Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ!

Πλέον ήρθε ο καιρός να ανακοινώσει και ο Ολυμπιακός την πολυσυζητημένη μεταγραφή Μανωλά. Οι ερυθρόλευκοι, όπως αναμενόταν, θα κάνουν γνωστή αύριο το πρωί την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Αυτή θα είναι η πέμπτη μεταγραφική κίνηση που θα κάνουν οι ερυθρόλευκοι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, έρχεται να ενισχύσει τον Ολυμπιακό σε μια θέση που δεδομένων των συνθηκών "πονάει" αρκετά, αυτή του κεντρικού αμυντικού, μετά την αποχώρηση του Όλοφ Μέλμπεργκ και τον σοβαρότατο τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Πόσα χρήματα μάζεψε την πρώτη μέρα η Παναθηναϊκή Συμμαχία

Τόσο τα μέλη που γράφτηκαν όσο και το ποσό που μαζεύτηκε είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά αν κρίνει κανείς πως πρόκειται για την πρώτη μέρα μόλις! Στα... 1.129.560 ευρώ έφτασε λοιπόν μέσα σε λίγες ώρες το ποσό που μάζεψε η Παναθηναϊκή Συμμαχία από τις εγγραφές 115 μελών της.

Χαρακτηριστικό είναι πως το νούμερο συνεχίζει να αυξάνεται διαρκώς κάτι που σημαίνει πως τα χρήματα που μπαίνουν στα ταμεία της "Συμμαχίας" θα αυξάνονται και αυτα.

Το ποσό βέβαια δεν φτάνει για την σωτηρία, ωστόσο είναι σίγουρο πως η πρεμιέρα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κρίνεται άκρως ικανοποιητική και γεμίζει με χαμόγελα τους ανθρώπους της ομάδας.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ TLS!!!!!

Άλλη μια ποδοσφαιρική και στοιχηματική χρονιά έφτασε στο τέλος της αγαπητοί αναγνώστες του LIFE BET!!!
Μια χρονιά γεμάτη, με πολλά πονταρίσματα, αγωνίες, χαρές και...κουβάδες. Το τελευταίο είναι αναπόφευκτο αρκεί όμως τα κέρδη μας να υπερβαίνουν τη χασούρα, τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Στοιχηματικά πήγαμε πολύ καλά όλη τη χρονιά.  Στον έναν και πλέον χρόνο από τότε που δημιουργήθηκε το blog, η στήλη με την πολιτική που ακολουθεί (μονά αποδεκτά) κατάφερε να βρεθεί μία ανάσα από το ποσοστό του 50% για τα καθαρά κέρδη. Στόχος που θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο στο εγγύς μέλλον κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς τους αναγνώστες του LIFE BET, που συνεχίζετε να μας στηρίζετε και να μας διαβάζετε. Ελπίζουμε να σας κρατάμε καλή παρέα και να σας πληρώνουμε!!!
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω κι όλη την συντακτική ομάδα του LIFE BET για το ωραίο κλίμα και την ευχαρίστηση συνεργασίας που μου προσφέρουν.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα τέλη Αυγούστου με την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων.

Έως τότε...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Υ.Γ.: Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, σε θάλασσες κι ακτές.

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 194,39 μονάδες με ποντάρισμα 395 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,21% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3950 και το καθαρό κέρδος €1943,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €39500 και το καθαρό κέρδος €19439 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.