Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Κουμαλό για over!!!!!

Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET!!! Ελπίζω να σας πετυχαίνω σε καλή φάση και να περνάτε καλά!!!
Μετά από μία αρνητική Τετάρτη και Πέμπτη για τη στήλη ερχόμαστε σε ένα ΣΚ που αναμένεται αρκετά δύσκολο στοιχηματικά.
Για σήμερα από επιλογές 1Χ2 δεν έχω κάτι. Δύσκολο πρόγραμμα και πολλές οι παγίδες. Επέλεξα τρία over ώστε να περάσει το Σάββατο σχετικά ήρεμα και από αύριο...βλέπουμε. Πάμε να δούμε τί κρατάμε:

ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΦΟΥΛΑΜ: Καλή παράδοση για την Φούλαμ. Υπήρχε μία σκέψη για διπλό αλλά τελείωσε στο γεγονός της κακής αμυντικής συμπεριφοράς της Φούλαμ. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και από τους δύο.
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ: Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι στα πηγάδια. Ελπίζω να βοηθήσει σε αυτό και το παλικαράκι ο Κουμαλό. Θεωρώ ότι με αυτόν στην άμυνα και με τον Ετό στο δεξί άκρο της άμυνας ο ΠΑΟΚ θα δεχτεί τέρματα. Το θέμα είναι πόσα θα είναι. Ο Πανόπουλος τα έκραξε στους παίκτες και θα παίξουν με πάθος σήμερα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ το έχει το εκτός έδρας γκολ. Θεωρώ την απόδοση 3,20 που βρήκα στο over ως value bet και το ποντάρω.
ΜΠΕΤΙΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Η Μπέτις αρχίζει και ανεβάζει ρυθμούς και μέσα στην έδρα της παίζει πολύ επιθετικά. Η Εσπανιόλ από την άλλη μπάζει αμυντικά. Περιμένω κι από εδώ αρκετά τέρματα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΦΟΥΛΑΜ  over 2,5 goals (2,08)
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ  over 2,5 goals (3,20)
ΜΠΕΤΙΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ  over 2,5 goals (2,02)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 212,60 μονάδες με ποντάρισμα 429 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,56% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4290 και το καθαρό κέρδος €2126 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €42900 και το καθαρό κέρδος €21260 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

3δούλα Παρασκευής



Φίλοι και φίλες γεια σας. Προχθές πήγαμε κουβά αφού η μεγάλη κυρία της Ιταλίας έκανε καταστροφικό 1ο ημίχρονο και έτσι δεν κατάφερε να κερδίσει αν και ο Κουαλιαρέλα πήγε στο τέλος να κάνει την μεγάλη ανατροπή στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι! Σήμερα θα προτείνω μια τριάδα, δυνατή κατ’ εμέ, ελπίζοντας το π.σ.κ. να ξεκινήσει με ταμείο.
111) Χάβρη – Νάντ  G/G (1,65)
112) Έμπολι – Τερνάνα  1 (1,90)
132) Μονπελιέ – Σεντ Ετιέν over (2,00)
Από τα υπόλοιπα πιθανό είναι το 2 της Μονακό μέσα στην Λανς και ξερό Χ στο Μπελγράνο – Γοδόι Κρούζ..
Άντε και καλή μας τύχη

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Φουλ για τα 9 γκολ!!!!!

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες!!!
Αρνητική η χθεσινή μέρα με το goal-goal της Λιλ να επιβεβαιώνεται μόνο. Η Τσέλσι επαναπαύτηκε στο 2-0 με τη Γιουβέντους και το πλήρωσε με το τελικό 2-2, ενώ Σέλτικ και Μπενφίκα κόλλησαν στο 0-0.
Αλλαγή διοργάνωσης σήμερα με Europa League και τον Παναθηναϊκό να μπαίνει στη μάχη. Πολλά παιχνίδια, επομένως πολλές και οι επιλογές αλλά και οι παγίδες. Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για να προτιμήσουμε κάποιο σημείο 1Χ2 οπότε θα παίξω με τα τέρματα μόνο:

ΤΒΕΝΤΕ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ομάδες ορισμός του ''βάζουμε περισσότερα από όσα δεχόμαστε''. Ελπίζω και σήμερα να το επιβεβαιώσουν.
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΑΤΣΙΟ: Η Τότεναμ αρχίζει και παίρνει μπρος. Η Λάτσιο έχει εύκολο το γκολ. Πιθανό over σε καλή απόδοση.
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Στα 4 τελευταία τους παιχνίδια οι Γερμανοί έχουν 3 over και οι Ουκρανοί 4 over. Πιθανό και το σημερινό over.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΤΒΕΝΤΕ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ  over 2,5 goals (1,81)
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΑΤΣΙΟ  over 2,5 goals (2,00)
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ  over 2,5 goals (1,94)

Πάμε για 9 γκολάκια για το απόλυτο!!!
Καλό υπόλοιπο Πέμπτης!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 211,79 μονάδες με ποντάρισμα 426 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,72% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4260 και το καθαρό κέρδος €2117,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €42600 και το καθαρό κέρδος €21179 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.


Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Καλό χειμώνα σ’ όλους


Επειδή στοιχηματικά για μένα τώρα ξεκινάει η σεζόν αφού τώρα πλέον έχω εκτίμηση για τις περισσότερες ομάδες, εύχομαι σε όλους τους φίλους αναγνώστες καλή σεζόν με κέρδη. Και θα ξεκινήσω με τις σημερινές μου προβλέψεις:

155) Σέλτικ-Μπενφίκα  Χ  (3,20)

Ίσως είναι η πλέον αμφίρροπη σημερινή αναμέτρηση μαζί με το τσέλσι-γιούβε. Θεωρώ αδικαιολόγητα μικρό το ποσοστό του διπλού (1,90) αν λάβει κανείς υπόψη ότι η ιστορική Μπενφίκα δεν είναι και καμιά ομάδα φόβητρο στην Ευρώπη καθώς και ότι η Σέλτικ στην έδρα της είναι παραδοσιακά δύσκολη ομάδα και πρέπει να ματώσεις για να την κερδίσεις. Πρώτη αγωνιστική του ομίλου και κανείς δεν θέλει να χάσει ενώ η ισοπαλία δεν χαλάει κανέναν. Αν βέβαια επέλεγα να το καλύψω θα πήγαινα με το (1Χ).

156) Τσέλσι-Γιούβε  2 (3,00)

Αυτή η Γιουβέντους πιστεύω ότι φέτος μπορεί εύκολα να φτάσει μέχρι την τετράδα της διοργάνωσης. Πολύ δουλεμένη και ισορροπημένη σε όλες τις γραμμές της, το σύνολο του Κόντε μπορεί να φύγει από το Λονδίνο με το διπλό απέναντι σε μία Τσέλσι που δεν με έπεισε σε όσους αγώνες την παρακολούθησα φέτος στην πρέμιερ.

158) Λέστερ-Μπέρνλι  1 (1,70)

Η Λέστερ φέτος θα διεκδικήσει άνοδο άλλα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα έχει απογοητεύσει. Τέτοια μάτς, στην ιδιαίτερα σκληρή της έδρα, πρέπει να τα παίρνει κάτι που αν καταφέρει σήμερα θα ξαναφέρει αέρα αισιοδοξίας στους απαιτητικούς οπαδούς της.

Αυτές είναι οι βασικές μου επιλογές για σήμερα ενώ από τα υπόλοιπα ως δεύτερες επιλογές βλέπω το G/G  στο Μπράγκα-Κλουζ, 4-6 γκολ στο Σαχτάρ-Νόρτζελαντ και όβερ στο Μπέρτον-Γιόρκ.
 Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε.

Με Λονδρέζους και goal-goal!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Μετά από ένα θετικό ΣΚ εδώ είμαστε και πάλι με ευρωπαϊκές επιλογές. Χθες κάναμε ωραίο οφθαλμόλουτρο με πραγματικές ματσάρες με αποκορύφωμα το 3-2 στο Ρεάλ-Σίτι.
Αναμένουμε και σήμερα ωραία παιχνίδια και μπαίνουμε και στο στοιχηματικό κομμάτι με τις εξής επιλογές:




ΤΣΕΛΣΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια για τη Γιούβε κόντρα στους πολύπειρους στην διοργάνωση Λονδρέζους. Πάω με την έδρα για τρεις κυρίως λόγους. Λόγω έδρας, απόδοσης (2,50!!!) και απειρίας των περισσότερων παικτών της Γιουβέντους στη διοργάνωση σε σχέση με αυτούς της Τσέλσι.
ΛΙΛ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ: Όσο η Λιλ μπάζει πίσω θα πηγαίνουμε με τα ωραιότατα goal-goal της. Ευνοεί βέβαια και ο αντίπαλος που νιώθει από το γκολ.
ΣΕΛΤΙΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Κι εδώ θα πάω με το goal-goal. Και οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής έχουν δείξει ότι βάζουν και δέχονται τέρματα και με αδύναμους αντιπάλους.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΤΣΕΛΣΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  1 (2,50)
ΛΙΛ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ  goal-goal (2,28)
ΣΕΛΤΙΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ  goal-goal (1,93)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 210,51 μονάδες με ποντάρισμα 423 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,77% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4230 και το καθαρό κέρδος €2105,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €42300 και το καθαρό κέρδος €21051 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Δικέφαλες νίκες και goal-goal!!!

Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Ελάχιστα θετική ήταν η χθεσινή μέρα για τη στήλη. Πέρασαν στα τελευταία λεπτά ο άσσος του Αννόβερου (στο 93') και το goal-goal της Λιλ (στο 88'). Το goal-goal της Ντόρτμουντ δεν ήρθε ποτέ ελέω...Λεβερκούζεν, αφού οι επιθετικοί έχαναν απίστευτες ευκαιρίες προς το τέλος. Τέλος, ΚΠΡ και Τσέλσι κόλλησαν στο 0-0 παρόλο που είχαν κλασικές ευκαιρίες και οι δύο.
Παρόλα αυτά το κοντέρ έγραψε θετικά έστω και οριακά. Πάμε να δούμε τί θα κρατήσουμε απόψε:

ΡΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ: Κακό ξεκίνημα για τη Ρεν. Αδυναμίες αμυντικά, όμως επιθετικά έχει ταλέντο και αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί. Η Λοριάν από την άλλη έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα και βρίσκεται στην 5η θέση με 4/4 over μέχρι στιγμής. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και ποντάρω στο goal-goal σε ωραιότατη απόδοση.
ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Περιμένω από τον ΠΑΟΚ να κερδίσει με οποιονδήποτε τρόπο. Κάτι που μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον άσσο είναι ότι το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί βασικός ο θετικός μέχρι τώρα Λόρενς δίπλα στον Αθανασιάδη. Επίσης και η απόδοση αξίζει για ένα παιχνίδι εντός έδρας για τον ΠΑΟΚ (1,94 με τον Αστέρα όσο να'ναι είναι μία ευκαιρία).
ΑΕΚ-ΑΡΗΣ: Ήρθε η ώρα για τα πιτσιρίκια του Βλάχου. Ευνοεί λίγο και το θετικό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει στο διοικητικό ελέω...Χάρις. Αναμένεται και αρκετός κόσμος στις κερκίδες. Ο Άρης θα πάει με πρώτο και τελευταίο πιστεύω στόχο να μη δεχτεί τέρμα. Πιθανός άσσος.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΡΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ  goal-goal (2,02)
ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.  1 (1,94)
ΑΕΚ-ΑΡΗΣ  1 (1,82)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 208,55 μονάδες με ποντάρισμα 420 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,66% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4200 και το καθαρό κέρδος €2085,5 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €42000 και το καθαρό κέρδος €20855 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.