Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Στοιχηματική κάλπη!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους κομματόσκυλα και μη...
Παραμονές των εθνικών μας εκλογών και ακόμα δε ξέρω τί θα ψηφίσω. 36 κόμματα άκουσα διεκδικούν την είσοδό τους στη Βουλή...ΣΦΑΓΗ!!!
Εμείς είμαστε εδώ να σας δώσουμε τα φώτα μας για το στοιχηματικό μέρος των εκλογών. Για το τί θα ψηφίσετε ρωτήστε τον εαυτό σας, κάντε ένα γρήγορο πέρασμα στο τί πραγματοποιήθηκε σε όλα αυτά τα χρόνια που ψηφίζετε από τα κόμματα που προτιμήσατε και αναλογιστείτε αν μέχρι στιγμής κάνατε τις σωστές επιλογές. Πάμε να δούμε τί κρατάμε στις αυριανές εκλογές...

Αριθμός Κοινοβουλευτικών Κομμάτων: Θεωρώ ότι τα κόμματα της Βουλής δε θα ξεπερνάνε τα 8. Μέχρι στιγμής πιστεύω πως ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΑΡ,ΛΑΟΣ,Καμμένος είναι οι σίγουροι. Μας παίρνει άλλο ένα κόμμα...

Ποσοστό ΠΑΣΟΚ: Θεωρώ ότι το ποσοστό του πληγωμένου ΠΑΣΟΚ θα είναι ανάμεσα στο 17%-22%. Επιλέγω το over 17,5% ποντάροντας στους ηλικιωμένους οπαδούς του Ανδρέα...

Συνολικό ποσοστό ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Τί είχες Γιάννη; Τί είχα πάντα! Θεωρώ ότι το σύνολο ψήφων για τους 2 δυνάστες της Βουλής ακόμα και σε αυτή τη φάση θα ξεπεράσει το 43,5%. Πιστεύω με την καταστροφολογία που δίνουν στο λαό τα 2 κόμματα οι αναποφάσιστοι θα ρίξουν το πράσινο ή μπλε πάλι. Και μη ξεχνιόμαστε...οι γιαγιάδες και οι παππούδες ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι!!!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

Αριθμός Κοινοβουλευτικών Κομμάτων  under 8,5 (1,75)
Ποσοστό ΠΑΣΟΚ  over 17,5% (1,93)
Συνολικό ποσοστό ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  over 43,5% (2,10)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 169 μονάδες με ποντάρισμα 362 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 46,67% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3620 και το καθαρό κέρδος €169 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €36200 και το καθαρό κέρδος €16900 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Χόφενχαϊμ – Μπάγερν | Σεξάκι στις κερκίδες



Μεταφερόμαστε στη Γερμανία, εκεί όπου ένα ζευγάρι την ώρα του αγώνα Χόφενχαϊμ – Μπάγερν, άφησε στην άκρη τα μίση και έπιασε το… ερωτικό μεθύσι (;).

Ενώ στον αγωνιστικό χώρο καμία ομάδα δεν μπορούσε να σκοράρει, ένας φίλαθλος της Μπάγερν, πήρε την κατάσταση στα «χέρια» του και κράτησε ψηλά το λάβαρο της ομάδας.
Την εξωαγωνιστική δραστηριότητα, αποθανάτισε φίλαθλος – αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό στην Bild:
«Δεν είχαν καθόλου αναστολές. Οι φίλαθλοι γύρω τους δεν ενοχλήθηκαν. Δεν άργησαν όμως να γίνουν αντιληπτοί από τους υπάλληλους ασφαλείας οι οποίοι τους ζήτησαν να σταματήσουν. Πράγματι διέκοψαν την σεξουαλική πράξη, στο ημίχρονο πήγαν να ξανακάνουν σεξ (σίγουρα καθόντουσαν στα διαρκείας φαίνεται). Τελικά έφυγαν από το γήπεδο, αφού οι σεκιούριτι τους είπαν ότι αν δεν σταματούσαν θα έπρεπε να συλληφθούν για προσβολής της δημοσίας αιδούς

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Λογομαχία του Nivo με ακροατή, σε live του, στη Κεραμωτή!



Πανέτοιμος για την πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ


Ετοιμοπόλεμος υποδέχεται στην πρεμιέρα των play-off την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ. Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τη Δευτέρα όλους του τους παίκτες να προπονούνται κανονικά, ακόμη και τους επί μακρόν απόντες Λάζαρ και Κρέσιτς, ενώ πονοκεφαλιάζει ευχάριστα για τη μία θέση πίσω από τον Αθανασιάδη, την οποία διεκδικούν ο Φωτάκης και ο Ίβιτς.
Μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόφαση, ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του «να παίξουν με το πνεύμα της θύρας 4», ωστόσο κατέβασε τους τόνους, λέγοντας πως ο αγώνας της πρεμιέρας «είναι τόσο σημαντικός όσο και όλοι οι άλλοι αγώνες». Όσον αφορά τον ειδοποιό παράγοντας που θα αλλάξει τις βαθμολογικές ισορροπίες όσον αφορά το +4 με το οποίο ξεκινά ο Παναθηναϊκός τα play-off, ο Μπόλονι καθοριστικός παράγοντας δεν είναι μόνο ένας, αλλά «το πιο σημαντικό στοιχείο θα είναι η νοοτροπία των ποδοσφαιριστών».
Όσον αφορά στα της ΑΕΚ, ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημά του στους κοιλιακούς, αλλά και τον Βίκτορα Κλωναρίδη που υπέστη ελαφριά θλάση και προφυλάσσεται εν όψει του ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό. Επίσης εκτός αποστολής τέθηκε και ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος πατάει μεν καλά στο εγχειρισμένο του πόδι, αλλά παραπονιέται για ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο. Επίσης εκτός αποστολής είναι και ο Χοσέ Κάρλος.
Όπως φάνηκε από την προπόνηση της Τρίτης, τη θέση του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Μπουγαΐδης και εκείνη του Κλωναρίδη ο Σιαλμάς. Η αποστολή της Ένωσης για την Τούμπα αποτελείται από τους: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Καφέ, Κοντοέ, Χέλγκασον, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμά, Τσίτα, Ρίκκα, Μάκο, Καράμπελα, Αργυρίου, Λαγό, Βάργκας, Γεωργέα, Λυμπερόπουλο, Μπουγαΐδη, Εγγλέζου και Φούντα.
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν συναντηθεί φέτος τρεις φορές, με τους αριθμούς να δείχνουν συντριπτικά υπέρ των Θεσσαλονικέων. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά νίκησε και τις τρεις φορές εκείνον του Νότου, 3-0 στην Τούμπα και 2-0 στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και 2-0 στην Τούμπα για το Κύπελλο. Επιπλέον, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν παίξει για τα play-off στη Τούμπα τρεις φορές, με τους «ασπρόμαυρους» να επικρατούν δύο φορές και την ΑΕΚ μία.
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2008, οπότε και καθιερώθηκαν οι αγώνες κατάταξης στη Super League, η ΑΕΚ δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην πρεμιέρα και μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία, η οποία, μάλιστα, ήταν το 2010 με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (0-0). Η επισήμανση που μπαίνει εδώ είναι ότι πρόκειται για την πρώτη πρεμιέρα της ΑΕΚ στα play-off που γίνεται εκτός έδρας. Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, οι τρεις του πρεμιέρες στα play-off (το 2008 δεν συμμετείχε) περιλαμβάνουν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.
antena online

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

pro game

Προϊστορία: 38-45-5

Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.-ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 1-6

ΚΥΠΕΛΛΟ (08/01/2012): ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. 2-3

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΑΓΓΛΙΑΣ (07/08/2011): ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. 2-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Εύκολη επικράτηση για τη Σίτι την προηγούμενη εβδομάδα, επικρατώντας εκτός έδρας της Γουλβς με 2-0. Σκόρερ οι Αγουέρο (27’) και Νασρί (74’). Ανέβασε στροφές σε πολύ κρίσιμο σημείο, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες νίκες, έχοντας σκοράρει 12 φορές, ενώ δέχτηκε μόλις ένα γκολ. Με μία νίκη σήμερα ανεβαίνει πρώτη παρά την ισοβαθμία, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Την ερχόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στο Νιουκάστλ, ενώ στον τελευταίο αγώνα θα υποδεχθεί την ΚΠΡ, που λογικά θα καίγεται για βαθμούς. Επέστρεψε ο Μπαλοτέλλι από την τιμωρία του, το κενό του όμως δε φάνηκε καθόλου, αφού το κάλυψε επάξια ο Τέβεζ που σκόραρε τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία και έδωσε ταχύτητα στην επίθεση. Μόνο ο Χάργκριβς (1 συμμ.) θα λείψει για τη Σίτι.

Εντός: 16-1-0

Γκολ: 51-10

Τελευταία 5: 3-1-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Σε ένα αγώνα με 8 (!) τέρματα, η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κρατήσει προβάδισμα δύο τερμάτων σε δύο περιπτώσεις (3-1, 4-2), παραχωρώντας ισοπαλία 4-4 στην Έβερτον στο Ολντ Τράφορντ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 33’, αλλά οι μπέμπηδες ισοφάρισαν στο 41’ (Ρούνεϊ) και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα στο πρώτο τέταρτο του β’ μέρους (Γουέλμπεκ 57’, Νάνι 60’). Η Έβερτον μείωσε σε 3-2 (67)’, αλλά το γκολ του Ρούνεϊ δύο λεπτά αργότερα φάνηκε να λύνει τα χέρια των γηπεδούχων. Δυ7στυχχώς δέχτηκαν άλλα δύο γκολ, με το τελικό 4-4 να γράφεται στο 85’. Μετράει μόλις μία νίκη στα τρία τελευταία, επιτρέποντας τη Σίτι να μειώσει τη διαφορά των 8 βαθμών και να την πλησιάσει στους 3. Σίγουρα πηγαίνει για τη νίκη και αλλά και το Χ δεν τη «χαλάει», αφού μπορεί να παραμείνει πρώτη. Έχει (θεωρητικά) ελαφρώς πιο εύκολη συνέχεια από τη Σίτι: την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχθεί την αδιάφορη Σουόνσι, ενώ στην τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τη «θυγατρική» Σάντερλαντ. Εκτός ο τερματοφύλακας Λίντεγκααρντ (8 συμμ.), ο αμυντικός Βίντιτς (6 συμμ.) και οι μέσοι Άντερσον (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Φλέτσερ (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο νεαρός Πογκμπά (3 συμμ.). Αμφίβολος ο επιθετικός Όουεν (1 συμμ.).

Εκτός: 12-3-2

Γκολ: 36-13

Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση: Δύσκολα να βγει φαβορί στην αναμέτρηση. Με τη φετινή εικόνα των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων και την ποιότητα τους πολύ πιθανό το G/G

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Με κίνητρο και γκολ!!!!!!

Καλησπέρα σε όλους και όλες!!!
Χθες πήγαμε σχετικά καλά. Δεν μας έκατσε το over 3,5 στο Λεβερκούζεν για να έχουμε το απόλυτο αλλά δε πειράζει. Άλλωστε με τον τρόπο που παίζει η στήλη (μονά αποδεκτά) είχαμε κέρδος και πάλι. 
Πάμε να δούμε τί κρατάμε για σήμερα...




ΡΟΝΤΑ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Τη νίκη ψάχνουν οι φιλοξενούμενοι για να μπουν σε θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Δύσκολη έδρα αυτή της Ρόντα αλλά θεωρώ ότι έχουν την ποιότητα να τα καταφέρουν.
ΜΠΕΤΙΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Θα πάω με το κίνητρο της Ατλέτικο. Βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από θέση που οδηγεί στο Champions League και σε συνδυασμό με την αδιάφορη Μπέτις μπορεί τη νίκη. Διπλό για την παρέα του Φαλκάο.
ΛΙΛ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντέρμπι στη Γαλλία ανάμεσα σε δύο επιθετικές αλλά και ευάλωτες αμυντικά ομάδες. Λόγω χαμηλής απόδοσης στο goal-goal θα πάω με το over 2,5.
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μέσα σε μία εβδομάδα η Μπάρτσα έχασε πρωτάθλημα και Champions League. Ο Γουαρδιόλα έφυγε, ο άπειρος Βιλανόβα έρχεται. Μέσα σε όλα αυτά και αυτό το παιχνίδι. Περιμένω χαλαρό παιχνίδι και γκολ εκατέρωθεν.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΡΟΝΤΑ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ  2 (1,80)
ΜΠΕΤΙΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.  2 (2,22)
ΛΙΛ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  over 2,5 goals (1,94)
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  goal-goal (1,82)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 167,26 μονάδες με ποντάρισμα 358 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 46,72% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3580 και το καθαρό κέρδος €1672,6 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €35800 και το καθαρό κέρδος €16726 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.