Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αρχίσαν οι χοροί!!!

Εν μέσω ζέστης έχουμε το μεγάλο ΜΠΑΜ των συλλήψεων παραγόντων, προπονητών, πρώην ποδοσφαιριστών, επιχειρηματιών, μανατζαρέων, μπουκ και ποιός άλλος ξέρει...η λίστα κάθε μέρα μεγαλώνει. Καταζητούνται 85 άτομα. Έχουν συλληφθεί 10 και 5 αναζητούνται. Μιλάμε για μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Δέκα άτομα έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής. Αυτοί είναι:

Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου), Σταύρος Ψωμιάδης (πρόεδρος Καβάλας), Γιώργος Τσακογιάννης (μεγαλομέτοχος Ηλιούπολης), Νίκος Χάλκος (πρώην πρόεδρος Ηλιούπολης), Νίκος Παντέλης (προπονητής), Δημήτρης Ζαβαντίας (πρώην ποδοσφαιριστής), Θανάσης Ντότσης (μάνατζερ ομάδας), Ανδρέας Δημόπουλος (μπουκ), Βασίλης Καρακούλιας (μπουκ) και Νίκος Ζαμάνης (επιχειρηματίας).

Επιπλέον πέντε άτομα αναζητούνται από χθες το βράδυ από τις ελληνικές αρχές και είναι οι εξής:

Μάκης Ψωμιάδης (ισχυρός άνδρας Καβάλας), Γιάννης Παπακώστας (προπονητής), Μιχάλης Νικολόπουλος του Παναγιώτη (μπουκ και κάτοικος Θεσσαλονίκης), Γιάννης Παπαδόπουλος του Στυλιανού (υπάλληλος ΕΠΟ και κάτοικος Βύρωνα) και Βασίλης Γεωρτσιάκος του Στυλιανού (μπουκ και κάτοικος Βύρωνα).

Σχετικά με τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος μέχρι πρότινως θεωρούταν το νέο αφεντικό της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδας...για να δούμε!!!

Οι 10 πρώτοι συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου, κάτι που ισχύει και δεν παρέρχεται για τους 5 νέους που αναζητούνται διότι θεωρείται πως υπάρχει διαρκές έγκλημα!!!

Η προσπάθεια εξυγίανσης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και της προσπάθειας που ξεκίνησε η UEFA από το 2008 σε συνεργασία με όλες τις στοιχηματικές εταιρίες φαίνεται να αποδίδει. Είναι ακόμα νωρίς βέβαια για συμπεράσματα. Απλώς κάτι δείχνει να κινείται επιτέλους. Το δυσάρεστο είναι ότι για μία ακόμα φορά η Ελλάδα βρίσκεται στις πρώτες (αν όχι στη πρώτη) θέσεις σχετικά με τον αριθμό διεφθαρμένων αγώνων. Αυτός είναι και ένας λόγος για εμένα προσωπικά που έχω αποκλείσει εδώ και καιρό κατά 90% τα πονταρίσματά μου στα ελληνικά παιχνίδια.

Για τους 15 στους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, αυτή αφορά συνολικά δέκα αδικήματα (κάποια κατά περίπτωση), εκ των οποίων τρία πλημμελήματα και τα υπόλοιπα κακουργήματα: συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση με συνολικό όφελος και ζημία άνω των 15.000 ευρώ, εκβίαση για απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζόμενου κατ’ επανάληψη και κατά συνήθεια, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα τελεσθείσα από κοινού και κατ΄’ εξακολούθηση, παράνομο στοιχηματισμό, συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό, ηθική αυτουργία σε παράνομο στοιχηματισμό και σε συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο μισός ποινικός κώδικας δηλαδή...η συνέχεια των επεισοδίων πολύ σύντομα στους δέκτες σας...




δελτιο τυπου της αστυνομιας για τα στημενα παιχνιδια


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν δέκα (10) μέλη εγκληματικής οργάνωσης για εκβιάσεις και απάτες, τη δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου και τη διενέργεια παράνομου στοιχήματος με σκοπό τον μεγάλης έκτασης παράνομο πλουτισμό
Στη υπόθεση εμπλέκονται άλλα εβδομήντα άτομα
Συνελήφθησαν, σήμερα (22.06.2011), ύστερα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, δέκα (10) μέλη εγκληματικής οργάνωσης με διεθνικό χαρακτήρα, όλοι τους ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για εκβιάσεις και απάτες, για δωροδοκία και δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων, για τη διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος μέσω του διαδικτύου με εταιρείες του εξωτερικού, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις.
Η σύλληψή τους έγινε στο πλαίσιο παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών που αφορούσε τη συνέχιση έρευνας που ήδη διενεργούσε για υποθέσεις «στημένων» αγώνων ποδοσφαίρου και παράνομου στοιχήματος.
Στη ίδια υπόθεση εμπλέκονται ακόμα εβδομήντα (70) περίπου άτομα, για συναφή αδικήματα, τα οποία δεν συνελήφθησαν λόγω έλλειψης προϋποθέσεων αυτόφωρης διαδικασίας.
Όπως προέκυψε από τη συνέχιση της αστυνομικής έρευνας, στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας, η εγκληματική οργάνωση δραστηριοποιούνται τουλάχιστον από το 2008, με τη συστηματική οργάνωση, δράση και λειτουργία, με σκοπό την επίτευξη μεγάλης έκτασης παράνομου πλουτισμού.
Στις έρευνες που διενεργήθηκαν, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, σε σπίτια και χώρους εργασίας των συλληφθέντων βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν :
  •  Δύο (2) πιστόλια, εκ των οποίων το ένα με σιγαστήρα
  •  Πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων
  •  Μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων
  •  Μεγάλος αριθμός κουπονιών «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» με διάφορα ποσά
  •  Αποδεικτικά ανάληψης κερδισμένων ποσών
  •  Τα χρηματικά ποσά των 18.100 δολαρίων και των 3.250 ευρώ
Η έρευνα συνεχίζεται.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ

Φήμες στον Ηρακλή φέρουν τον ψωμιαδη να εχει έρθει σε επαφή με τον Ρέμο για την εξαγορά!!πια εξαγορά?? τσάμπα πράμα !!!του μετοχικού πακέτου.Σε περίπτωση που όλα αυτά ισχύουν τότε ο γηραιός δεν πέφτει κατηγορία και το ΑΦΜ της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ θα αντικαταστήσει το παλαιό χρεωμένο και καταδικασμένο ΑΦΜ.Η καβαλα θα διαλυθεί και θα πρέπει ο ερασιτέχνης της καβαλας να ανασυντάξει την ιστορική ομάδα της Καβαλας απο την 4η κατηγορία.το ζήτημα ειναι τι θα γίνει με το 10% που δικαιούται ο ερασιτέχνης της καβαλας που οπως ολοι οι ερασιτέχνες δικαιούνται.Σε πρωτη φαση ο Ψωμιαδης δηλωσε οτι δεν θελει τον Ηρακλη.Ομως οι επαφες εχουν γινει!!

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

κυριακη 19/6 της παραλιας η τριαδα

Οι παραλίες γεμίσανε με ωραίες παρουσίες,οι συντάκτες το έχουν ρίξει στις βουτιές και εμείς περιμένουμε την άδεια για να βρέξουμε το κορμάκι μας.Για αύριο Κυριακή θα δώσω 152 το διπλό της ΒΑΑΣΑ κοντρα στην ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ με 2,30(η βαασα οπου βρει την ροβανιεμι την κερδίζει εντός εκτός)166 ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡ κοντρα στην ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ασσο με 1,90(με 6 βασικές απώλειες η εστουντιαντες)174 το διπλο ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ μεσα στην ΣΕΑΡΑ 2,10.εύχομαι καλές βουτιές