Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ, Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ


Καλησπέρα στους φίλους του Lifebet. Μεσοβδόμαδα είχαμε μόλις 1 στα 3 σημεία αλλά προβλέψαμε τις γκέλες της Μίλαν και της Μπαρτσελόνα. Λέφτα δεν πήραμε άρα η Τετάρτη θεωρείται αποτυχημένη. Για την Κυριακή προτείνω 2 τριάδες. Η πρώτη σοβαρή και η δεύτερη για τον χαβαλέ με μεγάλη όμως απόδοση.

1η τριάδα

454. ΞΑΝΘΗ - ΟΦΗ. ΑΣΣΟΣ (1.85). Αν δεν κερδίσει ο φίλος μου ο Ουζουνίδης θα δει την πόρτα της εξόδου. Δύσκολα ή εύκολα βλέπω να το παίρνει η Ξάνθη το ματς. Με 0 στα 3, δε νομίζω να γίνει το 0 στα 4.

456. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ. ΔΙΠΛΟ (2.45). Το 1ο πουλέν μου. Παραλίγο να κάνει διπλό στο Μιλάνο αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος. Όποτε την πόνταρα φέτος με δικαίωσε. Πάμε για άλλη μία.

457. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. ΔΙΠΛΟ (1.80). Από γκέλα προέρχεται η ομάδα μου στην Ιταλία όταν έμεινε με 10 παίκτες απέναντι στην Μπολόνια. Διπλό για να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 8.15

2η τριάδα

453. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. ΔΙΠΛΟ (2.35). Ποιος Αστέρας; Τραγική ομάδα, φαβορί για την βου. Ο Δώνης έχει κάνει καλή δουλειά και έχει και τον Μήτρογλου να παστελώνει μπροστά.

497. ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. ΑΣΣΟΣ (1.90). Παιχνίδι που θα το δω από το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ σχεδόν πλήρης για πρώτη φορά φέτος υποδέχεται την ΑΕΚ που έχει καλή ψυχολογία μετά το διπλό στην Ξάνθη. Πιστεύω στον άσσο λόγω της καλύτερης ποιότητας του δικεφάλου του βορρά. Επίσης εύχομαι να μην είναι πρωταγωνιστής ο Κάκος αλλά οι ποδοσφαιριστές. Αν και η κόκκινη στον Γκαρσία έχει στοιχηματική αξία.

512. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΜΑΛΑΓΑ. ΔΙΠΛΟ (2.15). Το άλλο πουλέν μου. Μετά την μεσοβδόμαδη νίκη πάει για καλοπληρωμένο διπλό.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 9.6

Καλό Σαββατοκύριακο και νίκες στις ομάδες σας.

ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ!!!

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες μας!!!


Πολλά παιχνίδια σήμερα...θα επιλέξουμε τα εξής 10 σε καλές αποδόσεις:



ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ-ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ: Αν παίξει τη μπάλα που ξέρει η Κοπενχάγη δε θα έχει πρόβλημα...
ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ανώτερη η αήττητη μέχρι στιγμής Σαμπ, πιθανό διπλό...
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Πολλές απουσίες για τους νεοφώτιστους. Πιστεύω στη νίκη των φιλοξενούμενων σε μία έδρα-ησυχαστήριο...
ΜΑΪΝΤΖ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Ευκαιρία για διπλό και ψυχολογική άνοδο για τους πρωταθλητές κόντρα σε μία προβληματική ομάδα...
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΟΛΤΟΝ: Άμυνα Άρσεναλ δεν υπάρχει...goal-goal...
ΜΠΕΡΝΛΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Πάμε με το τρένο από το...λιμάνι του Σαουθάμπτον!
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Αστείος άσσος, προτιμώ goal-goal σε καλή απόδοση...
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΣΦΠ: Με την ασταθή άμυνα του Ολυμπιακού και το goal-goal σε απόδοση πάνω από δίφραγκο, τί άλλο να επιλέξω;
ΡΕΑΛ Μ.-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Χωρίς Πέπε, Καρβάλιο και Κοεντράο η Ρεάλ. Είδα και το 2,32 στο goal-goal και ζαλίστηκα...
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Με Φαλκάο μπροστά και μου έχεις το goal-goal στο 1,86;

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ-ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ 2 (2,16)
ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2 (2,02)
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 2 (2,48)
ΜΑΪΝΤΖ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 (2,04)
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΟΛΤΟΝ goal-goal (1,83)
ΜΠΕΡΝΛΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2 (2,22)
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ goal-goal (1,81)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΣΦΠ goal-goal (2,10)
ΡΕΑΛ Μ.-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ goal-goal (2,32)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. goal-goal (1,86)

Να έχετε ένα ευχάριστο Σάββατο!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 87,85 μονάδες με ποντάρισμα 185 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,49% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €1850 και το καθαρό κέρδος €878,5 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα 18500 και το καθαρό κέρδος €8785 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ -ΓΛΑΝΤΜΠΑΧ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Καλησπερα σημερα τριαδουλα σαββατου με 295 ΓΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΝΥΡΜΒΕΡΓΗ   1  ΚΑΙ 1,85  371 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 ΚΑΙ 2,50  374 ΤΟΥΝ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ  2 ΜΕ 1,95

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ κλωτσαει οπαδο βιντεο

ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ κλωτσαει οπαδο βιντεοhttp://dai.ly/ptlYTo 

παρασκευη του χαβαλε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,σημερα της αλανας και του χαβαλε τριαδουλα-ΠΟΡΤΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ γκολ γκολ με 1.60   ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΣΕ ΠΑΤΡΙΚ 2 ΜΕ 2,05 ΠΕΣΜΕΝΟ ΣΕ 1,80!!!! ΕΛΤΣΕ-ΑΛΜΕΡΙΑ 1 ΜΕ 2,00 σε αυτο πονταρουμε στα μαυρα χαλια της αλμερια και στην εδρα της ελτσε. 

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ LIVE STREAM ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ LIFE BET(ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΟ BLOG)

ΝΕΑ υπηρεσία απο το LIFE BET δείτε ζωντανό live stream με αγώνες ποδοσφαίρου-μπάσκετ-μηχανοκίνητο-τένις-αλλα και πολλά κανάλια απο όλων τον κόσμο.Η υπηρεσία βρίσκεται ακριβώς κάτω απο τον πινακα με το κουπόνι του οπαπ στο blog του LIFE BET.Kαιρος για να καταπολεμήσουμε την κρίση  

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΚΟΝΤΑ με τα 1000...


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του LIFE BET!!!
Μεσοβδόμαδα παιχνίδια στα γνωστά μας πρωταθλήματα. Μη τρελαίνεστε και πολύ όμως. Πάμε να δούμε τί κρατάμε...



ΞΑΝΘΗ-ΑΕΚ: Παίζω τη Ξάνθη που ζόρισε πάρα πολύ ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ στην απόδοση 3,05(αρχίζει και πέφτει) κόντρα σε μία τυχερή μέχρι στιγμής ομάδα.
ΜΙΛΑΝ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καλή η Ουντινέζε, αλλά σ'αυτό το παιχνίδι πάω με τους Ροσονέρι. Άλλη γκέλα δε τους παίρνει. Πάτο και ξερό ψωμί...
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Η Βαλένθια θα χτυπήσει στα ίσια το παιχνίδι. Έχει καλή επίθεση. Για τη Μπάρτσα τα γνωστά. Από ένα γκολάκι οι δυό τους και είμαστε ζάχαρη...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΞΑΝΘΗ-ΑΕΚ 1 (3,05)
ΜΙΛΑΝ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1 (1,82)
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ goal-goal (1,73)

Καλά ταμεία σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 87,12 μονάδες με ποντάρισμα 182 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,87% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €1820 και το καθαρό κέρδος €871,2 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €18200 και το καθαρό κέρδος €8712 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

ελευθερος ο ψωμιαδης για τα στημενα,αδικη η τιμωρια του ΑΟΚ

Καλημέρα,τελικά αφέθηκε ελεύθερος ο ψωμιαδης για της κατηγόριες περί στημένων αγώνων,παρολες της κατηγόριες αν τα πράγματα ηταν τοσο σοβαρά φαίνεται να καταρρέουν στον ανακριτή καθώς ανακριτής και εισαγγελέας φαίνεται να μην έχουν την ίδια γνώμη για της κατηγορίες.Ο ΑΟΚ ομως τιμωρείται για το τίποτα όπως φαίνεται,αποδείξεις για την εμπλοκή της ομάδας δεν αποδεικνύεται πουθενά,μια ομάδα μια πόλη διαλύεται απο φήμες και μόνο,ενας ιστορικός σύλλογος καταστρέφεται για να καλύψουν της βρομιές άλλων μεγάλων και τρανών,μη μπορώντας να τους αγγίξουν ρίχνουν ομάδες που στην τελική δεν μπορούν να αποδείξουν οτι ηταν πλεγμένες.Ειναι γνωστό οτι κανένα κατηγορητήριο δεν μπορεί να ευσταθεί μόνο με κασέτες γιατι ο νόμος και το σύνταγμα δεν μπορούν να προσάψουν κατηγορίες, μονο απο συζητήσεις και φήμες μέσο υποκλοπών.Εντάξει κύριοι καθαρίσατε το ποδόσφαιρο απο την βρόμα τιμωρώντας την ομάδα της καβαλας του Βόλου και του Ηρακλή,αυτοί ηταν οι πιο βρόμικοι σύλλογοι και οι υπόλοιποι των Αθηνών ειναι πεντακάθαροι,αυτοι δεν έχουν παράγκες δεν έχουν στήσει παιχνίδια,ντροπή να υποβιβάζεται την νοημοσύνη του Έλληνα φιλάθλου

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ


Καλησπέρα. Εμβόλιμη αγωνιστική σε Ιταλία και Ισπανία, την Τετάρτη, και πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία για 2ο σερί ταμείο. Θα παίξω μία 3αδα και επίσης θα σταθώ σε 2 παιχνίδια όπου υπάρχουν καλές αποδόσεις για τολμηρούς.

156. ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ. ΑΣΣΟΣ (2.80). Η ΑΕΚ δεν πείθει κανέναν. Η Ξάνθη έχει μηδέν βαθμούς, ενώ θα μπορούσε βάση εικόνας να έχει ακόμη και 6. Μ' αρέσει η απόδοση. Άσσος για τον Μαρσελίνιο και τον Πόι.

183. ΜΑΛΑΓΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ. ΑΣΣΟΣ (1.55). Πουλέν από πέρσι η Μάλαγα, έχει 2 στα 3 μέχρι στιγμής, ενώ οι Βάσκοι είναι στον άσσο. Δεν μου πολυαρέσει η απόδοση αλλά κάπως πρέπει να συμπληρώσω 3άδα, οπότε πάμε με τους Άραβες.

195. ΚΙΕΒΟ - ΝΑΠΟΛΙ. ΔΙΠΛΟ (1.95). Αν συνεχίσει τα όργια ο Καβάνι, δεν την σώζει την Κιέβο ούτε ο Τσακ Νόρις. Βλέπω την Νάπολι για πολύ ψηλά φέτος.

Αυτή είναι η τριάδα που θα παίξω με απόδοση 8.5. Από εκεί και πέρα θέλω να σταθώ σε 2 ματς τα οποία αν ήταν ΣΚ μπορεί να τα έπαιζα έστω και μονά αποδεκτά αλλά μεσοβδόμαδα δεν ανοίγομαι πολύ.

197. ΜΙΛΑΝ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ. Το τρένο μας πάει στο Μιλάνο και το διπλό πληρώνει 4.20. Χμμμμ..2/2 η Ούντινε, 1 ισοπαλία όλο κι όλο οι ροσονέρι.

207. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. ΟΚ η Μπάρτσα είναι υπερομάδα, αλλά οι νυχτερίδες είναι πρώτες με 3/3 και αν δεν γκελάρουν στο Μεστάγια οι Καταλανοί, τότε που; Άσσος (6.20)!!! και Χ (4.00) για όποιον ρισκάρει.

Αυτά τα ολίγα. Τα λέμε το Σαββατοκύριακο.

ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ BY ASPROMAYROS

Καλημέρα φίλοι του life bet χθες η ΑΙΚ μας πέταξε ηταν πολυ κρίμα γιατι τα υπόλοιπα 3 βγήκαμε,για σήμερα εχω μια Τριάδα που θα μας ρεφάρει 138 ΝΟΒΑΡΑ - ΙΝΤΕΡ  2 ΜΕ 1,50   125 ΣΤΟΟΥΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ   2 ΜΕ 2,45    113 ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΓΡΑΝΑΔΑ  1 ΜΕ 1,75  ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΤΡΑΔΑ BY ASPROMAUROS

 Καλησπερα στους φιλους του life bet.ΣΗΜΕΡΑ 473 ΑΙΚ ΣΤΟΛΚ -  ΤΖΟΥΡΓΚΑΝΤΕΝ    1   1,70   478 ΣΑΝ     ΠΑΟΥΛΙ 2 ΜΕ 1,95   480  ΜΟΝΑΚΟ -ΑΡΛ 1  1,75   481 ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ   1 ΜΕ 1,90 

Πάμε με την μεγάλη ΑΙΚ!!!



Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του LIFE BET!!!
4/7 στις χθεσινές μας εκτιμήσεις. Η μπόμπα λίγο ήθελε για να σκάσει...
Σήμερα πάμε με κάποια σημεία που στηρίζονται στην φόρμα και στην παράδοση...



ΧΟΡΣΕΝΣ-ΟΝΤΕΝΣΕ: 7 συνεχόμενα over 2,5 goals για την Οντένσε μέχρι στιγμής. Στα τελευταία 8 παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας μεταξύ των δύο ομάδων είχαμε 7 over 2,5 goals. Επιλογή τα γκολ...
ΑΪΚ-ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ: 5 σερί νίκες η ΑΪΚ. 5 εκτός έδρας ήττες για τους φιλοξενούμενους. Πολύ καλή απόδοση στον άσσο για τον δεύτερο της βαθμολογίας...
ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ-ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ: 6 σερί over 2,5 goals οι γηπεδούχοι και 9 στα τελευταία 11 παιχνίδια για τους φιλοξενούμενους. Πιθανό over 2,5 goals...
ΊΠΣΟΥΙΤΣ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Παραδοσιακό goal-goal που εμφανίζεται συνεχώς στα τελευταία 9 χρόνια!!!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΧΟΡΣΕΝΣ-ΟΝΤΕΝΣΕ over 2,5 goals (1,75)
ΑΪΚ-ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ 1 (2,02)
ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ-ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ over 2,5 goals (1,69)
ΊΠΣΟΥΙΤΣ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ goal-goal (1,73)

Καλή εβδομάδα σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 86,37 μονάδες με ποντάρισμα 178 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,52% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €1780 και το καθαρό κέρδος €863,7 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €17800 και το καθαρό κέρδος €8637 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Tottenham vs Liverpool (4-0) All Goals & Highlights HQ Premier League 18/9/11


Manchester United VS Chelsea 3-1 - All goals and highlights ( HD ) 18/9 2011


PANIONIOS VS PAOK TO GOAL TOY SALPI POY XARISE THN NIKH

6 και η ΜΠΟΜΠΑ!!!

Γεια και χαρά σε όλους!!!
Χθες τα κατάφερε και έχασε η Άρσεναλ με 4-3 από τους ξυλοκόπους της Μπλάκμπερν. Μάλιστα από τα 4 τεμάχια τα 2 ήταν αυτογκόλ και το 1 οφ-σάιντ...τί να πεις...αυτά έχει το τόπι...
Τα over σε Γερμανία και Γαλλία πέρασαν αέρα αλλά αυτό της Σεβίλλης δεν ήρθε...2/4 λοιπόν χθες, ελπίζουμε σήμερα να πάμε καλύτερα...


ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ-ΑΓΙΑΞ: Μεγάλο ντέρμπι, δε μπλέκουμε με σημείο αλλά πάμε με τις επιθέσεις...gοal-goal!!!
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Δυνατή έδρα και επιθετική φιλοσοφία και από τους δύο...goal-goal!!!
ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ: Άπειρες απουσίες για τους γηπεδούχους που δε θα έχουν αναπληρωματικούς(!). Η αήττητη εκτός Βάκερ ελπίζουμε να τους κλείσει το σπίτι...
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΣΕΛΣΙ: Συμφωνώ με τον φίλο βιολόγο. Πού πας βρε Τσέλσι με τον Στάριτζ φορ; Άσσος...
ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ: Πολλές απουσίες για την Μίλαν αλλά και στο Καμπ Νου είχε και παστέλωσε 2 γκολάκια. Από την άλλη έχω Χάμσικ, Λαβέτσι, Καβάνι. Παίρνω το goal-goal και φεύγω...
ΛΥΩΝ-ΜΑΡΣΕΪΓ: Από τις λίγες φύσει επιθετικές ομάδες της Γαλλίας. Πολλοί καλοί επιθετικοί εκατέρωθεν...και εδώ goal-goal...
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΕΤΙΣ: Αν και έπαιξε ευρωπαϊκό παιχνίδι μεσοβδόμαδα, η Μπιλμπάο έχει την εμπειρία και την ποιότητα να πάρει τη νίκη κόντρα στους φιλοξενούμενους. Πάω με το ''Σαν Μαμές''...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ-ΑΓΙΑΞ goal-goal (1,72)
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ goal-goal (1,82)
ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ 2 (5,70)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΣΕΛΣΙ 1 (1,93)
ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ goal-goal (1,84)
ΛΥΩΝ-ΜΑΡΣΕΪΓ goal-goal (1,79)
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΕΤΙΣ 1 (2,18)


Καλή τύχη στα δελτία σας!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 83,06 μονάδες με ποντάρισμα 171 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,57% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €1710 και το καθαρό κέρδος €830,6 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €17100 και το καθαρό κέρδος €8306 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.