερί 4 νικηφόρων αγώνων με δύσκολους αντιπάλους όπως η Λάτσιο, το Παλέρμο και η Ιντερ, σε 5 εκτός έδρας ματς έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ.

Ο κόουτς Αντόνιο Κόντε δεν έχει νέα αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ίδια ομάδα που κέρδισε την Λάτσιο το Σάββατο που μας πέρασε.

Πιθανές ενδεκάδες

Νάπολι (3-4-2-1): Ντε Σανκτις - Καμπανιαρο, Καναβάρο, Αρονικα - Μαγγιο, Ινλερ, Γκαργκάνο, Ντοσενα - Χαμσικ, Λαβετσι - Καβανι.



Γιουβέντους (4-3-3): Μπουφόν - Λιχτσταινερ, Μπονούτσι, Μπαρζαγκλι, Κιελίνι - Βινταλ, Πίρλο, Μαρκίσιο - Πεπε, Ματρι, Βούτσινιτς.

τριαδα from aspromauros

Καλησπερα μια τριαδα σημερα εχουμε που πιστευουμε για καλα αποτελεσματα 109)ΚΑΡΝΤΙΦ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1 ΜΕ 2,30   113)ΕΜΠΣΦΙΛΤ-ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ 2 ΜΕ 2,40  ΚΑΙ 121)ΓΙΝΤΙΚ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ  2 ΜΕ 2,30  ΕΠΙΣΗΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΟΥΘΜΠΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛ με αποδοση 1,50

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Η βαθμολογία μετά από 11 αγώνες

1. Παναθηναϊκός 23 (9)
2. ΑΕΚ 22
3. Ολυμπιακός 18 (9)
4. Ατρόμητος 17 (10)
5. ΠΑΟΚ 15
6. Ξάνθη 14
7. ΟΦΗ 12 (9)
8. Εργοτέλης 12
9. Πανιώνιος 12
10.Παναιτωλικός 11 (9)
11.ΠΑΣ Γιάννινα 9 (9)
12.Αστέρας Τρίπολης 9 (9)
13.Άρης 7 (9)
14.Κέρκυρα 6 (9)
15.Λεβαδειακός 4 (3)
16.Δόξα Δράμας 1 (2)

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

16.30 ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης
17.15 Ατρόμητος - Εργοτέλης
19.30 Ολυμπιακός - Πανιτωλικός

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

15.00 ΑΕΚ - Κέρκυρα
15.00 Δόξα Δράμας - Ξάνθη
17.15 Λεβαδειακός - Πανιώνιος
17.15 ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
19.30 Άρης - Παναθηναϊκός

που ειναι τα λεφτα οεεο?το θριλερ συνεχιζεται

Που είναι οεεο τα λεφτά που ειναι??αν και η αγωνιστική πορεία του παναθηναϊκού φαίνεται να μην εχει ανάγκη τα λεφτά,το θρίλερ με τον Άραβα επενδυτή εχει μακρά συνέχεια.Ο νόμιμος αντιπρόσωπος του πρίγκηπα δέχτηκε της αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών της ομάδας,αποκαλώντας των ψεύτη και λαμογιο και αλλα διακοσμητικά,απο την μεριά του μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε για την διοίκηση του παναθηναϊκού με τα χειρότερα λόγια απειλώντας οτι θα αποσύρει την πρόταση.Μάλλον η απαγόρευση του στα vip πρέπει να στεναχώρησε τον συμπολίτη της αγαπούλα και το ποτήρι ξεχείλισε με της αποδοκιμασίες.Φυσικά και αλήθεια να ειναι το όλο θεμα κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει την νομοθεσία περι εξωτερικών επενδυτών και το τι κολλήματα μπορούν να παρουσιαστούν,δεν ειναι τυχαίο που η Ελλάδα ειναι μια απο της τελευταίες χώρες σε επενδύσεις λογο νομοθεσιών και οχι μόνο.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

TOY FILOKSENOYMENOY BY ASPROMAYROS

Καλησπέρα στους φιλους του lifebet  σήμερα θα ρισκάρουμε με μια δυάδα αλα ελληνικά και θα κλείσουμε μια την Τριάδα με το ντέρμπι του ανφιλντ με την νικη της μισητής σιτι.390)ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ 2 ΜΕ 2,50 ειναι ωρα να παρει βαθμους και ιδιαίτερα κόντρα σε ενα πανιωνιο που χωρις ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ βρίσκεται εκτος τόπου και χρόνου,δύσκολο αλλα οχι ακατόρθωτο αποτέλεσμα για τον ΑΡΗ. 412)ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2 ΜΕ 2,85 σε καλη κατάσταση και οι δυο η εδρα θα παίξει ρολο ομως αν ο ατρόμητος εχει σε καλη μερα τον πιστολέρο και ειναι προσεκτικός στα μετόπισθεν πιστευω θα δραπετεύσει με την νικη 392)ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝ ΣΙΤΙ  2 με την σιτι να τρέχει να καλύπτει και εναν Μπαλοτελι που παλι μπλούζες με μηνύματα θα ετοιμάζει,απο την πλευρα του λιμανιού εχει διορθωθεί η ομαδα αρκετα εχει εδρα ακλόνητη αλλα ειναι ωρα να χάσει εντος μονο αν γίνουν πραγματα και θαύματα μπορει να αλλάξει. ΓΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΗΣ ΓΑΝΔΗΣ-ΓΚΕΝΚ 1,80

liverpool vs man city αναληση pro game

Στην Premier League η Λίβερπουλ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση και την νίκη που έκανε την προηγούμενη στο Stamford Bridge επί της Τσέλσι.

Η Λίβερπούλ είναι αήττητη εντός έδρας με 2 νίκες και 4 ισοπαλίες όμως, ενώ έχουν ηττηθεί μόνο από την Στοούκ και την Τότεναμ εκτός έδρας και έχουν κερδίσει Αρσεναλ και Τσέλσι.

Οι γκέλες με τις μικρές ομάδες έχουν στοιχίσει στην Λιβερπούλ και την έχουν αφήσει στην 6η θέση με 22 βαθμούς, 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αήττητοι στα τελευταία επτά παιχνίδια τους στην Premier League με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες και θέλει την νίκη ώστε να μπει στην πρώτη τετράδα.

Το έργο, σήμερα, είναι αρκετά δύσκολο αφού η αντίπαλό της κάνει εκπληκτική χρονιά και πρέπει να απόδοση της να είναι ιδανική ώστε να μπορέσει να πάρει τους 3 βαθμούς.

Δεν είναι διαθέσιμος ο αρχηγός Τζέραρντ με 4 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ οι Κάραγκερ και Στιούαρτ Ντάουνινγκ έχουν ελπίδες να ξεκινήσουν στην αρχική σύνθεση.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά στο Champions League δεν φαίνεται να τα καταφέρνει μετά την ήττα από την Νάπολι με 2-1 την εβδομάδα που μας πέρασε και κινδυνεύει να μείνει εκτός της συνέχεια .



Στην Premier η Μάντσεστερ Σίτι είναι εκπληκτική με 11 νίκες και μόλις μία ισοπαλία διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 42 γκολ υπέρ και 11 κατά σε 12 παιχνίδια.



Σήμερα, αν καταφέρει να φύγει από το γήπεδο της Λίβερπουλ με τους 3 βαθμούς θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο μετά τις απώλειες της δεύτερης Γιουναϊτεντ, αντίθετα σε περίπτωση ήττας ίσως δημιουργηθούν προβλήματα αφού θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη.

Ο Μαντσινι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα αφού ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει ανακάμψει από τον πυρετό και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.



Πιθανές ενδεκάδες

Λίβερπουλ (4-4-2): Ρέινα - Τζόνσον, Σκρτελ, Κάραγκερ, Ενρίκε - Χεντερσον, Λουκας, Ανταμ, Ντάουνινγκ - Κουϊτ, Σουαρες.

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ - Ριτσαρντς, Κομπανι, Λέσκοτ, Κλισι - Γ. Τουρέ, Μπάρι - Αγκουερο, Σιλβα, Νασρι - Μπαλοτέλι.