Σάββατο 28 Απριλίου 2012

LEVANTE ΚΑΙ ΓΚΟΛ!!!!!!!

Καλησπέρα σε όλους του φίλους της στήλης!!!
Τελευταίο ΣΚ του Απριλίου με αρκετά πρωταθλήματα να φτάνουν στο τέλος τους. Γι'αυτό θα επιλέγουμε ομάδες με κίνητρο και σημεία (όσα δεν έμειναν πετσοκομμένα) με στοιχηματική αξία. Πάμε να δούμε τί κρατάμε για απόψε...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Η Λεβερκούζεν 6η με 48 βαθμούς και το Αννόβερο 7ο με 45 βαθμούς. Τελευταίο χαρτί για το Αννόβερο αν θέλει να ελπίζει ως τη τελευταία αγωνιστική για την 6η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα κυνηγήσει από την αρχή το γκολ. Παραγωγικές επιθέσεις και στους δύο. Αναμένω αρκετά γκολ. Χαμηλό το over 2,5goals. Έτσι λέω να ρισκάρω λίγο περισσότερο με το over 3,5 goals.
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΓΡΑΝΑΔΑ: Οι γηπεδούχοι με νίκη πιάνουν στην 4η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, τη Μάλαγα και περιμένουν γκέλα της. Η Γρανάδα ψιλοαδιάφορη, με το μαξιλαράκι των 8 βαθμών από τη ζώνη του υπαβιβασμού να τη συντροφεύει.
ΡΟΜΑ-ΝΑΠΟΛΙ: Μεγάλο παιχνίδι στο Ολίμπικο. Με νίκη η Ρόμα πλησιάζει στον πόντο την 4η Νάπολι. Από την άλλη η Νάπολι δε χαρίζεται. Στα τελευταία 6 παιχνίδια έχουμε 6 over για τη Ρόμα και 4 για τη Νάπολι. Πιθανό over 2,5 goals.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ  over 3,5 goals (2,90)
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΓΡΑΝΑΔΑ  1 (1,89)
ΡΟΜΑ-ΝΑΠΟΛΙ  over 2,5 goals (1,76)

Να έχετε ένα ευχάριστο υπόλοιπο Σαββάτου!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 165,61 μονάδες με ποντάρισμα 355 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 46,65% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3550 και το καθαρό κέρδος €1656,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €35500 και το καθαρό κέρδος €16561 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ(ασπρομαυρος)

Καλημερα στους φιλους του life bet.Αυτα τα πρωινά με σκοτώνουν οπως μας σκότωσε προχτές η Βαλενθια που δεν κατάφερε να βγάλει το γκολ-γκολ.
Για σήμερα τελικος κυπέλλου και για μενα ειναι αδιάφορο στοιχηματικα,γιαυτο θα παμε στο νησι και θα επιλέξω 3ομαδες που θελουν την νικη και το χ.
139)ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ  1 ΜΕ 1,75 
τελευταία αγωνιστική στην τσαμπιονσιπ με την Πορτσμουθ να εχει υποβιβαστεί και μαθηματικά και παράλληλα στα εκτος εδρας ειναι στα μαύρα χάλια!!!
Σαφώς ανώτερη η Νοτιγχαμ με τον Μακλιρι (9γκολ)να επιστρέφει)

188)ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΣΕΦ ΓΙΟΥΝ 2 ΜΕ 1,85 
Με την Σεφ γιουν να θέλει την νικη για την δεύτερη θεση που θα της εξασφαλίσει την απευθείας ανοδο,ειναι αήττητη 12 αγωνιστικές

133)ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΚΑΡΝΤΙΦ  Χ ΜΕ 3,25 
Ενα βαθμο θελει η καρντιφ για να πιάσει την 6 θεση που οδηγεί στα πλαι οφ για την ανοδο και με τα ματια μας να βλεπουν οτι εχει 18 χ σε 45 παιχνιδια,καθος κ η κρισταλ παλας κ αυτη εχει αρκετα χ με 17 απο τα οποια τα 11 εντος !!!παλι χ θα παίζαμε

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΤΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ from(aspromayros)

Φιλες και φίλοι καλησπερα,στους ρυθμούς του Γιουροπα λιγκ σημερα και οδεύοντας προς το τελος του,θα παιξουμε με 4 ομαδες πολυ δυνατές στο σκορ.
Έχοντας στο νουμας οτι σκοράρουν όλοι και χωρίς δυσκολίες και εφόσον τίποτα δεν τελείωσε απο τον πρώτο γύρο,επομένως-
130)ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ   ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
131)ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ       ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ


Για ΜΠΟΝΟΥΣ -128)ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ-ΓΚΑΙΣ   1 ΜΕ 1,55     Πολυ καλο ξεκίνημα για τους γηπεδούχους με αρκετα γκολ και αρκετα δεμένη ομαδα,αν και ειναι στο ξεκίνημα.Η Γκαις απο την πλευρα της εχει ξεκινήσει καλα όμως δείχνει σημάδια αποσυντονισμού στα εκτος έδρας ματς

Με επιφύλαξη θα πάρουμε και την εκτός εδρας νικη της ΦΕΝΕΡ μεσα στην ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ για τον θεσμό του κυπέλλου στην Τουρκια.Με αρκετες αλλαγές πανε οι φιλοξενούμενοι καθώς έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τη Μπεσικτας

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Σαλος με εξωφυλλο στην Ισπανια



Χαμός έγινε στην Ισπανία με το προκλητικό εξώφυλλο εφημερίδας που διχνει τον ΠΟΥΓΙΟΛ (αναστατωμένο)και τον Τσαβι κοντα στο σορτσάκι του.
Με τιτλο παμε Μόναχο ήθελε να κυκλοφορήσει η καταλανική εφημερίδα χωρίς να προσέξει όμως την επίμαχη φωτογραφία.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Αννόβερο, Άρης και σουβλάκια!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Ηλιόλουστη Κυριακή και πριν πιούμε τη καφεδιά μας στη παραλία της Θεσσαλονίκης πάμε να δούμε τί κρατάμε για σήμερα...



ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Δυνατή έδρα οι γηπεδούχοι που κυνηγάνε μία θέση στην ευρώπη. Θα τα καταφέρουν απέναντι στην αδιάφορη Φράϊμπουργκ.
ΑΡΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Τραγικές αποδόσεις στο διπλό για ένα παιχνίδι που εξαρτάται άμεσα από το τί θα κάνει ταυτόχρονα και ο Εργοτέλης στην Ξάνθη. Βλέπω να μη κερδίζει ο Εργοτέλης και ο Άρης να βγάζει τον τεράστιο άσσο στο 4,60 παρακαλώ!!!
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ: Πιθανό διπλό στο Kompotis Sports Arena, χαιρετούρες μεταξύ τους και μετά όλοι για τα ανεπανάληπτα σουβλάκια της Λειβαδειάς!!!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ  1 (1,95)
ΑΡΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ  1 (4,60)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ  2 (2,05)

Καλό υπόλοιπο Κυριακής!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 165,61 μονάδες με ποντάρισμα 352 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,05% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3520 και το καθαρό κέρδος €1656,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €35200 και το καθαρό κέρδος €16561 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.