Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Και αφού μας τα χαλάει η Αταλάντα στο 83' (α ρε Λάζαρε......) πάμε να δούμε και κανένα απογευματο-βραδινό ματσάκι....

Τουλούζ-Οσέρ: Ιδανική ευκαιρία για την Τουλούζ να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή, αφού η Οσέρ αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, με κυριότερο αυτό της απουσίας του Πεντρετί. Άσος.

Μάλαγα-Μαγιόρκα: Τον πρώτο λόγο το δίνουμε στη Μάλαγα που παίζουν μεν με αράβικο αέρα, αλλά πρέπει να κερδίσουν και κανένα αγώνα. Αν δεν το κάνουν απέναντι στην ασταθή Μαγιόρκα, πότε θα το κάνουν;; Επειδή όμως ετοιμάζουν και φιέστα για τα "γενέθλια" του γηπέδου τους και, ως γνωστόν, οι φιέστες συχνά χαλάνε (σούζα το αλογάκι..... στη β' εθνική) θα προτιμήσουμε το 1Χ.

City-United: Χωρίς Τέβεζ η μία και Ρούνεϊ η άλλη, δεν ξέρουμε τι αγώνα θα δούμε. Γι' αυτο θα επιλέξουμε το under. Πάντως αν επιλέγαμε σημείο αυτό θα ήταν το Χ2 γιατί η city δεν πείθει ιδιαίτερα, ειδικά χωρίς Τέβεζ.

Και ένα ματσάκι που προσωπικά δε θα παίξω αλλά μου "μυρίζει" κάτι..... Αλμερία-Βαλένθια: 1Χ.... Προαίσθημα!!!!

Υ.Γ: το τελευταίο ματσάκι τους τζογαδόρους...... άσος!!!!

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!

Καλησπέρα σε όλους και αυτό Σ-Κ τα σημεία είναι πολλά,τα πρωταθλήματα ειναι στη δύση
τους και με τη συμβολή του φίλου gohn θα πρωτείνουμε τις παρακάτω 3άδες:


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1, ΦΕΝΕΡ 1 ΛΑΝΣ 1.


ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1, ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1. ΡΕΝΤΙΝΓΚ 1.

ΜΑΛΑΓΑ 1, ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2, ΙΝΤΕΡ 2.


ΜΠΑΓΕΡΝ 1, ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1 ΑΡΗΣ 2.


Καλα να περάσετε πάντα με...ταμεία!

Τί θα δούμε;;;


Γεια και χαρά σε όλους τους αναγνώστες του LIFE BET!!!
Πολλά και ενδιαφέροντα τα σημερινά παιχνίδια με το El Classico να δεσπόζει στο σημερινό κουπόνι...
Με κεκτημένη ταχύτητα από το Europa League πάμε να δούμε τί θα κρατήσουμε απόψε...


ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ανώτερο αυτή τη στιγμή το Αννόβερο που θέλει να παραμείνει στις υψηλές θέσεις. Το Αμβούργο πρέπει να παίξει ανοιχτά για τη νίκη ύστερα και από τη χθεσινή νίκη της Μάϊντζ, αν δε θέλει να χάσει το τρένο της Ευρώπης. Αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί το καλό επιθετικά Αννόβερο...πιθανό goal-goal...
ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΓΟΥΪΓΚΑΝ: Τελικός παραμονής και για τους δύο. Η Μπλάκπουλ εντός έδρας έχει μόλις ένα under και αυτό μάλιστα ήταν το goal-goal με την Άστον Βίλα. Θα πάμε με τις επιθέσεις και των δύο ομάδων...από εκεί και πέρα ας βγάλουν τα μάτια μόνες τους για τη νίκη.
ΜΑΛΑΓΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Τελικός το συγκεκριμένο παιχνίδι για τη Μάλαγα, που παλεύει να σωθεί. Από την άλλη δε τη βοηθάει η άμυνά της(η χειρότερη της κατηγορίας με 62 γκολ παθητικό σε 31 αγώνες). Η Μαγιόρκα αδικείται από το 2-2 κόντρα στην Σεβίλλη. Επιστρέφει ο πολύ καλός επιθετικός Ουεμπό. Κι εδώ προβάδισμα στο goal-goal...
ΛΙΛ-ΜΠΟΡΝΤΟ: Νίκη θέλουν οι ''Λιλουά'' για να παραμείνουν σε απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Η Μπορντό, στο τελευταίο παιχνίδι, δε μπόρεσε ούτε την πεσμένη Αρλ να κερδίσει. Συν τοις άλλοις ταξίδεψε με πολλές απουσίες στην άμυνα. Προβάδισμα στους γηπεδούχους...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ goal-goal (1,65)
ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΓΟΥΪΓΚΑΝ goal-goal (1,67)
ΜΑΛΑΓΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ goal-goal (1,83)
ΛΙΛ-ΜΠΟΡΝΤΟ 1 (1,63)

Δε θα ασχοληθώ στοιχηματικά με το El Classico...το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρεται για pizza, μπύρα και τηλεθέαση...

Καλό υπόλοιπο Σαββάτου...

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 30,74 μονάδες με ποντάρισμα 60 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 51,23% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €600 και το καθαρό κέρδος €307,4 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €6000 και το καθαρό κέρδος €3074 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Το €υρώ....... Δραχμούλα!!!!

Επιστρέφουμε μετά από απουσία αρκετών ημερών για να βγάλουμε καμιά..... δραχμούλα μπας και κάνουμε Πάσχα και φέτος....

Πάμε λοιπόν με κάποιες χαμηλές αποδόσεις που πιστεύουμε ο Λάζαρος να μη μας την κάνει γυριστή σήμερα και αναστήσει τις πεθαμένες ομάδες....

Ρόμα και Μίλαν λογικά θα έχουν εύκολο έργο απέναντι σε Παλέρμο και Σαμπντόρια αντίστοιχα. Η Παλέρμο που έφερε ισοπαλία στο προηγούμενο παιχνίδι με δύο γκολ στο 91' και στο 96' (!!!!!!) δεν έχει να κυνηγήσει τίποτα στο πρωτάθλημα και κοιτάει μόνο το κύπελλο όπου θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν. Η Ρόμα από την άλλη αντιμετωπίζει τη Σαμπντόρια που παραπαίει φέτος στις τελευταίες θέσεις. (Δε νομίζουμε να κάνει πασχαλινά δωράκια η Μίλαν με κίνδυνο να χάσει τη διαφορά που έχει από Νάπολι και Ίντερ.....)

Στη Β' Ιταλίας η Αταλάντα θέλει να καθαρίσει γρήγορα με την υπόθεση άνοδο, αν και μάλλον θα είναι χαλαρή με τους 11 βαθμούς που τη χωρίζουν από την τρίτη Νοβάρα. Η Έμπολι προσφέρεται όμως για εύκολους βαθμούς και δε νομίζουμε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η Λιλ έχασε από τη Μονακό, αλλά δε νομίζουμε να κάνει το ίδιο λάθος και με τη Μπορντό. Χαμηλός και εδώ ο άσσος αλλά απέναντι στις απουσίες της Μπορντό πιστεύουμε να πάρει μία εύκολη νίκη.

Χσμηλή απόδοση δίνουν τα ματσάκια με μόλις 2,91 στον ΟΠΑΠ αλλά στο internet βγάζουν γύρω στο 4,30... Θα επανέλθουμε, όμως με μεγαλύτερες αποδόσεις.....

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΧΕΤΑΦΕ-ΣΕΒΙΛΗ ΔΙΠΛΟ ΜΕ 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΚΤΟΣ Η ΧΕΤΑΦΕ,ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΦ Η ΣΕΒΙΛΗ.ΜΕ ΤΟ 2,25ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ.ΑΛΜΕΡΙΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΔΙΠΛΟ ΜΕ 1,80 ΔΥΝΑΤΟ.(ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΒΙΟΛΟΓΟΣ).ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΤΣΕΛΣΙ  ΔΙΠΛΟ 1,60 ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!ΑΣΣΟ ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1,80 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ.ΠΑΡΜΑ-ΙΝΤΕΡ ΑΣΟ Χ 4,ΟΟ ΟΑΣΟΣ 3,ΟΟ ΤΟ Χ,ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟ ΑΛΑ Η ΙΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΜΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΤ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΠΟΥΝ ΡΟΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΒΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΒΕΡ Η ΔΙΠΛΟ.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΥΡΩ ΕΞΩ!!!


Σαββάτο του Λαζάρου ξημερώνει και η ανάσταση θα έρθει σίγουρα.Στα τελευταία μου δελτία χάνω πάντα για ένα γκολ που δεν μπήκε ή που μπήκε όταν δεν έπρεπε, αλλά ως εδώ. Ξεκινά η αντεπίθεση!

Έχουμε λοιπόν, σπουδαία ματς στην Ευρώπη σήμερα με το el classico να καθηλώνει αλλά να μην είναι τόσο σημαντικό από βαθμολογική άποψη. Στο Μάντσεστερ έχουμε ντέρμπι κυπέλλου με τις Σίτυ και Γιουνάιτεντ να μετρούν από μία σοβαρή απώλεια. Τέβεζ και Ρούνει αντίστοιχα. Δεν θα ασχοληθώ με αυτά τα ματς, Καλή επιτυχία United!
Ας πάμε ένα τουρ στην Ευρώπη:

334. ΜΑΛΑΓΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ. Άσσος (1.85). Στην Μάλαγα ήρθαν οι Άραβες (όχι αυτοί που θα έπαιρναν τον ΠΑΟΚ) αλλά αν δεν κερδίσουν την αδιάφορη Μαγιόρκα, αντίο ζωή.

347. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΣΑΛΚΕ. Over (1.70). Στο 1-Χ το βλέπω το ματς αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω για ένα σημείο. Ψιλοαδιάφορες και οι δύο βέβαια. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να είναι πιο ήρεμοι για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πιεί το ευρωπαικό νέκταρ της επιτυχίας και θα είναι πιθανόν χαλαροί. Να σημειωθεί ότι η Βέρντερ έχει από τις χειρότερες άμυνες στην Γερμανία ενώ η Σάλκε σκοράρει περίπου ένα γκολ σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της.

363. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ. Διπλό (1.80). Μεγάλη απόδοση για τις νυχτερίδες. Παίζει η τρίτη της Ισπανίας, με 60 βαθμούς, με την τελευταία με 27 βαθμούς. Διπλό και το σεντόνι τεντώνει στο Μεστάγια.

366. ΠΑΡΜΑ - ΙΝΤΕΡ. Διπλό (1.70). Παραπαίει η Πάρμα που πάει για φούντο. Η Ίντερ μετά την αποκαθήλωσή της στο Τσου Λου έχει έναν και μόνο στόχο, το πρωτάθλημα. Υπολείπεται πέντε βαθμούς από την Μίλαν τους οποίους και θα προσπαθήσει να καλύψει, αρχής γενομένης από σήμερα.

Στην σούμα 9.6 απόδοση.. Καλή επιτυχία να έχουμε. Θα επανέλθω αύριο μετά βαίων και κλάδων!

ΕΞΥΠΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΈΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΧΝΙΑ.ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ ΔΙΠΛΟ.Η ΧΕΡΕΝΦΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΥΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ 7 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΈΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΝΙΚΗ.ΟΥΕΛΒΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ Β ΑΣΟ.Η ΟΥΕΛΒΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΗ ΣΤΟΥΣ 9 ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΙΒΟΡΝΟ-ΚΡΟΤΟΝΕ ΑΣΟ ΑΝΤΕΡ,ΣΕ 11 ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΣΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

FOOTBALL NEWS AΠΟ LIFE BET

FOOTBALL NEWS
ΣΤΌΠΕΡ ΑΝΑΖΗΤΑ Ο ΠΑΟΚ(ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣΑΣ)


HAVITO ΔΙΚΑΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ(ΣΤΟ GOAL NEWS).


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΑ!!!

Γεια και χαρά σε όλους!!!
Το απόλυτο είχαμε χθες αφού πέρασαν πανεύκολα και τα 3 goal-goal. Σήμερα έχει κάποια ματσάκια αλλά δε θα ασχοληθώ μιας και δε βλέπω κάτι να αξίζει...αντιθέτως θα σας δώσω μία είδηση από Ρωσία μεριά για να δείτε πώς ξοδεύονται εκεί κάποια λεφτουδάκια...
Η είδηση αφορά τον ποδοσφαιριστή(ακόμα) Ρομπέρτο Κάρλος που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ρωσίας με τη φανέλα της Ανζί...



Το καλυτερο δώρο της γιορτής του πήρε την περασμένη Κυριακή (10/4) ο Ρομπέρτο Κάρλος, με τον ζάμπλουτο πρόεδρο της Ανζί, Σουλειμάν Κερίμοβ, να του προσφέρει ως δώρο για τα 38α γενέθλιά του, ένα αμάξι αξιας 1.250.000 δολαρίων (περιπου 900.000 ευρώ), μία αυθεντική Bugatti Veyron.

Οπως αποκάλυψε η ρωσική ιστοσελίδα "Moi Daghestan" (φιλοξενεί μάλιστα και σχετικό βιντεο), ο Κερίμοβ πηγε στην γιορτή που είχε διοργανώσει ο πρώην άσος της Κορινθιανς και του έδωσε μία μινιατούρα του συγκεκριμένου οχήματος, προκαλώντας αναπόφευκτα την έκπληξη του παίκτη.

Η αρχική απορία του ωστόσο μετατράπηκε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σε ενθουσιασμό, με τον ιδιοκτήτη του ρωσικου συλλόγου (απέκτησε τον Κάρλος τον περασμένο Ιανουάριο) να του ανακοινώνει ότι μία αυθεντική Bugatti είναι παρκαρισμένη ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο που γινόταν το πάρτι, περιμένοντας τον νέο της κάτοχο, τον Κάρλος!

Η συνέχεια; Ο βετεράνος άσος θαμπώθηκε βλέποντας μπροστά του το γρηγορότερο αμάξι στον κοσμο (μπορεί να πιάσει τελική ταχύτητα τα 434.16 χλμ/ώρα) και το πρώτο πράγμα που ζήτησε είναι να μεταφερθεί το πανάκριβο "δώρο" του στην πατριδα του, στο Σάο Πάουλο.

Η βραδιά όμως είχε και άλλες εκπλήξεις, με τον Κερίμοβ να υποσχεται σε κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας του μία Bugatti σαν αυτή που χάρισε στον Ρομπέρτο Κάρλος υπό έναν ορο: να κατακτήσουν τουλάχιστον μία φορά το Πρωτάθλημα Ρωσίας μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Για όσους σκεφτούν ότι το αφεντικό της Ανζί έχει χάσει τα λογικά του, να αναφέρουμε οτι δεν πρόκειται να "ματώσει" και πολύ οικονομικά...

Είναι άλλωστε ο άνθρωπος που σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικο "Forbes" βρίσκεται στην 118η θέση των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, με την προσωπική του περιουσία να ανέρχεται περίπου στα 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ...

Αυτό πάντως δεν ήταν το μοναδικό ξεχωριστό δώρο που πήρε στα γενέθλιά του ο Ρομπέρτο Κάρλος, με τους συμπαίκτες του να του χαρίζουν ένα "Rog", μία παραδοσιακή κόρνα που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι για να πίνουν βότκα, κρασί ή σαμογόν.


Υ.Γ.: Ποιός ποδοσφαιριστής της Ανζί πιστεύει ότι η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα από τη στιγμή που υπάρχουν οι ΖΕΝΙΤ, ΤΣΣΚΑ και ΣΠΑΡΤΑΚ;;; Το πιθανότερο λοιπόν να μείνουν με την όρεξη...

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

EUROPA GOAL-GOAL!!!

Τη καλησπέρα μου σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Θετική και η χθεσινή μέρα με τον μέγιστο Raul να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της Σάλκε και να μας στέλνει νωρίς ταμείο (3,30 έδινε παρακαλώ). Βγήκε και το αναμενόμενο over με τη βοήθεια και της Ίντερ...μια χαρά!!! Στο Τότεναμ-Ρεάλ, οι άγγλοι αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα. Έκαναν καλή προσπάθεια αλλά δε μπόρεσαν να βάλουν ένα γκολάκι και να έχουμε το απόλυτο...δε πειράζει...μην είμαστε και πλεονέκτες...
Παιχνίδια Europa League σήμερα και χωρίς πολλά πολλά θα πάμε σε 3 goal-goal στα παιχνίδια που δείχνουν να έχει κριθεί η πρόκριση. Θα ποντάρουμε στην ανάγκη των γηπεδούχων για γρήγορο γκολ και στη χαλαρότητα των φιλοξενουμένων.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ goal-goal (1,61)
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΟΡΤΟ goal-goal (1,71)
ΤΒΕΝΤΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ goal-goal (1,69)

Υ.Γ.: Βλέπω πολύ ποντάρισμα στην Βέλεζ...μακάρι να βγει να πληρωθεί ο κόσμος αλλά εμένα κάτι μου βρωμάει...

Γεια και χαρά σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 28,73 μονάδες με ποντάρισμα 57 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 50,40% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €570 και το καθαρό κέρδος €287,3 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €5700 και το καθαρό κέρδος €2873 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟ EUROPA LEAGUE

Γειά χαρά σε όλους σας και στα σημερινά ευρωπα'ι'κά παιχνίδια έχει κριθεί η πρόκριση[εκτός ενός παιχνιδιού],αλλά λόγο καλών αποδώσεων θα ποντάρουμε στην ακόλουθη 3άδα: ΠΟΡΤΟ 2, ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ over, ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 2. Καλό σας βράδυ!

τριαδα αδεσποτη και νικη βιγιαρεαλ

Καλησπέρα σήμερα δεν θα ακουμπήσω καθόλου Πόρτο και μπενφικα.Δεδομένα παιχνίδια με νορμάλ αποτελέσματα.Θα δώσω κάποια παιχνίδια που όπως και τα χτεσινά πήγαν καλά αν και το χ της πουμας μας τα χάλασε λίγο.ΟΥΝ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΆΣΟ ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΝ ΕΣΠΑ 1,4Ο.ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΤ ΔΙΠΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΑΣ  2,30 ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΗ ΤΩΡΑ!!!ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΣ.ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ  ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΛΙΝΓΚΜΠΗ 1,70.Και τελος νίκη της βιγιαρεαλ με οβερ και πολύ πιθανο το γκολ γκολ

ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΤΑ 3 ΑΠΟ ΤΑ 4


Κλειδωμένα είναι λοιπόν τα 3 απο τα 4 εισητήρια του eyropa League όπως όλα φαίνονται! ! Έτσι η Μπενφίκα , η Πόρτο και η Βιγιαρεάλ έχουν ήδη κλειδώσει τα εισητήροα τους για τον ημιτελικό και κατεβαίνουν στον αγωνιστικὀ χώρο για να χαρούν αλλά και για τουρισμό... Από την άλλη όμως υπάρχει και ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Μπράγκα και Ντιναμό Κ.... Οι προβλέψεις μου για σήμερα είναι ...
  • ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ -ΠΟΡΤΟ ... Το διπλό πιστεύω είναι φανερό και δεν χρειάζεται περεταίρω σχόλια!
  • ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ -ΜΠΕΝΦΙΚΑ...Όπως και παραπάνω έτσι και σε αυτό το μάτς τα σχόπλια δεν χρειάζονται..Και εδώ διπλό!
  • ΜΠΡΑΓΚΑ -ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ... Όπως προαναφέραμε είναι ο μόνος αγώνας που θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.. Όλα λοιπόν είναι ανοιχτά।Η αλήθεια όμως είναι κατά την κρίση μου πως η Μπράγκα έχει ανώτερη ομάδα από την Ντιναμό॥ Έτσι ποντάρω στον ΑΣΣΟ της Μπράγκα..!

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ


Σήμερα θα ξεφύγω από τα συνηθισμένα και θα αφιερώσω μερικά τραγουδάκια!

Ένα για τον Τόρρες
http://www.youtube.com/watch?v=FGpZSc3v8uM

Ένα για τον Γκόμεζ που παίζει με τα μάτια
http://www.youtube.com/watch?v=-p4KSmy20fA

Ένα για τον παππού Ραούλ
http://www.youtube.com/watch?v=fiU_fXs9Q7w

Και ένα για τον μεγάλο Κόκε που μας άφησε για τα ξένα...
http://www.youtube.com/watch?v=AApgjsNIsV8

ΔΙΠΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΩΡΑΣ!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της LIFEBET

και σήμερα είναι μια ευρωπαική βραδιά και όχι μόνο!

Τα σημεία τα οποία επιλέξαμε σήμερα είναι με βάση τη δυναμικότητα και το γόητρο των ομάδων.

ΙΝΤΕΡ 2, ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2, ΡΕΊ΄ΤΖΕΡΣ 2.


Καλό ποδοσφαιρικό βράδυ...

XTES TO APOLUTO SHMERA APLA PAIXNIDIA

KALHSPERA,XTES EIXA TO APOLITO OPWS UPE K O FILOS TLS PIA SAXTAR?? KAI PIA TSELSI??.SHMERA THA DWSW MIA TETRADA POU PISTEUW ARKETA,DEN THA TRELENOMOUN OMWS KIOLAS.SOLT LEIK-KOLORADO ASSO H SOLT LEIK EINAI AITITH APO TO 2009 ENTOS EDRAS,1,65 APO OPAP.SANTOS L-POUEMPLA ASSO.H POUEMPLA DEN EXEI PARI VATHMO SE 6 EKTOS EDRAS 1,70 DINH O ASSOS.KROUZ AZOUL-MONTEREI   ASSO 1,90 H MONTEREI THA EXEI BASIKES APOLIES PRWTO K VASIKO EPITHETIKO THS SOUAZO ME 9 GOAL SE 5 AGWNES KAII XWRIS TON MESO AREGIANO.ATLAS-PUMAS DUPLO ME TIN POUMAS NA MIN XANH SE 13 PAIXNIDIA KAI TIN ATLAS NA PSAXNI THN NIKH SE 5 AGWNES ENTOS EKTOS.2,20 TO DUPLO.ME SEBAS ASPROMAVROS

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!

Γεια και χαρά σε όλους τους αναγνώστες του LIFE BET!!!
Άτυχη θα χαρακτήριζα τη χθεσινή μέρα αφού μόνο το goal-goal της Λιντς επιβεβαιώθηκε. Η Σαχτάρ είχε τις ευκαιρίες να μας βγάλει το goal-goal αλλά και ο Cole έκανε δύο φαουλάκια στο 90' που ήταν για κάρτα αλλά το κοράκι δεν ασχολήθηκε τόσο δίνοντας πλεονέκτημα θέλοντας προφανώς να τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι...δε πειράζει...άλλωστε το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα θα το χαρακτήριζα ένα fun bet...για το χαβαλέ όπως λένε...
Champions League και απόψε με παιχνίδια που έχουν κριθεί ήδη...έχουμε και κάτι ψιλούδια από άλλα πρωταθλήματα με μικρό πάντα ενδιαφέρον...

ΣΑΛΚΕ-ΙΝΤΕΡ: Θα περιμένουμε μια επανάληψη του πρώτου παιχνιδιού. Ανύπαρκτες άμυνες και με μια Ίντερ που θα ψάξει το γρήγορο γκολ μπας και κάνει το θαύμα...πιθανή η χαρά του ποδοσφαίρου λοιπόν...ας βάλει το ένα ο δαιμονισμένος Ραούλ...
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΡΕΑΛ: Το 4-0 του πρώτου παιχνιδιού δε δίνει πολλά περιθώρια ελπίδας στους ''πετεινούς''. Όμως πιστεύω στη καλή εμφάνισή τους στο τελευταίο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι μπροστά στο κοινό τους. Από την άλλη, βάζει ένα γκολάκι η Ρεάλ και χαλαρώνει...πιθανό goal-goal...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΣΑΛΚΕ-ΙΝΤΕΡ over 2,5 goals (1,81) και anytime scorer Raul (3,30)
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΡΕΑΛ goal-goal (1,63)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και καλό υπόλοιπο Τετάρτης...

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 25,62 μονάδες με ποντάρισμα 54 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,44% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €540 και το καθαρό κέρδος €256,2 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €5400 και το καθαρό κέρδος €2562 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

4 ΓΚΟΛ ΚΑΙ 1 ΚΑΡΤΑ!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!

Περίπατο βγήκαν τα χθεσινά 2 σημεία από το α' ημίχρονο κιόλας!!!
3-0 η μεγάλη Λίβερπουλ στο 35' και goal-goal στο Ρομαρέδα στο 45'.
Στο β' ημίχρονο ανάβαμε τσιγάρο (για όσους καπνίζουν!).

Βραδιά Champions Laegue η σημερινή με τον επαναληπτικό του Μάντσεστερ να μαγνητίζει τα βλέμματα...
Στο άλλο παιχνίδι απλά θα περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα αφού μετά το 5-1 του πρώτου παιχνιδιού, η Μπάρτσα είναι και με τα δύο πόδια στα ημιτελικά...
Υπάρχουν και κάποια παιχνίδια στην Αγγλία που πάντοτε κρύβουν εκπλήξεις...

ΝΤΕΡΜΠΙ-ΛΙΝΤΣ
: Και οι δύο ομάδες είναι πραγματικά ''όσα πάνε κι όσα έρθουν''. Σε 40 παιχνίδια έχουμε 23 και 28 over αντίστοιχα. Διαφορά τερμάτων, για την μεν Ντέρμπι 51-59 , για τη δε Λιντς 75-64. Λογικό προβάδισμα στο goal-goal σε μέτρια απόδοση...
ΣΑΧΤΑΡ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν για 5 γκολ η Σαχτάρ, που αναμένεται να παίξει επιθετικά μπροστά στο κοινό της στο τελευταίο της παιχνίδι. Ικανότατες επιθέσεις εκατέρωθεν σε παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες...πιθανό goal-goal...
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-ΤΣΕΛΣΙ: Γιατί να μπλέξω με σημείο;;; Αν το παιχνίδι είναι ισόπαλο μέχρι το 80' γιατί να ανοιχτεί η Μάντσεστερ να βάλει γκολ;;; Ούτε με τα γκολ θα ασχοληθώ...Ψάχνοντας όμως σε ειδικά στοιχήματα στο Ίντερνετ είδα κάτι που μου κίνησε το ενδιαφέρον να πετάξω λίγα από τα ευρώπουλά μου...Ποιό είναι;;; Μα το να δεχτεί κάρτα(κόκκινη,κίτρινη,πράσινη...δε με ενδιαφέρει) ο επιρρεπής σε τέτοια Ashley Cole. Και είναι λογικό από τη στιγμή που η Μάντσεστερ αγωνίζεται πολύ από τα άκρα και με μία Τσέλσι που θα κάνει τα πάντα για να μη δεχτεί γκολ...ΠΑΜΕ ΡΕ ASHLEY!!!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΝΤΕΡΜΠΙ-ΛΙΝΤΣ goal-goal (1,68)
ΣΑΧΤΑΡ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ goal-goal (1,66)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-ΤΣΕΛΣΙ Να δεχτεί κάρτα ο Ashley Cole (4,40!!!)

Καλή τηλεθέαση απόψε και καλή τύχη στις επιλογές σας!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 24,94 μονάδες με ποντάρισμα 51 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,9% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €510 και το καθαρό κέρδος €249,4 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €5100 και το καθαρό κέρδος €2494 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

ΧΑΛΑΡΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΕ ΤΣΟΥ ΛΟΥ


Έτσι όπως τα κάνανε στα πρώτα ματς, μόνο το Μάντσεστερ - Τσέλσι έχει ενδιαφέρον και από Γιουρόπα το Μπράγκα - Ντιναμό Κιέβου. Τρελό Ξενέρωμα!!Στοιχηματικά, θα παίξω:

102. Rooneyyyy - ''Πότε θα βάλει γκολ ο Torres;'' : Άσσος (2.10)

103. Ουκρανοτέτοιοι - Καμάρι της Καταλονίας :
Χ (3.30)

132. Παππούς Raul - Πρώην πρωταθλητές Ευρώπης : Over (1.65)

134. Σπιρούνια - ''Δε σε βλέπω πρωταθλητή στην Ισπανία'' : Χ (3.30)

Συνολική Απόδοση: 37.7 σε σύστημα 3-4. Καλό Τηλεμπανιστήρι!

ΑΓΓΛΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ MANCHESTER

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ Η MANCHESTER ΘΑ ΠΑΡΗ      ΤΗΝ ΝΙΚΗ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΑΡΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΣΤΟ 60%. ΣΤΟ ΔΥΠΛΟ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΜΟΝΟ 28%.ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΒΕΡ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΚΟΡΕΡ ROONEY ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ.ΠΙΘΑΝΟ ΣΚΟΡΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΘΑ ΠΩ ΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΗ ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΗ ΝΑ ΨΑΞΗ ΤΟ ΓΚΟΛ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΤΟ 2,ΟΟ ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΟΠΑΠ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ,ΜΕ ΤΟ 80% ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΠΛΟ.ΕΠΙΣΕΙΣ Ο ΑΣΣΟΣ ΤΗΣ ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. ΜΕ ΣΕΒΑΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ

ΤΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ...! ! !


Καλησπέρα παιδιά , φίλες και φίλοι του LIFE BET...! ! ! Είναι η πρώτη φορά που γράφω για το LIFE BET.! H αλήθεια είναι πως δεν είμαι ο κατάλληλος για να μιλάω για στοίχημα , αλλά η μικρή πείρα μου , σε συνδυασμό με την μεγάλη μου αγάπη για το ποδόσφαιρο με φέρνει στην θέση που είμαι τώρα...!!! Βραδιά CHAMPIONS LEAGUE λοιπόν η σημερινή με 2 ματς εκ των οποίων το ένα έχει ήδη κριθεί και στο άλλο πρόκειται να δούμε ΜΕΓΑΛΗΗΗ μπάλα..! Οι προβλέψεις μου για σήμερα είναι οι ακόλουθες....
  • ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΤΣΕΛΣΙ .. Σήμερα από αυτές τις 2 ομάδες θα παρακολουθήσουμε ένα τεράστιο κλασσικό αγγλικό ντέρμπι..Η Τσέλσι ασφαλώς απελπισμένη από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου , πιστεύω πως θα τα δώσει όλα για να ανατρέψει αυτό το εις βάρος της 0-1 αποτέλεσμα.... Από την άλλη οι κόκκινοι διάβολοι έχουν το πλεονέκτημα σκορ αλλά και έδρας και είναι σίγουρο πως δεν θα επαναπαυθούν λόγω του αποτελέσματος.. Εκτός όμως απ όλα τα συν που είπαμε για την Μάντσεστερ πρέπει να σημειωθεί οτι στην ομάδα της έχει έναν Rooney o οποίος βρίσκεται σε τρελή φόρμα..! έτσι συμφωνα με τα παραπάνω πιστεύω.. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.- ΤΣΕΛΣΙ 1
  • ΣΑΧΤΑΡ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ .. Το 5-1 εις βάρος της Σαχτάρ δύσκολα μπορεί να γυρίσει αν έχεις απέναντι σου μια ομάδα σαν την BARCA..! Παρόλα αυτά θαρρώ πως οι Ουκρανοί δεν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με τα όπλα κάτω.. Από την άλλη όμως αντιμετωπίζουν όπως προείπαμε την καλύτερη ομάδα και δεν είναι άλλη από την Μπαρτσελόνα..! Οι καταλανοί θα προσπαθήσουν να ξαναπροσφέρουν θέαμα και πολλά γκολ..! Έτσι λοιπόν ΣΑΧΤΑΡ -ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2 ή over..!
Αυτές είναι οι προβλέψεις μου για σήμερα..! ! Ελπίζω το ποδαρικό που έκανα να πάει καλα...!

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΧΑΛΑΡΗ ΤΕΤΡΑΔΑ...

Καλησπέρα σε όλους,μετά απο ένα δύσκολο Σ-Κ, με λίγα σημεία να περνάνε συνεχίζουμε σήμερα με 4 παιχνίδια σε σύστημα 3-4, τα οποία είναι: ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2, ΜΠΟΧΟΥΜ Χ, ΤΟΥΡ 1, ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1. Μία μικρή 3άδα απο τον φίλο Γιάννη. Κάλμαρ 1, Μάλμε 1, Ατβίνταμπεργκ 2. Καλή επιτυχία, και καλή εβδομάδα!

απλη τριαδουλα και οβερ της λιβερπουλ

καλησπερα σημερα θα επιλεξουμε485 καμπουρ ασσο κοντρα στην ντεν μος με το 1,75 να ειναι δυνατο.ολλοι το βλεπουν ας τους πιστεψουμε λυπον.488 μπραγκα-γκιμαραες ασσο η γκιμαραες εχει να κανη νικη τους τελευταιους 5 αγωνες.487 σαραγοσα ασσο με την χεταφε να εχει ξεχαση την νικη τους τελευταιους 8 αγωνες εντος-εκτος.Οσο για το λιβερπουλ-μαντζεστερ σιτι.για οσους ρωτανε θα ελεγα οβερ,Γιατι και οι δυο εχουν αμυντικες γραμες σε κακη κατασταση εδω και αρκετο καιρο.με σεβας ασπρομαυρος

Άνφιλντ και Ρομαρέδα...


Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!

Πολύ καλή η χθεσινή μέρα με τα over της Λάρισας και της Άρσεναλ(over 3,5 κιόλας) και το διπλό της μεγάλης Μίλαν σε μεγάλες αποδόσεις να περνάνε σχετικά εύκολα...
Δεν μας βγήκε το over στην Ν.Σμύρνη αφού οι παίκτες πιθανώς να σκέφτονταν τις καλοκαιρινές τους διακοπές...

Αρκετά παιχνίδια για μέρα Δευτέρα αλλά τα περισσότερα είναι αμφίρροπα...
Για μικρό ποντάρισμα ίσως αξίζουν δύο σημεία που επέλεξα από το αποψινό κουπόνι...


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ: Πολύ καλή παράδοση για τη Λίβερπουλ αφού στα τελευταιά 7 παιχνίδια στο Άνφιλντ δεν έχει χάσει από τη Σίτυ. Η Σίτυ συνήθως χάνεται στα ντέρμπι και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι φέτος η Λίβερπουλ μεταμορφώνεται προς το καλύτερο στα μεγάλα παιχνίδια(νίκες με Τσέλσι, Μάντσεστερ Γ. και ισοπαλία με Άρσεναλ) θα προτιμήσω τον καλοπληρωμένο άσσο. Στα αγωνιστικά(για όσους ενδιαφέρονται), η Λίβερπουλ χωρίς τον Τζέραρντ και η Σίτυ χωρίς τον Κόλο Τουρέ...
ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΧΕΤΑΦΕ: Η Σαραγόσα θέλει μόνο νίκη για να μπορέσει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να παίξει επιθετικά. Από την άλλη η Χετάφε αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια. Αν και διαθέτει καλούς επιθετικούς, συνήθως προδίδεται από την αμυντική της συμπεριφορά. Μπορεί να εκμεταλλευτεί όμως τα ενδεχόμενα κενά που θα αφήσει η Σαραγόσα. Δε θα μπλέξουμε με σημείο...ας βγάλουν τα μάτια μόνοι τους...θα πάρω το goal-goal...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ 1 (2,62)
ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΧΕΤΑΦΕ goal-goal (1,89)

Αυτά τα ολίγα για απόψε...μη τρελαίνεστε...ακολουθεί ευρωπαϊκή εβδομάδα...γεια χαρά!!!


* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 22,43 μονάδες με ποντάρισμα 49 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 45,78% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €490 και το καθαρό κέρδος €224,3 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €4900 και το καθαρό κέρδος €2243 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΑΕΚ-ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΑΙ ΣΤΙΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Απαραδεχτη προκληση απο την τουρκικη superleague καθως και απο τον τουρκο υπουργο εξωτερικον αχμετ Νταβουτογλου.Συμφωνα με δημοσιευμα της τουρκικης εφημεριδας ραντικαλ η τουρκικη ποδοσφαιρικη ομοσπονδια ετιμαζει προταση στην αεκ να λαβη μερος στο τουρκικο πρωταθλημα με την συνγκαταθεση του τουρκικου υπουργειου εξωτερικον.αστειο η οχι η προσβολη της σκεψης μονο αυτου του ενδεχομενου επρεπε, να απαντηθει με τον αναλογο τροπο.

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

NEOS SUNTAKTIS STIN PAREA MAS

H PAREA SUNTAKTWN KALOSWRIZEI TO NEO MELOS THANASI ENA NEO PAIDI ME KALES SISTASIS APO TON VIOLOGO!!!KALH ARXH APO OLOUS TOUS SUNTAXTES TOU LIFEBET

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ (ΣΧΕΔΟΝ!)


Όταν ποντάρεις 8 παιχνίδια μέσα στο ΣΚ, πιάνεις τα 6 και δεν πληρώνεσαι, το συναίσθημα δεν είναι και το καλύτερο. Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο έχασε η Ουντινέζε ήταν ο πλέον ακατάλληλος για καρδιακούς. Στην Ελλάδα τα περισσότερα ματς ήρθαν φυσιολογικά και δικαιωθήκαμε στα παιχνίδια του Βικελίδης, του Καυταντζογλείου και του Περιστερίου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0. Έπρεπε να μείνει με 10 η Τρίπολη για να κερδίσει ο ΠΑΟ. Τραγικό παιχνίδι, η κερκίδα ασχολιόταν με το final four του μπάσκετ και μερικές φορές αποδοκίμαζε τους παίκτες του τριφυλλιού. Ο Δερμιτζάκης παρέδωσε πνεύμα. Αντίο ζωή.

ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ 1-1. Μας κουβάδιασε αυτό το ματς που η αλήθεια είναι ότι το φοβόμουν. Αδιάφορες και οι δύο την τελευταία αγωνιστική με τους ακρίτες να υποδέχονται τον Άρη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0-0. Δεν το έπαιξα αλλά έστειλε αρκετό κόσμο στον κουβά. Δεν έχω άποψη για το ματς καθώς δεν είχε καν ραδιοφωνική κάλυψη ελέω απεργίας.

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-1. Νίκη με ανατροπή για τον Άρη που το κάνει για 4η συνεχόμενη αγωνιστική. Τα δεδομένα είναι τα εξής 44 ο Βόλος, 42 ο Άρης που πλεονεκτεί σε ισοβαθμία και με τον Βόλο και με τον ΠΑΟΚ που έχει 45. Τελευταία αγωνιστική παίζουν Ξάνθη - Άρης και Βόλος - ΠΑΟ. Επομένως στους Βολιώτες δεν φτάνει καν ο βαθμός για να μπουν στα playoffs, αφού σε περίπτωση ήττας του ΠΑΟΚ και νίκης του Άρη έχουμε τριπλή ισοβαθμία στους 45 και ο Βόλος μένει απ' έξω..

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0. Αυτοκτόνησε ο Δικέφαλος που μπορούσε να πάρει μια άνετη νίκη. Ο ΠΑΟΚ πλέον υποδέχεται την αδιάφορη Κέρκυρα στην άδεια Τούμπα και θέλει ένα βαθμό για να μπει στα playoffs. Ο Δικέφαλος έχει το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με τον Βόλο αλλά όχι στην περίπτωση ισοβαθμίας με τον Άρη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1. Καλύτερος παίκτης του Ατρομήτου ο Ποτουρίδης του Ολυμπιακού με 2 ασίστ. Καλοπληρωμένος άσσος. Σώθηκε ο Δώνης που πάει για το κύπελλο τώρα..Λες;

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0. Εντάξει κέρδισε η Μπαρτσελόνα..Θρίαμβος!!

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ 2-3. Δυνατή η Β εθνική του χρόνου με ωραία γήπεδα και καλές ομάδες. Λάρισα, Τρίπολη, Σέρρες, ανεβαίνει η Παναχαική, ωραία πράγματα. Όσο για το ματς, μία συνεχής αποδοκιμασία προς τους παίκτες και τον Πηλαδάκη.

Καλή Βδομάδα σε όλους!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

καλημερα σημερα με ωραια παιχνιδια που μας δινουνον καλα προγνωστικα!!ξεκιναμε με τον ασσο του ΑΡΗ κοντρα στον ολυμπ-βολου.με το OVER τις ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΚ,ΑΣΣΟΣ του ΠΑΝΙΟΝΙΟΥ-ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΥ.Και το ΔΥΠΛΟ  της ΜΙΛΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ.ΕΝΑ ΕΞΤΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΑΚΙ ΤΙΣ ΣΤΡΟΜΕΝ 1,85 ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΘΑΝΟ,ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟ Χ2 ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΣΤΙΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΙΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΛΕΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ,Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΙΣΗ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΟΙ 

10 γκολ και η Μίλαν...


Γεια και χαρά σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Στα χθεσινά παιχνίδια, πέρασε εύκολα η Φενέρ και το goal-goal της Ουντινέζε. Η Ντόρτμουντ στάθηκε άτυχη με τα 2 δοκάρια της(αλλά και το κοράκι που ακύρωσε καθαρό γκολ στο 0-0), η Μπιλμπάο έφαγε 3 τεμάχια αλλά δε μπόρεσε να παστελώσει ένα για να μας βγάλει το goal-goal, ενώ η Λιλ είπε γεια από τα πρώτα λεπτά αφού δέχτηκε γκολ και έμεινε και με 10 παίκτες. Στις λεπτομέρειες(με εξαίρεση την Λιλ) δε κάναμε θετική συγκομιδή...συνεχίζουμε όμως ακάθεκτοι...

Ενδιαφέροντα παιχνίδια και σήμερα...για να δούμε τί έχουμε...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι...ελπίζουμε οι δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα...
ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ: Η Λάρισα πιστεύω ότι ανεξάρτητα από το τί γίνεται την ίδια ώρα σε Κέρκυρα και Περιστέρι θα θελήσει να προσφέρει θέαμα στο κόσμο της που πιθανότατα θα τη δει να αγωνίζεται για τελευταία φορά φέτος στην Superleague στο AEL FC ARENA. Η ΑΕΚ χωρίς άγχος, μπορεί να συμβάλει στο θέαμα...
ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ: Τρύπιες άμυνες εκατέρωθεν, θα πάμε πάλι με τα γκολ αλλά με λίγο περισσότερο ρίσκο λόγω απόδοσης...
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΙΛΑΝ: Η Φιορεντίνα χωρίς τον Μούτου χάνει πολύ σε επίθεση και η φορμαρισμένη Μίλαν θέλει να αυξήσει τη διαφορά της από την Ίντερ. Θα πάμε με τον Ζλάταν και τη παρέα του...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ over 2,5 goals (2,12)
ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ over 2,5 goals (2,18)
ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ over 3,5 goals (2,10)
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΙΛΑΝ 2 (2,00)

10 γκολ ζητάμε και την Μίλαν...για να δούμε...καλό υπόλοιπο Κυριακής!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 19,15 μονάδες με ποντάρισμα 45 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 42,56% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €450 και το καθαρό κέρδος €191,5 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €4500 και το καθαρό κέρδος €1915 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.