Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ελεύθερες σκέψεις

Γιορτινές μέρες αυτές που διανύουμε, δε θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με το στοίχημα... Όπως όμως καθόμουν και σκεφτόμουν πόσο αδιάφορα θα είναι τα φετινά play off, ιδιαίτερα αν οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν δεν ξυπνήσουν λίγο μπας και παίξουν λίγη μπάλα, κατάλαβα κάτι...

Καμία ομάδα δεν έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χρόνου. Ο βάζελος σίγουρα έχει ένα προβάδισμα αλλά με τη μπάλα που παίζει..... Δύο τα ενδεχόμενα να μείνει ο τέταρτος των play off εκτός Ευρώπης.

Σενάριο 1ο: Στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στις 30/4, ο Ατρόμητος στέφεται κυπελλούχος (λέμε τώρα....) και παίρνει το εισιτήριο της Ευρώπης από τον τέταρτο των paly off.

Σενάριο 2ο: Τα χανούμια προσπερνάνε το βάζελο (επίσης "λέμε τώρα.....") και βγαίνουν στα προκριματικά του Τσου Λου. Και πάλι ο Ατρόμητος, ως φιναλίστ του κυπέλλου, παίρνει το εισιτήριο για το επόμενο Europa League.

Οπότε κύριοι μη χαίρεστε τόσο που βγήκατε στην πεντάδα. Ο...... Ατρόμητος καραδοκεί!

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!!!!

pasxalina lifebet news

LIFEBET NEWS-Ζαγορακης συζήτηση με τον επιχειρηματία Χατζοπουλο για την οικονομική ενίσχυση του παοκ για την νεα χρονια.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στοχος ειναι ο παπασταθοπουλος,ο Πιζαρο της Ρομα και ο τερματοφυλακας της Ρεαλ σοσιεδαλ Κλαουντιο μπραβο.ΠΑΟ-Σύμβαση για το οακα για αλλα δυο χρονια.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-Τα ονοματα Νταντι του Ηρακλη και Μπαστια του Αστερα τριπολης ακούγονται.ΑΕΚ Χιμενεθ απο τον τελικο θα εξαρτηθεί αν θα παραμείνω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της LIFEBET,
και αυτές τις άγιες μέρες εφόσον υπάρχουν παιχνίδια
θα ασχοληθούμε αλλα με μέτρο!Πάμε να δούμε τις επιλογές για Σ-Κ.
Για σαββάτο: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1, ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1, ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1, ΤΟΤΕΝΑΜ 1.
Για κυριακή: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1, ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2, ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ 1, ΑΤΛΕΝΤΙΚΟ 1.

Καλή επιτυχία,καλή ανάσταση και καλό πάσχα!

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΑΠΟ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ LIFEBET ASPOMAUROS-TLS-VIOLOGOS-CHRIS-TEO-THANASIS

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

TO KUPELLO EPESE STA XERIA THS REAL!!!PIOS NA TO EKLAPSE??

sergio ramos drops copa del rey trophy.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


Χαίρε Μουρίνιο! Οι λάτρεις της τακτικής σε χαιρετούν! Τελικά στο ποδόσφαιρο όλες οι ομάδες παίζονται. Ακόμη και η διαστημική Μπάρτσα υπέκυψε δύο φορές στον κορυφαίο προπονητή του πλανήτη που μάλιστα καθοδηγούσε δύο διαφορετικές ομάδες. Εκπληκτικό πρώτο μισό για τους μερένχες που μείναν από δυνάμεις στο δεύτερο όπου τους κράτησε ο Κασίγιας. Στην παράταση, και ειδικά μετά το γκολ η Ρεάλ πατούσε πολύ καλύτερα. Με βάση αυτά τα δεδομένα προβλέπω μεγάλα ματς για το Τσου Λου αλλά πιστεύω ότι η Βασίλισσα θα είναι στον τελικό μαζί με την ομάδα της καρδιάς μου, την μεγάλη Γιουνάιτεντ!! Γι' αυτό το ΣΚ έχουμε αρκετά ματς που αξίζουν το ενδιαφέρον μας.

ΑΓΓΛΙΑ:

191. ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ Γ. - ΕΒΕΡΤΟΝ. 1 (1.35). Σφιχτό ματς βλέπω που να κλείνει με κανά 1-0. Η ομάδα του Τσίχλα δείχνει ψιλοντεφορμέ αλλά μέσα στην έδρα της δεν χαρίζεται. Θα παίξει τόσο ώστε να πάρει τον άσσο καθώς ακολουθεί και ημιτελικός με την Σάλκε για το Τ. Λιγκ.

210. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. 1 (1.55). Ποιά Γουέστ Μπρομ και Φαρ Ουέστ..

253. ΜΠΟΛΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ. 2 (1.70). Την ώρα που θα πίνουμε τον φρέντο την Κυριακή του Πάσχα, οι κανονιέρηδες θα κάνουν το 0-3. Αδιάφορη η Μπόλτον, θέλει να κρατηθεί ψηλά η Άρσεναλ.

ΙΤΑΛΙΑ:

197. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΠΑΡΜΑ. 1 (1.50) και Over (1.60). Ομάδα που δεν καταλαβαίνει και πολλά, πολλά η Ούντινε πάει για Τσου Λου αφού πήρε διπλό στην Νάπολη χωρίς Σάντσες και Ντι Νατάλε. Θα εκμεταλλευτεί και το ότι παίζουν μεταξύ τους οι δύο αχώνευτες, Ίντερ - Λάτσιο. Η Πάρμα κέρδισε το φάντασμα της Ίντερ αλλά δύσκολα να πάρει πόντο σε αυτό το ματς.

196. ΜΠΑΡΙ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ. 2 (1.60). Το σημείο του διημέρου είναι ΦΡΑΓΜΕΝΟ, σήμερα. Τα πράγματα είναι απλά η Μπάρι τετέλεσται, η Ντόρια πάει μόνο για την νίκη για να μην φουντάρει. Έπεσαν και κάτι ψιλές από οπαδούς στην προπόνηση προχτές και σφίξαν οι κώλοι!!

237. ΜΠΡΕΣΙΑ - ΜΙΛΑΝ. 2 (1.65) με ρίσκο. Αν θέλει η κυρά-Μίλαν να πάρει πρωτάθλημα, ασβέστες τύπου Μπρέσια πρέπει να τις έχει για ορεκτικό πριν την μαγειρίτσα..

ΓΕΡΜΑΝΙΑ:

201. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ. 1 (1.50). Να καπαρώσει την δεύτερη θέση θέλει η Νεβερκούπεν και απέναντι έχει μία αδιάφορη ομάδα. Ζαλισμένη από το τάληρο στο Μόναχο αλλά θα κερδίσει πιστεύω αλλιώς θα αρχίσουν οι ασπιρίνες.

250. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΟΛΩΝΙΑ. 1 (1.55). Αν οι Ηλτέξ Λύκοι της Γερμανίας δεν πάρουν και αυτό το ματς...Μπλουυυυμμμ...Την ώρα που θα χωνεύουμε το αρνί θα γίνεται το 2-0.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ:

249. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ. 2 (1.95) με ρίσκο. Ντέρμπι στα χαρτιά. 65 βαθμούς η PSV, 65 η Τβέντε, 64 ο Άγιαξ μόλις 37 η ομάδα του Ρότερνταμ. Δείχνουν σοβαροί οι φιλοξενούμενοι 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος - θρίλερ.

262. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΜΑΛΑΓΑ. 2 (2.85). Μετά το τρίμπαλο που έριξε στην Μαγιόρκα η μεγάλη Μάλαγα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα κάνει διπλό οριστικής σωτηρίας και ανάστασης.

Αυτά..10 προτάσεις, μακάρι να περάσουν όλες κατά τα άλλα, παίξτε ότι σας φωτίσει ο Θεός. Καλή Ανάσταση, καλά να περάσουμε και επιστροφή με Τσου Λου μετά το Πάσχα.

Υ.Γ. 272. VIOLOGOS - ΑΡΝΟΜΑΓΕΙΡΙΤΣΟΤΣΟΥΚΕΡΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΛΑΙΤ: 1 (1.02)

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!

Τη χθεσινή μέρα τη χαρακτηρίζω άτυχη...αυτά έχει η μπάλα άλλωστε...η Βασιλεία ισοφαρίστηκε στο 94', η Μίλαν έμεινε στο 2-2 με το Παλέρμο και η Μπάρτσα δεν έβαλε στο β΄ημίχρονο ένα γκολ που το δικαιούταν άλλωστε. Ομάδα Ρεάλ στο β΄ημίχρονο δεν υπήρχε...αλλά πρέπει να παραδεχτούμε τον Μουρίνιο που δείχνει για ακόμα μία φορά πόσο τεράστιος προπονητής είναι...

Χωρίς πολλά πολλά θα σας δώσω κάποιες εκτιμήσεις για τα παιχνίδια που διεξάγονται από 21/4 έως και 24/4...κάποια παιχνίδια δεν υπάρχουν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και αφορούν μόνο τους διαδικτυακούς...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

SKIVE-AB COPENHAGEN over 2,5 goals (1,56) (21 Απριλίου)
ΛΙΝΓΚΜΠΙ-ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ over 2,5 goals (1,71) (21 Απριλίου)
ΜΠΕΡΙ-ΛΙΝΚΟΛΝ 1 (1,56) (22 Απριλίου)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΕΒΕΡΤΟΝ 1 (1,48) (23 Απριλίου)
ΙΝΤΕΡ-ΛΑΤΣΙΟ 1 (1,98) (23 Απριλίου)
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 (1,67) (23 Απριλίου)
ΜΠΟΥΚΑΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 (1,41) (24 Απριλίου)
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΑΧΕΝ 1 (1,59) (24 Απριλίου)

Καλή ανάσταση σε όλους σας και καλό πάσχα!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 39,91 μονάδες με ποντάρισμα 83 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,08% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €830 και το καθαρό κέρδος €399,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €8300 και το καθαρό κέρδος €3991 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.


Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ

ΜΕ ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΠΟΡΡΊΦΤΗΚΕ Ο ΦΆΚΕΛΟΣ ΑΔΕΙΟΔΌΤΗΣΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗ,Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΌ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ.

ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΏΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ.Σημερα ομως θα διεκδικήσει το κύπελλο του βασιλια κοντρα στην μεγαλη του αγαπη με την πιο μισητή της αντιπαλο στο μεσταγια.Η μπαρτσα εχει κατακτήσει 25 φορες το κύπελλο του βασιλια που φετος κλείνει 110 χρονια ύπαρξης,ξεκινησε το 1902 και μετα απο ενα χρονο καθιερώθηκε,σκοπος της διμιουργιας του ηταν η ενηλικίωση του ΑΛΦΟΝΣΟ του 13 και στεψη του.Ετσι τα αδερφια  ΧΟΥΑΝ ΚΑΙ ΚΑΡΛΟΣ ΠΑΔΡΟΣ (εκ των ιδρυτών της ρεαλ)διοργάνωσαν ενα ποδοσφαιρικο τουρνουα που ονομαστικε(copa de la coronation)Η στεψη του βασιλια δλδ.Για την ιστορια το πρωτο κύπελλο το κατεκτησε η μπιθκαγια νικοντας την ρεαλ 2-1.Η τριαδα των περισσότερον τροπεον ειναι 1).μπαρτσα 25κυπελα.2)αθλετικ μπιλμπαο 23κυπελα.3)ρεαλ 17 τροπαια.Η ρεαλ εχει 37 συμμετοχές σε τελικο και εχει χάση τους 20.ΟΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΑΙΟ.19 τελικοί εχουν κριθεί στην παραταση,και 5 στα πεναλτι.344 ειναι τα συνολικα γκολ.Η ΣΕΒΙΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ

ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΡΤΣΑ!!!

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους του LIFE BET!!!
Άλλη μία θετική μέρα η χθεσινή με 2/3 εκτιμήσεις. Μόνο η Ρόμα δε μπόρεσε να βάλει ένα γκολ και να έχουμε το απόλυτο αλλά δε μας πειράζει καθόλου αφού βγάλαμε καλό χαρτζιλίκι από τα άλλα δύο goal-goal.
Αρκετά παιχνίδια για σήμερα με κορυφαίο αυτό του τελικού Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Θα κρατήσουμε και ακόμα δύο σημεία που πιστεύουμε ότι έχουν καλές πιθανότητες επαλήθευσης...πάμε λοιπόν...

ΞΑΜΑΞ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Η Βασιλεία θέλει τη νίκη για να ξεφύγει και πάλι από τη Ζυρίχη, που με την χθεσινή της νίκη την έπιασε στην πρώτη θέση, και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα μπορεί να τα καταφέρει. Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους...
ΜΙΛΑΝ-ΠΑΛΕΡΜΟ: Η Μίλαν φέτος θέλει να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο και η Παλέρμο δε δείχνει ικανή να της το στερήσει...θα πάμε με τους Ροσονέρι που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην έδρα τους...
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ Μ.: Κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς απόψε και θα πάω με την ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα κόντρα σε μία ομάδα που για ακόμη ένα παιχνίδι αναμένεται να κατεβεί στο γήπεδο με αμυντικές βλέψεις και να προσπαθήσει με βαθιές μπαλιές να βρει τον Ronaldo(κάτι που συνέβη και το περασμένο Σάββατο). Πολύ απλά λοιπόν το πρώτο για την Μπάρτσα απόψε(ο άσσος αρχίζει και πέφτει στο εξωτερικό)...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΞΑΜΑΞ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2 (1,76)
ΜΙΛΑΝ-ΠΑΛΕΡΜΟ 1 (1,61)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ Μ. 1 (2,04)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας απόψε!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 39,91 μονάδες με ποντάρισμα 80 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,89% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €800 και το καθαρό κέρδος €399,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €8000 και το καθαρό κέρδος €3991 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ 4ΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ!

Καλημέρα σε όλη την στοιχιματική παρέα,μετά απο μία μέρα αποχής θα επιλέξουμε σήμερα 4 σημεία σε σύστημα 3-4 με βάση το κίνητρο και το στόχο των ομάδων, για να δούμε...

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ 1, ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 1. ΑΡΣΕΝΑΛ 2, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

Καλή επιτυχία σε όλους...

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΣΗΜΕΙΑ ΧΘΕΣ...ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Καλησπέρα στην παρέα του LIFE BET!!!

Μετά τις χθεσινές εξάρες με τα σημεία σήμερα θα παίξουμε χαλαρά με τα γκολ. Χωρίς πολλά πολλά πάμε να δούμε τί θα κρατήσουμε...





ΓΚΑΪΣ-ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ: Καθαρά λόγω απόδοσης και ευκολίας και των δύο ομάδων στο σκοράρισμα θα επιλέξω τα γκολ εκατέρωθεν...
ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Ομάδες που δέχονται τέρματα με μεγάλη ευκολία. Ας το κάνουν και τώρα...
ΡΟΜΑ-ΙΝΤΕΡ: Παιχνίδι Κυπέλλου που αν έπαιζαν οποιεσδήποτε ομάδες εκτός των συγκεκριμένων θα πηγαίναμε στα λίγα τέρματα. Ένα γκολ η καθεμιά και είμαστε χαλαροί...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΓΚΑΪΣ-ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ goal-goal (2,06)
ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ goal-goal (1,71)
ΡΟΜΑ-ΙΝΤΕΡ goal-goal (1,65)

Καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε...

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 38,14 μονάδες με ποντάρισμα 77 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,53% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €770 και το καθαρό κέρδος €381,4 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €7700 και το καθαρό κέρδος €3814 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

ΧΑΛΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ


Καλησπέρα. Το προσωπικό μου σερί των 3 επιτυχιών σε 4 ματς συνεχίζεται, να δούμε πότε θα έχουμε το απόλυτο. Εν τω μεταξύ, το κουπόνι που κυκλοφόρησε σήμερα περιλαμβάνει παιχνίδια από Μ. Τρίτη μέχρι και Δευτέρα του Πάσχα. Τα καλύτερα ματς είναι το Σαββατοκύριακο αλλά για το διήμερο Τρίτη-Τετάρτη επιλέγω:

105. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Διπλό (1.55). 30 βαθμοί τις χωρίζουν. Η Μάντσεστερ δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν το χάνει.

138. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Άσσος (2.50). Λονδρέζικο Ντέρμπι. Πάω με το ένστικτο μου που λέει Bale!

Χαλαρά λοιπόν για σήμερα. Το Σ/Κ έχει ψωμί, αρκετά παιχνίδια, αυγό, τσουρέκι, μαγειρίτσα και αρνί! Τα λέμε!!

τριτη με γκολ-γκολ και οβερ

Καλημερα,σημερα θα ασχοληθούμε με νιουκαστελ-μαντσεστερ.Η νιουκαστελ εχει την δευτερη καλυτερη εντος εδρας επιθεση με 36 γκολ σε 16 αγωνες,και η μαντσεστερ εχει σκοράρει στους 13 απο τους 16 εκτος εδρας αγωνες.γκολ-γκολ για τους ψαγμενους,και χ2 για τους συντηρητικούς.Δευτερο σημειο ειναι το παιχνιδι της μπερνλι-μιντλεσπρο  η πρωτη μετράει 5 οβερ στους 6 τελευταιους αγωνες στην εδρα της,και η δευτερη 4 οβερ στα 5 τελευταια παιχνιδια εκτος εδρας.οβερ-γκολ γκολ.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Μεγάλη Zwolle...

Γεια και χαρά στη παρέα του LIFE BET!!!
Θετική η χθεσινή ημέρα με 6/10 εκτιμήσεις αν και θα μπορούσαμε να βγάζαμε 1-2 σημεία παραπάνω. Ποιά είναι αυτά;;; Πρώτο, ο Καβάνι που έχασε πέναλτυ και δε μας έδωσε το 2,20. Δεύτερο, τα Τρίκαλα που έμειναν στο 0-0. Όλα τα σημεία με τα γκολ πέρασαν και κάποια από τα 1Χ2 έσπασαν, τυχαίο;;; Γι'αυτό και επιλέγω τις περισσότερες φορές το ποντάρισμα στα γκολ...

Δευτεριάτικο πρόγραμμα με λίγες επιλογές...πάμε να δούμε τί θα κρατήσουμε...


ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.-ΤΣΒΟΛΕ: Παιχνίδι για έναν, μιας και η Τσβόλε θέλει τη νίκη για να ξεφύγει από την Βάαλβαϊκ, που με τη χθεσινή της νίκη την έπιασε στη πρώτη θέση. Η Σπάρτα παίζει χωρίς άγχος αφού είναι αδιάφορη εδώ και πολλές αγωνιστικές. Ποντάρισμα στους πρωτοπόρους...
ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Σαφώς καλύτερη ομάδα η Άουγκσμπουργκ που θα κυνηγήσει τη νίκη για να αυξήσει τη διαφορά από την τρίτη Μπόχουμ και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Bundesliga. Πλήγμα για την Καρλσρούη η απουσία του πρώτου σκόρερ Iashvili. Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους...
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Η Βιγιαρεάλ, που προέρχεται από τη πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League, θέλει τη νίκη για να ξεμπερδεύει όσο πιο γρήγορα με την κατάληψη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Champions League. Κόντρα στη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα μπορεί να τα καταφέρει...θα πάω με τον Νιλμάρ και τη παρέα του...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.-ΤΣΒΟΛΕ 2 (2,10)
ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 2 (2,06)
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ 1 (1,59)

Τα σέβη μου και μια καλή Μεγάλη εβδομάδα...

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 35,39 μονάδες με ποντάρισμα 74 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,82% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €740 και το καθαρό κέρδος €353,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €7400 και το καθαρό κέρδος €3539 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

εφυγε ο ΑΝΤΕΦΕΜΙ

Τραγωδία στην ξανθη καθως ο παικτης των ακριτών ΑΝΤΕΦΕΜΙ σκοτώθηκε σε ατύχημα στην εγνατια,λιγες μέρες πριν τον γαμο του ,προκαλωντας θλίψη σε ολο το ελληνικό ποδόσφαιρο.Ο αδικοχαμενος Αντεφεμι γεννηθηκε 13 αυγ 1985 στο λαγος της Νιγηριας,αγωνίστηκε με τις φανέλες της χαποελ-ραπιντ βουκουρεστιου-ρειντοφ-μπουλον και τελος στην ξανθη,με 24 συμμετοχές.Ηταν μελος της εθνικης ΝΙΓΗΡΙΑΣ στους ολυμπιακους αγωνες του 2008

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ 3ΑΔΑ


Καλημέρα και καλή εβδομάδα ένα δύσκολο στοιχηματικά Σ-Κ πέρασε, με την 3άδα της κυριακής να μας πάει ταμείο!

Για σήμερα τα σημεία που προτείνουμε είναι με καλές αποδόσεις για χαμηλό ποντάρισμα και είναι τα εξής:


ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2, ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕ'Ι'ΡΑ 1, ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ 1.


Καλή επιτυχία σε όλους...

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΟΝΤΕΝΣΕ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ 4ΡΑ ΨΙΛΟΥΔΙΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 4ΑΔΑ.ΤΟΡΙΝΟ-ΡΕΤΖΙΝΑ ΑΣΣΟ ΜΕ ΤΟ 80%ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΡΙΝΟ.ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ  ΑΣΣΟ ΜΕ ΤΟ 75% ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΗ ΣΤΗΝ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ.ΚΠΡ-ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΣΣΟ 75%ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΠΡ.ΜΠΡΑΓΚΑ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔ ΚΑΙ ΟΒΕΡ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΣΧΟΛΙΟ-ΟΝΤΕΝΣΕ ΔΙΠΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΑΘΗΣ  ΚΑΙ ΤΟ 87% ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΑΠΌΔΟΣΗ 2,50.ΤΣΕΚΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑ ΜΕ 2,45

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Τίτλοι τέλους...σχεδόν!!!

Άλλο ένα Πρωτάθλημα έλαβε τέλος. Πολλοί θα πούνε ''μη βιάζεσαι, έχει και play-off''. Και εγώ τους λέω ''Ε και;;;''.
Πιστεύω ότι τα φετινά play-off θα είναι τα πιο αδιάφορα από τότε που άρχισαν να μας ταλαιπωρούν. Πέρα από τον φιλότιμο Ολυμπιακό Βόλου, που δείχνει να έχει όρεξη να παίξει μπάλα, δε βλέπω να αλλάζει πολύ η βαθμολογία των play-off. Για να δούμε...
Αυτό που μας μένει στη φετινή Superleague είναι οι αμφισβητούμενες φάσεις, οι κακές διαιτησίες, τα επεισόδια εντός και εκτός γηπέδων και οι συλλήψεις οπαδών, τα πολλά κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια, οι ανακοινώσεις των ομάδων για όλους και για όλα,οι κόντρες των παραγόντων και τέλος...ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ...

Από εκεί και πέρα λίγα λόγια για όλες τις ομάδες μας:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ομάδα χωρίς αντίπαλο...έφτασε εύκολα στον τίτλο. Ο Μαρινάκης θα πάρει πολλά ακόμα...MVP ο Κέβιν Μιραλάς...
ΠΑΟ: Πολύ απλά...η καλύτερη δεύτερη ομάδα. Δεν έδειξε σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος ότι μπορεί να απειλήσει τον Ολυμπιακό...MVP o Cisse που μας κουνάει το μαντήλι...
ΑΕΚ: Πάλι καλά που έχει το Κύπελλο και οι οπαδοί έχουν κάτι να ασχολούνται...νομίζω θα το πάρει αλλά η επόμενη μέρα θα έχει πολλά αντίο από βασικά στελέχη της ομάδας...MVP ο Κολοσσός Δέλλας με το γκολ στην Τούμπα...
ΠΑΟΚ: Από το παιχνίδι της Τούμπας με την ΑΕΚ και μετά δεν υπάρχει ΠΑΟΚ. Μπερδεμένη χρονιά με αλλαγές προπονητών και γενικά έναν Ζαγοράκη άπειρο στα δύσκολα. Κρατάμε την Ευρωπαϊκη χρονιά...MVP ο Κοντρέρας...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Δημιουργός της ομάδας ο Σάκης Τσιώλης. Αντίο από τον Μπέο...MVP ο Ούμπιντες...
ΑΡΗΣ: Έμεινε με την μπουκιά στο στόμα. Κρατάει της νίκες επί της Ατλέτικο και μόνο. Ο Τσιώλης μπορεί και θα κάνει καλή δουλειά αν τον αφήσουν ήσυχο να δουλέψει. Αντίο του Κόκε(λίγο καθυστερημένα κατ'εμέ)...MVP ο Νέτο...
ΚΑΒΑΛΑ: Μετά την ήττα από Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα της, πέταξε λευκή πετσέτα και περίμενε το τέλος της σεζόν. Θα βγάλει κάνα φράγκο ο Μάκαρος με πωλήσεις παικτών...MVP ο Αμπντούν...
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σώθηκε σχετικά εύκολα. Άλλωστε είχε χειρότερες ομάδες από αυτόν. Πάντως κάθε χρονιά πηγαίνει και χειρότερα...MVP o Μπούντιμιρ...
ΞΑΝΘΗ: Πάνω κάτω στα ίδια με τον Εργοτέλη. Σκέψεις Πανόπουλου να φύγει...στο καλό να του πούμε εμείς. Αντίο από τον φιλότιμο Παπαδόπουλο...MVP ο Αντεφέμι...
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τα χρειάστηκε αλλά έσωσε την παρτίδα χάρη στη βοήθεια από το...λιμάνι...μήπως έχουμε επιστροφή Μπέου στη ομάδα της καρδιάς του;;; ΜVP o Μήτρογλου...
ΗΡΑΚΛΗΣ: Άλλη μια χρονιά με άγχος και προσπάθεια για τη σωτηρία. Και φέτος μία από τα ίδια. Άντιο Κατσαμπή...MVP o Σολτάνι...
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κρατάει τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου αν και δυσκολεύτηκε να κρατηθεί στη κατηγορία...MVP ο Σφακιανάκης...
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μπόρεσε να κρατηθεί στη κατηγορία χάρη στην έδρα και στην εμπειρία κάποιων παικτών της...άγνωστο αν το καταφέρει και του χρόνου...MVP ο Κωνσταντόπουλος...
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Έπεσε η Τρίπολη του Δερμιτζάκη και Παπάζογλου. Καλή παρουσία γενικά για την ομάδας της Τρίπολης αυτά τα χρόνια που αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία...MVP ο Φορτούνης...
ΛΑΡΙΣΑ: Το αλογάκι κάλπασε για την Football League...έχει καινούργιο γήπεδο τουλάχιστον...MVP o Μετίν...
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Πήγαν από νωρίς για μπουγάτσες οι Σέρρες. Λίγα πράγματα σε γενικές γραμμές...MVP ο Γεωργιάδης...

ΚΑΛΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΒΟΛΟ!!!



ΠΑΟ:

κυριακη του ρεφενε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σημερα κυριακη των βαιων θα ασχοληθουμε με μια τριαδα που θα μας ρεφαρει για τα χτεσινα παιχνιδια.ατρομητος-καβαλα ασσο με τους αργοναύτες να ειναι αδιάφοροι και κοσμος πολυς να μαζεύει βαλιτσες.απο την αλλη ο ατρομητος δειχνει ετοιμος για τον τελικο με την αεκ.ο ασσος με 2,00 και το διπλο 3.00.βαγιαδολιδ-χερεθ ασσο με 1,65.πορτο-σπορτ λισ ασσο 1,45.    (δευτερη επιλογη το γκολ γκολ του βολου με τον παο-ο ασσος της μποκα-τιγρε-και ο ασσος της βασιλειας) ΓΝΩΜΗ΄΄στο αρσεναλ λιβερπουλ θα ελεγα οβερ η γκολ γκολ,μην παιξεται καρφωτό γιατι η λιβερπουλ στα ντέρμπι ειναι παντα καλη

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ


Καλησπέρα. Η Ισπανία χθες μας δικαίωσε αλλά η Ίντερ έκανε τον φλόκο της χρονιάς και σε συνδυασμό με το 1-1 της Βέρντερ μας έστειλαν στον κουβά. Στα του ελληνικού πρωταθλήματος τώρα.
Τελειώνει ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα που έχω δει. Ο πρωταθλητής έχει βγει απο νωρίς, το ίδιο και ο δεύτερος. Η ΑΕΚ είναι τρίτη και υπάρχει ενδιαφέρον μόνο για το ποιοι από τους ΠΑΟΚ, Άρη και Βόλο θα μπουν στα playoffs. Στην ουρά τα πράγματα επίσης ξεκαθάρισαν νωρίς με Σέρρες και Λάρισα να έχουν πει αντίο και απλά να επικυρώνεται η θανατική καταδική της Τρίπολης μετά την έλευση των Δερμιτζάκη - Παπάζογλου, λίγες αγωνιστικές αργότερα.
Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση είναι η εξής: Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος ο Εργοτέλης παίζει με τον Ηρακλή. Όλος ο κόσμος το παίζει Χ και κουβαδιάζεται αφού το ματς έρχεται άσσος. Αυτή η νίκη κάνει τον Εργοτέλη αδιάφορο στην Κέρκυρα η οποία τον κερδίζει και γίνεται αδιάφορη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, σήμερα. Ο ΠΑΟΚ την ίδια αγωνιστική έρχεται ισόπαλος με τον Ηρακλή που παίρνει έτσι τον βαθμό που έχασε στο Ηράκλειο, και ο τελευταίος σώζεται. Τι να παίξω ΠΑΟΚ - Κέρκυρα;

445. ΠΑΟΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ. Άσσος. Καρα-Over. Πιστεύω 3-0, 4-0, 4-1 πιθανά σκορ.

Και πάμε στο ζουμί της αγωνιστικής. Ξάνθη και Πανθεσσαλικό.

441. ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ. Διπλό (1.30) από εδώ μέχρι την Ξάνθη. Ο Άρης έχει αύρα, καλό προπονητή και πάτο. Δεν έχει Κόκε αλλά αυτό δεν ξέρω αν είναι μειονέκτημα ή πλεονέκτημα.

443. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Χ (3.30) - 2 (2.35). Τα πράγματα είναι απλά. Μετά τις κασσέτες το σύστημα θέλει να εξαφανίσει τον Βόλο (για λόγους εξυγίανσης!) και εκεί οφείλονται οι διαιτησίες που έχει ο Ολυμπιακός. Από εκεί και περά ο ΠΑΟ με διπλό επιλέγει για αντίπαλο στα playoffs τον Άρη του Κόντη και όχι τον Βόλο του Μπέου. Εκτός αυτού θα ξεκινήσει την διαδικασία με 4 βαθμούς και όχι 3.

442. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ. Πολύ καλό Over.

Υ. Γ. 1 Η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα με τον ΟΠΑΠ που δεν δίνει ούτε καν Under - Over για τα ελληνικά. Γενικά υπάρχουν και κάποια άλλα σκόρπια σημεία που πιστέυω και ίσως παίξω κάποιο δελτίο με

400. ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ. Διπλό (1.65)

405. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΛΑΤΣΙΟ. Χ (2.30)

410. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ. Over (1.45)

464. ΝΑΠΟΛΙ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ. Over ( 1.55)

Συνολική απόδοση: 8.53

Υ. Γ. 2 Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Καλό τηλεμπανιστήρι και νίκες στις ομάδες σας!

Μας την έκανε τελικά ο "Λάζος"

Την απλώσαμε τη μπουγάδα χθες.... Αν κάποιος στοιχημάτισε σε τριάδα ή τετράδα και την έπιασε..... Μπράβο του!!!!! Λίγες οι χθεσινές επιτυχίες, ελπίζουμε για περισσότερες σήμερα...

Κατάνια-Λάτσιο: Το ματσάκι μάλλον θα πάει για Χ, το οποίο δίνεται σε χαμηλότερη απόδοση απ' ό,τι τα άλλα δύο σημεία. Αλλά επειδή η Λάτσιο είναι σε καλύτερη μοίρα από την Κατάνια και μόνο σίγουρη δεν έχει την τέταρτη θέση, θα επιλέξουμε το Χ2.

Λέτσε-Κάλιαρι: Σαφώς πιο χαμηλά στη βαθμολογία η Λέτσε αλλά οι μπουκ δίνουν τον άσσο μέχρι και 1,33 (!!). Μήπως ξέρουν κάτι;; Θα τους εμπιστευτούμε και θα ελπίζουμε να μην είναι από τα γνωστά παιχνίδια τους. Άσσος.

Νάπολι-Ουντινέζε: Αγώνας μεταξύ της δεύτερης Νάπολι που εντυπωσιάζει φέτος και της τέταρτης Ουντινέζε. Ντέρμπι που δε θα πλησιάζαμε αν έπαιζαν Ντι-Νατάλε και Σάντσεζ. Και οι δύο μαζί έχουν πετύχει τα 38 από τα 57 φετινά γκολ της Ουντινέζε. Και απέναντι στα 12 γκολ παθητικό που έχει φέτος η Νάπολι στην έδρα της, δε νομίζω να τα καταφέρει. Άσσος και εδώ.

Και επειδή πολλή Ιταλία έπεσε, πάμε και αλλού....
Τουν-Σεν Γκάλεν: Με 10 γκολ ενεργητικό και 26 παθητικό η Σεν Γκάλεν εκτός έδρας, δύσκολα θα καταφέρει να νικήσει την Τουν, που παίζει επιθετικά στην έδρα της. Προβάδισμα στον άσσο.

Μόναχο-Λεβερκούζεν: Παιχνίδι που θα το προτιμήσουμε μόνο για live betting αφού δεν ξέρουμε την ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου. Ο Ρόμπεν δε θα παίξει, αμφίβολοι οι Ριμπερί και Σβαϊστάιγκερ. Αν δεν παίξει κανείς τους, τότε έχει μεγάλη αξία το διπλό. Αλλιώς..... όλα παίζουν.

Κατάνια-Λάτσιο: Χ2
Λέτσε-Κάλιαρι: 1
Νάπολι-Ουντινέζε: 1
Τουν-Σεν Γκάλεν: 1
Μόναχο-Λεβερκούζεν: 2 (με προϋποθέσεις....)

Επιλογές για όλα τα γούστα!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!

Αρνητική η χθεσινή μέρα με το goal-goal της Μπλάκπουλ να επιβεβαιώνεται...είναι και οι ήττες στο πρόγραμμα...αρκεί να είναι λίγες...

Σχετικά με το El Classico, ψιλοσούπα ήταν...λίγες φάσεις, με το κοράκι να μην δίνει πέναλτυ στη Μπάρτσα και να δίνει ένα αμφισβητούμενο στη Ρεάλ...ας ελπίσουμε τα υπόλοιπα 3 παιχνίδια μεταξύ τους να είναι πλούσια σε θέαμα και γκολ...

Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια και στο σημερινό κουπόνι με επιλογές για όλα τα γούστα...πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε...

ΑΑΧΕΝ-ΑΟΥΕ: Με 13 συνεχόμενα over 2,5 για την Άαχεν(τα 8 από τα 11 τελευταία ήταν over 3,5) και με μία χαλαρή Άουε στα τελευταία παιχνίδια, τί αλλό να κρατήσουμε;;;

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Μικρή απόδοση στον άσσο αλλά με μία Πάντερμπορν που αγνοεί τη νίκη εδώ και 8 παιχνίδια, τί άλλο να προτιμήσουμε;;;

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ: Έξι σερί παιχνίδια χωρίς νίκη για την Καϊσέρισπορ αλλά κόντρα στην πεσμένη θα επανέλθει στις νίκες...

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΒΙΛΕΜ: Άμυνα σουρωτήρι για την πεσμένη Βίλεμ. Θα προτιμήσω το over 3,5 που μπορεί να το βγάλει και μόνη της η Φέγενορντ...

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Χωρίς επίθεση η ομάδα της Φυλής με Κατσίκη και Ζαχαρόπουλο εκτός, μικρός αλλά πολύ πιθανός ο άσσος...

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΝΑΓΕΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ντέρμπι της Θεσσαλίας με επεισόδια μεσοβδόμαδα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Τα Τρίκαλα που πάνε για τα play-off και με δυνατή έδρα και η Αναγέννηση παλεύει για τη παραμονή της έχοντας όμως 13 ήττες σε 14 παιχνίδια εκτός έδρας...μικρός κι εδώ ο άσσος αλλά θα τον προτιμήσω...

ΤΖΕΝΟΑ-ΜΠΡΕΣΙΑ: Οι οπαδοί της Τζένοα ζήτησαν στην προπόνηση την ήττα(!) στο σημερινό παιχνίδι για να υποβιβαστεί η μισητή αντίπαλος Σαμπντόρια. Βέβαια μία ήττα μπορεί να βάλει σε περιπέτειες την ομάδα τους αλλά ας χάσει σήμερα και ξεμπλέκει την επόμενη αγωνιστική με τη Λέτσε...Ιταλία είμαστε άλλωστε...πάμε με το διπλό...

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Σε καλή φόρμα η Λίβερπουλ και με τους Suarez και Caroll μπορεί να απειλήσει. Από την άλλη η γνωστή Άρσεναλ με την επιθετική φιλοσοφία της. Πάμε με τα γκολ και για τους δύο...

ΝΑΠΟΛΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Η Ουντινέζε χωρίς το βασικό δίδυμο στην επίθεση. Σάντσες και Ντι Νατάλε εκτός. Από την άλλη μία Νάπολι πολύ δυνατή εντός έδρας. Δεν θα πάω με τη νίκη των Ναπολιτάνων αλλά με τον μεγάλο τους σκόρερ Καβάνι.

ΠΟΡΤΟ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.: Ότι και να πούμε για τη Πόρτο είναι λίγο. Πάει φουλ να τερματίσει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα...να της το στερήσουμε;;;

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΑΑΧΕΝ-ΑΟΥΕ over 2,5goals (1,76)

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 1 (1,59)

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ 1 (1,58)

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΒΙΛΕΜ over 3,5goals (1,88)

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1 (1,30)

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΝΑΓΕΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1 (1,28)

ΤΖΕΝΟΑ-ΜΠΡΕΣΙΑ 2 (5,30)

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ goal-goal (1,86)

ΝΑΠΟΛΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ anytime scorer Καβάνι (2,20)

ΠΟΡΤΟ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. 1 (1,59)


Καλή επιτυχία στις επιλογές σας...γεια χαρά!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 31,41 μονάδες με ποντάρισμα 64 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,08% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €640 και το καθαρό κέρδος €314,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €6400 και το καθαρό κέρδος €3141 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.