Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Με Αννόβερο και γκολ!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Άλλο ένα γεμάτο ΣΚ στοιχηματικά. Πολλά παιχνίδια, πολλές επιλογές αλλά και πολλές...παγίδες. Οπότε προσοχή!
Πάμε να δούμε τί κρατάμε για σήμερα:





ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Εμπιστοσύνη εντός έδρας εμπνέει το Αννόβερο που δείχνει να ανακάμπτει. Πάω με τους γηπεδούχους σε πολύ καλή απόδοση.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Χαμηλός ο άσσος για μία απρόβλεπτη Λίβερπουλ. Θεωρώ ότι για να πάρει τη νίκη θα χρειαστεί να πετύχει από 2 γκολ και πάνω. Από την άλλη έχουμε τον Αρούνα Κονέ να καραδοκεί. Πηγαίνω με το goal-goal.
ΠΑΡΙ Σ.Ζ.-ΡΕΝ: Πάλι εκτός ο Ζλάταν που έριξε 4 γκολ στην Αγγλία μεσοβδόμαδα αλλά θεωρώ ότι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ.
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Κάτι άλλο πέρα από το over δεν υπάρχει για αυτό το παιχνίδι. Απλά τα πράγματα.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Το έχουν το γκολ οι φιλοξενούμενοι. Περιμένω ένα γκολ από αυτούς για να πληρωθώ. Στο goal-goal μας πλήρωσε και τη προηγούμενη βδομάδα η Μπάρτσα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ  1 (2,10)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ  goal-goal (1,91)
ΠΑΡΙ Σ.Ζ.-ΡΕΝ  over 2,5 goals (2,00)
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ  over 2,5 goals (2,14)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ  goal-goal (2,26)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 233,13 μονάδες με ποντάρισμα 473 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,29% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4730 και το καθαρό κέρδος €2331,3 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €47300 και το καθαρό κέρδος €23313 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Τετράδα για όλα τα γούστα




Χαιρετώ όλους τους φίλους της σελίδας. Το κουπόνι του σαββατοκύριακου με μία πρώτη ματιά μου προκάλεσε έντονο πονοκέφαλο αδυνατώντας να διακρίνω κάποια εμφανή σημεία, όμως μελετώντας λίγο καλύτερα βρήκα μια τετράδα αγώνων με ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ στην οποία θα ποντάρω ΄να καλό χαρτζιλίκι για αυτό το 2ήμερο:
156) Ρέντινγκ – Έβερτον   2 (1,70)
Στο παιχνίδι αυτό έχουμε δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Η μεν γηπεδούχος στοχεύει στην σωτηρία της και η δε φιλοξενούμενη στην έξοδο της στην Ευρώπη. Η Ρέντινγκ με βάση το υλικό που έχει είναι περισσότερο ομάδα της τσάμπιονσιπ παρά πρέμιερσιπ και πιστεύω ότι με βάση υλικό και μέχρι τώρα εμφανίσεις δεν θα γλιτώσει τον υποβιβασμό, εκτός βέβαια και αν ο πρόεδρος κάποια στιγμή αποφασίσει να την ενισχύσει μεταγραφικά. Από την άλλη μεριά η Έβερτον φέτος είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις ομάδες υψηλού επιπέδου της κατηγορίας. Μέσα στην Φούλαμ μέτρησα πάνω από 7 κλασσικές ευκαιρίες με το τελικό 2-2 να είναι εντελώς άδικο για αυτήν. Έστω και στο ήμισυ να πιάσει απόδοση θα φύγει με εύκολο 2πλό από το Ρέντινγκ.
180) Σκάνθορπ – Νοτς Κάουντι  2 (2,20)
Σκόνταψε στο πρόσφατο εντός έδρας της παιχνίδι η Νοτς, η οποία μαζί με την Τρανμίρ, Μίλτον Κ. Ντονς, Σεφιλντ Γιουν., Ντονκάστερ, Στίβενειτζ και Σουίντον, θα παλέψουν για τις δύο θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Πολύ καλή ομάδα η Νοτς και ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια της όπου και βρίσκει χώρους να δείξει τα πολύ καλά στοιχεία που έχουν οι παίχτες της. Αν θέλει να ανέβει, από κάτι τέτοιες έδρες όπως αυτή της μέτριας Σκάνθορπ πρέπει να περνάει αέρα.
252)  Μπέβερεν  – Κλάμπ μπρίζ  2 (1,60)
Τα χαστούκια είναι απανωτά για την Μπρίζ όπου μετά από τρείς συνεχόμενες ήττες ήρθε να προστεθεί και η ντροπιαστική 6άρα μέσα στην Άντερλεχτ. Οι οπαδοί έκραξαν έντονα τους παίχτες και τον προπονητή της ομάδας και σε περίπτωση νέας γκέλας ο τελευταίος θα διωχθεί άρων άρων. Απέναντι της βρίσκει μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και ιδανική για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αν δεν θέλει να απομακρυνθεί κι άλλο από τις θέσεις της Ευρώπης. Έχει το ταλέντο και την ικανότητα να πάρει μια νίκη που θα ξαναφέρει την ψυχολογία ομάδας και οπαδών σε φυσιολογικά επίπεδα.
274) Έλτσε – Αλκορκόν  1 (1,80)
Η πρωτοπόρος ομάδα της Έλτσε προέρχεται από 2 ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα(ήττα-ισοπαλία) χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Μάλλον επαναπαύτηκε αρκετά στην κορυφή κα είπε να δώσει καινούργιο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Τώρα πλέον που οι διώκτες της την πλησίασαν θα είναι σε εγρήγορση και στην πανίσχυρη έδρα της, όπου ασκεί ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο, θα κερδίσει την αξιόμαχη κατά τα άλλα Αλκορκόν.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 10,77 μονάδες
 
Σαν δεύτερες επιλογές θα επέλεγα over στα παιχνίδια με κωδικό 146,157,290 και 320. Από τα Ελληνικά βλέπω πολύ Χ στο αρης-πας και πανιώνιος-πλατανιάς, Χ2 στο οφη-λεβαδειακός.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

3-4 ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΒΟΡΝΟ ΚΑΙ 4-5 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

φίλες και φίλοι του lifebet καλησπέρα,ξανά μαζί μετά απο αρκετό καιρό απουσίας λόγο υποχρεώσεων.Ο Χειμωνάς ήρθε για τα καλά και το ποδόσφαιρο ειναι η μοναδική μας παρηγοριά απέναντί στην κρίση.
Αυριο Σαββατο 16/Νοε εχουμε1) το μεγάλο ΛΙΒΟΡΝΟ κόντρα στην ΒΑΡΕΖΕ με 29βαθμους οι γηπεδούχοι κυνηγώντας την Βερόνα(31) και το σασσουολο (34)για το ονειρο της απευθειας ανόδου,θα ποντάρω στο ΛΙΒΟΡΝΟ με 1,80
2)ΑΙΝΤΡΑΧ ΦΡΑΚΦ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (γλωσσοδέτης χαχα) πιστεύω στην Αιντραχ καθως βρίσκεται στην 3η θέση πίσω απο την Σαλκε και η τελευταία Αουγκσμπουργκ δύσκολα θα ανακόψει την αρκετά καλη επίθεση της ΑΙΝΤΡΑΧ   1 ΚΑΙ 1.65
3)ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ  1 με 1.85 Ακάθεκτο το Αννόβερο θα περάσει και το εμπόδιο αυτής της αγωνιστικής.Η Φράιμπουργκ δεν δείχνει ιδιαίτερα απειλητική ομάδα και ειδικά  μέσα στο γήπεδο AWD-Arena του Αννόβερου  δεν δείχνει να έχει πολλές ελπίδες.
4) ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΤΣΕΛΣΙ  2 = 1,80 
Η Τσέλσι έχει να δει «χαρά στα σκέλιας της» σχεδόν ένα μήνα (20-10).Μετά από το ντέρμπι με την Μάντσεστερ όπου έχασε , άφησε βαθμούς και στην Σουόνσι αλλά και την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ.Απέναντι της αυτή την φορά θα βρεθεί η αναγεννημένη φέτος Γουέστ Μπρομ που έχει πραγματοποιήσει καταπληκτικές εμφανίσεις και έχει πάρει κρίσιμα αποτελέσματα ,κοντράροντας  ακόμα και τις μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να «εισβάλλει» στην 5αδα  και γιατί όχι να κοιτάξει και πιο ψηλά που ναι η έξοδο στην Ευρώπη.Με δεδομένο λοιπόν ότι οι "μπλε" θα αντιμετωπίσουν την Γουεστ Μπρομ που δεν θα παίξει για να χάσει, κάνει ναι μεν μονόδρομο την νίκη αλλά και συνάμα επιτακτική. Πιστεύουμε στο διπλό. 3-4 ΣΥΣΤΗΜΑ  
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ //ΑΡΗΣ-ΠΑΣ 1  // ΠΑΟ-ΠΑΟΚ ΑΝΤΕΡ //  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1 //   ΟΦΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1Χ//
ΒΕΡΟΙΑ-ΑΕΚ Χ     ΣΕ 4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Με φόρμα και goal-goal!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Θετική η χθεσινή μέρα με 3/5 επιλογές να επαληθεύονται. Η Εσπανιόλ δε τα κατάφερε χάνοντας εύκολα ενώ στο Σεντ Ετιέν-Τρουά δεν ήρθε το τρίτο γκολ για να μας πληρώσει το over. Το ταμείο μας σε κάθε περίπτωση αυξήθηκε και πάμε σε μια Κυριακή με ποντάρισμα σε φορμαρισμένες ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο στη χώρα τους και σε ένα λογικό goal-goal:

ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Με τη φετινή αστεία άμυνα της Μπάρτσα και με έναν αντίπαλο που νιώθει από γκολ θεωρώ ότι το goal-goal σε υψηλές αποδόσεις ποντάρεται με κλειστά μάτια.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΙΝΤΕΡ: Θα ποντάρω στη φορμαρισμένη Ίντερ που πήγε έβγαλε διπλό μέσα στη Γιουβέντους και δείχνει ότι θα τη χτυπήσει στα ίσια για τον τίτλο. Πάω με την τριάδα-φωτιά Μιλίτο, Παλάσιο, Κασάνο.
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Ποντάρω κι εδώ στο διπλό για τους παριζιάνους. Ανώτερο σύνολο η Παρί και περιμένω να μου το επιβεβαιώσει στο χορτάρι κόντρα σε μια Μονπελιέ που δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα. Πάμε με τη παρέα του Ζλάταν (έστω κι αν δεν αγωνιστεί σήμερα).

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  goal-goal (2,04)
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΙΝΤΕΡ  2 (2,42)
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΠΑΡΙ Σ.Ζ.  2 (2,44)

Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 232,09 μονάδες με ποντάρισμα 470 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,38% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4700 και το καθαρό κέρδος €2320,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €47000 και το καθαρό κέρδος €23209 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.