Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Αυτός θα σώσει την ΑΕΚ!

Στο χείλος του γκρεμού η ΑΕΚ ψάχνει χρήματα μήπως και πάρει την αδειοδότηση. Σήμερα ακούστηκε πώς ο Μπαϊρακτάρης θέλει να βάλει τριάντα εκατομμύρια ευρώ. Διαβάστε ένα σπαρταριστό ρεπορτάζ του aek365.gr για να καταλάβετε τι συμβαίνει. Κάτι από Φλωρίδη μας θυμίζει ο τύπος: 

Το aek365 σήμερα το μεσημέρι, αμέσως μετά την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, επικοινώνησε με ανθρώπους της μπασκετικής ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής για να μάθει περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για το οικονομικό μέγεθος του κ.Μπαϊρακτάρη ώστε να συμπεράνουμε κατά πόσον μπορεί να «σηκώσει» στους ώμους του το «βάρος» της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την οποία εξέφρασε πια επίσημα ενδιαφέρον. Η πρώτη ατάκα που ακούσαμε ήταν «μην ασχολείστε ρε παιδιά με αυτόν, εδώ η ΑΕΚ πεθαίνει…». Συνεχίσαμε όμως το ρεπορτάζ και ρωτήσαμε να μας πουν τι τους είχε πει και τι έκανε τελικά ο κ.Μπαϊρακτάρης. «Ενδιαφέρθηκε για την ΚΑΕ κάποια στιγμή και ο Μπάμπης Καραμανλής μας παρουσίασε μάλιστα προσύμφωνο μεταξύ του κ.Φιλίππου και του κ.Μπαϊρακτάρη για να πάρει ο τελευταίος την διοίκηση. Όμως δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ από τον κ.Μπαϊρακτάρη και τελικά καταλήξαμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Οπότε όμως ήθελε μέσα στην σεζόν, θα μπορούσε να το ενεργοποιήσει και να έπαιρνε την διοίκηση. Όμως δεν το έκανε ποτέ…» μας είπε στέλεχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, ενώ συμπλήρωσε επιπροσθέτως «Τον Ιανουάριο τον προσεγγίσαμε ξανά για να μπει στην ΚΑΕ. Ζητήσαμε να πάρει την ομάδα και απάντησε θετικά. Μας ρώτησε πόσες είναι οι οφειλές που πρέπει γρήγορα να εξοφληθούν για να μην έχει πρόβλημα η ομάδα και του είπαμε ότι είναι 88.000 ευρώ άμεσα και μετά τα γνωστά χρέη της ΚΑΕ. Είπε ναι αμέσως και προχωρήσαμε σε σύνταξη των απαραίτητων εγγράφων για να πάρει την ΑΕΚ. Δύο ώρες πριν την συνάντηση μας για να πάρει την ΑΕΚ, μας πήρε τηλέφωνο και είπε ότι επειδή ο πεθερός του Γεωργατζόγλου είναι από την Καλαμάτα από όπου κατάγεται και ο ίδιος, δεν θέλει να πάρει την ομάδα πίσω από την πλάτη του».

ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ FIFA ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΟ ΑΠΟ ΜΠΙΕΡΣΜΙΡ ΚΑΙ...ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ!

«Είμαστε ακόμα στην εντατική αλλά ελπίζουμε ότι θα μας βγάλουν τα σωληνάκι τις επόμενες ημέρες» τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος για το θέμα της αδειοδότησης, ωστόσο μάλλον θα πρέπει να περάσει καιρός για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ένας παλιός παίκτης της ομάδας, ο Ντάνι Φερνάντες,αλλά και ο Ματίας Μπιέρσμιρ έχουν κάνει προσφυγές οι οποίες έγιναν δεκτές από την Παγκόσμια Ομοσπονδία που πλέον τις εξετάζει και σύντομα θα αποφασίσει,όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Στην περίπτωση του Πορτογάλου, ο Παναθηναϊκός χρωστά ένα σεβαστό ποσό...το οποίο ίσως δεχτεί να...παζαρέψει ο παίκτης, αλλά ο χρόνος πιέζει τους "πράσινους"...

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Κινδυνεύει το αδιάβλητο των πανελληνίων εξετάσεων.Ίσως επαναληφθεί η πρώτη μέρα

Σήμερα άρχισαν οι Πανελλήνιες εξετάσεις για εισαγωγή στην Ανώτατη εκπαίδευση. Τρέχουν και δεν φτάνουν στα εξεταστικά κέντρα των Πανελληνίων να καλύψουν τα προβλήματα.

Τα τετράδια που μοίρασαν φέτος για να γράψουν οι μαθητές είναι χάλια ποιότητας. Αν γράψουν οι μαθητές με στύλο έντονο, τα στοιχεία των μαθητών σβήνουν, αν ακουμπήσει πάνω στην επόμενη σελίδα και υπάρχει ο κίνδυνος να μην υπάρχει το όνομα όταν αποκολληθούν τα αυτοκόλλητα. Είναι δε....τέτοιας ποιότητας που γράφοντας από τη μια μεριά βγαίνουν τα στοιχεία στην άλλη και μπορούν να τα δουν οι βαθμολογητές. Έτσι η μυστικότητα των εξετάσεων πάει περίπατο. Με κατεπείγουσα οδηγία που έστειλε το Υπουργείο στα εξεταστικά κέντρα, η οποία έφτασε μάλιστα αφού είχαν αρχίσει να φεύγουν οι μαθητές, ζήτησε να μπουν μαύρα αυτοκόλλητα για να καλυφθούν με κάποιο τρόπο τα προβλήματα. 

Δεν είχαν τα παιδιά βιβλία όλη τη χρονιά να διαβάσουν, τώρα έχουν άχρηστα τετράδια για να γράψουν εξετάσεις.

Το υπουργείο σκέφτεται σοβαρά να επαναλάβει την πρώτη εξεταστική μέρα ή να αναστήλει την δεύτερη για άγνωστη ημερομηνία 
newsit.gr

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Όργια στις τουαλέτες κλαμπ-ΝΕΑΡΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ... ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ για ...στοματικό!

Όργιο στις τουαλέτες και... επίδειξη αλλεπάλληλης πεολειχίας από μεθυσμένη καλλίγραμμη νεαρή!  

Όλα αυτά σε κλαμπ της Πάτρας, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Η νεαρή, 22 ετών φοιτήτρια από την Αθήνα, βρισκόταν εκεί μαζί με δύο φίλες της και έχοντας καθίσει στο μπαρ μιας και με τον έναν μπάρμαν είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις. Όσοι βρίσκονταν στο μαγαζί λένε ότι εκτός από πανέμορφη και καλλίγραμμη είχε «εκρηκτικό» ντύσιμο με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει με την παρουσία της βλέμματα και συζητήσεις, ακόμα και από γυναίκες που διασκέδαζαν το ίδιο βράδυ. Μετά από αρκετά ποτά και σφηνάκια και ενώ η ώρα είχε... πάει τέσσερις, ο μπάρμαν και μια αντροπαρέα άρχισαν να την προκαλούν με διάφορα «ροζ» υπονοούμενα. 

Ένας από την παρέα την πείραζε διαρκώς λέγοντάς της ότι προσπαθούσε να το «παίξει» έμπειρη και ότι κατά τη γνώμη του... όλα ήταν μόνο θεωρία. Έτσι το... πράγμα χόντραινε όλο και περισσότερο κι άρχισε να γίνει πιο extreme η συζήτηση. Μέχρι που η ίδια είπε ότι ήταν ικανή να ικανοποιήσει ερωτικά πολλούς άντρες ταυτόχρονα! Και για να το αποδείξει κάλεσε όποιον ήταν διαθέσιμος και τολμηρός να την ακολουθήσει στις τουαλέτες, διευκρινίζοντας όμως ότι το μόνο που θα έκανε σε εκείνο το χώρο τη δεδομένη στιγμή ήταν... στοματική επίδειξη!

Περίμεναν στην... ουρά, για στοματικό!

Στην αρχή την ακολούθησαν οι δύο από την αντροπαρέα καθώς οι υπόλοιποι θεώρησαν πως επρόκειτο για απλό αστείο και ότι τίποτα πονηρό δεν θα συνέβαινε τελικά. Βλέποντας όμως ότι τα λεπτά περνούσαν και κανείς δεν γύριζε, κατάλαβαν ότι γινόταν αληθινό όργιο στις τουαλέτες. Έτσι δύο ακόμα άντρες κινήθηκαν προς τα εκεί. Ακολούθησε και η μία από τις δύο φίλες της η οποία έμεινε με το στόμα ανοικτό όταν είδε την νεαρή να έχει σκύψει έχοντας τον έναν νεαρό μπροστά της και να τον... ικανοποιεί και τον άλλον να περιμένει στη... σειρά του. Όπως έκαναν και οι άλλοι δύο, τους οποίους επίσης «εξυπηρέτησε»! 
dete
notosspor

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

O πιτσιρικάς που ξεπέρασε τον Μέσι!

Ο... Μέσι της Αγγλίας παίζει στα τζούνιορ της Νιούκαστλ Σίτι και σκοράρει περισσότερο από τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας τα 82 γκολ στη φετινή σεζόν!

Ο Λουκ Πριν ακόμα δεν έχει συμπληρώσει διψήφιο αριθμό χρόνων, αλλά έχει... τρελάνει κόσμο στη Βόρεια Αγγλία με τα επιτεύγματά του στην ομάδα κάτω των 10 ετών της Νιούκαστλ Σίτι! Σκοράρει ανελλιπώς και το τελευταίο του γκολ, στο οποίο πέρασε όλη την άμυνα και τον τερματοφύλακα πριν βάλει την μπάλα στα δίχτυα, ανέβασε τον φετινό του λογαριασμό στα 82 γκολ!

Η ομάδα του, Νιούκαστλ Σίτι, η οποία παίζει στο γήπεδο των ακαδημιών της... μεγάλης Νιούκαστλ κέρδισε με 6-0 την Μπέντινγκτον Στορμ και πήρε τον τίτλο στους πιτσιρικάδες, ο οποίος ήταν και ο τρίτος φετινός.

«Την προηγούμενη βδομάδα έπαιξα μπροστά σε πεντέμισι χιλιάδες κόσμο στο Γουέμπλεϊ και δεν κολακεύτηκα καθόλου», τονίζει ο ίδιος, που εμφανίστηκε στο γήπεδο του Λονδίνου αλλά...δεν πτοήθηκε!

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Σίτι, στην οποία προπονητής είναι ο πατέρας του Λουκ, παραχωρεί και έναν παίκτη στη... γνωστή Νιούκαστλ, όπου τους εντάσσει στις ακαδημίες της. Ίσως ο Πριν είναι ο επόμενος!

www.gazzetta.gr

Barça the movie!

Η Μπαρτσελόνα γίνεται ταινία και θα τιτλοφορείται «Βarca», φιλοξενώντας τις επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος αλλά και τον αγώνα...των Καταλανών να ξαναπάρουν τα σκήπτρα από τη Ρεάλ τη σεζόν 2012-2013.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να κατακτήσει και το Χόλυγουντ, αφού ο Βρετανός σκηνοθέτης Πολ Γκρίνγκρας που έχει προταθεί για Οσκαρ προτίθεται να φτιάξει μια ταινία για την ομάδα του Γκουαρδιόλα, που μέσα σε τέσσερα χρόνια σάρωσε όλους τους τίτλους σε Ισπανία και Ευρώπη.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να κατακτήσει και το Χόλυγουντ, αφού ο Βρετανός σκηνοθέτης Πολ Γκρίνγκρας που έχει προταθεί για Οσκαρ προτίθεται να φτιάξει μια ταινία για την ομάδα του Γκουαρδιόλα, που μέσα σε τέσσερα χρόνια σάρωσε όλους τους τίτλους σε Ισπανία και Ευρώπη.

Ο γνωστός σκηνοθέτης βρίσκεται στο φεστιβάλ των Κανών και αναζητά παραγωγούς για το έργο του, το οποίο θα είναι «ένα επικό κινηματογραφικό πορτρέτο της Μπαρτσελόνα»!

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι «Βarca» και θα πραγματεύεται την κληρονομιά και την πλούσια Ιστορίας μιας από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, ενώ θα συμπεριλάβει την προετοιμασία και όλη τη σεζόν 2012-2013 που οι Μπλαουγκράνα θα προσπαθήσουν να πάρουν και πάλι τα ηνία από την Ρεάλ.

Ο Γκρινγκρας έχει σκηνοθετήσει ταινίες όπως «United 93», «The Bourne Ultimatum» και «Green Zone», ενώ σχεδιάζει να ξεκινήσει τα γυρίσματα από την έναρξη της προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα.
Tromaktiko