Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΜΑΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΜΕΓΑΛΑ

Καλημερα σε ολους τους φιλους επειδή το κόλλημα ειναι παρόν ακομα και αυτες της άγιες ήμερες θα παμε να παίξουμε μερικα ματσακια.
Για τα στανταρακια σημερα ολα με 1,20 ειναι για μονα αποδεχτα μεσω ιντερνετ μια πολυ καλη επιλογή για να ανεβείτε κ ψυχολογικά.για παράδειγμα/ ΒΑΓΕΡΝ-ΜΑΙΝΤΖ
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΧΕΡΤΑ  ΒΕΝΦΙΚΑ-ΖΙΛ ΖΙΘΕΝΤΕ.
Τωρα τα σοβαρα ματς που πιστεύω βαση απόδοσης ειναι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1 ΜΕ 2,20  ο επαναληπτικός κυπέλλου ειναι ! πιστεύω η χαλια φέτος γηπεδούχοι να δείξουν χαρακτήρα κ να πάρουν το παιχνιδι κόντρα σε μια ζόρικη εβερτον.
Στο 221)ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ 1 με Χ αδιάφοροι κ οι δυο ομάδες ομως πιστεύω στις καλες εμφανίσεις της γηπεδούχου
271)ΛΥΟΝ-ΜΑΡΣΕΙΓ τελικος κυπέλλου πιστεύω οτι το τρόπαιο θα παει στους λιονε.
Εδω μπορεί να παιχτεί κ το οβερ καθώς και το γκολ-γκολ.
257) ΜΟΥΡΘΙΑ-ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ 2 ΜΕ 2,20 ειναι πονηρό παιχνίδι!το χαρακτηρίζω ετσι επειδή πρόκειται για δυο ομάδες ντεφορμέ και επειδή η άμυνα της μουρθια μπάζει απο παντου έχοντας δεχτεί 19 γκολ σε 10 αγώνες μεσα εξω απο τα οπια τα 5 εντος σε 4 ματς,και επειδή ειναι καιρος η χερκουλες να παρει ενα διπλό οχι πως τα παει καλυτερα στα 5 τελευταια εκτος εχει 2 νικες 3 ηττες
227)ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΛ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΒΕΡ βασει προιστορια αλλα με μεγαλη πιθανοτητα στον ασσο.  

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ





ο άδωνις γεωργιαδης δεχετε επιθεση με γιαουρτι VIDEO

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

2 ύπουλα και το over!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Μεγάλη εβδομάδα αυτή που διανύουμε αλλά το αγαπημένο μας κουμάρι δε μας αφήνει. Έτσι σήμερα λέω να παίξω τις τελευταίες μου επιλογές πριν το Πάσχα με την ελπίδα να πάρω λεφτά για το κατσίκι. Έχουμε λοιπόν:


ΜΑΡΣΕΪΓ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Οι οπαδοί των γηπεδούχων ζήτησαν την ήττα προκειμένου να πάρει το πρωτάθλημα η Παρί. Θα πάω με το διπλό γι'αυτόν το λόγο αλλά και αγωνιστικά αφού η Μονπελιέ φέτος είναι καλύτερη από τη Μαρσεϊγ.
ΙΝΤΕΡ-ΣΙΕΝΑ: Τρελαμένος ο Μιλίτο, σκοράρει χωρίς σταματημό. Μπορεί να βγει το over 2,5 και μόνο από τους γηπεδούχους.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΡΕΑΛ Μ.: Αναμένεται πολύ σκληρό παιχνίδι. Δε μπλέκω με σημείο, δε μπλέκω με τα γκολ και πάω τελείως υπόγεια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στο όριο καρτών και σκέφτηκα ''γιατί να μη πάρει κάρτα, να εκτίσει τη ποινή στο επόμενο παιχνίδι και να είναι καθαρός στο el clasico;''. Βάσει αυτού ποντάρω στη κίτρινη κάρτα του Ρονάλντο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2 (2,56)
ΙΝΤΕΡ-ΣΙΕΝΑ over 2,5 goals (1,81)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΡΕΑΛ Μ. να δεχτεί κάρτα ο Ρονάλντο (2,10)

Καλές γιορτές σε όλους και καλό Πάσχα!!!Θα επανέλθουμε δυναμικά από βδομάδα!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 163,24 μονάδες με ποντάρισμα 349 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 46,77% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3440 και το καθαρό κέρδος €1632,4 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €34400 και το καθαρό κέρδος €16324 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΚΑΙ ΟΙ 3ης καιγονται για νικη (ασπρομαυρος)

Λαμπάδα με τον τζακ νορις μπας κ σπάσει η γκίνια!!λαμπάδα θα αναψω αν τελικα παρουν την νίκη ΧΕΡΤΑ κ ΑΟΥΓΚΣΠΟΥΡΓΚ οπως και η ΜΙΛΑΝ κ ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ. Ξεκινάω με το 107)ΑΟΥΓΚΣΠΟΥΡΚ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1 ΜΕ 2,45 
Νικη κ μονο νικη για να μην ανισυχει καθολου
110)ΧΕΡΤΑ-ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ 1 ΜΕ 2,10 
ΧΕΡΤΑ: Δεν ήταν καλή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γκλάντμπαχ, αλλά με το 0-0 της αναμέτρησης τουλάχιστον κατάφερε και απέσπασε σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια. Παρέμεινε έτσι στη 17η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τη 15η Άουγκσμπουργκ, και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για σωτηρία, αν και θα χρειαστούν τουλάχιστον 2-3 νίκες μέχρι το τέλος αν θέλει να τα καταφέρει. Προς το παρών πάντως έχει μόλις 1 στα τελευταία 6. Συνολικά, έχει τη 2η χειρότερη επίθεση (30), τη 2η χειρότερη άμυνα (52) και είναι, μετά την Καϊζερσλάουτερν, η ομάδα με τις λιγότερες νίκες στη Μπουντεσλίγκα (6). Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Μιγιάτοβιτς (21 συμμ./1 γκ.), Ρόνι (7 συμμ.) και Φραντς (7 συμμ.) και ο μέσος Λουστενμπέργκερ (12 συμμ.)

Εντός: 3-3-8

Γκολ: 14-24

Τελευταία 5: 1-1-3

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Βρέθηκε πίσω σκορ με 2-0 στο ημίχρονο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νυρεμβέργη, αλλά έδειξε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλιγκιούρι στο 53’ και το γκολ του Μακιαντί στο 79’. Με τη νίκη αυτή παρέμεινε στη 13η θέση, αλλά μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό το έχει καταφέρει χάρη στη πολύ καλή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, όπου μετράει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ μέσα στο 2012 στις 12 αγωνιστικές μετράει μόνο ήττες. Σαφώς καλύτερη εικόνα από το «κακό χάλι» του πρώτου γύρου, όταν μετρούσε μόλις τέσσερις νίκες σε 19 αγωνιστικές και θεωρούνταν η πρώτη υποψήφια για υποβιβασμό. Σίγουρα εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σουόλοου και ο αμυντικός Μπαρτ (12 συμμ./1 γκ.). Δε συμμετείχαν στο ματς με τη Νυρεμβέργη το Σάββατο και παραμένουν αμφίβολοι ο αμυντικός Φεράτι (6 συμμ.), οι μέσοι Ρόζενταλ (13 συμμ./2 γκ.) και Πούτσιλα (16 συμμ./1 ασίστ), και ο επιθετικός Ντεμπελέ (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 3-3-8

Γκολ: 19-36

Τελευταία 5: 3-2-0

Πρόταση: Τελευταία ευκαιρία για τη Χέρτα αν θέλει να σωθεί, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι θεωρητικά στα «μέτρα» της.
119)ΚΙΕΒΟ-ΜΙΛΑΝ 2 ΜΕ 1,50   ΝΙΚΗ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ

104)ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ-ΒΙΚΙΝΓΚ 1 ΜΕ 1,75  

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Μεγάλη..................τετράδα


Καλό απόγευμα σε όλους τους φίλους! Αναφορικά με την κυριακάτικη μας τριάδα πέρασε μόνο ο πας ενώ σίτι και ΠΑΟΚ μας έστειλαν στον κουβά!!! Όσον αφορά την σίτι θεωρώ ότι η επιλογή της ήταν προσωπικό μου λάθος διότι δεν μπορεί να στηριχτείς σε μια ομάδα που δεν παίζει ο παιχταράς της (σίλβα) και έχει βασικό της επιθετικό τον μπαλοτέλι αλλά και έναν κόουτς που έχει χάσει κάθε έλεγχο…… Βέβαια η σίτι έχασε νωρίς τον τουρέ με τραυματισμό και από κει και πέρα δεν υπήρχε κέντρο. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ μόνο θλίψη μου προκαλεί… Και αυτό όχι γιατί δεν παίζει καλά ή δεν κερδίζει άλλα γιατί η ομάδα έχει μπει σε σκοτεινά μονοπάτια που δεν ταιριάζουν με την περηφάνια του κόσμου της. Αν θυμηθούμε πόσο «χαλαροί» ήμασταν με οσφπ, τρίπολη και γιάννινα στην τούμπα τότε εύκολα κάποιος καταλαβαίνει ότι ο ΠΑΟΚ κατάντησε γρανάζι του συστήματος και ας μην απορούν κάποιοι γιατί ξενέρωσε ο κόσμος και δεν γεμίζει την τούμπα! Και όταν κάποιος σου έχει στερήσει έναν τίτλο (κύπελο) για φέτος, πρέπει να έχεις τον ποδοσφαιρικό εγωισμό μιας μεγάλης ομάδας να τον κερδίσεις στην έδρα του και όχι να είσαι ικανοποιημένος με το Χ…. Το μόνο που με χαροποιεί είναι η παρουσία των πιτσιρικάδων! Ας περάσουμε όμως στα σημεία που βλέπω για σήμερα:

414) γουέστ χαμ-μπέρμιγχαμ  1 (2,10)

Το μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας αυτή την αγωνιστική είναι αυτό. Η γηπεδούχος απέχει 4 βαθμούς από την 2η προνομιούχο θέση που οδηγεί απευθείας στην πρέμιερ λιγκ και αν δεν κερδίζει σήμερα την μπέρμιγχαμ, που έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ, θα μπλέξει και αυτή στην διαδικασία των μπαράζ.

415) άστον βίλα-στόουκ  1 (2,10)

Με νίκη η γηπεδούχος εξασφαλίζει πρόωρα την παραμονή της κόντρα σε μια παντελώς αδιάφορη ομάδα. Έχει καλή ψυχολογία μετά την ισοπαλία στο άνφιλντ.

421) σπόρτινγκ-μπενφίκα  2 (2,00)

Αδιάφορη η σπόρτινγκ, η οποία έχει βγει ευρώπη ενώ ρίχνει όλο το βάρος στο ουέφα και δεν θα σκοτωθεί σήμερα, ενώ από την άλλη η φιλοξενούμενοι καίγονται και αφού αποκλείστηκαν στο GL μόνος στόχος είναι το πρωτάθλημα.

787) κάχα λαμποράλ-ρεάλ 1.50   1 (1,70)

Στο κάστρο των βάσκων έχει λυγίσει η βασίλισσα όταν είχε καλύτερη ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, δεν θα χάσει τώρα? Η κάχα ενισχύθηκε με νοτσιόνι και μαζί με τον τελέτοβιτς κάνουν όργια. Άσσο με τρέλα για τους βάσκους!!!!!!

Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε…………

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

η Χριστίνα Μουστάκα, των «Ράδιο Αρβύλα»

πηγη troktikoblog.blogspot

τελος ο Μπαλοτελι (Μαλτσινι)


Ο Μπαλοτέλι δεν θα αγωνιστεί από εδώ και πέρα στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος και είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί στο τέλος της σεζόν.
Δεν έχουμε πλέον περιθώρια να τον χρησιμοποιούμε, κινδυνεύουμε πάντα να τελειώνουμε τα παιχνίδια με αριθμητικό μειονέκτημα", τόνισε ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος υποστήριξε μάλιστα πως ο Μπαλοτέλι άξιζε να δεχτεί κόκκινη κάρτα μετά από μόλις 10 λεπτά αγώνα για το σκληρό φάουλ στον Άλεξ Σονγκ (φάση που δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή).
"Τον υπερασπίζομαι πάντα επειδή ο Μάριο είναι ένας άξιος παίκτης. Εάν όμως δεν αλλάξει μπορεί να χάσει στο μέλλον όλο το ταλέντο του.
Εάν δεν το καταλάβει αυτό, μέσα σε δύο χρόνια δεν θα είναι σε θέση να κάνει τίποτα. Ένας επιθετικός δεν μπορεί να αποβάλλεται 4 με 5 φορές μέσα στη σεζόν", συνέχισε την αναφορά του στον Μπαλοτέλι ο Μαντσίνι, για να καταλήξει:
"Τον αγαπώ πολύ και ελπίζω ότι θα μπορέσει να βελτιωθεί, και ότι θα μπορέσει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει με αυτό τον τρόπο.
Το λέω για το δικό του μέλλον και το δικό του ταλέντο. Είμαι πραγματικά δυσαρεστημένος για αυτόν".   
πηγη sport24.gr 

δροσερη 4αδα (ασπρομαυρος)

Αχχχ καλοκαιράκι έρχεσαι!!!αλλα τον σκεμπέ που θα τον κρύψουμε???χαχα  Για σημερα παιδια θα παιξω ΠΑΟΚ γκολ-γκολ   ΛΕΒΑΔΕΙΑ 1
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΙΤΙ  γκολ-γκολ
ΣΑΛΚΕ-ΑΝΟΒΕΡΟ  οβερ  

Γκολ με το...τσουβάλι!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Κακή η χθεσινή μέρα για τη στήλη. Κάναμε ένα ωραιότατο τζακ-ποτ και ήρθαμε στα ίσια μας. Τα έχουμε πει πολλές φορές όμως...αυτά γίνονται, απλά εδώ προσπαθούμε να μη γίνονται περισσότερες φορές από τα ταμεία μας.
Πάμε να δούμε τί κρατάμε από σημεία σήμερα:

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαμηλό το over 2,5 goals, έτσι βάζω άλλο ένα γκολάκι για καλύτερη απόδοση...για να δούμε...
ΣΑΛΚΕ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Επιθέσεις φωτιά και για τους δύο. Κι εδώ με το over 3,5 goals για καλύτερη απόδοση...
ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Προβλέπω ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και επιλέγω over 2,5 goals σε απόδοση λουκούμι...

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝ. ΣΙΤΙ over 3,5 goals (2,96)
ΣΑΛΚΕ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ over 3,5 goals (2,66)
ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. over 2,5 goals (2,42)

Να έχετε ένα υπέροχο υπόλοιπο Κυριακής!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 163,24 μονάδες με ποντάρισμα 347 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,04% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3440 και το καθαρό κέρδος €1632,4 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €34400 και το καθαρό κέρδος €16324 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Κυριακή κοντή γιορτή


Φίλοι και φίλες γεια σας! Λίγο η ατυχία λίγο η διαιτησία ήταν αυτά που στέρησαν στην μπενφίκα μια μεγάλη και δίκαιη πρόκριση. Άλλα έτσι είναι, στο τόπι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αν και μαδριλένος εύχομαι στην μπάρτσα στο επερχόμενο ευρωπαϊκό ματς να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και να γεμίζει μια ντουζίνα γκολ την εστία της τσέλσι δείχνοντας της ότι δεν ήταν για τόσο μακριά. Για αύριο έχω ξεχωρίσει και θα ποντάρω ένα μικρό ποσό σε μια τριαδούλα:

312) άρσεναλ-μάντσεστερ σίτι 2 (2,65)

Τα πράγματα είναι απλά, ή κερδίζεις και συνεχίζεις να ελπίζεις για τίτλο ή χάνεις κάθε ελπίδα. Η Σίτυ έχει τους παίκτες και τις δυνατότητες να κερδίσει και να περιμένει στην έδρα της την γιουνάϊτετ όπου μετά όλα γίνονται.

320) ατρόμητος-ΠΑΟΚ  2 (2,55)

Πολλά μας τα πε φέτος ο ατρόμητος και σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να πάρει μια μίνι ρεβάνς για τον οδυνηρό αποκλεισμό του κυπέλλου! Χωρίς τον τάτο στο κέντρο θεωρώ πως ο δικέφαλος θα έχει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και με την σωστή εκτός έδρας στρατηγική του μπορεί να φτάσει στην νίκη απέναντι στον κουρασμένο ατρόμητο. Ξερό διπλό και αν μπορούσα θα πόνταρα κλάους για σκόρερ………

325) πας γιάννινα-άεκ  1 (2,75)

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα υποδεχθεί ο πας την αδιάφορη άεκ, οι παίκτες της οποίας κάνουν αγγαρεία και περιμένουν να τελειώσει η σεζόν για να ψάξουν ομάδα…… Από την άλλη ο πας αύριο νικάει-σώνεται και είναι αδιάφορος με ολυμπιακό (εντός) και όφη (εκτός).

Υ.Σ. Προσοχή στα ματς άρης-αστέρας και παο-πανιώνιος για τα οποία δεν θα μου κάνει εντύπωση αν σπάσουν. Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε.