Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πολλά τα φαβορί.... μικρές οι αποδόσεις....



Πολλά τα παιχνίδια σήμερα, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στα Διεθνή Φιλικά αλλά και στην αγωνιστική δραστηριότητα στις μικρές κατηγορίες Αγγλίας και Σκωτίας.

Στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μόνο με τα γκολ μπορούμε να παίξουμε, αφού απόδόσεις όπως 1,10 και 1,20 μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους.

Στα διεθνή φιλικά θα παίξουμε κόντρα στην Αγγλία η οποία αντιμετωπίζει τη, σαφώς υποδέεστερη, Γκάνα. Ο Ιταλός τεχνικός της Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο, θα αφήσει εκτός αποστολής σχεδόν όλη τη βασική ενδεκάδα που κέρδισε την Ουαλία με 0-2. Οι παίκτες που θα παίξουν μπορεί να έχουν ταλέντο αλλά δεν έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί. Οπότε πάμε για την έκπληξη και το Χ2.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την ομάδα της Πολωνίας, με τους Πολωνούς να δέχονται γκολ στα 9 από τα 11 πιο πρόσφατα ματς. Σε συνδυασμό με τις πιθανές συμμετοχές των Μήτρογλου και Φετφατζίδη, ελπίζουμε να δούμε ευκολότερα το γκολ σε σχέση με το ψυχοβγαλτικό 1-0 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Οπότε, κρατάμε τον άσσο και το ενδεχόμενο under (μην περιμένουμε και θαύματα!!!!)

Πάμε στην Α' Αγγλίας. Εδώ θα διαλέξουμε το παιχνίδι ανάμεσα σε Γέοβιλ και Κάρλαϊλ, με τη δεύτερη να έχει το μυαλό της στον τελικό του Λιγκ Τρόφι την προσεχή Κυριακή. Θα ξεκουραστούν επομένως αρκετοί από τους βασικούς παίκτες και η Γεόβιλ θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία, ειδικά έπειτα από το επιβλητικό 5-1 στην έδρα της Λέιτον Όριεντ.

Και για τους ριψοκίνδυνους που πάνε κόντρα στα προγνωστικά, θα παίξουμε ενάντια στην Κρόουλι η οποία υποδέχεται τη Μάνσφιλντ στην έδρα της. Αν και παραμένει για 21 αναμετρήσεις αήττητη, θα πάμε κόντρα. Εξάλλου, είπαμε.... το Χ2 στο συγκεκριμένο παίχνιδι είναι για τζογαδόρους....

Αυτά για σήμερα και εις άλλα με υγεία!!!

1 σχόλιο: