Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE


Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Δεν είμαι ειδικός στο στοίχημα (μπορείτε να διαβάζετε τους υπόλοιπους γι' αυτό) αλλά λόγω της αγάπης μου για το ποδόσφαιρο θα επιχειρώ να προσεγγίζω κάποια παιχνίδια με μία πιο χαλαρή και χιουμοριστική διάθεση. Αν μέσω αυτού πάρουμε και κανένα ευρώ ακόμη καλύτερα!!
Για σήμερα θα ασχοληθώ με το ελληνικό πρωτάθλημα τρεις στροφές πριν το τέλος του. Οι αποδόσεις που θα δίνω είναι ενδεικτικές από τον ΟΠΑΠ.

428. ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Η ΑΕΚ είναι ζαλισμένη από τα 6 που μάζεψε στο "Καραϊσκάκης" και έχει σαν μεγάλο στόχο το κύπελλο. Στον τελικό θα συναντήσει τον κυριακάτικο αντιπαλό της, Ατρόμητο, του παλιού της παίκτη και προπονητή, Δώνη. Από την άλλη, ο Ατρόμητος θέλει να σωθεί ώστε να μην παίζει του χρόνου Κυριακή με τον Πανθρακικό και Πέμπτη με τη Λίβερπουλ. Θα πάω με το διπλό (4,85), καθώς το βαθμολογικό κίνητρο είναι με τον Ατρόμητο και βέβαια θα ποντάρω το σπίτι μου στην ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου, εφόσον δικαιωθούμε την Κυριακή.

429. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ. Ο Δερμιτζάκης ακούει Άρης και φρίττει το ίδιο και ο Παπάζογλου. Από την άλλη, ο Τσιώλης έχει δώσει μια επιθετικότητα στο παιχνίδι του Άρη. Συνήθως οι κίτρινοι δυσκολεύονται στην Τρίπολη ενώ οι γηπεδούχοι φέτος δεν πείθουν. Over (2,00) και σκόρερ Θανασης Παπάζογλου!

430. ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Παιχνίδι που το Χ (2,70) φαντάζει βολικό και για τους δύο και θα το τιμήσω. 30 βαθμούς έχουν οι Φαίακες, 31 οι Νεοσμηρνιώτες οπότε με ισοπαλία και ενδεχόμενη γκέλα της Τρίπολης έχουν το προβάδισμα για την παραμονή.

431. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ. Και μαθηματικά πρωταθλητής ο Μαρινάκης δεν θα τρελαθεί να κερδίσει τον Ψωμιάδη που διεκδικεί μία θέση στα playoffs. Δεν ψήνομαι για σημείο αν και το over (1,60) είναι πιθανό.

432. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΞΑΝΘΗ. Η αλήθεια είναι ότι μετά τη φυγή του Τσιώλη κάτι χάλασε στην πόλη των τσιπουράδικων. Από την άλλη η Ξάνθη είναι αδιάφορη αλλά αποτελεί πάντα ύπουλη ομάδα. Ο άσσος (1,55) θα τιμηθεί από πολλούς αλλά δεν θα πάρω.

433. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Το πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής. Ο Θεοδωρίδης είπε και μαθηματικά το ποίημα και η ομάδα του ετοιμάζεται για τα αλώνια της Β. Ο ΠΑΟ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό το έχει παρατήσει το πρωτάθλημα και περιμένει τα playoffs. Το μόνο που αξίζει να σταθώ είναι το over (1,60) καθώς οι δυο ομάδες θα παίξουν ανοικτά, έχουν καλούς επιθετικούς και τρύπιες άμυνες. Επίσης, είμαι περίεργος να δω την εμφάνιση του Φερναντέζ κόντρα στον ΠΑΟ.

434. ΠΑΟΚ - ΛΑΡΙΣΑ. 30000 κόσμος αναμένεται στην Τούμπα (10 ευρώ το εισιτήριο) και θα ζητήσει το κεφάλι της ΑΕΛ. Η αλήθεια είναι ότι οι Λαρισαίοι ανέκαθεν δυσκολεύουν τον ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος συνήθως παίρνει δύσκολες νίκες. Ο ΠΑΟΚ απ' ότι φαίνεται θα στερηθεί το πυρηνικό του όπλο Vieirinha, ενώ είναι πιθανό να αγωνιστεί στο κέντρο ο Arias. Η Λάρισα έχει μεν μία ποιότητα σαν ομάδα, αλλά είναι τραγική από άποψη φυσικής κατάστασης. Άσσος (1,50), Under (1,60) 1-0 σκορ και σκόρερ Σαλπιγγίδης (6,00).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ. Στον ΟΠΑΠ δεν προσφέρεται το συγκεκριμένο ματς, όπως και στις περισσότερες εταιρίες. Με 33 βαθμούς Καραγεωργίου και Παράσχος θα τους κάνουν 34. Οπότε μεγάλο Χ για όσους βρουν να το παίξουν. Κατά τ' άλλα, αν οι δυο ομάδες παίζανε τελικό κυπέλλου θα πήγαινα με τον Εργοτέλη.

Αυτά τα ολίγα..Καλό αθλητικό τηλε-μπανιστήρι και καλό Σαββατοκύριακο!!

6 σχόλια: