Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΤΑ ΠΛΕΥΟΦ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΜΠΛΟ


Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν. Για το ΣΚ επέλεξα τρία σημεία:

248. ΜΑΛΑΓΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Διπλό (2.00). Αδιάφορες και οι δύο, αλλά την Μπάρτσα σε τέτοια απόδοση την βρίσκεις 3 φορές το χρόνο. Οπότε με κλειστά μάτια.

322. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. Διπλό (2.15). Αν θέλουν οι φιλοξενούμενοι να ελπίζουν σε έξοδο στην Ευρώπη, πρέπει να κερδίσουν και να περιμένουν στραβοπάτημα της Τότεναμ.

330. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ. Άσσος (1.50). Οι πετεινοί οφείλουν να εξαργυρώσουν το διπλό στο Άνφιλντ και να βγούνε στην Ευρώπη.

Στα δικά μας. Συνεχίζονται τα πλέυοφ με τον Βόλο να υποδέχεται την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ τον ΠΑΟΚ. Άσσους τα βλέπω και τα δύο με λίγο Χ. Θεωρώ απίθανο να κάνει διπλό η ΑΕΚ στον Βόλο λόγω Μπέου που δεν θέλει με τίποτα την ΑΕΚ πρώτη για ευνόητους λόγους.

Στο δε ΟΑΚΑ ο κομπλεξικός σε αυτό το γήπεδο ΠΑΟΚ θέλει το Χ. Ο ΠΑΟ με νίκη είναι στο κόλπο για το Τσου Λου. Με Κάκο διαιτητή θα πόνταρα σε κόκκινη στον Γκαρσία, αλλά δεν παίζει. Αν είναι πάντως στο γήπεδο μπορεί και να την φάει ακόμη και στην εξέδρα. Προς τον άσσο το ματς, εύχομαι να διαψευστώ.

Κλείνω με δύο λόγια για τον Πάμπλο Γκαρσία. Έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό που μετά την κόκκινη πριν δυο χρόνια στην φάση με τον Σιμάο έκανε 80 ματς χωρίς να αποβληθεί. Ναι είναι ευέξαπτος, ναι ξεπερνά τα όρια ΑΛΛΑ το να στοχοποιείται και να χαρακτηρίζεται αληταράς ένας παίκτης που δεν έχει δώσει δικαίωμα για τόσα παιχνίδια είναι κωμικό. Ο Γκαρσία είναι αυτός που είναι και δεν θα αλλάξει στα 34. Κάνει λάθη και τιμωρείται αλλά έχει προσφέρει τα μέγιστα κυρίως τα 2 τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Το να μιλούν για υπόδειγμα προς τους νέους οι δημοσιογράφοι των Αθηνών είναι αστείο. Με τον Γιαννακόπουλο πρόεδρο στον ΠΣΑΠ που προωθούσε την βία με τα συνεχή βουτήγματα του. Με τον Ζε Ελίας και τον Καρεμπέ να δέρνουν όλο τον κόσμο. Με γνωστά τσεκούρια όπως Ανατολάκη, Βάιο Καραγιάννη και Καλιτζάκη τουλάχιστον μην μιλάτε. Ο Πάμπλο μπορεί να μην είναι τύπος και υπογραμμός αλλά είναι αυθεντικός. Προφανώς, οι κύριοι των Αθηνών δεν θεωρούν υποδείγματα Μαραντόνα, Ζιντάν και Καντονά. Επίσης θεωρώ απίστευτο δημοσιογράφος να αναρωτιέται δημοσίως πως τον ανέχεται η γυναίκα του. Έλεος..Έχετε κάμερες και στο σπίτι του;

Αυτά τα ολίγα. Καλό Σαββατοκύριακο και καλό Τηλε-μπανιστήρι.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ...



Καλησπέρα σε όλη τη στοιχηματική παρέα,πολλά τα σημεία για σήμερα τα οποία τα πιστέυουμε να επιβεβαιωθούν οπότε διαλέξτε και παίξτε...


ΤΡΙΕΣΤΙΝΑ 1, ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 2, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2, ΘΕΛΤΑ 1, ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ 1, ΜΟΝΑΚΟ 2, ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1, ΣΟΣΟ 1, ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 1, ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2.


Καλή επιτυχία, με σωστή χημεία!

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΙΑΔΑ 20/5

Καλησπερα στους φίλους του lifebet.Τα χτεσινά παιχνίδια όπως και τα αναμενόμενα ελληνικά μας πήγαν ταμείο αυτες της ήμερες,σήμερα θα ασχοληθούμε με ΤΟ 219 ΔΥΝΑΜΟ ΔΡΕΣΒΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ ΑΣΣΟ ΚΑΙ 1,80.ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 229 ΜΠΑΛΦΙΝΤ-ΓΟΥΔΟΙ ΚΡΟΥΖ ΔΙΠΛΟ 2,40 ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 220 ΑΚΡΙΝΓΤΟΝ-ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ ΑΣΣΟ 2,10 ΑΠΟΔΩΣΗ.

ΗΡΑΚΛΗΣ- ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ το θέατρο του παραλόγου,πριν λίγο καιρό οι οπαδοί της αρχαιότερης ομάδας της πόλης στο άκουσμα της πτώσεις στην β εθνική ξεσηκώθηκαν,συλλαλητήρια,πορείες με σημαίες των Σκοπίων στα χέρια φώναζαν για την μεγάλη αδικία που έγινε στην ομάδα τους και πως όλοι τα ίδια κάνουν,απαιτώντας να ανοίξουν οι φάκελοι και καλώντας τους υπερασπιστές του βορα  βουλευτές και παλαίμαχους να αντισταθούν και να οργανωθούν ενάντια στην αδικία.Απο τα λεγόμενα Τακιδων και συναφών πέριξ της ομάδας κατάφεραν να πείσουν οχι μόνο τον Χατζηπαναγη να μπει μπροστάρης στον αγώνα αλλα και πολλούς συμπολίτες οτι τελικά ειναι άδικο και πρέπει να σωθεί.Ο πηλαβιος έλεγε συνέχεια μην το ψάχνεται αλλα αυτοί επέμεναν και κατηγορούσαν άπαντες,σαν να ήθελε να προστατέψει τους παλαίμαχους κ πρώτο πρώτο τον μεγάλο Νουρέγιεφ του ελληνικού ποδοσφαίρου.Στην βουλή διάφοροι δουλευτές ψάχνανε να ανακαλύψουν το δήθεν σκάνδαλο και καλούσαν τον πηλαβιο να λογοδοτήσει.Ώσπου ξαφνικά ο υπουργός κολλάει στην μούρη όλων το χαρτί με τη πλαστή φορολογική ενημερότητα της ομάδας που με αυτήν έκανε παράνομες μεταγραφές,και όλοι τους μείνανε στήλες άλατος,ξαφνικά άρχισαν να εξαφανιζονται ενας ενας,και ο κοσμος??ο κοσμος κυριοι?? τι θα γινει με αυτον τον κοσμο που ακουγε για διθεν αδικια?? και τελικά ανακαλυπτεται πλαστογραφια,τι θα γινει με οσους συμπονεσανε τον ηρακλη? που ειναι μια συμπαθεις ομαδα της πολης!!μα; πανο απολα γιατι πληγωσατε ετσι εναν ιστορικο συλογο και τους  οπαδους του,γιατι ντροπιασατε ετσι εναν ανθρωπο που εδωσε πολλα οχι μονο στον Ηρακλη αλλα και στο ποδοσφαιρο γενικα!!τουλαχιστον να μην τον καλουσατε να παρεμβει.ΛΥΠΗΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !!!!!!

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

19 ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ-ΤΡΙΑΔΑ Κ ΠΑΟΚ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Καλημέρα στους φίλους του life bet.Σήμερα 19 μαιου ημέρα του ποντιακού ελληνισμού.Εχτές η τάξης αποκαταστάθηκε και φυσικά εμείς πήγαμε ταμείο.Ο παοκ έπαιξε με πάθος κόντρα στην Αεκ και πήρε αυτο που ποθούσε μια μικρή εκδίκηση για τα προηγούμενα στραπατσα.Η Αεκ διαμαρτύρεται για την φάση του πέναλτι αλλά κ για την κόκκινη κάρτα που πήρε άλλος αντι αλου.Ανακοίνωσις εκατέρωθεν μετα την λήξει του ματς στην τουμπα γιατι ειναι πολλα τα λεφτά Αρη(που κολλάει τωρα αυτος???)οχι!! η ατακα της ταινιας το έλεγε για να μην παρεξηγούμαστε.Για σημερα εχω μια τριαδουλα αλα δεν τρελαίνομαι κιόλας ΑΣΣΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΣΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΝΓΚ-ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΡΟΖΕΝΜΠΟΥΡΓΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΡΤ-ΑΣΣΟ ΤΗΝ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΧΟΥΜ.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

EUROPA FINAL-ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ-ΠΕΛΑΤΕΣ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ-ΚΑΙ ΜΠΕΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΛΑ

Καλημέρα σήμερα το κουπόνι  δεν με τρελαίνει,όμως ο τελικός του Europa league ειναι σήμερα κ αναγκαστικά θα τον δούμε.Το 1,40 της Πορτο δεν μας καλύπτει!!τελικός ειναι και η Μπραγκα έχει δείξει οτι δεν είναι τυχαία στον τελικό της διοργάνωσις.Φυσικά και το φαβορί όμως ειναι η Πορτο,πιστεύω το Χημ-1 τελ ειναι αρκετά πιθανό.ασσο τελικό σίγουρα!!Και παμε στο greek play off  ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ-ΜΠΕΟΣ το πρώτο στης 5 και τέταρτο ώρα Αθηνών,το είπε και το έκανε ο Μπεος τον έχει κάνει πελάτη και πως να τον αμφισβητήσουμε αφού όπου τον βρίσκει τον κερδίζει,τεσπα ομως ο πολυμετοχικός δείχνει να ξυπνάει και τα 15μιρια της αύξησις του μετοχικού εχει δώσει το στίγμα οτι όποιος δεν παλέψει για την νίκη θα πάρει πόδι.ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ΑΣΣΟ ΤΕΛΙΚΟΟ (αλλιώς τότε ποιος τους γλυτώνει απο την οργή των οπαδών?)Δεύτερο παιχνίδι, τραλαλά τραλαλο ητανε ο Παοκ στο ΟΑΚΑ το πείραμα 4-3-3 πετύχαινε για Χ αλλα η αγυμνασιά στο στημένο έδωσε στον παοκ κλοτσιά στα χαμηλά,και κλοτσιά επανειλημμένα λες και κάποιος το έβαλε επανάληψή σε βιντεοκασέτα σε χαλασμένο βίντεο.Σήμερα θα δείξει αν ξεκαθαρίσει η πρωτιά,αλλιώς κάποιοι θα χαμογελάνε και θα τριβουν τα ΧΟΝΤΡΑ χερια τους και κάποιοι θα εχουν σοβαρα προβληματα  και να κινδινευουν να βγουν the last of the moikans.Aν φοβαστε τον ΑΣΣΟ ΤΟΤΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ αρκετα πυθανο.σε αντιθετη περιπτωση καπια παλτα θα φυγουν με ελικοπτερο οπως ο μεσιε Μαρινακ στην πολιορκεια της τουμπας.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 4 ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ


Ακόμα μία ντροπιαστική ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ αφού χάσαμε με 3-0 από την ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ. Ξέρουμε καλά ότι στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να βγούμε πρώτοι στα play off αν σοβαρευτούμε στα εναπομείναντα παιχνίδια, αλλά πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ήρθε η ώρα να πάρει η διοίκηση κάποιες αποφάσεις γιατί το αστείο παρατράβηξε.
Στο κοντινό παρελθόν, είδαμε παίκτη του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με μπουκάλι νερού μέσα στο σορτσάκι του, είδαμε τους παίκτες μας που είναι στο όριο με κίτρινες κάρτες να μην δέχονται μία κάρτα στα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, είδαμε να χάνουμε από μία τελειωμένη ομάδα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από τις ίδιες στημένες φάσεις και στο τελευταίο ματς είδαμε τον προπονητή μας να παρουσιάζει για πρώτη φορά φέτος ένα σύστημα με 3 αμυντικούς και 6 παίκτες στο κέντρο. Δεν μιλάμε για υποκειμενικά πράγματα που ο καθένας έχει και διαφορετική γνώμη, μιλάμε για συμβάντα που δεν γίνονται πουθενά.
Δεν είμαστε γνώστες του ποδοσφαίρου, ούτε ειδήμονες. Μεγάλη ευθύνη έχουν σίγουρα και οι καλομαθημένοι ποδοσφαιριστές που έχουν χάσει τόσες φορές από αυτή την ΑΕΚ. Αλλά το να πειραματίζεται ο προπονητής τόσο πολύ σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και να παρατάσσεται η ομάδα λες και έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα είναι αδιανόητο και έχει φοβερά αρνητικές επιπτώσεις στο πρεστίζ του συλλόγου.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονητή που θα κάνει τα βασικά (δηλαδή θα έχει το σεβασμό των παικτών, θα υπάρχει πειθαρχία, θα μελετάμε τον αντίπαλο και δεν θα αγωνιζόμαστε με μπουκάλια νερού μέσα στο σορτσάκι μας) και από εκεί και πέρα θα έχει τις προδιαγραφές να περάσει τη φιλοσοφία του. Όποια και αν είναι αυτή, επιθετική, αμυντική, με νέους παίκτες, με έμπειρους παίκτες, με αντεπιθέσεις , με κατοχή μπάλας.
Πιστεύουμε ότι η διοίκηση έμαθε από τα φετινά τεράστια λάθη της και θα κλείσει άμεσα τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ. Αυτό το θέμα δεν χωράει καμία άλλη αναβολή. Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τούμπα την προσεχή Τετάρτη και ελπίζουμε αυτή τη φορά να δούμε το σοβαρό πρόσωπο του ΠΑΟΚ και όχι την τραγωδία του ΟΑΚΑ. Ακόμα δεν χάθηκε τίποτα, έχουμε σοβαρές πιθανότητες να τερματίσουμε πρώτοι και πρέπει να τις κυνηγήσουμε. Με νίκη την Τετάρτη, μπαίνουμε ξανά στο παιχνίδι".

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Με το βλέμμα στο ταμείο...

Γεια και χαρά σε όλους τους αναγνώστες του LIFE BET!!!
Άλλη μία θετική μέρα η χθεσινή με 3/5 εκτιμήσεις...
Σχετικά με το τρόπο πονταρίσματός μου(γιατί με ρωτάνε κάποιοι), τα σημέια που προτείνω είναι ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ και όχι παρολί...το γράφω άλλωστε και στο τέλος του κάθε άρθρου μου...
Πολλά παιχνίδια και σήμερα με τις τελευταίες αγωνιστικές στα περισσότερα πρωταθλήματα...για να δούμε τί θα ψωνίσουμε σήμερα...

ΑΑΧΕΝ-ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες...για την Άαχεν γνωστά τα πράγματα...η ομάδα του over!!!Πάμε με τα γκολ με λίγο περισσότερο ρίσκο...
ΚΟΤΜΠΟΥΣ-ΟΜΠΕΡΧΑΟΥΖΕΝ: Ο προπονητής της Κότμπους θα χτυπήσει το παιχνίδι για να δουλέψει για την ομάδα της καρδιάς του, την Όσναμπρικ...πάμε μαζί του...
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ: Η Φέγενορντ θέλει νίκη με πολλά γκολ...από την άλλη έχουμε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος στην Ναϊμέγκεν...στη μέση εμείς με τη χαρά του ποδοσφαίρου...
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ: Άσσος βάση φόρμας, ειδησεογραφίας(6 βασικοί εκτός για την Τότεναμ) και...Άνφιλντ!!!
ΝΑΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ: Με έναν βαθμό η Νάπολι εξασφαλίζει το Champions League, η Ίντερ τη δεύτερη θέση και όλοι μας είμαστε ικανοποιημένοι...
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ: Μονόπλευρο ενδιαφέρον αφού η Μπιλμπάο θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης. Η Μάλαγα καθάρισε τη μπουγάδα σωτηρίας...καιρός να πάνε για μπάνιο τα παιδιά...πιθανός άσσος...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΑΑΧΕΝ-ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ over 3,5 goals (2,04)
ΚΟΤΜΠΟΥΣ-ΟΜΠΕΡΧΑΟΥΖΕΝ 1 (1,93)
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ over 3,5 goals (2,04)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 1 (1,73)
ΝΑΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ X (1,93)
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ 1 (1,72)

Τέλος, μία πεντάδα(για τους μικρούς μας Ωνάσηδες) με μικρή απόδοση που όμως δύσκολα βλέπω να σπάει: Ρέϊντζερς,Σέλτικ,Ουντινέζε,Τσεζένα,Τραμπζονσπόρ!!!

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 63,76 μονάδες με ποντάρισμα 127 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 50,20% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €1270 και το καθαρό κέρδος €637,6 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €12700 και το καθαρό κέρδος €6376 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

ΔΥΟ ΤΡΙΑΔΕΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟ 15/5

Καλημέρα σήμερα Κυριακή και μετά τα χτεσινά καλα αποτελέσματα και αφού ρεφαραμε για το αυτογκόλ του Ισμαελ Μπλανκο που όπως γράφουν οι φίλοι μας οι Τούρκοι(κουμπάρος κραμανλακος και Γιωργακης ο νεότερος μαζί με τον παμφάγο χρυσοδαχτυλο λεπτοδιαιτο καταδότη του οτσαλαν,αυτόν μωρέ τον μαζι τα φάγαμε)μάλλον για τα μεμετια πηγαίνει!!!τεσπα.ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ 364 ΘΕΛΤΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ ΑΣΣΟ 2,20(με το που άνοιξαν τα πονταρισματα 98% στην θελτα)370ΜΠΟΚΑ ΤΖ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΕΙΤ ΑΣΣΟ 2,10.ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟ 376 ΒΙΓΕΡΕΑΛ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΟΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΠΛΟ 1,80. ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ363 ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ- ΤΙΓΚΡΕ ΔΙΠΛΟ(οχι δεν τρελάθηκα!!!απλα πιστεύω στην ανατροπή το εχει η τιγκρε,και με το που άνοιξαν τα στοιχήματα προλάβανε να χώσουν λεφτά στο διπλο !! λιγο περίεργο!!! )πάνω απο το 4 η απόδοση.ΜΠΕΟΣ-ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ(εδώ δυο πραγματουδια έχουμε η οτι το ματς θα παει στα ισια και ο Βόλος θα πάρει το παιχνίδι έπειτα απο της απουσίες Ζιλπερτο-κατσουρανη-χριστοδουλοπουλου,η οτι θα πεση ο μπεος στο πεδίο τον μαχών υπέρ πίστεως και πατερα)ΛΟΙΠΌΝ ΚΟΝΤΡΑ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝΕ, ΑΣΣΟ ΜΑΓΚΕΣ!!!!ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟ Χ-2 ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΛΩΜΕΝΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ(ΑΕΚ-ΠΑΟΚ)χωρις κοσμο η Αεκ και ο παοκ χωρις Ιβιτς(Ο ΦΙΛΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΙ Ο ΙΒΙΤΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΠΑΛΑ)συμφονω αλλα με Ιβιτς ο Παοκ ειναι αργος και ολοι μαζι πινουν καφε!!!Φωτακης φενεται ετιμος και ο παοκ με νικη απλωνει το σεντονη στην λαμπρακη,το κακο ειναι οτι παιζει ο Σκοκο!!!!!  καλα να περασεται εγω δυστιχος θα ειμαι δουλεια