Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Πού θα κάτσει η μπάλα;;;

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Πολλά τα ματσάκια σήμερα και θα επικεντρωθούμε περισσότερο σε ομάδες με βαθμολογικό ενδιαφέρον...χωρίς πολλά πολλά έχω επιλέξει μία ενδεκάδα αγώνων...

ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΝΤΕΡΜΠΙ 1 (1,51)
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. 1 (1,52)
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΠΟΡΤΟΓΚΡΟΥΑΡΟ 1 (1,37)
ΕΜΠΟΛΙ-ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ Χ (2,06) ΕΚΤΟΣ ΟΠΑΠ
ΣΙΕΝΑ-ΤΟΡΙΝΟ Χ (1,56) ΕΚΤΟΣ ΟΠΑΠ
ΜΟΝΤΕΝΑ-ΓΚΡΟΣΕΤΟ Χ (1,54) ΕΚΤΟΣ ΟΠΑΠ
ΜΠΟΛΤΟΝ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1 (1,77)
ΧΕΤΑΦΕ-ΑΛΜΕΡΙΑ 1 (1,47)
ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ-ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ 1 (1,57)
ΛΟΡΙΑΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ 1 (1,93)
ΜΟΝΑΚΟ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 (2,30)

Καλές επιλογές και καλά ταμεία...

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 51,24 μονάδες με ποντάρισμα 107 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,89% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €1070 και το καθαρό κέρδος €512,4 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €10700 και το καθαρό κέρδος €5124 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Για σήμερα επέλεξα 2 τριάδες 259.Βερντερ-Ντορτμουντ 1 268 Αστον Βιλα-Γουιγκαν 1 271 Μπολτον-Σαντερλαντ 1 και 292 Ροδεραμ-Τορκι 2 328 Σπορτινγκ Χιχον-Λα Κορουνια Χ 363 Σεβιλη-Ρεαλ Μαδριτης 2 καλή τύχη σε ότι επιλέξετε

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΑ PLAYOFFS ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑΔΕΣ ΔΩΡΟ by Viologos


Καλησπέρα. Πολλά και σημαντικά έγιναν αυτή την βδομάδα σε πολλά επίπεδα. Αγωνιστικά, κλειδώσανε τα ζευγάρια των ευρωπαικών τελικών. Η Μπάρτσα άξια μεν αλλά και με διαιτιτική βοήθεια πήρε την πρόκριση και δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν αν μετρούσε το κανονικό γκολ του Ιγκουαίν. Ξέρω, ξέρω θα έβαζε 3 μετά. Πάντως περιορίστηκε στο 1. Στον άλλο ημιτελικό περίπατο με τα δεύτερα έκανε η αγαπημένη μου Γιουνάιτεντ.
Στο Γιουρόπα, η Πόρτο απλά δεν παίζεται ενώ η Μπράγκα έκανε την μεγάλη έκπληξη. Πραγματικά αυτή η ομάδα έχει μυρωδιά Θεσσαλονίκης. Παίζει σαν τον περσινό ΠΑΟΚ, είναι άτιτλη σαν τον .. (δεν το λέω γιατί θα γίνει ένσταση), το γήπεδο της μοιάζει με αυτό της Καλαμαριάς και έχει κόσμο όσο και ο ..(δεν το λέω για να μην τους στενοχωρήσω)!!
Πραγματικά η τελευταία ομάδα ήμουν σίγουρος ότι δεν θα την σκαπουλάρει και φέτος. Θα πει κάποιος ότι ο φάκελος της ήταν της πλάκας μεν, ίσως ο χειρότερος, όμως υπάρχουν και άλλες ομάδες που δεν πρέπει να παίζουν στα μεγάλα σαλόνια. Ε και; Στην Ελλάδα είσαι αν έχεις τρόπο, όλα γίνονται. Προφανώς και οι προηγούμενοι παράγοντες του Ηρακλή οδήγησαν την ομάδα σε αυτό το σημείο αλλά και οι τωρινοί αποδεικνύονται λίγοι διοικητικά.
Κλείνω με τα playoffs. Μετά τον τελικό κυπέλλου θυμήθηκαν όλοι την βία. Και τι δεν ακούστηκε; Να μην γίνουν, να γίνουν 20 ημέρες μετα, να γίνουν χωρίς κόσμο. Κύριοι αν δεν μπορείτε να διοργανώσετε ένα πρωτάθλημα απλά κλείστε το το μαγαζί. Η βία κατ' εμέ πηγάζει από την οικονομική και γενικότερη κατάσταση της Ελλάδας και από την ποδοσφαιρική αδικία. Οπότε από την μία πρέπει να υπάρξουν μέτρα για αποτελεσματική καταστολή της αλλά πρέπει να φτιάξουμε και το ποδόσφαιρό μας. Πως; Ξένοι διαιτητές, ίσα μέτρα και σταθμά για όλους και δημιουργία μιας σχολής διαιτησίας στην Ελλάδα είναι μερικές ιδέες. Στην τελική ας σκεφτούν αυτοί που πληρώνονται από το ποδόσφαιρο και όχι εμείς που πληρώνουμε. Προς το παρόν το μόνο που σκέφτηκαν είναι ότι με το πρώτο δυναμιτάκι, θα έχουμε διακοπή αγώνα. Οπότε η κατάληξη των playoffs πιθανόν να είναι η εξής: 7μιση ξεκινά το ΠΑΟΚ - ΠΑΟ την Κυριακή, στο 10 κόρνερ για τους πράσινους μπροστά στην 4Α, πέφτουν 2 κροτίδες και τέλος τα playoffs!

Στοιχηματικά, έπαιξα 2 τριάδες

Σαββάτο:

258. ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. - ΚΟΛΩΝΙΑ: 1 (1.90) Αν θέλει να επιβιώσει η ελληνική παροικία.

259. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 1 (1.90) Αδιάφορη η πρωταθλήτρια πλέον Ντόρτμουντ ενώ θέλει να σωθεί η Βέρντερ.

328. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: 2 (3.25) Πάμε να σώσουμε την Κορούνια.

Κυριακή:

411. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΤΣΕΛΣΙ: 1 (2.15) Ότι έγινε και στο Τσου Λου. Ποια Τσέλσι;

434. ΤΖΕΝΟΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2 (2.30) Πάμε να σώσουμε και την Ντόρια.

437. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1 (1.90) Χαμός. Ο θάνατός σου, η ζωή μου. Θα πάω με την έδρα και με την ομάδα που έκανε διπλό πριν μια βδομάδα στο Μπερναμπέου.

Αυτά τα ολίγα. Καλό Σαββατοκύριακο και νίκες στις ομάδες σας!
Πολύ καλησπέρα ,για σήμερα λέω χαλαρά 212 Ιστρ-Λαβαλ 1 216 Ντιζον-Σατουρου 1 230 Γκαλγουει-Ντανταλκ 2 καλή τύχη

ΤΑΜΕΙΟ ΧΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΛΑΡΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,τα χτεσυνα παιχνιδια μας δικαιωσαν η λουτον ανετα εφερε το διπλο 3αρα απο το 45,η ατλετικο τζουνιορ με την τζακουαρες 3-3 και η φλαμενκο παρολο που εχασε ευτυχος εβαλε ενα γκολ 1-2.ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΠΛΟ ΤΗΝ ΤΖΒΟΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡ,ΤΟ 2,15 ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ(Η ΤΖΒΟΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΗ ΣΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ ΕΚΤΟΣ)ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΜΠΟΕΜΙΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ 1,60(ΟΙ ΓΥΠΑΙΔΟΥΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ Κ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΣΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΤΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΚΟΡΚΟΝ 1,50(ΟΙ ΓΥΠΑΙΔΟΥΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ 5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ)

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΕΚ

Σοβαρά σκέφτεται ο ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ να πάρει την θέση του Χιμένεθ,καθώς όλα δείχνουν να οδηγούν σε διαζύγιο κοινής συναίνεση.Σε συνέντευξη του στη ΕΧΕΔΡΑ ο προιν βοηθός του Οτο ξεκαθάρισε οτι δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν απο την ΑΕΚ όμως δήλωσε οτι τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με κάποια ομάδα(αυτο φαινόταν απο την εθνική)όμως θα δει σε πια,παραδέχτηκε οτι παρακολούθησε τον τρόπο δουλειάς του ΣΤΗΒ ΜΑΚ ΛΑΡΕΝ και οτι ειναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βημα.Στην Αεκ πάλι όλοι τρέχουν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου,φαίνεται να καταλήγουν σε ενα μοντέλο όπως του παοκ στηριξει απο την βαση.Ο Χιμενεθ απο την πλευρά του δεν εχει πρόθεση να ρίξει το κασέ του κατω απο ενα εκατομμύριο,και τώρα που κατέκτησε το κύπελλο έχει ενα μπόνους παραπάνω

ΠΟΡΤΟ VS ΜΠΡΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.video gkoal

Στον τελικό η Μπραγκα μετα την νίκη κόντρα στην Πορτο(1-0).Το Δουβλίνο θα φιλοξενήσει τον Πορτογαλικό εμφύλιο.Το γκολ του Κουστονιο έστειλε στους 7 ουρανούς τους φίλους της μικρής πόλης,που κατάφερε οτι θα επιθυμούσαν όλες οι μικρές ομάδες της Ευρώπης.Οι δράκοι του Πόρτο μπορεί να έχασαν απο την βιγιαρεαλ με 3-2 όμως η πεντάρα που τους έδωσαν στην Πόρτο δεν μπόρεσαν να την ανατρέψουν.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΛΟΥΤΟΝ-ΑΤΛΕΤ ΤΖΟΥΝ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ.ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/5/11 ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΝΤ

καλησπέρα χτες μόνο η κρουζεειρο μας τα χάλασε για ενα γκολ.αλλά και το οβερ της ιντερνασιοναλ βγήκε παρόλο που έχασε,όπως και ο άσσος της ριντ κόντρα στην ραπιντ που οι περισσότεροι το δίνανε διπλό.ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΕΞΑΜ ΚΑΙ ΤΟ 2,60.(Η ΡΕΞΑΜ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΏΝ ΠΑΙΧΤΏΝ,ΤΟΛΕΕΙ-ΦΑΟΥΛΕΡ-ΟΥΙΛΙΑΜΣ-ΚΡΕΕΙΤΟΝ-ΠΟΓΚΜΠΑ.)ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΑΣΣΟΣ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΜΕ 1,60 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΎΧΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΆΤΡΩΤΟΙ ΕΝΤΟΣ ΣΕ 17 ΑΓΏΝΕΣ,Η ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΕΧΕΙ Κ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΊΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΗΣ ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΑΡΑ 1,40

ο ηρακλης του χρονου στα σκοπια!!βλακωδες αναρτησεις απο ιστιοτοπους

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Ιστιοτοπος ανάρτησε οτι ο ηρακλης σκέφτεται να συγχωνευτεί με ομάδα των Σκοπίων και να αγωνιστεί του χρόνου εκει.ΑΙΔΕΙΕΣ κάφρων που γράφουν οτι νανε,γελοιότητες,αν ειναι δυνατόν να σκεφτήκανε να αναρτήσουν κατι τέτοιο με δήθεν φήμες οτι άκουσαν και τέτοια χαζά πράγματα περί Σκοπίων.Κάποιοι θέλουν να ασελγισουν στο κουφάρι του Ηρακλή,και να κερδίσουν απο το εθνικιστικό τους παραλήρημα η απο την μεγαλη τους κακια.Οι οπαδοί του Ηρακλή το μονο που εχουν να κανουν ειναι να ξεσηκωθούν και να προστατέψουν την ομάδα τους(έχουν να ακούσουν ακόμα πολλές βλακείες)

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ..!


Χαίρετε παιδιά αυτή την φορά δεν θα γράψω για στοίχημα αλλά για την μεγαλύτερη αδικία που έγινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο..! ! 100 χρόνια ιστορίας ενός συλλόγου δεν σβήνονται έτσι και δεν θα αφήσει ο κόσμος του Ηρακλή να σβήσουν.. Αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν πέρυσι , το έκαναν φέτος με έναν απάνθρωπο τρόπο ...! ! ! Προτιμούν να ρίξουν τον ΗΡΑΚΛΗ την ώρα που σε άλλες ομάδες σβήνονται τα χρέη όμως αυτές οι ομάδες ξανά χρωστάνε παντού...! ! Την ώρα που δίνονται κύπελλα και μετάλλια σε ομάδες όπου οι αγώνες δεν τελειώσαν ποτέ και γίνονται τέτοια επεισόδια!..Την ώρα που οι πρόεδροι των μεγάλων ομάδων είναι ΟΙ αρχικλεύτες.! Παρόλα αυτά προτιμούν να ρίξουν τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας..! Αυτό είναι λοιπόν το ελληνικό πρωτάθλημα ..>! ! ! ! ! να το χαίρεστε..!

ριντ ασσο-οβερ της ιντερνασιοναλ και της κρουζειρο

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Σήμερα Τετάρτη θα ασχοληθούμε με το οβερ της ιντερνασιοναλ και της κρουζειρο.Τον ασσο της ριντ που παίζει με την ραπιντ,η ριντ ειναι δύσκολη ομάδα εντός έδρας και ψάχνει την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ


Καλησπέρα. Σήμερα και αύριο σφραγίζονται τα εισιτήρια για τον τελικό του Γουέμπλει. Με 0-2 στα πρώτα ματς Μπάρτσα και Μαν Γιου είναι τα απόλυτα φαβορί. Οπότε:

101. Μπλαουγκράνα - Μερένχες: 1 (1.55) και over (1.45). Πάντως λέω να ρίξω κάτι ψιλά στο Χ ημίχρονο - 1 τελικό (4.30).

107. Μπέμπηδες - Γερμαναράδες: 1 ( 1.30) και over (1.65). Σκόρερ Ερνάντεζ (5.00).

Αυτά για σήμερα, καλή μπάλα να δούμε.

Υ.Γ. Ένα μεγάλο αντίο στον δικό μας άνθρωπο, τον Θου Βου, Θανάση Βέγγο. Καλό Ταξίδι. Ελάχιστος φόρος τιμής η φώτο στη στήλη.

κασετες εδω κασετες εκει,δεν νομιζω Τακι!!!

Καλημέρα.κασέτες εδώ,κασέτες εκεί,που είναι οι κασέτες? οεοοο.Όλοι αυτό αναροτιοντουσαν το τελευταίο διάστημα καθώς και τι περιείχαν.Μόνο που ξέχασαν να μας πουν ότι η ΕΠΟ εχει νόμο που λέει οτι αμα μια καταγγελία ξεπεράσει τον ενα μήνα τοτε αυτή παύει να είναι κακούργημα και μπαίνει στο αρχείο.Λες ο κ κουγιας να μη γνωριζε για τον συγκεκριμένο νόμο??δε νομίζω Τακη!! που λέει κ η διαφήμιση,μήπως τελικά ανχωθηκε ο κυριος Μπεος??μάλλον θα ίδρωσε το αυτί του υπουργού!!!τελικά πια η σκοπιμότητα για όλον αυτόν τον ντόρο γύρω απο στημένα δήθεν παιχνίδια και κασέτες που και κάτι να έλεγαν τελικά πάλι τίποτα δεν θα γινόταν.Τι και αν η ΟΥΕΦΑ στείλει φακέλους με ύποπτα παιχνίδια,τι και αν τεράστια σκάνδαλα έχουν τιμωρηθεί σε πολλές χώρες,με ομάδες να πέφτουν κατηγορίες και προέδρους να πηγαίνουν φυλακη και αλλες να κινδυνεύουν να μη ξανά παίξουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.Στην  Ελλάδα αυτά μας αφήνουν αδιάφορους μας νιαζουν οι αδειοδοτήσεις και η βιτρίνα των ομάδων,οι μετακινήσεις οπαδών και τα τηλεοπτικά δικαιώματα μαζί με τις χορηγίες(τυχαίο δεν νομίζω).

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ελλάς το Μεγαλείο σου!

Μεγάλη μέρα για τους οπαδούς της ΑΕΚ η χθεσινή που γιόρτασαν με χαρές και πανηγύρια την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος 2010-2011.

Η παραπάνω πρόταση θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός άρθρου, αν ο τελικός γινόταν οπουδήποτε αλλού εκτός Ελλάδας.

Πριν καν ξεκινήσει ο τελικός, οπαδοί της ΑΕΚ πετούσαν φωτοβολίδες στους αντίστοιχους του Ατρόμητου και τα έσπαγαν. Φυσικά δε σεβάστηκαν τίποτα (ποιος Εθνικός Ύμνος;;;). Πού να έπαιζαν και με κανένα Βάζελο ή Γαύρο; Ίσως βέβαια να ήταν και ένα μήνυμα προς τον κο Κάκο για το τι θα επακολουθούσε αν δεν κέρδιζε η ΑΕΚ.

Ως πότε θα γίνονται αυτά; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Μέχρι οι ποινές για τις ομάδες να γίνουν αυστηρότερες και να αρχίσουν να εφαρμόζονται επιτέλους. Πριν από την ΑΕΚ (που ακόμα δεν ξέρουμε την ποινή...) ήταν οι ποινές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ποιες ποινές;; Υπήρξαν ποινές;; Πολύ αυστηρή η ποινή για τον ΠΑΟΚ του οποίου οι οπαδοί κόντεψαν να κάψουν άνθρωπο.... να μην κάνουμε μία έφεση;; Οι αρειανοί τα σπάνε και τα καίνε εκτός γήπέδου και τιμωρούνται με την εξωφρενική ποινή..... της μίας αγωνιστικής!!! Ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας για τον Ηρακλή με κροτίδες, λοστούς και φωτιές. Ποινή; Έλα ντε!!! Ακόμα και της Κέρκυρας ξεσπάθωσαν και έδειραν τους.... δημοσιογράφους στο ματς με τον Άρη στην Κέρκυρα. Και φυσικά σταματημό δεν έχουν τα επεισόδια εντός και εκτός γηπέδων.

Απορία: αν εφαρμόζονταν ποινές αφαίρεσης βαθμών (για όλους όμως.....) ή ίσως και υποβιβασμού, θα γινόντουσαν τόσα επεισόδια; Αν δεν υπήρχαν οι εφέσεις;; Ίσως και να γινόντουσαν. Ίσως και όχι. Όλοι καταδικάζουν τα επεισόδια αλλά δεν κάνουν τίποτα απολύτως. Και φυσικά πολλοί θα πουν το γνωστό τσιτάτο: "στην Ελλάδα ζεις μωρέ. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει." Όντως. Τίποτα δε θα γίνει αν δεν αλλάξουμε μυαλά.

Αλλά επειδή μάλλον ψάχνω μία ουτοπία.... Ντου ρε!!!! Σπάστε τα όλα!!!!

ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE!!!

ΠΟΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΓΓΛΙΑ;;;

Football League Κυρίες και Κύριοι...

Αυτή τη στιγμή στο ανταλλακτήριο της BETFAIR έχουν πέσει απίστευτα λεφτά στο ματσάκιον ΙΩΝΙΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ...

Συγκεκριμένα στην αγορά του τελικού αποτελέσματος έχουν παιχτεί συνολικά 90000(!) ευρώπουλα και ο άσσος είναι στο 1,05!!! Ελάτε τώρα...μη γίνεστε καχύποπτοι...απλώς είναι ντερμπάρα και μαζί με τα κοψίδια επιβάλλεται να δούμε αυτήν την μαγεία...
Επίσης, στο ίδιο παιχνίδι, έχουν παιχτεί ήδη 236000(!!!) ευρά στο over που είναι στο 1,12 πλέον!!! Πάλι γίνεστε καχύποπτοι...θα σας μαλώσω...δε βλέπετε ότι οι επιθέσεις των δύο ομάδων βγάζουν φωτιές;;;ΆΣΧΕΤΟΙ!!!

Άλλη μία ματσάρα της Football League είναι το ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ...

Εκεί έχουν παιχτεί 78000(!!) στην αγορά του τελικού αποτελέσματος...τα περισσότερα στο διπλό...εεε...τα Τρίκαλα είναι πιο ποιοτικά(έχουν και το κασέρι άλλωστε) και έτσι βρίσκουμε το διπλό στο 1,32 πλέον!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΟΠΑΠ ΒΕΒΑΙΑ!!!

παραλιγο κακος!!ευτυχος και ουφφφ

ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ Η ΑΕΚ.μετα απο ενα τελικο κυπέλλου συνήθως τι θυμάται κανείς???το σκορ-τις φάσεις-την απονομή??παραλίγο σε αυτον  τον τελικό να θυμόμαστε μονο τον κακο,ευτυχώς η αεκ έβαλε αλλα 2 γκολ γιατι αλλιώς ποιος τον έσωνε απο φιλους και εχθρούς,η αεκ εκανε το παιχνιδι που γνωρίζει καλα και ενας χιμενεθ να χτυπιέται στον παγκο λες και κέρδισε την μπαρτσα,αλλα είπαμε ευτυχώς δικαιώθηκε.

ΠΟΡΤΟ-ΛΥΟΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ,ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 1ΜΑΙΟΥ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΆ.Ασκετα που ζούμε στον μεσαίωνα.Ξεκινάμε με το ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟ ΜΕΣΑ  ΣΤΗΝ ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ,1,50 με φόρα η πορτο δεν πιστεύω να δυσκολευτεί.ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΛΥΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΖ 1,90 το 70%των χρημάτων να παίζονται στο διπλό,όμως και ενα 18% να παίζει στον άσσο (προσοχή).ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΑΝΕΝΣΕ 1,65 ουτε η μπενφικα πιστευω να δυσκολευτεί!!αλλα μπάλα ειναι και γυρνάει γιαυτο οχι ανχος.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΉ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΆ.