Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Στοιχηματικές επιλογές Βουλευτικών Εκλογών 2015

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFEBET!

Είμαστε εδώ, συνεπείς σε κάθε μεγάλο γεγονός, με τις στοιχηματικές μας εκτιμήσεις που σχετίζονται με τις βουλευτικές εκλογές της χώρας μας στις 25 Ιανουαρίου.
Έχοντας υπόψιν τις δημοσκοπήσεις που τρέχουν και σε συνδυασμό με τις αποδόσεις ορισμένων σημείων θεωρώ ότι υπάρχουν καλές ευκαιρίες για να βγούμε κερδισμένοι.
Πάμε να δούμε τί κρατάμε:


Διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ: Η ψαλίδα μεταξύ των δύο ήταν αρκετά μεγάλη πριν ένα μήνα. Όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών και βάση δημοσκοπήσεων η ψαλίδα δείχνει να μειώνεται και μια διαφορά 3%-4,5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το πιθανότερο σενάριο. Βάση αυτών, το χάντικαπ (+4,5%) της ΝΔ με απόδοση 2,08 έχει τύχη (δλδ. να μην χάσει η ΝΔ με ποσοστό μεγαλύτερο του 4,5%).

Τρίτο κόμμα: Παρά τον φαβοριτισμό της Χρυσής Αυγής στις εταιρίες στοιχημάτων, θα πορευθώ με βάση τις δημοσκοπήσεις που βγάζουν το Ποτάμι τρίτο κόμμα στην ωραιότατη απόδοση του 2,40.

Ποσοστό ΚΚΕ: Με σταθερό, εδώ και καιρό, το ποσοστό του Κουτσούμπα στο 3,5%-4,5% δεν βλέπω πώς μπορεί να σπάσει το under 5% για το ΚΚΕ με την απόδοση στο 1,87.

Ποσοστό Χρυσής Αυγής: Μεγάλο το line του 6,60% που δίνεται από τη συγκεκριμένη εταιρία. Φαίνεται ακατόρθωτο να καλυφθεί με τα τωρινά δεδομένα. Under 6,6% με απόδοση 1,87.

Πέρα από τις συγκεκριμένες εκτιμήσεις, οι οποίες μπορούν να παιχτούν και ως μονά αποδεκτά, θα κρατήσω και δύο μικρές, αλλά πολύ πιθανές αποδόσεις. Η μία είναι το να μην σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση σε απόδοση 1,45 και η άλλη το να μην μπουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή σε απόδοση 1,50.

Αυτά περί εκλογών. Τα επεξεργάζεστε και κρατάτε ότι θέλετε. Καλή ψήφο και καλό ταμείο!!!

Αποδόσεις: STOIXIMAN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου