Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Κυριακή...γιορτή και...στοίχημα!!!

Θετικά έκλεισε το διήμερο με 4/6 εκτιμήσεις. Τη παρασκευή, το goal-goal στην Αγγλία βγήκε εύκολα από το 51', η Ολλανδία έβγαλε μόνη της το over 2,5goals με το εμφατικό 0-4 μέσα στην Ουγγαρία αλλά μας τα χάλασαν, από τη μία η Γαλλία, που αρκέστηκε στο 0-2 και από την άλλη η Ισπανία, η οποία ναι μεν κέρδισε με δύο γκολ του Villa σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, αλλά με ανατροπή αφού στο ημίχρονο η Τσεχία προηγήθηκε με το γκολ του Plasil. Χθες πέρασαν και οι δύο εκτιμήσεις αν και η Γερμανία μας ίδρωσε λίγο να βγάλει το over 3,5goals και μάλιστα με το ημίχρονο ήδη στο 3-0!!! Να'ναι καλά ο Klose!!! Τέλος, το έκτρωμα της Ελλάδας χθες κατάφερε να κερδίσει κι εμείς πληρωθήκαμε από τους ανύπαρκτους επιθετικά Μαλτέζους.

Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα αν και οι επιλογές ελάχιστες:

Σιένα-Σασσουόλο: Ούτε με τη μισή ομάδα δε κατεβαίνει η Σασσουόλο. Όλος ο κόσμος παίζει Σιένα με το 91,4% των χρημάτων στον άσσο. Θα πάμε με τη μάζα κι εμείς...

Χάντερσφιλντ-Νοτς Κάουντι: Πολύ δυνατή εντός η Χάντερσφιλντ. Στο τελευταίο εντός είχε την ατυχία, τα δοκάρια και γενικά όλη τη γκαντεμιά μαζί της και έμεινε στο 0-0 με τη Σουίντον. Ήρθε η ώρα λοιπόν η τύχη να πάει με την 17 σερί παιχνίδια αήττητη Χάντερσφιλντ.

Και κάποια ψαγμένα οβεράκια για τους διαδικτυακούς μας φίλους:

Vestsjaelland-AB Kobenhavn για τη πρώτη κατηγορία Δανίας με το over 2,5 goals να επιβεβαιώνεται στο 87%.

Haverfordwest-Bala για το πρωτάθλημα Ουαλίας με τις δύο ομάδες, σε σύνολο 26 αγώνων, να έχουν 18 και 17 over 2,5goals αντίστοιχα.

Φλουμινένσε-Βάσκο Ντα Γκάμα για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τις δύο ομάδες, σε σύνολο 5 αγώνων να είναι από τις πιο αποτελεσματικές( 14-5 τέρματα για τη Φλου και 10-10 τέρματα για τη Βάσκο).

Ο' Χίγκινς-Παλεστίνο για το πρωτάθλημα της Χιλής με τις δύο ομάδες, σε σύνολο 8 παιχνιδιών να έχουν από 7 over 2,5goals η καθεμιά. Ας τα κάνουν 8 λοιπόν...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

Σιένα 1 (1,49)
Χάντερσφιλντ 1 (2,00)
Vestsjaelland-AB Kobenhavn over 2,5goals (1,65)
Haverfordwest-Bala
over 2,5goals (1,73)
Φλουμινένσε-Βάσκο Ντα Γκάμα
over 2,5goals (1,74)
Ο' Χίγκινς-Παλεστίνο
over 2,5goals (1,65)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και μια χαρούμενη Κυριακή...

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 7.31 μονάδες με ποντάρισμα 15 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους: 48,7%, όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €150 και το κέρδος θα ήταν €73,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €1500 και το κέρδος €731 κοκ
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου