Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΕΚΔΟΤΟ-ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Τρεις πρωθυπουργοί στην έρημο

Είναι στην Σαχάρα ο Ομπάμα, ο Πούτιν και ο Παπανδρέου. Εκεί που περπατάνε βλέπουν μια όαση στην οποία υπάρχει μόνο ένα μπουρδέλο (!)

Πάει πρώτα ο Ομπάμα και βγαίνει η τσατσά…

- Γεια σας, είμαι ο Ομπάμα από το U.S.A και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου.
- Μα ασφαλώς κε Ομπάμα, δεν χρειάζεται να συστηθείτε, είστε πολύ γνωστός εδώ, το τηλεφώνημα στοιχίζει 10.000 δολλάρια.
- Μα καλά, 10.000 δολλάρια για ένα τηλεφώνημα…!!!
- Μία είναι η όαση, ένα το τηλέφωνο, εάν δεν θέλετε….. Τι να κάνει, αναγκάζεται να δώσει τα χρήματα για να κάνει το τηλεφώνημά του.

Πάει μετά ο Πούτιν…

- Γεια σας, είμαι ο Πούτιν από την Ρωσία και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου.
- Μα ασφαλώς κε Πούτιν, δεν χρειάζεται να συστηθείτε, είστε πολύ γνωστός εδώ, το τηλεφώνημα στοιχίζει 5.000 δολλάρια.

Το ακούει ο Ομπάμα και λέει με παράπονο.

- Μα καλά εμένα μου είπατε 10.000 δολλάρια…..!!!
- Εντάξει, Ρωσία πρώην Σοβιετική Ένωση….., οικονομική κρίση….., τι να κάνουμε…. Τέλος πάντων κάνει και το τηλεφώνημα ο Πούτιν.

Πάει τελευταίος και ο Παπανδρέου.

- Γεια σας, είμαι ο ΓΑΠ =Παπανδρέου
και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ μου.
- Μα κε Παπανδρέου δεν χρειάζεται να συστηθείτε, δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα καταφέρουμε να σας γνωρίσουμε. Βεβαίως και να κάνετε το τηλεφώνημα που θέλετε μόνο που θα στοιχίσει 1 EURO.

Το ακούει ο Ομπάμα με τον Πούτιν και τρελλαίνονται…..!!!

- Μα καλά, εμείς για να τηλεφωνήσουμε έπρεπε να πληρώσουμε 10.000 και 5.000 δολλάρια και ο Παπανδρέου γιατί θα πληρώσει μόνο 1 EURO?????!!!!!

Κοιτάξτε να δείτε απαντάει η τσατσά:

ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ………!!!

H ANAKOINWSH THS AEK

Ένας "μικρός" διαιτητής με ακόμα πιο "μικρούς" βοηθούς εξετέλεσαν εντεταλμένη υπηρεσία, ακολουθώντας στο ακέραιο τις κατευθύνσεις του εντολέα τους. Τις Απόκριες τις έφερες νωρίς Κύρο. Συνέχισε να προκαλείς... Η ΑΕΚ περνάει δύσκολες στιγμές αλλά πάντα να θυμάσαι ότι παραμένει ΑΕΚ και σύντομα, τόσο εσύ όσο και τα αποπαίδια σου, θα την βρείτε μπροστά σας πιο δυνατή από ποτέ. Η ντροπή είναι άγνωστη λέξη για εσένα. Το ΚΥΡΟΣ, τυχαίο όνομα σου. ΦΤΟΥ ΣΑΣ "ΒΙΑΣΤΕΣ" του ποδοσφαίρου   

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ(3ΑΔΕΣ,4ΑΔΕΣ Κ.Α)by aspromayros

Πια ρεαλ ρε γατάκια!!ρε πάλι ανοίγεται στόμα??Καλησπέρα εχτές τα πιάσαμε ΛΕΣΤΕΡ,ΚΠΡ σημερα περιμένουμε ΡΕΞΑΜ.Για σήμερα εχουμε το στανταρακι της ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΣΤΟ 129 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΜΕ 1,45 την ΑΝΤΖΕ ΜΕ 1,80 ΣΤΟ 122 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΑ. Και μεσα σε αυτα μπορούμε να βάλουμε το γκολ-γκολ της ρεαλ-μπαρτσα(αν κ το βλεπω χ2 το ματς) επίσης την κατα την γνώμη μου καθόλου έκπληξη της ΚΛΕΡΜΟΝ μεσα στη ΛΑΝΣ με 3,30       ΜΠΟΝΟΥΣ για σημερα΄΄- Ο ΑΡΗΣ στα τελευταία 5 εκτος εχει 4 ηττες μια ισοπαλία,και στην ισοπαλία θα μείνει και σήμερα.Πιθανός σκορερ ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ απο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.-Στο 121 ΑΜΙΑΝ,ΜΟΝΑΚΟ πιθανο χ με 2,85   

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

bet from aspromayros(KPR-LESTER-REKSAM)

Καλησπέρα σήμερα λιγα ματσάκια με χαμηλα ποσοστά θα ξεκινήσω με την 110)ΚΠΡ-ΜΙΛΤΟΝ 1 ΜΕ 1,70  101)ΛΕΣΤΕΡ-ΝΟΤΙΝΧΑΜ 1 ΜΕ 1,60 112)ΙΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΙΡΑΝΤΕΣ 1 ΜΕ 1.30 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΟΛ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ Ο ΑΣΟΣ ΤΗΣ ΡΕΞΑΜ ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΜΕ 2,55