Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Με Ferrari για τίτλο!!!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Η Mercendes και η BMW υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα της Ferrari. Τα είδαν όλα οι Γερμανοί πελάτες από τον Balotelli και τη παρέα του. Με μία άμυνα για σεμινάριο κι έναν πραγματικό killer μπροστά η squadra azzura έδειξε ότι έρχεται με τις...μπάντες στον τελικό. Τα πολυεργαλεία του Low έδειχναν πολύ λίγα μπροστά στο πάθος των παικτών του Cesare Prandelli. Ο μεγάλος μαέστρος Pirlo έδειξε τη μεγάλη κλάση του για ακόμα ένα παιχνίδι δηλώνοντας ότι ''δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα''. Ο Balotelli έκανε ότι ήθελε τον αμυντικό Badstuber, ο οποίος πρέπει το βράδυ να έβλεπε εφιάλτες στον ύπνο του. Η Γερμανια δεν έδειξε σε καμία στιγμή ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι και το τελικό 2-1 αδικεί την Ιταλία, που είχε άλλες 2-3 κλασικές φάσεις για να πετύχει κι άλλα τέρματα αν οι επιθετικοί της ήταν πιο εύστοχοι. Στοιχηματικά μας πλήρωσε η κίτρινη του Super Mario και τα κόρνερ της Γερμανίας, ενώ δε σταθήκαμε τυχεροί στην κίτρινη του Chiellini.

Και πάμε τώρα στο μεγάλο τελικό ανάμεσα στις δύο τελευταίες πρωταθλήτριες κόσμου. Furias Rojas εναντίον Squadra Αzzura σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα:
ΙΣΠΑΝΙΑ: Πολλοί περίμεναν τους Ίβηρες να μη βρίσκονται στον τελικό. Λίγο η κούραση των παικτών που προέρχονται από φουλ σεζόν με τις ομάδες τους, λίγο το σύστημα 4-6-0 του Del Bosque και ο παραγκωνισμός του Torres έδειχναν ότι οι Ισπανοί δεν είναι καυτό φαβορί. Στο μοναδικό παιχνίδι που έπαιξαν ποδόσφαιρο ήταν κόντρα στην Ιρλανδία, όπου στην ουσία έπαιζαν χωρίς αντίπαλο. Με τους Κροάτες είχαν τον Άγιο...Ίκερ να τους φυλάει, με τη Γαλλία δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο και λόγω ανύπαρκτης Γαλλίας προκρίθηκαν. Με τους Πορτογάλους πάλι δεν έδειξαν καθόλου καλό πρόσωπο, αντίθετα εγώ πιστεύω ότι άξιζε η Πορτογαλία να περάσει. Με αυτά που κάνει ο Del Bosque στον πάγκο, αν ήταν στην Ελλάδα, θα είχε φύγει από το πρώτο παιχνίδι. Πραγματικά εγκλήματα τα οποία δεν πληρώθηκαν λόγω της εμπειρίας κάποιων παικτών και της βοήθειας της τύχης.
ΙΤΑΛΙΑ: Αποτελούσε ένα από τα αουτσάϊντερ του Euro, αν μπορεί κάποιος να δώσει αυτό το χαρακτηρισμό στην 3 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία. Τελικός μετά από 13 χρόνια σε Euro για την Squadra Azzura, η οποία από το 1968 έχει να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο. Στους ομίλους έδειξε χαρακτήρα με Ισπανία (1-1) και με τη Κροατία (1-1) είχε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο όπου δε μπόρεσε να καθαρίσει το παιχνίδι. Με την Ιρλανδία έκανε απλά το καθήκον της (2-0) και προκρίθηκε. Με αντίπαλο την Αγγλία κατέβηκε μόνο αυτή στο γήπεδο αφού οι Άγγλοι έπαιζαν μαζική άμυνα στο επιθετικό παιχνίδι των Ιταλών. Αφού δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη στα 120 λεπτά, αποδόθηκε τουλάχιστον στα πέναλτι με τον εκπληκτικό Buffon να δηλώνει παρών. Ίδια κι ακόμα καλύτερη απόδοση παρουσιάστηκε από το ιταλικό συγκρότημα κόντρα στο φαβορί Γερμανία με αποτέλεσμα την άνετη επικράτηση.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ: Μεγάλος τελικός του ευρωπαϊκού νότου. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα η Ιταλία να σηκώσει το δεύτερο ευρωπαϊκό της τίτλο στην ιστορία της. Το έχω ποντάρει από τη στιγμή που πέρασαν τη Γερμανία. Είναι το σωστό timing πιστεύω για μία ομάδα που δείχνει μεγάλο πάθος ως ομάδα. Κι αγωνιστικά να το δούμε, η Ιταλία έχει παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο από τους Ισπανούς σε αυτό το τουρνουά. Οι Ισπανοί μία τη γλίτωσαν από τους Κροάτες, μία από τους Πορτογάλους...ε τρίτη και φαρμακερή τώρα...

ΕΠΙΛΟΓΗ:

ΝΙΚΗΤΗΣ 2012  Ιταλία (2,68) 

...και το κύπελλο στη Ρώμη!!!!!!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 194,39 μονάδες με ποντάρισμα 394 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,34% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3940 και το καθαρό κέρδος €1943,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €39400 και το καθαρό κέρδος €19439 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ιταλικές κάρτες και γερμανικά κόρνερ!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Πολύ καλά πήγαμε χθες με τις κίτρινες κάρτες των Coentrao και Arbeloa να μας δικαιώνουν και να αυξάνουν κατά πολύ το ποσοστό επιτυχίας μας. Ο Ινιέστα λίγο ήθελε να μας δικαιώσει ενώ το goal-goal φάνηκε ότι ήταν κάτι παραπάνω από απίθανο για να έρθει. Με ταμείο θετικό παμε στο αποψινό δεύτερο ημιτελικό, ο οποίος έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ:  Μεγάλο παιχνίδι το αποψινό μεταξύ δύο μεγάλων ποδοσφαιρικών συγκροτημάτων. Συνολικά ρίχνονται στη μάχη 7 παγκόσμια κύπελλα απόψε (4 για την Ιταλία και 3 για τη Γερμανία), οπότε κάθε προγνωστικό για νίκη του ενός ή του άλλου βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας. Οι μπουκ δίνουν φαβορί τη Γερμανία σε αποδόσεις μικρότερες των 2 μονάδων κάτι το οποίο με βρίσκει τελείως αντίθετο ως προς την κρισιμότητα του παιχνιδιού.
Οι Γερμανοί δείχνουν να παίρνουν τα παιχνίδια με σβηστές μηχανές μέχρι στιγμής. Πέρασαν από τον ''όμιλο του θανάτου'' πρώτοι με το απόλυτο των νικών κόντρα σε Ολλανδία, Πορτογαλία και Δανία. Έπειτα έδειξαν την υπεροχή τους απέναντι στην Ελλάδα και φτάνουν σε έναν ημιτελικό κόντρα στον κακό τους δαίμονα. Έχουν το πλεονέκτημα για πολλούς των δύο έξτρα ημερών ξεκούρασης από τους Ιταλούς (οι οποίοι παίξανε και 120 λεπτά κόντρα στην Αγγλία), αλλά δε νομίζω να μετράει σε τέτοιο επίπεδο αυτή η λεπτομέρεια. Θα το δούμε και στο γήπεδο άλλωστε. Από εκεί και πέρα, ο Lew θα χρησιμοποιήσει τελικά τον Schweinsteiger, ο οποίος αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες. Το μόνο που μένει να δούμε είναι ποιός θα επιλεγεί για τη θέση του σέντερ φορ, εκεί όπου κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμηθεί ξανά ο Klose έναντι του Gomez.
Οι Ιταλοί δείχνουν αναγεννημένοι. Ο Cesare Prandelli έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο και έχει περάσει στην ομάδα μία διαφορετική φιλοσοφία, πιο επιθετική σε σχέση με αυτή που ακολουθούσε πριν αρκετά χρόνια η ομάδα της squadra azzura. Με αρκετά υπομονετικό παιχνίδι, με μία δυνατή άμυνα, με τον μαέστρο Pirlo να κόβει και να ράβει στο χώρο του κέντρου και με το τρελοδίδυμο Cassano-Balotelli δείχνει ότι είναι εδώ για να διεκδικήσει ακόμα ένα τρόπαιο. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο δεξιός μπακ Maggio ενώ οι αμφίβολοι Chiellini, De Rossi και Abate θα αγωνιστούν κανονικά.

Πάμε να δούμε τί κρατάμε στοιχηματικά:

ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΡΤΑ: Εδώ ποντάρω σε δύο Ιταλούς παίκτες. Ο ένας είναι ο Chiellini, τον οποίο ήθελα να τον ποντάρω και με την Αγγλία αλλά τελικά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Αποτελεί ένα σκληρό αμυντικό, πολύ μαχητικό, που δεν μασάει να πέσει με δύναμη αρκετές φορές σε επιθετικό παίκτη. Δείχνει άγνοια κινδύνου σχετικά με τις κάρτες και είναι πολλές φορές απρόσεκτος αλλά το πάθος που δείχνει τον κάνει ένα πολύ καλό αριστερό μπακ. Περιμένω να μας πληρώσει σχετικά γρήγορα. Ο επόμενος παίκτης είναι ο γνωστός μας Balotelli. Θεωρώ ότι οι Γερμανοί θα κάνουν τα πάντα για να τον εκνευρίσουν αλλά κι από μόνος του δεν έχει πρόβλημα. Μία βρισιά σε διαιτητή ή κάτι τέτοιο αρκεί για να μας στείλει ταμείο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΡΝΕΡ: Θεωρώ ότι η Γερμανία θα έχει την κατοχή της μπάλας, όπερ σημαίνει ότι θα έχει και τις περισσότερες τελικές προσπάθειες. Αυτό με οδηγεί να ποντάρω στα περισσότερα γερμανικά κόρνερ ποντάροντας και στα αντανακλαστικά του Buffon.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΡΤΑ  Giorgio Chiellini (3,50) και Mario Balotelli (2,58)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΡΝΕΡ  Γερμανία (1,75)

Υ.Γ.: Περιμένουμε και το μακροχρόνιό μας στοίχημα απόψε με ''φιναλίστ Γερμανία''. Ελπίζω να έχουμε το απόλυτο!!!

Καλές επιλογές σε όλους!!!!!!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 192,06 μονάδες με ποντάρισμα 390 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,25% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3900 και το καθαρό κέρδος €1920,6 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €39000 και το καθαρό κέρδος €19206 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Απ'όλα έχει ο μπαξές!!!

Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET που μεγάλωνει καθημερινά!!!
Μετά από λίγες μέρες στέρησης από EURO εδώ είμαστε και πάλι με τον αποψινό μεγάλο πρώτο ημιτελικό της Ιβηρικής χερσονήσου.
Σχετικά με το τελευταίο μας στοίχημα, δικαιωθήκαμε και πληρωθήκαμε με το συνδυαστικό Χ και under στο Αγγλία-Ιταλία με απόδοση 3,40!
Πάμε να δούμε το σημερινό παιχνίδι:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντέρμπι Ιβηρικής χερσονήσου το αποψινό. Από τη μία έχουμε το φαβορί του ζευγαριού Ισπανία, που πολλοί περίμεναν να μείνει από δυνάμεις έχοντας παίκτες με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Όμως έδειξαν ότι έχουν κρατήσει έναν κορμό όλα αυτά τα χρόνια που τους επιτρέπει να παίζουν με κλειστά μάτια σε κάθε παιχνίδι. Πολλοί κατηγόρησαν το σύστημα 4-6-0 με το οποίο εμφανίζονται να παίζουν αλλά πραγματικά σε αυτήν την ομάδα δε ξέρεις από ποιόν μπορεί να σου έρθει το γκολ. Πλήρης ομάδα σε όλες τις γραμμές και δείχνει ότι θέλει να κάνει το ρεκόρ των τριών σερί τίτλων για πρώτη φορά στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Στην άλλη μεριά οι Πορτογάλοι, οι οποίοι δείχνουν πιο ομάδα από ποτέ. Ο νέος προπονητής έχει περάσει τη σοβαρότητα και την πειθαρχία στην ομάδα. Η ποιότητα πολλών παικτών είναι δεδομένη και αναμένουμε να φανεί μέσα στο γήπεδο. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον ηγέτη των Πορτογάλων, ο οποίος δείχνει να πιάνει φόρμα στο κατάλληλο σημείο. Θεωρώ ότι το σημερινό παιχνίδι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να φύγει από πάνω τους η ρετσινιά των loosers και επιτέλους να δούμε τον Ρονάλντο να μην κλαίει για ακόμα μία φορά.
Συνολικά, πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη και στο χώρο του κέντρου εκεί όπου οι Ισπανοί δείχνουν να έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα. Μένει να φανεί και στο γήπεδο.

Στοιχηματικά, δε θα ασχοληθώ με κάποιο σημείο γιατί οποιοδήποτε σημείο είναι πιθανό να εμφανιστεί. Από εδώ και πέρα ψάχνοντας για κάποια ειδικά στοιχήματα κατέληξα σε ορισμένα που έχουν τύχη:

GOAL-GOAL: Νομίζω η Πορτογαλία αν θέλει να έχει τύχη θα πρέπει να σκοράρει. Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει γιατί η άμυνα της Ισπανίας δε δείχνει και μεγάλη σταθερότητα (εξαιρόντας το παιχνίδι της με τη Γαλλία όπου δε μπόρεσαν να κάνουν τίποτα οι Γάλλοι). Θεωρώ δεδομένο ότι οι Ισπανοί θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα έχοντας μία πεντάδα Ισπανών να βγαίνουν μπροστά σε κάθε επίθεση.
ANYTIME SCORER: Νομίζω ότι ήρθε η ώρα του Andres Iniesta να παστελώσει το πρώτο του τέρμα σε αυτό το τουρνουά. Σε πολλά παιχνίδια βρέθηκε κοντά, έιχε αρκετές ευκαιρίες και τώρα ήρθε η ώρα να δικαιωθεί. Η απόδοση είναι δελεαστικότατη.
ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΡΤΑ: Εδώ ποντάρω στα άκρα που θεωρώ ότι θα έχουν τον πρώτο λόγο για...κιτρίνισμα λόγω των γρήγορων άκρων που υπάρχουν και στις δύο ομάδες. Από τη μία έχουμε τον Fabio Coentrao της Πορτογαλίας, έναν παίκτη όπου και με τη Ρεάλ έχει μεγάλη έφεση στις κάρτες. Απέναντί του θα αγωνιστεί κυρίως ο David Silva και κάνα 2-3 Ισπανοί που θα βγαίνουν ''ξαφνικά'' μπροστά του. Νομίζω μπορεί να τη βγάλει και από το ημίχρονο.  Η απόδοση τουλάχιστον αξίζει.
Επίσης θα ποντάρω και στη κάρτα του Alvaro Arbeloa, ο οποίος θα αναλάβει το μαρκάρισμα του συμπαίκτη του στη Ρεάλ Ρονάλντο. Επιρρεπής στις κάρτες και ο συγκεκριμένος, παίζει πολύ και με τα χέρια και νομίζω ότι με τον Ρονάλντο από εκεί θα μας κάνει τη χάρη να μας πληρώσει.  

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

1)  goal-goal (2,28)
2)  anytime scorer Andres Iniesta (5,30)
3)  να δεχτεί κάρτα ο Fabio Coentrao (3,45)
4)  να δεχτεί κάρτα ο Alvaro Arbeloa (3,00) 


Καλές επιλογές σε όλους!!!!!!!

 * Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 187,61 μονάδες με ποντάρισμα 386 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,11% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3860 και το καθαρό κέρδος €1876,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €38600 και το καθαρό κέρδος €18761 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.


Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ 2012: ΜΗΤΕΡΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΒΑΓΟΝΙ…


Ο γολγοθάς μιας πολύτεκνης μητέρας που δίνει τη μάχη για την επιβίωση κάτω από άθλιες συνθήκες…
Σε ένα σταματημένο βαγόνι στο σιδηροδρομικό σταθμό Κομοτηνής έχει βρει καταφύγιο η Ελένη Καζαντζίδου και τα τέσσερα παιδιά της.
Όπως λέει η πολύτεκνη μητέρα «στο παλιό σπίτι το ταβάνι όλο έχει γκρεμιστεί, δεν επιτρέπεται να μείνουμε. Κάναμε χαρτιά για άλλο σπίτι, αλλά δεν μπορώ να βρω ακόμη, τα………….
χαρτιά τα δώσαμε, αλλά προς το παρόν μένουμε στο βαγόνι στο σταθμό…».
Ένα βαγόνι χωρίς τουαλέτα, μπάνιο, πετρογκάζ, έχει φέρει σε απόγνωση τη μητέρα, «πέντε μέρες έχω να μαγειρέψω, ούτε ψυγείο για τρόφιμα έχω, ούτε τίποτα, τα παιδιά πέντε μέρες έχω να τα ταΐσω. Ο άνθρωπος που έχει το σταθμό καμία φορά όταν μπορεί δίνει σάντουιτς, αλλά 4 παιδιά τι να φάνε από ένα σάντουιτς, ούτε το πρωί έφαγαν, ούτε το μεσημέρι, ούτε το βράδυ. Σπίτι τουλάχιστον να μας δώσουν να μαγειρεύουμε… Νερό πάμε να πάρουμε από τον ΟΣΕ, είναι η καθαρίστρια εκεί φωνάζει, μας έβαλε ο άνθρωπος μέσα στο βαγόνι αλλά δεν υποφέρεται…».
Μαζί της μένουν τα τέσσερα παιδιά της ο Γιάννης 8 ετών, ο Γρηγόρης 10 ετών, η Νικολέτα 15 ετών και ο Γιώργος ο οποίος μόλις έκλεισε τα 18 και προσπαθεί να βοηθήσει την οικογένειά του και τη μητέρα του. Ο 19χρονος γιος της Ραφαήλ βρίσκεται στη Δράμα.
Η Ελένη Καζαντζίδου απευθύνει έκκληση στα φιλάνθρωπα αισθήματα των πολιτών ώστε να βρεθεί άμεση λύση στο πρόβλημά της και να βρεθεί μία αξιοπρεπής στέγη για τα παιδιά της.
kafeneio-gr.blogspot.com

Μπάνιο, αντηλιακό και Αγγλία-Ιταλία!!!

Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο πολλοί έχουν φύγει στις παραλίες και καλά έκαναν. Υπομονή σε αυτούς που έμειναν στις πόλεις γιατί...σφίξαμε. Κλιματιστικό, πολλά νερά και πολλά δροσιστικά ντουζάκια αλλιώς δε θα τη παλέψετε.
Στοιχηματικά, χθες μας πλήρωσε η Ισπανία στο μοναδικό σημείο που δώσαμε. Η Γαλλία φάνηκε λίγη τελικά και οι Ισπανοί χωρίς να παίξουν τρομερή μπάλα έφεραν το 2-0 και θα αντιμετωπίσουν τον Ρονάλντο και τη παρέα του.
Πάμε να δούμε στο σημερινό παιχνίδι τί κρατάμε:

ΑΓΓΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ: Παιχνίδι για σκληρά νεύρα αναμένεται απόψε.
Μία απόδοση που μου άρεσε είναι σε ένα συνδυαστικό στοίχημα. Επειδή αναμένω το αποψινό παιχνίδι να μην έχει πολλά γκολ και να πάει παράταση επιλέγω το Χ και το under 2,5 goals που βρήκα σε απόδοση 3,40. Με την Ιταλία να έχει 3/3 under και την Αγγλία 2/3 under νομίζω ότι θα δούμε ένα πολύ σφιχτό παιχνίδι που θα τελειώσει μετά τα μεσάνυχτα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ+OVER/UNDER 2,5 GOALS:  Χ και under 2,5 goals (3,40)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 185,21 μονάδες με ποντάρισμα 385 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,11% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3850 και το καθαρό κέρδος €1852,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €38500 και το καθαρό κέρδος €18521 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.