Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Η τελευταία τριάδα του 2012

Ένα ιδιαίτερο στοιχηματικό σ/κ αρχίζει από σήμερα καθώς οι παίχτες είναι προ των πυλών της ξεκούρασης (ας ελπίσουμε οι παίχτες των ομάδων που θα στηριχθούμε να μην ονειρεύονται από σήμερα τις γιορτές!). Σημαντική απώλεια η διακοπή του Γερμανικού και Ελληνικού πρωταθλήματος από όπου παίρναμε 1 με 2 g-g και 2 σημεία στανταράκια αντίστοιχα, όπως και η έλλειψη  2 ομάδων - στηρίγματα (Γιούβε και Παρί) οι οποίες έπαιξαν χτες. Επομένως, πάμε να κλείσουμε χαλαρά την χρονιά με την εξής 3αδα (σε online εταιρία):

Manchester City - Reading ---> 1 και over (μαζί)        (1,40)

Malaga - Real Madrid --------> 2                                (1,65)

Roma - Milan ----------------> Over 3,5                     (1,95)

Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Επιστροφή στο online στοίχημα!

Τελικά η Ελληνική κυβέρνηση προσαρμόστηκε στις επιταγές της Κομισιόν και έδωσε 3μηνη παράταση στις online εταιρίες μέχρι να φτιάξει ένα νομοσχέδιο σύμφωνο με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι από σήμερα κιόλας μπορούμε να επανέλθουμε στο online betting :)


Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Μια πρώτη γνωριμία!

Καλησπέρα στους φίλους του ποδοσφαίρου (όπως και όλων των άλλων αθλημάτων) αλλά και του στοιχήματος! Ονομάζομαι Γιώργος και θα είμαι ένας ακόμα από τα παιδιά που γράφουν κάθε εβδομάδα ορισμένα ενδιαφέροντα άρθρα αλλά και στοιχηματικές προτάσεις ώστε να βγάζουμε ένα ικανοποιητικό χαρτζιλίκι. Αυτό που ήθελα να τονίσω από την αρχή είναι ότι πρέπει να στοιχηματίζουμε μόνο από το περίσσευμά μας και όχι από χρήματα που έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Επειδή όλοι είδαμε την προ- προηγούμενη Τετάρτη τις online στοιχηματικές εταιρίες να κλείνουν,  ξεκινάω με ένα άρθρο που αναφέρεται στις εξελίξεις του νόμου και ότι νεότερο προκύψει το δημοσιεύουμε. Καλη εβδομάδα!

http://www.pokerlobbygr.com/article/5971/ti-tha-provlepei-kai-ti-tha-katargei-e-nea-tropologia-gia-ta-tuhera-paihnidia

Πηγή: www.pokerlobbygr.com