Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τριάδα χθες..... Εξαφανισμένα παιχνίδια για το Σαββατοκύριακο....

Άκρως πετυχημένη η χθεσινή μέρα με τα σημεία που δώσαμε με 3 στις 4 επιτυχίες (στο g/g το χαλάσαμε λίγο!!!) αφού η Αζαξιό δε μας έκανε το χατίρι....

Πολλά τα παιχνίδια για σήμερα και πολλά τα φαβορί αλλά σε αποδόσεις που δε μας συγκινούν. Έχουμε και λέμε λοιπόν....

Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας οι αποδόσεις έχουν τρελαθεί.... Πάνω κάτω συνέχεια... Το Χ ανάμεσα σε Τσιταντέλα και Βαρέζε ξεκίνησε στο internet γύρω στο 3, έπεσε κάτω από το 2 και τώρα το βρίσκουμε γύρω στο 2,40. Συνήθως αυτά τα παιχνίδια των bookies σημαίνουν κάτι.... Γι' αυτό κι εμείς θα το προτιμήσουμε αλλά με λίγα λεφτά. Ε, να κρατάμε και μία πισινή!!!

Στην Serie A, θα αφήσουμε το ντέρμπι στην ησυχία του, αφού και οι δύο είναι ικανές για τα πάντα αλλά και για το τίποτα. Θα κρατήσουμε τον άσσο της Μπρέσια που κινείται γύρω στο 1,70 στο internet αφού ακόμα και τα ball boys θα παίξουν για τη νίκη!!

Στην Αγγλία δε μας συγκινεί το 1,25 της Άρσεναλ αλλά πολύ καλό είναι το διπλό της Τσέλσι απέναντι στη Στοουκ. Η Στοουκ ναι μεν είναι ανεβασμένη τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά δε νομίζουμε να τα βγάλει πέρα απέναντι στην Τσέλσι που έχει βρει τα πατήματά της και θέλει να κερδίσει για να έχει ακόμα πιθανότητες για τον τίτλο.

Για τελευταίο μεσημεριανό θα επιλέξουμε το Γουίγκαν-Τότεναμ. Η Τότεναμ με άμυνα ανάγκης θα παίξει στην έδρα της τελευταίας στη βαθμολογίας. Η διαφορά δυναμικότητας είναι προφανής και ελπίζουμε να σταθεί στο ύψος της η Τότεναμ και να πάρει το διπλό. Αλλά επειδή υπάρχει και ο αγώνας με τη Ρεάλ, θα καλύψουμε την επιλογή μας και με το Χ. Χ2 λοιπόν και..... καλό μεσημέρι!!!!

5 σχόλια: