Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Καλή στοιχηματική χρονιά!!!


Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Εδώ βρισκόμαστε και πάλι!!! Ύστερα από ένα σχεδόν δίμηνο στοιχηματικό διάλειμμα ξεκινάμε ξανά το αγαπημένο μας σπορ. Ελπίζω να ξεκουραστήκατε αρκετά, να γεμίσατε μπαταρίες γιατί σας θέλω δυνατούς για τη δύσκολη σεζόν που ξεκινά. Εμείς δίνουμε ξανά το παρόν εδώ, για να σας κρατήσουμε καλή παρέα και αν μπορούμε να αυξήσουμε το πορτοφόλι σας. Για το δεύτερο ο καιρός θα δείξει.
Μετά την επιτυχημένη πρώτη μας σεζόν μπαίνουμε δυνατά στη δεύτερη με ακριβώς ίδια φιλοσοφία παιχνιδιού. Με μονά αποδεκτά και σταθερό ποντάρισμα σε κάθε προτεινόμενο σημείο (το ποντάρισμα καθορίζεται ανάλογα με το πόσα μπορεί να διαθέσει ο καθένας).
Καλή μας αρχή λοιπόν…

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Και οι δύο δείχνουν από τα πρώτα τους παιχνίδια ότι βάζουν και δέχονται τέρματα με μεγάλη ευκολία. Ελπίζω αυτό να επιβεβαιωθεί και σήμερα. 
ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ξεκίνημα superleague με μία αγνώριστη ΑΕΚ γεμάτη πιτσιρίκια. Τον Αστέρα τον είδαμε στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και δείχνει ότι θα είναι στις ομάδες που θα παλέψουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι περιμένω γκολ και από τις δύο ομάδες περισσότερο λόγω της εικόνας της ΑΕΚ στα φιλικά παιχνίδια, όπου η άμυνα δείχνει αδύναμη και υπάρχει ενθουσιασμός στην επίθεση από τα νιάτα.
ΤΣΕΛΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Τρίτο παιχνίδι για την Τσέλσι μέσα σε μία βδομάδα. Υπάρχει λογικά κούραση αλλά υπάρχουν και παίκτες κλάσης που κάνουν την διαφορά. Η Νιουκάστλ ξεκούρασε βασικούς παίκτες στο ματς με τον Ατρόμητο και θα εμφανιστεί φρέσκια. Από τη μία έχω Μάτα, Αζάρ και Τόρες και από την άλλη Σισέ, Μπα και Μπεν Αρφά. Τί άλλο από το πιθανότατο goal-goal;

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ  over 2,5 goals (2,10)
ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  goal-goal (2,18)
ΤΣΕΛΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  goal-goal (1,81)

Για να δούμε...θα μπούμε με το δεξί;

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 194,39 μονάδες με ποντάρισμα 395 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,21% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3950 και το καθαρό κέρδος €1943,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €39500 και το καθαρό κέρδος €19439 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Άνω κάτω η Super League

Μόνο τρεις ομάδες κατάφεραν να πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και άλλες οκτώ παραπέμφθηκαν στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 24/08, 24 ώρες πριν τη σεντρα του νέου πρωταθλήματος.

Πιστοποιητικό δεν πήραν ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και ο Πανθρακικός, που δεν είχαν εγγυητική επιστολή. Η ΑΕΚ γιατί δεν κατάθεσε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, ο ΠΑΟΚ γιατί δεν είχε εγγυητική επιστολή και προσκόμισε ληγμένη φορολογική ενημερότητα, ο ΟΦΗ που δεν είχε φορολογική ενημερότητα και εγγυητική επιστολή, ο Πανιώνιος διότι δεν είχε ούτε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα αλλά ούτε και εγγυητική και ο Πλατανιάς διότι η Α.Μ.Κ. δεν έχει ολοκληρωθεί.

Για όσους δεν πάρουν την Παρασκευή φορολογική ενημερότητα, το πόρισμα της ΕΕΑ θα διαβιβαστεί βάσει νόμου στην ΕΠΟ, η οποία καλείται να αποφασίσει για τις κυρώσεις.

Για όσους δεν έχουν εγγυητική επιστολή, προβλέπεται απλό πρόστιμο, ενώ για όσους δεν έχουν φορολογική ενημερότητα και χρέη άνω των 100.000 ευρώ, προβλέπεται, είτε αφαίρεση 10 βαθμών, είτε υποβιβασμός.

Με δεδομένο ότι η απόφαση της ΕΕΑ θα βγει την Παρασκευή, η ΕΠΟ δεν θα προλάβει να γνωμοδοτήσει οπότε είτε θα αναβληθούν οι αγώνες των ομάδων που δεν πήραν πιστοποιητικό, είτε θα αγωνιστούν και θα τιμωρηθούν αναδρομικά.

Πιστοποιητικό εξασφάλισαν η Βέροια, η Κέρκυρα και ο Λεβαδειακός.

pamesports.gr