Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τριάδα χθες..... Εξαφανισμένα παιχνίδια για το Σαββατοκύριακο....

Άκρως πετυχημένη η χθεσινή μέρα με τα σημεία που δώσαμε με 3 στις 4 επιτυχίες (στο g/g το χαλάσαμε λίγο!!!) αφού η Αζαξιό δε μας έκανε το χατίρι....

Πολλά τα παιχνίδια για σήμερα και πολλά τα φαβορί αλλά σε αποδόσεις που δε μας συγκινούν. Έχουμε και λέμε λοιπόν....

Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας οι αποδόσεις έχουν τρελαθεί.... Πάνω κάτω συνέχεια... Το Χ ανάμεσα σε Τσιταντέλα και Βαρέζε ξεκίνησε στο internet γύρω στο 3, έπεσε κάτω από το 2 και τώρα το βρίσκουμε γύρω στο 2,40. Συνήθως αυτά τα παιχνίδια των bookies σημαίνουν κάτι.... Γι' αυτό κι εμείς θα το προτιμήσουμε αλλά με λίγα λεφτά. Ε, να κρατάμε και μία πισινή!!!

Στην Serie A, θα αφήσουμε το ντέρμπι στην ησυχία του, αφού και οι δύο είναι ικανές για τα πάντα αλλά και για το τίποτα. Θα κρατήσουμε τον άσσο της Μπρέσια που κινείται γύρω στο 1,70 στο internet αφού ακόμα και τα ball boys θα παίξουν για τη νίκη!!

Στην Αγγλία δε μας συγκινεί το 1,25 της Άρσεναλ αλλά πολύ καλό είναι το διπλό της Τσέλσι απέναντι στη Στοουκ. Η Στοουκ ναι μεν είναι ανεβασμένη τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά δε νομίζουμε να τα βγάλει πέρα απέναντι στην Τσέλσι που έχει βρει τα πατήματά της και θέλει να κερδίσει για να έχει ακόμα πιθανότητες για τον τίτλο.

Για τελευταίο μεσημεριανό θα επιλέξουμε το Γουίγκαν-Τότεναμ. Η Τότεναμ με άμυνα ανάγκης θα παίξει στην έδρα της τελευταίας στη βαθμολογίας. Η διαφορά δυναμικότητας είναι προφανής και ελπίζουμε να σταθεί στο ύψος της η Τότεναμ και να πάρει το διπλό. Αλλά επειδή υπάρχει και ο αγώνας με τη Ρεάλ, θα καλύψουμε την επιλογή μας και με το Χ. Χ2 λοιπόν και..... καλό μεσημέρι!!!!

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 2-3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

                                                                                                                                                                                                           Για το σαββατο 3αδα - κρισταλ παλλας 1, ουεσκα 1, μονακο 2. Για την κυριακη 5αδα σε συστημα 3-4-5. κολωνια 1, λα κορουνια 1, ριο αβε 1, αρης 2, ριβερ πλειτ 2. καλη επυτιχια στις επιλογες σας και καλα να περασετε...

Γαλλία και Γερμανία για σήμερα.....

Τις καλησπέρες μου και ελπίζω να μη σας κορόιδεψαν σήμερα.... Κι ας ελπίσουμε ότι δε θα μας κοροιδέψουν και οι σημερινές μας επιλογές.

Πρώτη επιλογή θα είναι η σταθερή αξία στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, η πρωτοπόρος Αζαξιό που υποδέχεται τη Σατορού. Αν και με πολλές απουσίες οι Κορσικάνοι, πιστεύω θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και να κάνουν ένα βήμα παραπάνω για την άνοδο.

Παιχνίδι ουραγών για Μετς και Γκρενόμπλ. Αν και ο άσσος παίζεται στο 1,70 στον ΟΠΑΠ και γύρω στο 1,85 στο internet, εμείς θα επιλέξουμε το Χ2, αφού η Μετς έχει τιμωρημένους τους αμυντικούς Μπρεζερί και Ταμπουρά και μία τετράδα από τραυματίες. Πέρα από αυτό, 10 παίκτες έλειπαν την τελευταία εβδομάδα αφού είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Και αν δεν καταφέρει η Γκρενόμπλ να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό ξεχνάει την υπόθεση παραμονή.

Ένα ακόμα γαλλικό παιχνίδι, ανάμεσα σε Λε Μαν και Ανζέ. Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 6 ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου η πρώτη, με μόλις μία ήττα μέσα στο 2011 η δεύτερη, θα προτιμήσουμε την ισοπαλία και ένα ενδεχόμενο g/g. Και για τους ριψοκίνδυνους..... ημίχρονο/τελικό : 1/Χ.

Τέλος, θα προτιμήσουμε το διπλό της Σάλκε η οποία αντιμετωπίζει την τρίτη από το τέλος Σαν Πάουλι, η οποία θα έχει και πολλές απουσίες. Η αλλαγή τεχνικού στη Σάλκε και οι καλές μονάδες που διαθέτει θα φέρουν άλλο αέρα στην ομάδα που ελπίζουμε να τους φέρει τη νίκη.

Αυτά για σήμερα και..... προσοχή στους ψεύτες!!!!


ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE


Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Δεν είμαι ειδικός στο στοίχημα (μπορείτε να διαβάζετε τους υπόλοιπους γι' αυτό) αλλά λόγω της αγάπης μου για το ποδόσφαιρο θα επιχειρώ να προσεγγίζω κάποια παιχνίδια με μία πιο χαλαρή και χιουμοριστική διάθεση. Αν μέσω αυτού πάρουμε και κανένα ευρώ ακόμη καλύτερα!!
Για σήμερα θα ασχοληθώ με το ελληνικό πρωτάθλημα τρεις στροφές πριν το τέλος του. Οι αποδόσεις που θα δίνω είναι ενδεικτικές από τον ΟΠΑΠ.

428. ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Η ΑΕΚ είναι ζαλισμένη από τα 6 που μάζεψε στο "Καραϊσκάκης" και έχει σαν μεγάλο στόχο το κύπελλο. Στον τελικό θα συναντήσει τον κυριακάτικο αντιπαλό της, Ατρόμητο, του παλιού της παίκτη και προπονητή, Δώνη. Από την άλλη, ο Ατρόμητος θέλει να σωθεί ώστε να μην παίζει του χρόνου Κυριακή με τον Πανθρακικό και Πέμπτη με τη Λίβερπουλ. Θα πάω με το διπλό (4,85), καθώς το βαθμολογικό κίνητρο είναι με τον Ατρόμητο και βέβαια θα ποντάρω το σπίτι μου στην ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου, εφόσον δικαιωθούμε την Κυριακή.

429. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ. Ο Δερμιτζάκης ακούει Άρης και φρίττει το ίδιο και ο Παπάζογλου. Από την άλλη, ο Τσιώλης έχει δώσει μια επιθετικότητα στο παιχνίδι του Άρη. Συνήθως οι κίτρινοι δυσκολεύονται στην Τρίπολη ενώ οι γηπεδούχοι φέτος δεν πείθουν. Over (2,00) και σκόρερ Θανασης Παπάζογλου!

430. ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Παιχνίδι που το Χ (2,70) φαντάζει βολικό και για τους δύο και θα το τιμήσω. 30 βαθμούς έχουν οι Φαίακες, 31 οι Νεοσμηρνιώτες οπότε με ισοπαλία και ενδεχόμενη γκέλα της Τρίπολης έχουν το προβάδισμα για την παραμονή.

431. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ. Και μαθηματικά πρωταθλητής ο Μαρινάκης δεν θα τρελαθεί να κερδίσει τον Ψωμιάδη που διεκδικεί μία θέση στα playoffs. Δεν ψήνομαι για σημείο αν και το over (1,60) είναι πιθανό.

432. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΞΑΝΘΗ. Η αλήθεια είναι ότι μετά τη φυγή του Τσιώλη κάτι χάλασε στην πόλη των τσιπουράδικων. Από την άλλη η Ξάνθη είναι αδιάφορη αλλά αποτελεί πάντα ύπουλη ομάδα. Ο άσσος (1,55) θα τιμηθεί από πολλούς αλλά δεν θα πάρω.

433. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Το πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής. Ο Θεοδωρίδης είπε και μαθηματικά το ποίημα και η ομάδα του ετοιμάζεται για τα αλώνια της Β. Ο ΠΑΟ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό το έχει παρατήσει το πρωτάθλημα και περιμένει τα playoffs. Το μόνο που αξίζει να σταθώ είναι το over (1,60) καθώς οι δυο ομάδες θα παίξουν ανοικτά, έχουν καλούς επιθετικούς και τρύπιες άμυνες. Επίσης, είμαι περίεργος να δω την εμφάνιση του Φερναντέζ κόντρα στον ΠΑΟ.

434. ΠΑΟΚ - ΛΑΡΙΣΑ. 30000 κόσμος αναμένεται στην Τούμπα (10 ευρώ το εισιτήριο) και θα ζητήσει το κεφάλι της ΑΕΛ. Η αλήθεια είναι ότι οι Λαρισαίοι ανέκαθεν δυσκολεύουν τον ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος συνήθως παίρνει δύσκολες νίκες. Ο ΠΑΟΚ απ' ότι φαίνεται θα στερηθεί το πυρηνικό του όπλο Vieirinha, ενώ είναι πιθανό να αγωνιστεί στο κέντρο ο Arias. Η Λάρισα έχει μεν μία ποιότητα σαν ομάδα, αλλά είναι τραγική από άποψη φυσικής κατάστασης. Άσσος (1,50), Under (1,60) 1-0 σκορ και σκόρερ Σαλπιγγίδης (6,00).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ. Στον ΟΠΑΠ δεν προσφέρεται το συγκεκριμένο ματς, όπως και στις περισσότερες εταιρίες. Με 33 βαθμούς Καραγεωργίου και Παράσχος θα τους κάνουν 34. Οπότε μεγάλο Χ για όσους βρουν να το παίξουν. Κατά τ' άλλα, αν οι δυο ομάδες παίζανε τελικό κυπέλλου θα πήγαινα με τον Εργοτέλη.

Αυτά τα ολίγα..Καλό αθλητικό τηλε-μπανιστήρι και καλό Σαββατοκύριακο!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

                                                      ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Ξεκιναμε σημερα με μια τριαδα χαμηλου ρισκου,γιατι παντα πρεπει να ειμαστε μεσα στο παιχνιδι... ΚΑΡΛΣΟΥΗ 1, ΜΕΤΣ 1, ΤΟΡΙΝΟ 1. καλη επυτιχια στις επιλογες σας...

PRWTAPRILIATIKH TRIADA

πρωταπριλια σημερα και να προσεχετε τα ψεματα!!εμεις οπως παντα ακαθεκτοι πιστευουμε στο 209 ΜΕΤΣ asso kοντρα στην GKRENOMPL,me to 74% ton xrhmatvn na paizetai ston asso 582,900 euro.Πολυ καλο ειναι το 203 τον ασσο τιs VALERENGKA κοντρα στην AALESOYNT,apodwsh 1,45 και τα λεφτα να παιζωνται πανω του 83,5,ΕΠΙΣΕΙΣ το ασακι τισ ΚΟΤΜΠΟΥΣ ΜΕ 1,60 ειναι καλο εδω μπορη να παιχτη και OVER, 

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΗ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ(VIOLOGOS)

H SUNTAKTIKH OMADA TOU LIFEBET KALOSORIZH TO NEO MELOS TIS (VIOLOGOS)kalos gnwsths tis mpalas filos kalos me endiaferon sto kalo podosfairo pagkosmios,kalh arxh file

Προτάσεις τριημέρου!!!


Λόγω υποχρεώσεων το Παρασκευοσαββατοκύριακο σας δίνω τις προτάσεις μου για το τριήμερο. Επιλέγω από ένα παιχνίδι τη Παρασκευή και τη Κυριακή και τρία το Σάββατο...

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ over 2,5goals (1,83)
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.: 2 (1,84)
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: goal-goal (1,91)
ΜΙΛΑΝ-ΙΝΤΕΡ: goal-goal (1,81)
ΛΕΤΣΕ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 2 (1,82)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα λέμε από βδομάδα...


* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 12.34 μονάδες με ποντάρισμα 26 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους: 47,47%, όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €260 και το κέρδος θα ήταν €123,4 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €2600 και το κέρδος €1234 κοκ
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ

ΟΙ ΣUNTAXTEΣ ΤΟΥ LIFE BET ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΟ,ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΟΥΜΕ,ΓΙΑΥΤΟ!! ΚΑΦΕ ΥΠΝΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ!!

Πολλά τα φαβορί.... μικρές οι αποδόσεις....



Πολλά τα παιχνίδια σήμερα, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στα Διεθνή Φιλικά αλλά και στην αγωνιστική δραστηριότητα στις μικρές κατηγορίες Αγγλίας και Σκωτίας.

Στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μόνο με τα γκολ μπορούμε να παίξουμε, αφού απόδόσεις όπως 1,10 και 1,20 μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους.

Στα διεθνή φιλικά θα παίξουμε κόντρα στην Αγγλία η οποία αντιμετωπίζει τη, σαφώς υποδέεστερη, Γκάνα. Ο Ιταλός τεχνικός της Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο, θα αφήσει εκτός αποστολής σχεδόν όλη τη βασική ενδεκάδα που κέρδισε την Ουαλία με 0-2. Οι παίκτες που θα παίξουν μπορεί να έχουν ταλέντο αλλά δεν έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί. Οπότε πάμε για την έκπληξη και το Χ2.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την ομάδα της Πολωνίας, με τους Πολωνούς να δέχονται γκολ στα 9 από τα 11 πιο πρόσφατα ματς. Σε συνδυασμό με τις πιθανές συμμετοχές των Μήτρογλου και Φετφατζίδη, ελπίζουμε να δούμε ευκολότερα το γκολ σε σχέση με το ψυχοβγαλτικό 1-0 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Οπότε, κρατάμε τον άσσο και το ενδεχόμενο under (μην περιμένουμε και θαύματα!!!!)

Πάμε στην Α' Αγγλίας. Εδώ θα διαλέξουμε το παιχνίδι ανάμεσα σε Γέοβιλ και Κάρλαϊλ, με τη δεύτερη να έχει το μυαλό της στον τελικό του Λιγκ Τρόφι την προσεχή Κυριακή. Θα ξεκουραστούν επομένως αρκετοί από τους βασικούς παίκτες και η Γεόβιλ θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία, ειδικά έπειτα από το επιβλητικό 5-1 στην έδρα της Λέιτον Όριεντ.

Και για τους ριψοκίνδυνους που πάνε κόντρα στα προγνωστικά, θα παίξουμε ενάντια στην Κρόουλι η οποία υποδέχεται τη Μάνσφιλντ στην έδρα της. Αν και παραμένει για 21 αναμετρήσεις αήττητη, θα πάμε κόντρα. Εξάλλου, είπαμε.... το Χ2 στο συγκεκριμένο παίχνιδι είναι για τζογαδόρους....

Αυτά για σήμερα και εις άλλα με υγεία!!!

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Γκολ...γκολ...γκολ!!!


Αρκετά παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι...λίγες όμως οι επιλογές!!! Για όσους είναι ευχαριστημένοι με τις αποδόσεις σε φαβορί για τα προκριματικά του Euro 2012(Τσεχία,Σουηδία,Τουρκία,Ρουμανία,Ολλανδία,Βέλγιο και Ισπανία), ας τα ακολουθήσει, εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να το κάνω...με κάποια οβεράκια λέω να ασχοληθώ...

Τσεχία-Λίχτενσταϊν: Καλοί οι Τσέχοι για ένα ημίχρονο κόντρα στην Ισπανία, προηγήθηκαν με 0-1 όμως στο δεύτερο μίλησε ο Villa που γύρισε το παιχνίδι με 2 δικά του γκολ...Ευκαιρία για τον Μπάρος και την παρέα του να...ξεμπουκώσουν απέναντι στα 8 γκολ παθητικό του Λίχτενσταϊν σε 3 μόλις παιχνίδια!!!

Βέλγιο-Αζερμπαϊτζάν: Με το Βέλγιο να έχει 10-8 τέρματα σε 5 παιχνίδια και με το φιλότιμο και χωρίς άγχος Αζερμπαϊτζάν το οver 2,5goals πιστεύουμε να βγει με τη βοήθεια ή όχι των Αζέρων...

Στενχάουσμιουρ-Νταμπάρτον: 6Ν-3Ι-3Η η προϊστορία με γηπεδούχο τη Στενχάουσμιουρ και με τη διαφορά τερμάτων 19-13 υπέρ της. Η Νταμπάρτον έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και πιστεύουμε για ακόμα ένα παιχνίδι να βοηθήσει στα γκολ...

Κρόουλι-Μάνσφιλντ: Έχει φορτωθεί ο άσσος της πρωτοπόρου Κρόουλι...μακάρι να βγει να πληρωθεί ο κόσμος που την προτίμησε. Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και από τις δύο ομάδες, θα πάμε με το θέαμα και τα γκολ!!!

Ιστ Φάϊφ-Έϊρ: Με την επιθετική φιλοσοφία της Ιστ Φάϊφ (δεύτερη καλύτερη επίθεση με 59γκολ σε 28 παιχνίδια!!!) και με την αδιαφορία της Έϊρ στα τελευταία παιχνίδια, θα προτιμήσουμε το οβεράκι κι εδώ, το οποίο στατιστικά έχει 83% πιθανότητα να επιβεβαιωθεί.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

Τσεχία-Λίχτενσταϊν over 3,5goals (1,85)
Βέλγιο-Αζερμπαϊτζάν
over 2,5goals (1,73)
Στενχάουσμιουρ-Νταμπάρτον
over 2,5goals (1,77)
Κρόουλι-Μάνσφιλντ
over 2,5goals (1,60)
Ιστ Φάϊφ-Έϊρ over 2,5goals (1,66)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!!!


* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 10.18 μονάδες με ποντάρισμα 21 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους: 48,48%, όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €210 και το κέρδος θα ήταν €101,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €2100 και το κέρδος €1018 κοκ
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

29 martiou agwnes ethnikes me kala paixnidakia

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ LIFE BET,ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΦΙΡΩΠΑ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟΙ !!!ΣΤΟ 116)ΕΣΘΟΝΙΑ- ΣΕΡΒΙΑ ΔΥΠΛΟ ΜΕ ΑΠΟΔΩΣΗ 1,75 ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΠΛΟ 77%.117)ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΣΣΟ ΜΕ 1,35 ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ!!!ΜΕ ΤΟ 97%ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ.106)ΚΑΤΑΡ-ΡΩΣΙΑ ΔΥΠΛΟ ΜΕ 1,60 ΜΕ ΤΟ 92% ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΠΛΟ,ΜΕ ΤΙΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΔΙΧΝΗ ΝΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΟ ΔΥΠΛΟ!!    148)ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΣΣΟΣ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΙΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΝ ΓΚΑΝΑ ΜΕ 1,45 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!     ΕΠΙΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΔΥΠΛΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗΣ ΣΤΙΝ ΗΠΑ ΜΕ 3,25 ΠΙΣΤΕΥς ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ.    ΜΕ ΣΕΒΑΣ  aspromayros

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τίποτα...μόνο καφέ!!!


Θετικά έκλεισε άλλη μία μέρα στοιχηματισμού με 4/6 εκτιμήσεις. Οι δύο άσσοι από Ιταλία και Αγγλία επιβεβαιώθηκαν πανεύκολα και, μάλιστα, χωρίς να δεχτούμε κανένα γκολ αφού Σιένα και Χάντερσφιλντ επικράτησαν με 4-0 και 3-0 αντίστοιχα!!! Στα over για τους παίκτες του διαδικτύου είχαμε 50% επιτυχία με τα over στα παιχνίδια της Ουαλίας και της Χιλής να επιβεβαιώνονται σχετικά εύκολα...

Το σημερινό πρόγραμμα προσφέρεται για καφέ...




Μηδαμινές επιλογές...το αφήνουμε στην ησυχία του και θα ασχοληθούμε αύριο πάλι με κάποια παιχνίδια των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2012.

Καλό υπόλοιπο Δευτέρας...


* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 10.18 μονάδες με ποντάρισμα 21 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους: 48,48%, όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €210 και το κέρδος θα ήταν €101,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €2100 και το κέρδος €1018 κοκ
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

27 martiou triada apo metr

Για σημερα  ο φιλος μου  ο  METR πρωτινη,280 ΔΡΑΜΑ 1  ΜΕ 1,40 ΑΠΟΔΩΣΗ ΤΟ 98% πεχτικαν στον ασσο.SIENA 288 ASSO 1,45  ME TO 91% STON ASSO.TRIESTINA STO 289 με αποδωση 1,95.    ΚΑΙ 4 ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ τσιταντελα,νοτσ, καουντι,,λιβορνο δυπλο.            με σεβας aspromavros

Κυριακή...γιορτή και...στοίχημα!!!

Θετικά έκλεισε το διήμερο με 4/6 εκτιμήσεις. Τη παρασκευή, το goal-goal στην Αγγλία βγήκε εύκολα από το 51', η Ολλανδία έβγαλε μόνη της το over 2,5goals με το εμφατικό 0-4 μέσα στην Ουγγαρία αλλά μας τα χάλασαν, από τη μία η Γαλλία, που αρκέστηκε στο 0-2 και από την άλλη η Ισπανία, η οποία ναι μεν κέρδισε με δύο γκολ του Villa σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, αλλά με ανατροπή αφού στο ημίχρονο η Τσεχία προηγήθηκε με το γκολ του Plasil. Χθες πέρασαν και οι δύο εκτιμήσεις αν και η Γερμανία μας ίδρωσε λίγο να βγάλει το over 3,5goals και μάλιστα με το ημίχρονο ήδη στο 3-0!!! Να'ναι καλά ο Klose!!! Τέλος, το έκτρωμα της Ελλάδας χθες κατάφερε να κερδίσει κι εμείς πληρωθήκαμε από τους ανύπαρκτους επιθετικά Μαλτέζους.

Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα αν και οι επιλογές ελάχιστες:

Σιένα-Σασσουόλο: Ούτε με τη μισή ομάδα δε κατεβαίνει η Σασσουόλο. Όλος ο κόσμος παίζει Σιένα με το 91,4% των χρημάτων στον άσσο. Θα πάμε με τη μάζα κι εμείς...

Χάντερσφιλντ-Νοτς Κάουντι: Πολύ δυνατή εντός η Χάντερσφιλντ. Στο τελευταίο εντός είχε την ατυχία, τα δοκάρια και γενικά όλη τη γκαντεμιά μαζί της και έμεινε στο 0-0 με τη Σουίντον. Ήρθε η ώρα λοιπόν η τύχη να πάει με την 17 σερί παιχνίδια αήττητη Χάντερσφιλντ.

Και κάποια ψαγμένα οβεράκια για τους διαδικτυακούς μας φίλους:

Vestsjaelland-AB Kobenhavn για τη πρώτη κατηγορία Δανίας με το over 2,5 goals να επιβεβαιώνεται στο 87%.

Haverfordwest-Bala για το πρωτάθλημα Ουαλίας με τις δύο ομάδες, σε σύνολο 26 αγώνων, να έχουν 18 και 17 over 2,5goals αντίστοιχα.

Φλουμινένσε-Βάσκο Ντα Γκάμα για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τις δύο ομάδες, σε σύνολο 5 αγώνων να είναι από τις πιο αποτελεσματικές( 14-5 τέρματα για τη Φλου και 10-10 τέρματα για τη Βάσκο).

Ο' Χίγκινς-Παλεστίνο για το πρωτάθλημα της Χιλής με τις δύο ομάδες, σε σύνολο 8 παιχνιδιών να έχουν από 7 over 2,5goals η καθεμιά. Ας τα κάνουν 8 λοιπόν...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

Σιένα 1 (1,49)
Χάντερσφιλντ 1 (2,00)
Vestsjaelland-AB Kobenhavn over 2,5goals (1,65)
Haverfordwest-Bala
over 2,5goals (1,73)
Φλουμινένσε-Βάσκο Ντα Γκάμα
over 2,5goals (1,74)
Ο' Χίγκινς-Παλεστίνο
over 2,5goals (1,65)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και μια χαρούμενη Κυριακή...

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 7.31 μονάδες με ποντάρισμα 15 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους: 48,7%, όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €150 και το κέρδος θα ήταν €73,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €1500 και το κέρδος €731 κοκ
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Μαλτέζος-Ελλάδα Post Game!!!


Με μεγάλη μου έκπληξη είδα την ομάδα της Εθνικής να πανηγυρίζει σαν τρελή μετά τη λήξη του παιχνιδιού στη Μάλτα και θυμήθηκα ωραίες στιγμές του Euro 2004...

Μπορεί να με πείτε γραφικό αλλά είμαι βέβαιος πλέον ότι το βύσμα πάει σύννεφο στην Εθνική μας.

Ο Σάντος πλέον εξελίσσεται σε Ρεχάγκελ(μετά Euro) πιο γρήγορα απ'ότι περίμενα...

Μήπως παίρνει και χαρτάκια πριν ανακοινώσει ενδεκάδα;;; Λέω εγώ τώρα...ο αδαής...

Κάποια πραγματάκια να σας πω κι αν θέλετε σχολιάζετε...


  1. Παίζεις με μία ομάδα που όλοι οι παίκτες παίζουν στο εκπληκτικό και άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Μάλτας με εξαίρεση τα 3 μεγάλα αστέρια. Οι δύο άσσοι της Φερετσβάρος και ο γίγαντας Daniel Bogdanovic της Αγγλικής Σεφιλντ Γιουν. που είναι πολύ κοντα στο να πέσει στη Γ' Εθνική.

  2. Ξεκινάς το παιχνίδι και αντί να τους βάλεις στα δίχτυα και να τους σφυροκοπάς με σουτ από παντού, κάνεις πασούλες γιατί...ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ!!!

  3. Έχεις βάλει ότι πιο ντεφορμέ υπάρχει σε Έλληνα παίχτη γιατί πολύ απλά...ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ!!! Στην άμυνα ο Τζαβέλλας, κάλος χρυσός, αλλά μου θυμίζει τον Σνάουτσνερ στον ΠΑΟΚ...βρε κάνε μία κατεβασιά...πέρνα κάνα...Μαλτέζο...μη φοβάσαι...δεν είναι ηλιακοί θερμοσίφωνες να σκάσουν!!! Στο κέντρο ο μεγάλος Γιώργαρος, τι να πώ...δε του δίνει σύνταξη ο ΠΑΟ και μαζεύει κάτι λίγα ένσημα το παλικάρι...όσο για τα καραγκιοζιλίκια του ΚΑΙ στη Μάλτα...το αφήνω ασχολίαστο!!! Στα πλάγια χτυπήσαμε διάνα με 2 στα 2 πουλέν...από τη μία ο Νίνης που μου έδινε την εντύπωση ότι ο Μαλτέζος που τον μάρκαρε ήταν ο Ρομπέρτο Κάρλος(δεν τον πέρασε μία φορα να τον χαρώ) και επίσης ότι ο Βασίλης Λάκης στη θέση του θα είχε περισσότερα τρεξίματα...μάλλον το ποδόσφαιρο γι'αυτόν τελείωσε φέτος και ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές του διακοπούλες!!! Από την άλλη άκρη ο Σαμαράς...εδώ θα μου πείτε ότι έχω άδικο...αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι όταν χάνει τη μπάλα δε του καίγεται καρφί ρε...στ'α@@@ια του παιδί μου...εγώ είμαι ο Γιώργος ο Σαμαράς που παστέλωσα πρόσφατα σ'ένα ματς Ρέιντζερς-Σέλτικ 2 γκολάρες...τι θέλετε τώρα...να κυνηγάω και μπάλες όπως κάνει και το θύμα ο Messi στη Μπάρτσα;;; Και στη επίθεση πάρε τον έναν και βάρα τον άλλο...Σάλπι και Λύμπε συναγωνίζονταν στα λάθη...ο δε Στρίβωγλου με τον Είμαι σκασμένος από το βάζελο και από το Μουντιάλ και έχω μπουκώσει(και τί άλλο δε ξέρω ακόμα) περιμέναμε μήπως κάνουν καμιά ενέργεια μπροστά στους Μαλτέζους...Κανναβάρο και Πουγιόλ!!!

Και επειδή σαν πολλή χολή να έβγαλα(ζητώ ταπεινά συγνώμη από το αντιπροσωπευτικό μας συγκροτημα) σας χαιρετώ!!!

Και για τους 10 πρώτους που θα πάνε στο αεροδρόμιο να υποδεχτούν τους παίχτες μετά από αυτή τη μεγάλη νίκη, το blog χαρίζει από έναν ηλιακό θερμοσίφωνα Μαλτέζο τελευταίας τεχνολογίας!!!

Υ.Γ.: Α ΡΕ ΣΑΝΤΟΣ...ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗ ΚΑΛΤΣΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΞΕΣΚΑΤΩΣΕ Ο ΤΟΡΟ!!!

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!!!