Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

τριαδα 26/3 απο ΓΚΟΥΝΤΟΥ

GIA TO SAVATO PISTEUOUME,227DANFERMLIN asso me to 82,4 na paizete ston asso.245LAS PALMAS asso sto 68%ton xrhmatwn na paizete ston asso.kai 271THELTA asso me to 89% na paizete stin thelta,   PROSWPIKH APOPSI APO-ASPROMAURO KAI GKOUNTOU. me sevas aspromauros

Παιχνίδια διημέρου!!!

Καλή σας μέρα και χρόνια πολλά στους Βαγγέληδες και στις Βαγγελίτσες!!!

Θετική η χθεσινή ποδοσφαιρική βραδιά με 3/4 εκτιμήσεις. Τα σημεία με τα γκολ επιβεβαιώθηκαν πανεύκολα αφού το goal-goal στο ΓαλλίαU21-ΙσπανίαU21 βγήκε στο 33', το οver 2,5goals στο παιχνίδι της Χιλής στο 39' και το over 2,5goals της Βέλεζ στο 69'. Το μόνο που χάσαμε ήταν ο άσσος της Πόντε Πρέτα, η οποία απλά δεν έπαιξε μπάλα και έχασε με 1-2. Στο μπάσκετ είχαμε 1/3 εκτιμήσεις αλλά η πορτοκαλί θεά είναι κάτι που δε θα με απασχολεί πολύ.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε κάποια παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα και αύριο:

Μίλτον Κέϊνς Ντονς- Γουόλσολ: 25 βαθμούς χωρίζουν τις δύο ομάδες. Αυτό που θα κρατήσουμε εδώ είναι η επιθετική φιλοσοφία και των δύο που ελπίζουμε να επιβεβαιωθεί.

Λουξεμβούργο-Γαλλία: Εδώ δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Μέγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ελπίζουμε ο Ριμπερί και η παρέα του να έχουν κέφια και να ανοίξουν ένα μεγάλο χορό γκολ σε ένα παιχνίδι εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ.

Ουγγαρία-Ολλανδία: Αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες του ομίλου. Με 12 γκολ σε 4 παιχνίδια και για τους δύο και με πολύ καλή απόδοση στο over 2,5goals πώς να μη ποντάρουμε;;;

Ισπανία-Τσεχία: Κι εδώ έχουμε μία αναμέτρηση μεταξύ των δύο πρωτοπόρων. Η Ισπανία με παίκτες παγκόσμιας κλάσης αντιμετωπίζει τη μεγάλη ποδοσφαιρική σχολή της Τσεχίας. Σε συνάρτηση με τα 10 μέχρι στιγμης γκολ στον όμιλο από πλευράς Ισπανίας και με τη φτωχή συγκομιδή γκολ των Τσέχων( 3 γκολ σε 3 παιχνίδια), η Ισπανία έχει το πάνω χέρι απόψε. Ο άσσος πολύ χαμηλός γι'αυτό θα ρισκάρουμε λίγο περισσότερο με τον άσσο από το ημίχρονο.

Μάλτα-Ελλάδα: Μόνο νίκη για την εθνική μας ομάδα για να βρε8εί ακόμα πιο κοντά στο Euro. Αν σας ικανοποιεί το διπλό σ'αυτήν την απόδοση κρατήστε το, εγώ θα πάω στο ειδικό στοίχημα να μη δεχτεί γκολ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Γερμανία-Καζακστάν: Με 9 γκολ σε 2 παιχνίδια στην έδρα τους οι Γερμανοί...γιατί να μη τα κάνουν τουλάχιστον 13;;;

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

Μίλτον Κέϊνς Ντονς- Γουόλσολ goal-goal (1,88)
Λουξεμβούργο-Γαλλία over 3,5goals (2,42)
Ουγγαρία-Ολλανδία over 2,5goals (2,00)
Ισπανία-Τσεχία 1/1 ημιχ/τελ (1,80)
Μάλτα-Ελλάδα Ελλάδα να μη δεχτεί goal (1,72)
Γερμανία-Καζακστάν over 3,5 goals (1,57)

Οι αποδόσεις αυτές προσφέρονται στο ανταλλακτήριο της betfair.

Καλό τριήμερο και καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε...

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Έχει μπασκετάκι απόψε!!!




Υψηλής ποιότητας μπάσκετ σε λίγα λεπτά αφού διεξάγονται τα δεύτερα παιχνίδια της φάσης των 8 της Euroleague. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας:



Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός: Περιμένουμε παιχνίδι με μεγάλο σκορ, όπως και το προηγούμενο. Οι πράσινοι να παίξουν ανοιχτά για να μπορέσουν να φύγουν με το διπλό και η Μπάρτσα στην έδρα της θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης κι αν της το επιτρεψει ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα έχουμε υψηλα ποσοστά ευστοχίας.

Ολυμπιακός-Σιένα: Αναμένεται η δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού. Χαμηλος άσσος αλλά πολύ δύσκολα να σπάσει.

Ρεάλ-Βαλένθια: Μανούλες σε χαμηλά σκορ και οι δύο που το αποδεικνύουν και τα μεταξύ τους παιχνίδια με το μεγαλύτερο σύνολο σκορ να φτάνει τους 138 πόντους.

Προτάσεις:

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός over 145,5 πόντους (2,16)
Ολυμπιακός-Σιένα 1 (1,23)
Πεάλ-Βαλένθια under 140,5 πόντους (2,00)

Οι αποδόσεις προσφέρονται στο ανταλλακτήριο της betfair

Καλό σας βράδυ!!!

Λίγο απ'όλα!!!

Χθες πήραμε τη πολύ καλή απόδοση στο over 2,5goals στο Σαρλερουά-Σερκλ Μπριζ,αλλά μας τα χάλασαν τα παλικάρια στο Γοδόι Κρουζ-Ιντεπεντιέντε. Με 1-1 στο ημίχρονο,δε μπόρεσαν να παστελώσουν και τρίτο γκολ και να κάνουμε το απόλυτο. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι όμως...πάμε στα σημερινά...

Με λίγες αναμετρήσεις για ακόμη μία μέρα το σημερινό κουπόνι. Διεθνή φιλικά U21, Copa Libertadores και κάποια...ψαγμένα παιχνίδια θα μας απασχολήσουν σήμερα αλλά πάνω απ'όλα ηρεμία...έρχονται καλύτερα παιχνίδια...

Γαλλία U21-Ισπανία U21: Οι Γάλλοι ξεκινούν τη προετοιμασία τους για το Euro 2013 ενω οι Ισπανοί για το Euro του καλοκαιριού. Πολλά τα γνωστά ονόματα στα ρόστερ των ομάδων και σ'ένα φιλικό οι φίλαθλοι πηγαίνουν να δούνε θέαμα και γκολ. Μαζί τους είμαστε κι εμείς με το σκεπτικό να σκοράρουν εκατέρωθεν.

Βέλεζ-Ουνιόν Εσπανιόλα: Με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις τελευταίες δύο θέσεις του ομίλου και με τα άκρως επιθετικά σχήματα των προπονητών, πιστεύουμε ότι το over 2,5 goals(σε μικρή πάντως απόδοση) έχει τύχη.

Τέλος, για εσάς τους διαδικτυακούς παίχτες του στοιχήματος σας παραθέτουμε δύο σημεία από παιχνίδια της Χιλής και της Βραζιλίας...

Cobresal-U. de Chile: Επιθετική φιλοσοφία και στις δύο ομάδες με το σημείο του over 2,5goals με βάση τη φόρμα τους και τα προηγούμενά τους παιχνίδια να επιβεβαιώνεται σε ποσοστό 89%!!!

Ponte Preta-Ituano: Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Σε άνοδο η 6η στη βαθμολογία γηπεδούχος ενώ η φιλοξενούμενη(17η στη βαθμολογία) είναι πολυ σφικτή στο γκολ. Χωρίς πολλά πολλά, ποντάρισμα στη νίκη της...Σαν να'ταν Φλεβάρης Ponte Preta!!!

Στη σούμα λοιπόν:

Γαλλία U21-Ισπανία U21 goal-goal (1,80)
Βέλεζ-Ουνιόν Εσπανιόλα over 2,5 goals (1,70)
Cobresal-U. de Chile over 2,5 goals (1,57)
Ponte Preta-Ituano 1 (1,58)

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις προσφέρονται στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Καλή επιτυχία και καλό τριήμερο!!!

24 μαρτιου παιχνιδια εθνικες(τριαδα)

Σημερα ελπιζουμε η ΙΤΑΛΙΑ απεναντη στην ΣΟΥΙΔΙΑ να φερη τον ασσο, στο 137 με 1,65.TO 95,5 TON XRHMATWN PAIZWNTAI GIA ITALIA.      Επισης ελπιζουμε στο διπλο τις ΑΓΓΛΙΑΣ  133      κοντρα στην ΔΑΝΙΑ με 2,05  ΟΜΩΣ με το  54% των χρηματων να παιζετε στο Χ και  το 23%στο δυπλο.   ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΝ ΤΡΙΑΔΑ Χ2 διπλι ευκαιρια την ΙΣΠΑΝΙΑ κοντρα στην ΓΑΛΛΙΑ στο 136 με 1,43  με τα ποσα να παιζονται στην ΓΑΛΛΙΑ 39,6 ομως!!!                                                                           ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! ΜΕ ΣΕΒΑΣ  aspromauros

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ψιλούδια...

Αρνητική η χθεσινή πρώτη μας μέρα αφού δε μας βγήκε το απόλυτο για...2 γκολ!!!Ούτως ή άλλως ήταν δύσκολη μέρα με αρκετά φαβορί(βλ. Σαουθάμπτον) να σπάνε...

Ετσι είναι το κουμάρι...συνεχίζουμε όμως ακάθεκτοι!!!

Αν το χθεσινό κουπόνι είναι ανάλατο τότε το σημερινό και το αυριανό είναι για τα σκυλιά...
Ελάχιστα και αδιάφορα παιχνίδια...

Παίζονται κάποια λεφτά στο διπλό της Σερκλ Μπριζ λόγω του γεγονότος ότι η Σαρλερουά κατεβαίνει με τα...τρίτα. Όμως και η Σερκλ Μπριζ δε καίγεται για αποτέλεσμα...αδιάφορο παιχνίδι,γιατί όχι γκολ;;;

H Γοδόι Κρουζ συναντά την Ιντεπεντιέντε για το θεσμό του Copa Libertadores. Και οι δύο όμαδες μέχρι στιγμής έχουν από τρία over...γιατί να τα χαλάσουν τώρα;;;

Το λοιπόν:

Σαρλερουά-Σερκλ Μπριζ goal-goal(1,87) και για μεγαλύτερη απόδοση over 2,5 goals(2,14)
Γοδόι Κρουζ-Ιντεπεντιέντε over 2,5 goals(2,12)

Τα σέβη μου...

Πιθανή ενδέκαδα από Φερνάντο Σάντος


Η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μάλτα, στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2012, συνεχίστηκε σήμερα το πρωί με ασκήσεις τακτικής από τον Φερνάντο Σάντος.Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε παράλληλα και τις σκέψεις του για τη πιθανή ενδεκάδα στο παιχνίδι του Σαββάτου(MEGA, 21:30).

Με το αγαπημένο του 4-2-3-1 είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει η ελληνική ομάδα έτσι όπως φάνηκε και από τη πρωινή προπόνηση της Τετάρτης.

Τη θέση του τερματοφύλακα φαίνεται να την κερδίζει ο Τζόρβας έναντι του Χαλκιά.

Στην άμυνα, δεξιά θα αγωνιστεί ο Τοροσίδης, αριστερά ο φορμαρισμένος Τζαβέλλας ενώ το κεντρικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και το Παπασταθόπουλο.

Στη μεσαία γραμμή ο Σάντος φαίνεται να εμπιστεύεται τον Κατσουράνη για αμυντικό χαφ και για παρτενέρ του τον Καραγκούνη. Στα δεξιά θα παίξει ο νεαρός Νίνης και στα αριστερα ο Σαμαράς που πριν λίγες ημέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Σέλτικ.

Στην επίθεση, ο Σαλπιγγίδης, που τα πάει πολύ καλά με τη φανέλα με το εθνόσημο, θα βρίσκεται στη κορυφή και θα παίρνει βοήθειες από τον Λυμπερόπουλο, ο οποίος θα παίξει πίσω του.

Ο Βαγγέλης Μόρας μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τετάρτης, μίλησε για τον αγώνα με την Μάλτα, τονίζοντας ότι χρειάζεται συγκέντρωση στα 90λεπτά.

"Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Τα παιχνίδια που είσαι θεωρητικά η ανώτερη ομάδα είναι και τα πιο επικίνδυνα", ανέφερε. Συνεχίζοντας εξάλλου τόνισε:"Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ. Η ιστορία έχει δείξει ότι οι προκρίσεις χάνονται από το ματς με τις μικρότερες ομάδες.Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι κάνουμε εμείς. Όταν θα κερδίσουμε τότε θα μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι". Τέλος, σε ερώτηση για το αν έχει διαταρραχτεί το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής μετά το ντέρμπι των "αιωνίων", απάντησε: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το κλίμα είναι όπως ήταν και πριν δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ των παικτών".


Προσεχώς!!!

Σύντομα το νέο όνομα του Blog!!!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Παιχνίδι με τα γκολ!!!



Τελείως ανάλατο το σημερινό πρόγραμμα στο στοιχηματικό κουπόνι με τις μικρές κατηγορίες Αγγλίας και Σκωτίας να έχουν πάρει ελάχιστο ποντάρισμα και οι ΜΠΟΜΠΕΣ σε πολλά παιχνίδια να είναι προ των πυλών

Για χαλαρό ποντάρισμα λοιπόν θα βάλουμε κάποια ευρώ σε κάποια ματσάκια που δείχνουν να ξεφεύγουν στα γκολ...


ΤΟΡΚΙ-ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ over 2.5 goals (1.93)
ΚΛΑΙΝΤ-ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ over 2.5 goals (1.57)
ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ-ΜΟΡΤΟΝ over 2.5 goals (2.04)

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις προσφέρονται στο ανταλλακτήριο της betfair.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!!!

Δήλωση Ζαγοράκη

Όλοι μας ζήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη μια μεγάλη απογοήτευση. Αφήσαμε το σύλλογο να κάνει μια βουτιά σε μαύρες στιγμές του παρελθόντος, όταν η διχόνοια, η αγωνιστική αδυναμία και η υπερβολή στις αντιδράσεις, ήταν τα κύρια στοιχεία που δεν άφηναν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει.

Υπηρετώ το σύλλογο από τη θέση του Προέδρου τέσσερα χρόνια και η εικόνα της Τετάρτης τελικά με πείσμωσε αντί να με αποθαρρύνει. Κάποιοι βιάστηκαν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματά μας για να μας ρίξουν πάλι πίσω στην ανυποληψία, όμως εγώ, όσο βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν θα το επιτρέψω να γίνει.

Οι τελευταίες μέρες ήταν ένα καμπανάκι υπενθύμισης για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι, προκειμένου να συνεχίσουμε την πορεία αναγέννησης της ομάδας. Ενότητα, Συσπείρωση, Ειλικρίνεια, Ευθύνη... Ο σύλλογος δεν μπορεί να σταματήσει σε μια στιγμή αγωνιστικής αποτυχίας ή ακόμη και επιτυχίας.

Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται σιγά - σιγά, σίγουρα και με δικά μου λάθη, με δυσκολίες και αναποδιές ενδιάμεσα, στη θέση που του αξίζει. Ο δύσκολος δρόμος που ξεκινήσαμε, όλοι μαζί, είχε ένα σύνθημα: Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ. Ας το ξαναθυμηθούμε κι ας ξαναδώσουμε στον ΠΑΟΚ, στους εαυτούς μας, όραμα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Θόδωρος Ζαγοράκης

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΥΓ: Όσοι θέτουν ως πρώτο θέμα συζήτησης την παραμονή μου ή όχι στην προεδρία της ΠΑΕ πρέπει να ξέρουν ότι ποτέ δεν έθεσα τέτοιο θέμα, γνωρίζοντας πολύ καλά τι κλυδωνισμούς και αναταράξεις μπορεί να φέρει στο εσωτερικό του Συλλόγου. Πολύ περισσότερο δεν αμέλησα τις υποχρεώσεις μου προς την ομάδα, έστω κι αν την ανθρώπινη αντίδρασή μου, μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κάποιοι προσπάθησαν να την εκλάβουν ως αδυναμία. Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα. Προχωράμε μαζί.

προτασεις

(104 ΚΡΟΥ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ   OVER/1,60 )  ( 103   ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2   1,80)  (109  ΤΟΡΚΙ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ 1   1,65)