Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Επιλογές που...έχουν να δώσουν!!!

Χαιρετώ όλη την παρέα του LIFE BET! Κακό αποδείχτηκε τελικά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, τουλάχιστον όσο αφορά την στήλη. Είχαμε πολλά ανάποδα αποτελέσματα, που μας στέρησαν την ευκαιρία για κάτι καλό. Βέβαια και η τύχη μας γύρισε τη πλάτη. Απλά όπως λέμε κάθε φορά, το σημαντικό είναι το ταμείο να είναι θετικό μακροχρόνια.

Ακόμα ένα αγαπημένο Σαββατοκύριακο είναι εδώ με γεμάτο κουπόνι. Πολλές επιλογές, επομένως και πολλές και οι παγίδες…μη τα ξαναλέμε. Επιλέγω λογικά σημεία λόγω φόρμας, κινήτρου και παράδοσης.
Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε:

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ανεβασμένη η Χόφενχάϊμ μετά την εκτός έδρας εμφατική νίκη μέσα στη Στουτγκάρδη (0-3). Για να μη πάει στα σκουπίδια λοιπόν περιμένω άλλη μία νίκη κόντρα σε ένα σύνολο που δε μοιάζει για ομάδα.
ΦΟΥΛΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ομάδες που σκοράρουν πολύ συχνά. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι. Δε μπλέκω με σημείο και επιλέγω το over 2,5 goals.
ΑΖΑΞΙΟ-ΜΠΡΕΣΤ: Πολύ καλή εντός έδρας η Αζαξιό, που δεν έχει δεχτεί τέρμα εντός έδρας. Ομάδα Μπρεστ εκτός έδρας απλά δεν υπάρχει με 3/3 ήττες και 9 γκολ παθητικό.
ΝΙΣ-ΜΠΑΣΤΙΑ: Δυνατή έδρα για την Νις. Η Μπαστιά αρπάζει τα γκολ για πλάκα και μετράει μέχρι στιγμής 6/6 over. Με το over θα πάω και τώρα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ  1 (1,84)
ΦΟΥΛΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  over 2,5 goals (1,80)
ΑΖΑΞΙΟ-ΜΠΡΕΣΤ  1 (1,84)
ΝΙΣ-ΜΠΑΣΤΙΑ  over 2,5 goals (2,16)

Καλές επιλογές σε όλες και να έχετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο!!!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 215,88 μονάδες με ποντάρισμα 435 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,63% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4350 και το καθαρό κέρδος €2158,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €43500 και το καθαρό κέρδος €21588 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ «ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ» ΤΟΥ ΚΡΕΣΙΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ by Viologos



Χαίρετε. Μετά από μια συζήτηση που είχα με κάποιους φίλους μου χτες για τους τερματοφύλακες που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ, η κουβέντα πήγε στον Ντάριο Κρέσιτς. Η αλήθεια είναι ότι τον θεωρώ κακό τερματοφύλακα και πιστεύω ότι είναι θαύμα το γεγονός ότι η ομάδα πήρε χρήματα για αυτόν τον παίχτη όταν αποχώρησε. Τον θεωρώ χειρότερο ακόμη και από τον Χαλκιά στα τελευταία του και φυσικά από τον Γλύκο και ιδού οι αποδείξεις.

1.  Ο ΠΑΟΚ παίζει την πρόκριση του στο Champions League με τον Άγιαξ και ο Κρέσιτς ευθύνεται για το 2ο γκολ στο οποίο δε βγαίνει όπως και για το φάουλ από τα 30 μέτρα στο 3ο γκολ.


2. Ο ΠΑΟΚ παίζει την πρόκριση του στους 16 του Europa League με αντίπαλο την Ουντινέζε. Ο Κρέσιτς μένει καρφωμένος στο 1ο γκολ, παραλίγο να κάνει πάσα για το 2ο, το οποίο το τρώει πάλι με μακρινό φάουλ.


3.  Ο Άρης είχε να κάνει διπλό στην Τούμπα από τον καιρό του Νώε και ο Κρέσιτς του το χαρίζει με την ασταθή του απόκρουση στο φάουλ του Κόκε.


4. Μία από τα ίδια μερικές αγωνιστικές μετά. Ασταθής επέμβαση του Κρέσιτς η μπάλα στον Σφακιανάκη και το 0-1 του Ατρόμητου στην Τούμπα.


5. Αρχές του περσινού πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 0-1 στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη και ο Κρέσιτς αρχίζει τα μαγικά. Στήνει τελείως λάθος το τείχος στο φάουλ του Λεάλ και 1-1. Στο 2-1 είναι φανερό ότι θα μπορούσε να κάνει έξοδο, την οποία πάει να ξεκινήσει αλλά το μετανιώνει στην πορεία.


6. Περίοδος 2010 – 2011. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ και προηγείται με 1-0. Η ΑΕΚ δεν έχει περάσει το κέντρο. Όταν το κάνει κερδίζει πέναλτι με τον Τζιμπούρ από τον Κρέσιτς σε μια φάση που ο Αλγερινός έβγαινε άουτ.


7. Ο ΠΑΟΚ παίζει την πρόκρισή του επί της ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία και είναι στο 0-1. Ο Κρέσιτς κάνει ανάλογο πέναλτι με το προηγούμενο στον Τόσιτς.


Αυτά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!

Αθόρυβα για το ταμείο...

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Επιστροφή στις επιτυχίες μας με 2/3 επιλογές στα χθεσινά παιχνίδια. Δεν μας έκαναν τη χάρη Μπέτις και Εσπανιόλ για το over και το απόλυτο παρά τις πάρα πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Τσαλακώσαμε όμως τα άλλα δύο over σε πολύ καλές τιμές. Παράλληλα αγγίξαμε το 50% της στήλης όσο αφορά το καθαρό κέρδος και συνεχίζουμε σήμερα με άλλον αέρα.
Γεμάτο πρόγραμμα με ματσάρες στην Αγγλία, που προσφέρονται περισσότερο για οφθαλμόλουτρο παρά για στοιχηματισμό.
Πολλές επίσης και οι μικρές αποδόσεις, οι οποίες βέβαια δεν αξίζουν και κρύβουν πολλές παγίδες.
Σήμερα επέλεξα να κινηθώ αθόρυβα σε όχι τόσο εμπορικά παιχνίδια. Πάμε να δούμε τί κρατάμε:

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΠΕΣΚΑΡΑ: Η Μπολόνια δείχνει ότι μπαίνει σε φόρμα μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Ρόμα. Περιμένω εύκολα ή δύσκολα να επιβληθεί και σε αυτό που μοιάζει με ομάδα και λέγεται Πεσκάρα για να μη πάει χαμένο και το προηγούμενο διπλό.
ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ: Οι γηπεδούχοι έχοντας μόλις 1 γκολ ενεργητικό και 9 παθητικό σε 4 παιχνίδια δεν έχουν τύχη απέναντι σε μία σοβαρή Μπούρσασπορ. Παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο με 5000 περίπου φίλους της Μπούρσασπορ να σπρώχνουν για τη νίκη. Μαζί τους!
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Η Βέρντερ αδικείται από τα αποτελέσματα που έχει πάρει βάσει απόδοσης. Περιμένω νίκη της στο αποψινό παιχνίδι κόντρα σε μία ταλαιπωρημένη από μεσοβδόμαδο παιχνίδι Στουτγκάρδη. Στα συν η απουσία του πολύτιμου σκόρερ Ιμπίσεβιτς για την Στουτγκάρδη.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΠΕΣΚΑΡΑ  1 (1,84)
ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ  2 (1,80)
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ  1 (1,95)

Καλές επιλογές σε όλους και καλή τηλεθέαση!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 215,88 μονάδες με ποντάρισμα 432 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,97% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4320 και το καθαρό κέρδος €2158,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €43200 και το καθαρό κέρδος €21588 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.