Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

MATS FOR BET

Σημερα η μετα ζαγορακη εποχή ξεκίνησε,οι 150 τα κατάφεραν να διώξουν εναν πρόεδρο που κατα την γνώμη μου δύσκολα θα ξανα δουνε.Για το στοίχημα σημερα ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΙΟΥΝΑΤΕΝΤ γκολ-γκολ  ΓΙΟΥΒΕ-ΟΥΝΤΙΝΕ 1 ΜΕ 1,55  ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΣΕΦ ΓΟΥΕΝ 1 ΜΕ 1,75    ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑ 2 ΜΕ 1,85(χωρις οπαδους)  ΤΟΡΚΙ-ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ 1 ΜΕ 1,60 ΜΠΟΝΟΥΣ- ΤΟΡΙΝΟ ΜΕ 2,55  ΛΙΒΟΡΝΟ ΜΕ 2,40 ΜΠΡΑΙΤΟΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΕΛ Χ ΜΕ 3,20 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PROGAME

Προϊστορία (10 τελευταία): 4-1-5

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτυ στα ημιτελικά του League Cup (0-1/2-2), αντιμετωπίζει την έτερη ομάδα του Μάντσεστερ για την φάση των 32 του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα δεν έχει ανάλογη πορεία με αυτή στα κύπελλα, αφού μετρά μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία ματς. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος μάλιστα ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από τη Μπόλτον. Επικράτησε άνετα με 5-1 επί της Όλνταμ εντός έδρας στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου, ενώ συνολικά μετρά 14 αγώνες χωρίς ήττα εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Για το ματς με τη Γιουνάιτεντ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σουάρες (18/5), ενώ τραυματίες ο Σπίρινγκ (4 συμμ.) και ο Λούκας (0). 

Εντός: 4-7-0

Φόρμα στα 5 τελευταία: 2-2-1

Γκολ: 25-21 (συνολικά), 14-8 (εντός)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΆΙΤΕΝΤ: Είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Άρσεναλ, και έτσι ήρθε φυσιολογικά το 1-2 στο Εμιρέιτς Στέιντιουμ. Σκόρερ οι Βαλέντσια με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου, και ο Γουέλμπεκ μετά από καταπληκτική ενέργεια και ασίστ του Βαλέντσια. Η Άρσεναλ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 71’ με τον Φαν Πέρσι. Νέοι τραυματισμοί για τη Μάντσεστερ αυτοί του Τζόουνς (19/1), Φέρντιναντ (14) και Νάνι (22/6). Θα λείψει πάλι ο Άντερσον (10/2). Εδώ και καιρό απόντες οι Βίντιτς (6), Κλέβερλι (5), Όουεν (1) και Γιανγκ (13/2). Ο Φλέτσερ (8/1), που είναι τραυματίας εδώ και καιρό, χάνει όλη τη χρονιά.

Εκτός: 8-2-1

Φόρμα στα 5 τελευταία: 3-0-2

Γκολ: 54-21 (συνολικά), 21-7 (εκτός)

Πρόταση: Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη για έναν τέτοιο αγώνα. Πείτε το προσωπική άποψη, ή απλά ένστικτο, αλλά δεν νομίζω πως η Λίβερπουλ θα κάνει το 2/2 απέναντι στις ομάδες του Μάντσεστερ. Είναι μια παραδοσιακή αγγλική ομάδα αλλά θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη και με τη συμμετοχή στον τελικό τoυ League Cup. Δύο κύπελλα στην ίδια χρονιά είναι πολλά

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

26/01/2012 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
Η τελευταία τοποθέτηση του συνδέσμου μας για τα διοικητικά του ΠΑΟΚ ήταν στις 19 Ιουλίου 2011 με αφορμή την υπόθεση Φλωρίδη, σε μια περίοδο όπου έπρεπε να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας μας. Δυστυχώς η πίεση που ασκήθηκε εκείνη τη χρονική στιγμή από τους υποστηρικτές (εντός και εκτός ομάδας) του μποέμ «κροίσου» έφερε απανωτά λάθη τα οποία ο σύλλογος πληρώνει ακόμα και δυστυχώς βλέπουμε να τα πληρώνει και μελλοντικά. Το όποιο πλάνο υπήρχε δεν εφαρμόστηκε ποτέ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Ο ρόλος του συνδέσμου μας, ιστορικά στην πορεία του, είναι να βρίσκεται μπροστά από τα γεγονότα, να είναι ενωτικός και όχι διχαστικός και να εκφράζει την άποψή του ξεκάθαρα παίρνοντας την ευθύνη των λόγων του και των πράξεών του. Πιστεύουμε πως ο ρόλος μας είναι να βοηθάμε την ομάδα με τις εκδρομές μας, τη διαρκή παρουσία μας στην Τούμπα και κατ’ επέκταση στο «μεγάλωμα» του ΠΑΟΚ σε οπαδικό επίπεδο. Κάνοντας την αυτοκριτική μας, έχουμε την εντύπωση πως οι εξελίξεις μας προσπεράσανε. Για το «καλό του ΠΑΟΚ» αποφύγαμε ηθελημένα την όξυνση του κλίματος, και καταντήσαμε αναλυτές των γεγονότων…
Κάνοντας μια αναδρομή στα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια μπορούμε να σταθούμε στα θετικά και τα αρνητικά της διοίκησης Ζαγοράκη. Ξεκινώντας από τα αρνητικά δεν μπορούμε  να μην σταθούμε στην αποτυχία ρύθμισης των χρεών και στη μη κινητοποίηση του κόσμου σχετικά με το θέμα. Ο ΠΑΟΚ σε αυτό το θέμα έμεινε παρατηρητής και στηρίχθηκε σε ανούσιες υποσχέσεις, χάνοντας την ευκαιρία να γιγαντωθεί απαλλαγμένος από τα βάρη του παρελθόντος που άλλοι έβαλαν στις πλάτες του. Το μεγάλο σφάλμα της διοίκησης όμως είναι, κατά την άποψή μας πάντα, πως έδινε σημασία σε όλους και σε όλα: δημοσιογραφίσκους, συνεργάτες, συνδέσμους και ΠΑΟΚάρχες, ενώ αποδεδειγμένα είχε ήδη στο πλευρό της το συντριπτικό ποσοστό του κόσμου του ΠΑΟΚ. Εκεί που η διοίκηση έπρεπε να κλείσει τα αυτιά της και να πορευτεί όπως αυτή νόμιζε, «άκουγε» τον κάθε σχετικό ή άσχετο χάνοντας χρόνο και ενέργεια. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η κάθοδος του  Φλωρίδη στα αποδυτήρια της ομάδας το καλοκαίρι που πέρασε, η μή εφαρμογή του απαραίτητου για την αδειοδότηση από τη UEFA πλάνου που τελικά εφαρμόστηκε τώρα ζημιώνοντας περισσότερο το σύλλογο, η είσοδος στο Δ.Σ. ανθρώπων που κατ’ επάγγελμα έβριζαν τη διοίκηση ενώ στο παρελθόν έχουν χρεώσει με πρακτικές τους κατά πολύ το σύλλογο (περίπτωση Ζιγκερίδη), η ανοχή στον αέρα της πόλης και όχι μόνο φαντασμάτων του παρελθόντος…
Για τα θετικά της διοίκησης Ζαγοράκη είναι εύκολο να τοποθετηθεί κανείς, αρκεί να γνωρίζει τον ΠΑΟΚ πριν το 2007 (δηλαδή με λίγα λόγια να έχει βιώσει στο πετσί του Γούμενο και Μπατατούδη τουλάχιστον). Πρωτοφανής συσπείρωση του κόσμου, γεμάτη Τούμπα, εκδίωξη της αστυνομίας από τη Θύρα 4, κατακόρυφη εκτίναξη του πρεστίζ της ομάδας, έλευση παικτών μεγάλου βεληνεκούς, ξεφτίλισμα του δαφνοστεφανωμένου gay μέσα-έξω, πορείες πρωταθλητισμού, διεκδίκηση ΣΤΑ ΙΣΙΑ του πρωταθλήματος και τελικά απώλειά του λόγω του σφαγέα Σπάθα, συνεχής παρουσία στην Ευρώπη, εκπληκτικές πορείες και ιστορικές προκρίσεις. Τα θετικά όμως δεν είναι μόνο παροδικά: επί προεδρίας Ζαγοράκη χτίστηκε το προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια, που θα αποτελεί τα επόμενα χρόνια σπίτι του ΠΑΟΚ και τον προορισμό-όνειρο για κάθε παιδάκι που ονειρεύεται να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου μας. Ένα έργο που στα 81 χρόνια της ιστορίας του ΠΑΟΚ ως τότε, πολλοί είχαν οραματιστεί αλλά κανείς δεν πραγματοποίησε συνέβη κατά τη θητεία του Ζαγοράκη, σχεδόν αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Με τα καλά και τα άσχημα, φαίνεται πως η θητεία του Θόδωρου Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας έφτασε στο τέλος της. Εμείς σαν σύνδεσμος θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας γιατί υπήρξε ο καλύτερος και ο πιο αρσενικός πρόεδρος που είδαμε στην ομάδα. Να τον ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια που πρόσφερε εκτός από την ομάδα ΚΑΙ στους οπαδούς της. Να τον ευχαριστήσουμε για τις στιγμές που ζήσαμε μαζί και να υποσχεθούμε πως στο μέλλον θα πολεμήσουμε να ζήσουμε περισσότερες και καλύτερες. Μπορεί άλλωστε να μην έφερε η Θύρα 4 τον Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ, αλλά αναγνωρίζοντας την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και τις καλές του προθέσεις τον στήριξε όσο μπορούσε. Το μέλλον θα δείξει αν η θέση που κρατούσαμε με θυσίες τόσο καιρό ήταν σωστή ή όχι, αν και ειλικρινά ελπίζουμε να διαψευσθούμε και ο δρόμος από εδώ και στο εξής για τον ΠΑΟΚ μας να είναι στολισμένος με δάφνες τίτλων και διακρίσεων.
Κλείνοντας θα αναφέρουμε το εξής: Πριν κάποια χρόνια ο Μάκης είχε πει πως όποιος πρόεδρος στο μέλλον αποφασίσει να ρίξει τα κάγκελα της 4Α, θα αποδείξει πως δεν είναι ελεγχόμενος. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του λοιπόν.
Υ.Γ. Η Θύρα 4 θα στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της κάθε διοίκηση που προασπίζει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Αυτό έκανε ως τώρα, αυτό θα πράξει και στο μέλλον.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

PRO GAME, ONLY TZAK NORIS WINS BARTSA

http://www.facebook.com/pages/Thelw-ton-tzak-noris-sth-real-gia-na-kerdish-thn-bartsa/227631833985400?sk=wall  ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ !!!!ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Προϊστορία (10 τελευταία): 6-3-1

1ο ματς: Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-2

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Εύκολο απόγευμα για την Μπάρτσα στη Μάλαγα που επικράτησε με 4-1, και τον Μέσι να πετυχαίνει 3 υπέροχα γκολ (33’, 51’ και 80’). Το τέταρτο γκολ ο Σάντσες στο 48’. Ο Γκουαρντιόλα, ξεκούρασε τους Πουγιόλ, Φάμπρεγκας και Τσάβι, που δεν τους χρησιμοποίησε, ενώ έκανε αλλαγή τους Ινιέστα και Σάντσες για τον ίδιο λόγο. Στο 1ο αγώνα με την Ρεάλ για το κύπελλο, αν και δέχτηκε γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις στο 11’, γύρισε το ματς σε 1-2 με γκολ του Πουγιόλ (44’) και του Αμπιντάλ (77‘), μετά από εξαιρετική πάσα του Μέσι. Οι μόνες αξιοσημείωτες απουσίες είναι ο, τραυματίας εδώ και καιρό, Βίγια (15/5) και ο Κεϊτά (15 συμμ.), ο οποίος απουσιάζει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Μάλι.

Εντός: 9-1-0

Φόρμα στα 5 τελευταία: 4-1-0

Γκολ: 59-12 (συνολικά), 43-2 (εντός)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Βαρύ το κλίμα στη Ρεάλ, αφού όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «As» και η λαοφιλής τηλεοπτική εκπομπή «Pelota Punto», άτομα του περιβάλλοντος του Μουρίνιο αναφέρουν πως ο ίδιος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μαδρίτη, μετά από τις έντονες δοκιμασίες που δέχτηκε στο ματς με τη Μπιλμπάο, την οποία νίκησε με 4-1. Από την άλλη, ο Σέρχιο Ράμος απολογήθηκε τη Δευτέρα στην διοίκηση της ομάδας μετά από κατηγορίες ότι είναι υποκινητής ανταρσίας στα αποδυτήρια για να διώξουν το Μουρίνιο. Στο ματς πρωταθλήματος με τη Μπιλμπάο την Κυριακή, βρέθηκε να χάνει μόλις στο 13’, αλλά ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, με γκολ του Μαρσέλο (25’), δυο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο (46’ και 67’) και Καγιεχον στο 81’. Από το 66’ η Μπιλμπάο έπαιζε με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Ντε Μάρκος, η οποία οδήγησε και στο 2ο πέναλτι. Τραυματίες για τους μερένχες οι Πέπε (14/1), Κεντίρα (13) και Ντι Μαρία (14/4).



Εκτός: 8-1-1

Φόρμα στα 5 τελευταία: 4-0-1

Γκολ: 67-18 (συνολικά), 29-6 (εκτός)

Πρόταση: Άγνωστο πως θα βγει στον αγωνιστικό χώρο η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στη Ρεάλ, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις. Αναμένεται σίγουρα ένα πολύ ανοιχτό και γρήγορο παιχνίδι, όπως μας έχουν συνηθίσει οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό πηγαίνουμε με το 4-6 γκολ ή με το over 3,5 (στο 2,40-2,45), βασιζόμενοι στην εξαιρετική επιθετική γραμμή των δυο ομάδων.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

PRO GAME KAI ΑΛΛΑ from aspromayros

Καλησπέρα σήμερα μεγάλο παιχνίδι στην Ιταλία με  την Γιουβε να παίζει κόντρα στην Ρομα θα δώσουμε μια ανάλυση παρακάτω και αν θελεται το βάζετε για να κλείσετε με ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ καθώς στα 7 τελευταία μεταξύ τους έχουν 5 γκολ-γκολ 2χ και στης νίκες προηγείται η μεγάλη κυρία 3-2.Στα υπόλοιπα θα πάμε στο νησί και θα παίξουμε 118)ΜΠΑΡΟΟΥ-ΓΡΙΝΣΜΠΙ 2 ΜΕ 2,15    109)ΣΚΑΝΘΟΡΠ-ΣΕΦ ΓΙΟΥΝ 2 ΜΕ 2,15  ΚΑΙ 104)ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΓΚΑΖΙΑΝΝΤΕΣΠΟΡ 1 ΜΕ 1,35 ΜΠΟΝΟΥΣ¨¨ ΤΟΡΚΙ ΜΕ 1,50 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ. Το ματς είναι νοκ αουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Η Γιουβέντους πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν και σίγουρα έχει σαν στόχο τον θεσμό του κυπέλλου έτσι σήμερα θέλει την πρόκριση επί της Ρόμα.

Η Μεγάλη Κυρία στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς συνεχίζοντας αήττητη μετά από 19 αγωνιστικές με 11 νίκες και 8 ισοπαλίες, διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 12 γκολ παθητικό στα ίδια ματς. Από την δεύτερη θέση που την κατέχει η Μίλαν έχει ένα βαθμό διαφορά.

Το 2-0 επί της Αταλάντα το Σάββατο που μας πέρασε έδωσε την ευκαιρία στην Γιουβέντους να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις αφού δύο αγωνιστικές πριν είχε γκελάρει με την Κάλιαρι εντός έδρας.

Ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σίγουρα εκτός θα είναι ο Σιμόνε Πέπε και ο Μαρκίσιο που είχαν τραυματισμό στο παιχνίδι με την Αταλάντα.

Η Ρόμα ξεκίνησε την σεζόν με πολλές φιλοδοξίες αλλά η αρχή που έκανε ήταν κακή, σιγά- σιγά όμως αρχίζει και βρίσκει την καλή κατάσταση της.

Ο Λουϊς Ενρίκε βλέπει να την ομάδα του να κάνει καλές εμφανίσεις και να παίρνει τους 3 βαθμούς της νίκης. Αφού έμεινε στο 1-1 με την Γιουβέντους, συνέχισε με 4 συνεχείς νίκες έχοντας καλή απόδοση.

Το Σάββατο κέρδισε εύκολα της Τσεζενα με 5-1, προηγήθηκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ενώ στο 9ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 3-0.

Οι παίκτες της Ρόμα είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αποφασισμένοι να αποδείξουν την αξία τους, όμως απέναντι στην πρωτοπόρο Γιουβέντους δεν θα έχουν δύσκολο έργο και πρέπει να προσπαθήσει πολύ αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση.

Η φιλοξενούμενη έχει εδώ και καιρό εκτός του Οσβάλντο με 15 συμμετοχές και 7 γκολ, τον Μπουρντισο με 10 συμμετοχές και 1 γκολ και τον Μάρκο Κασσετι, ενώ ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Πιθανές ενδεκάδες

Γιουβεντους (4-3-3): Στοραρι - Λιχτσταινερ, Μπαρζαγκλι, Μπονουτσι, Ντι Σεγκλιε - Μαρόνε, Παζιεντζα, Βινταλ – Ντελ Πιερο, Μποριέλο, Γκιασερινι.

Ρομα (4-3-3): Στεκελενμπουργκ - Ροσι, Κτζαερ, Χουάν, Χαινζε - Περοτα, Γκαγκο, Πιάνιτς - Μπογιαν, Τοτι, Λαμελα.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ARSENAL VS MAN UNITED PRO GAME


Α’ Γύρος: 22/08/2011 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ 8-2 !!

ΑΡΣΕΝΑΛ: Για άλλη μια αγωνιστική η Άρσεναλ έδειξε το κακό της αγωνιστικό πρόσωπο, αφού ηττήθηκε στο Liberty Stadium από τη μαχητική Σουόνσι. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ρόμπιν Φαν Πέρσι, φτάνοντας αισίως τα 18, για να έρθουν οι Σινκλέρ (16’) και Ντάιερ (58’) να δώσουν το προβάδισμα στη Σούονσι. Στο 69’ ισοφάρισε προς στιγμή ο Γουόλκοτ, αλλά στο 70’ ο Ντάνι Γκράχαμ έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Σουόνσι και έγραψε το τελικό 3-2. Ο Ανρί, o οποίος γύρισε για 2 μήνες ως δανεικός στην Άρσεναλ από τη New York Red Βulls, μπήκε ως αλλαγή του Αρσάβιν στο 63’, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να ισοφαρίσει.

Παραμένουν τραυματίες οι μακροχρόνια απόντες Φαμπιάνσκι (καμιά συμμετοχή στο πρωτάθλημα), Ντιαμπί (1 συμμ.), Γενκινσον (6 συμμ.), Κοκελίν (7 συμμ.), Αντρέ Σάντος (8 συμμ.) και Γκίμπς (5 συμμ.). Στο Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών λείπουν οι Σαμάκ και Ζερβίνιο. Παρά την ήττα την Κυριακή, ο βασικός πορτιέρο της ομάδας Τσέζνι δήλωσε τη Δευτέρα στο site της Άρσεναλ ότι η ομάδα του θα τερματίσει στη πρώτη τετράδα, αλλά για να το καταφέρει θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα. Δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στην 11άδα της Άρσεναλ, με τον Βερμάλεν να επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα και να παίρνει τη θέση του νεαρού Ισπανού Μίκελ, και τον Κοσκιελνί να μετατοπίζεται στο άκρο της άμυνας. Μόνη αξιόλογη επιθετική λύση στο πάγκο ο Ανρί.

Πιθανή ενδεκάδα: Τ: Τσέζνι, Α: Τζουρού, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Κοσκιελνί, Μ: Σόνγκ, Ράμσεϊ, Αρσάβιν, Αρτέτα Ε: Φαν Πέρσι, Γουόλκοτ.

ΕΔΡΑ: 7-2-1 (πρωτάθλημα)

ΓΚΟΛ: 38 – 31 (σε 21 αγώνες), 16-6 (εντός)

ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Δεν τρίτωσε το κακό για την Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα και επικράτησε εύκολα της Μπόλτον με 3-0, στο τοπικό ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής του Μάντσεστερ. Τα γκολ οι Σκόουλς (45’), Γουέλμπεκ (74’) και Κάρρικ (83’). Τέσσερις μέρες πριν το ματς με τη Μπόλτον, είχε προηγηθεί η μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Λίγκ Κάπ επί της μισητής συμπολίτισσας Μαντσεστερ Σίτι με 2-3 στο Έτιχαντ Στάντιουμ.

Εκτός απροόπτου, ο Άλεξ Φέργκιουσον θα εμπιστευτεί για ακόμη μια φορά τον τερματοφύλακα Λιντεγκάαρντ και όχι τον Ντε Χέα. Μεγάλη η επικείμενη απώλεια του αρχηγού, Ρίο Φέρντιναντ (14 συμμ.), ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Μπόλτον και λογικά θα απουσιάσει. Ο κανονισμός της Αγγλικής Λίγκας ορίζει ότι μετά από χτύπημα στο κεφάλι (concussion), όπως στην περίπτωση του Φέρντιναντ, δεν επιτρέπεται η συμμετοχή του παίχτη σε αγώνα για τις επόμενες 10 ημέρες. Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει άρθρο της Daily Mail, η Γιουνάιτεντ κατάφερε να άρει τον κανονισμό στη συγκεκριμένη περίπτωση και έτσι, αν δώσει το ιατρικό επιτελείο το ΟΚ, ο Φέρντιναντ ίσως συμμετάσχει κανονικά. Απόντες οι μακροχρόνια τραυματίες Φάμπιο (4 συμμ.), Βίντιτς (6 συμμ.), Φλέτσερ (8 συμμ./1 γκολ.), Κλέβερλι (5 σ.), Όουεν (1 σ.) και Γιάνγκ (13 σ./2 γκ.).

Πιθανη ενδεκάδα: Τ: Λίντεγκαντ, Α: Εβρά, Τζόουνς, Έβανς, Σμόλλινγκ, Μ: Κάρικ, Βαλέντσια, Πάρκ, Νάνι, Ε: Ρούνει, Γουέλμπεκ

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: 7-2-1 (πρωτάθλημα)

ΓΚΟΛ: 52-20 (σε 21 αγώνες), 19-6 (εκτός)

Πρόταση: Η Άρσεναλ δεν πείθει με τις εμφανίσεις της ότι μπορεί να «χτυπήσει» εύκολα τις άλλες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά είναι υποχρεωμένη να τα παίξει όλα για όλα αν θέλει να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. Η Μάντσεστερ Γιουν. η οποία σκοράρει με μεγαλύτερη ευχέρεια, χωρίς τον Φέρντιναντ γίνεται αρκετά ευάλωτη στα μετόπισθεν, και μπορεί εύκολα να οδηγηθούμε στο οver (1,80-1,85 στο internet, 1,65 ΟΠΑΠ). Τα 5 από τα 6 τελευταία Άρσεναλ-Μαν. Γιουν. έχουν έρθει over εκτός από το περσινό που έληξε 1-0. Να σημειωθεί ότι η Άρσεναλ έχει να σημειώσει πάνω από 2,5 γκολ στην έδρα της για αγώνα πρωταθλήματος από τις 5 Νοεμβρίου (3-0 την Γουέστ Μπρόμ) και μετρά 7 σερί εντός έδρας under σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ και Κύπελλο Αγγλίας). Ενθαρρυντικό για την επιλογή μας είναι ότι ο μ.ο. τερμάτων που σημειώνονται στους αγώνες πρωταθλήματος της Άρσεναλ είναι 3,29 γκολ, ενώ της Μάντσεστερ 3,43.