Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Vamos Furias Rojas!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου για την Εθνική μας ομάδα και για τις στιγμές που μας πρόσφερε και σε αυτό το Euro. Ραντεβού τώρα στη...Βραζιλία για το Μουντιάλ!!!
Στοιχηματικά δεν αγγίξαμε κάτι χθες. Έχουμε βέβαια το μακροχρόνιό μας στοίχημα με τη Γερμανία για φιναλίστ και στο οποίο είμαστε πολύ κοντά και με αρκετές πιθανότητες. Στο προχθεσινό παιχνίδι δεν μας δικαίωσε το ποντάρισμα στη κάρτα του Gebre Selassie. Ο Ρονάλντο πράγματι τον έκανε ότι ήθελε αλλά ο Τσέχος απλά δεν είχε τα κουράγια ούτε φάουλ να του κάνει. Το κορυφαίο είναι ότι τον πήραμε στο στόμα μας κι έβγαλε μεταγραφή στη Βέρντερ Βρέμης!!!
Πάμε να δούμε το σημερινό παιχνίδι ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ:

Οι Ισπανοί, αν και κουρασμένοι, δείχνουν ότι είναι φαβορί για τον τελικό. Σήμερα αντιμετωπίζουν τους Γάλλους, οι οποίοι έδειξαν το καλό τους πρόσωπο μόνο στο παιχνίδι με την Ουκρανία. Οι Ισπανοί τα χρειάστηκαν κόντρα στους μαχητικούς Κροάτες αλλά κατάφεραν με την ποιότητα κάποιων παικτών να κερδίσουν. Περιμένω ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι και ποντάρω στη νίκη των Ισπανών, που θεωρώ κερδίζουν στη συνοχή ως ομάδα.

ΕΠΙΛΟΓΗ:

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ  1 (1,83)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 184,38 μονάδες με ποντάρισμα 384 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,02% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3830 και το καθαρό κέρδος €1843,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €38200 και το καθαρό κέρδος €18438 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Το λάθος του μπουκ!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Ξεκινάει η προημιτελική φάση του Euro 2012 απόψε με το Τσεχία-Πορτογαλία. Οι Τσέχοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα τραυματισμού που υπάρχει με τον Ροζίτσκι και θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού η συμμετοχή του. Από την άλλη οι Πορτογάλοι φαίνονται σοβαροί σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει να πιάνει φόρμα και αναμένεται να αναστατώσει την αντίπαλη άμυνα.
Αποφεύγοντας ότιδήποτε σχετικό με νίκη της μίας ή της άλλης ομάδας, καθώς και με τη ζώνη των τερμάτων, έψαξα κάποια ειδικά στοιχήματα που αξίζουν λόγω απόδοσης και κράτησα ένα το οποίο έχει και λογική και το βρήκα σε πολύ καλή απόδοση.
Το δεξί μπακ της Τσεχίας, ο Gebre Selassie δείχνει ότι θα έχει πονοκεφάλους μετά το παιχνίδι. Από τη πλευρά του αναμένεται να κάνει ότι θέλει ένας κεφάτος Ρονάλντο. Θεωρώ σχεδόν βέβαιο να δεχτεί κάρτα. Μία φορά να ξεφύγει ο Πορτογάλος άσσος θα βγει η φάση. Οπότε ποντάρω στη καρτούλα του Τσέχου και στην απόδοση που μου τη προσφέρει ο μπουκ και περιμένω...

ΕΠΙΛΟΓΗ:

ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΡΤΑ  Gebre Selassie (3,25)

Καλές επιλογές σε όλους και με το...μαλακό. Τα παιχνίδια γίνονται πολύ δύσκολα τώρα.

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 184,38 μονάδες με ποντάρισμα 383 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,23% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3830 και το καθαρό κέρδος €1843,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €38200 και το καθαρό κέρδος €18438 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

2αδα ρισκου from aspromayros

Καλησπερα στους φιλους ευχομαι να περνατε καλα καπου ομορφα!!Για σημερα θα ρισκαρω λιγο
120) ΙΤΑΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ   Χ ημ  1 τελ  4.00

121) ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ  2 ημ   Χ τελ  13.00  

καλη τυχη.......

Ενοπλη ληστεια με καλασνικοφ!!πρωι πρωι στη Κεραμωτη

Ένοπλη ληστεία με Καλάσνικοφ εγινε στις 10 το πρωί σε τραπεζικό κατάστημα στη ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΚΑΒΑΛΑΣ.
Οι ληστές έριξαν την τζαμαρία της τράπεζας  ενω κόσμος βρισκόταν μεσα στο κατάστημα και άρπαξαν τα λεφτα του ταμείου,διέφυγαν με μαύρο τζιπ!!ανθρωποκυνηγητό απο το ΑΤ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ.

Πληρώνουν οι...πρωτοδεύτεροι!!!

Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Οι Γερμανοί ξανάρχονται!!! Έγινε τελικά αυτό που περιμέναμε και οι Γερμανοί θα βρεθούν στο δρόμο της εθνικής μας ομάδας. Όλες οι ευχές μας είναι με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Αν και θα λείπει αγωνιστικά ο Καραγκούνης, θα είναι όμως εκεί για να εμψυχώνει τους παίκτες όπως μόνο εκείνος ξέρει. Αναμένουμε τη Παρασκευή λοιπόν...
Στα χθεσινά παιχνίδια πιάσαμε από το πρώτο ημίχρονο το goal-goal της Γερμανίας με τη Δανία ενώ ελέω 3 δοκαριών, αστοχίας στις τελικές φάσεις και αστοχίας του Van Persie σε τετ-α-τετ δεν είχαμε το απόλυτο. Κρατηθήκαμε ψηλά όμως και συνεχίζουμε για τα σημερινά και τα αυριανά παιχνίδια:
3ος ΟΜΙΛΟΣ: Η Ισπανία θα κατακτήσει λογικά τη πρώτη θέση. Απέναντί τους η πολύ καλή Κροατία, η οποία προκρίνεται ακόμα κι αν χάσει και η Ιταλία δε κερδίσει τους Ιρλανδούς. Λίγο δύσκολο να συμβεί γιατί πιστεύω οι Ιταλοί δε θα έχουν πρόβλημα. Προσωπικά βρήκα το στοίχημα ''1η θέση Ισπανία και 2η θέση Ιταλία'' στο 2,10 και περιμένω να πληρωθώ.
4ος ΟΜΙΛΟΣ: Περιμένω οι δύο ομάδες που είναι αυτή τη στιγμή στην κατάταξη να τερματήσουν έτσι. Η Γαλλία δείχνει σοβαρή και δε θα έχει πρόβλημα κόντρα στους αδιάφορους Σουηδούς. Στο άλλο παιχνίδι αναμένεται να πέσουν κορμιά. Οι Ουκρανοί θέλουν μόνο τη νίκη για να αποκλείσουν τους Άγγλους και να είναι αυτοί που θα συνεχίσουν στα προημιτελικά. Οι Άγγλοι μαζί με τον Rooney στην ενδεκάδα πιστεύω ότι δε θα χάσουν.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

3ος Όμιλος:  1η Ισπανία και 2η Ιταλία (2,10)
4ος Όμιλος:  1η Γαλλία και 2η Αγγλία (2,30)

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 183,28 μονάδες με ποντάρισμα 380 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,23% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3800 και το καθαρό κέρδος €1832,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €38000 και το καθαρό κέρδος €18328 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.


Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Αναζητώντας τη Μέρκελ...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του LIFE BET!!!
Για ακόμα μία φορά νιώσαμε υπερηφάνεια για την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Το άστρο του Euro 2004 έδειξε χθες ότι δεν έχει σβήσει και σε συνδυασμό με το πάθος των Ελλήνων παικτών έφεραν τη πολυπόθητη πρόκριση στους 8. Μετά τη χθεσινή νίκη δεν έχω τίποτα άλλο να πω παρά ''Φέρτε μου τη Μέρκελ να τη σκίσω'' (αν βέβαια περάσει στον επόμενο γύρο, αυτό θα το μάθουμε απόψε). Στοιχηματικά σε αυτό το Euro είμαι με την Γερμανία που την έχω ποντάρει για φιναλίστ. Αλλά αν είναι να βρεθεί στο δρόμο της η Ελλάδα μακάρι να το χάσω!
Χθες πιάσαμε το under της Ελλάδας (ελέω Σάντος...μισό μηδέν) στο 1,98 αλλά μας τα χάλασαν οι Πολωνοί οι οποίοι φάνηκαν λίγοι τελικά.
Πάμε στα σημερινά μας παιχνίδια όπου επικεντρώνομαι στη ζώνη τερμάτων και σε σκόρερ:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Απλά τα πράγματα. Οι Ολλανδοί θα παίξουν επιθετικά από το πρώτο λεπτό γιατί θέλουν νίκη με δύο γκολ διαφορά για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Από την άλλη οι Πορτογάλοι θα βρουν ανοιχτή άμυνα και μπορούν να σκοράρουν. Αναμένω πλούσιο παιχνίδι σε γκολ και ποντάρω στο over 3,5 goals στο ωραιότατο 3,15. Επίσης αναμένω τέρμα από τον Robin Van Persie, που χρειάζεται τη σωστή πάσα για να το παστελώσει.
ΔΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ:  Οι Γερμανοί αναμένονται να μην έχουν πρόβλημα στην κατάληψη της πρώτης θέσης αφού βολεύονται και με ισοπαλία. Βέβαια και οι Ρώσοι χθες περνούσαν και με ισοπαλία αλλά ο Καραγκούνης τους χάλασε τη συνταγή. Από την άλλη οι Δανοί, σαν γενική εικόνα σε σχέση με Ολλανδούς και Πορτογάλους, θα έλεγα ότι αξίζουν να περάσουν στην επόμενη φάση. Δείχνουν μεγάλο πάθος ενώ σκοράρουν και με σχετική άνεση. Σε αυτό το παιχνίδι θα πάω με το goal-goal που φαντάζει μία λογική επιλογή. Το περίμενα κοντά στο 2,00 αλλά και το 1,81 μου κάνει.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ  over 3,5 goals (3,15) και anytime scorer Robin Van Persie (2,92)

ΔΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ  goal-goal (1,81)

Καλές επιλογές σε όλους και καλή ψήφο!!!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 182,47 μονάδες με ποντάρισμα 377 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,40% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3770 και το καθαρό κέρδος €1824,7 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €37700 και το καθαρό κέρδος €18247 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.