Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

WINTER IS COMING by Viologos

Γεια, χαρά. Μια χρονιά έκλεισε το καλοκαίρι με το Euro να μας αφήνει με μια γλυκιά γεύση στοιχηματικά αλλά στη διάρκεια της χρονιάς είχαμε πολλά ατυχή αποτελέσματα. Πέντε ταμεία χάθηκαν στις καθυστερήσεις σε ματς που η ομάδα μας προηγήθηκε. Στο μακροχρόνιο, δύο ομάδες μας πήγαν σε τελικούς, Μπιλμπάο στο Γιουρόπα και Ιταλία στο Euro, αλλά μας κέρασαν πικρό καφέ στην κρίσιμη στιγμή.
            Φέτος θα κινηθώ αρκετά με μονά αποδεκτά γιατί με 3άδες προκοπή δεν έχει και κυρίως με Ελλάδα και λίγο Ιταλία. Πάντα με χιούμορ και διάθεση για ποδοσφαιρική κουβέντα, αφού πλούσιος από το στοίχημα δεν πρόκειται να γίνω. Τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές, ο Φαλκάο κάνει αυθεντικό χατ-τρικ και εγώ σιχτιρίζω που δεν τίμησα τις 3 μονάδες του διπλού.
            Πάμε στα εγχώρια. Το προϊόν ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο υποβαθμισμένα φέτος. Παρακολούθησα αρκετά την 1η αγωνιστική και έχω την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει περπατώντας. Από εκεί και πέρα, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος θα είναι οι ομάδες της δεύτερης ταχύτητας που θα πάνε στα πλέυ οφ. Καλή παρουσία πιστεύω θα έχουν Τρίπολη και Λεβαδιά αφού είναι οικονομικά κομπλέ. Οι υπόλοιποι θα παλέψουν λίγο-πολύ για την σωτηρία. Πολλά τα οικονομικά προβλήματα και η χρονιά θα είναι απρόβλεπτη. Πάμε στα του ΣΚ.

            242. ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. ΑΣΣΟΣ (1.85). Οι σφαγμένοι της πρώτης αγωνιστικής παίζουν μεταξύ τους και να δούμε ποιος θα πάρει τα σπόρια. Μ’ άρεσε η Βέροια με τον ΟΣΦΠ. Τον Πανιώνιο δεν τον είδα αλλά νίκησε Άρη και Σπάθα. Άσσος έδρας με σκόρερ Ιωάννου.

            263. ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ. ΑΣΣΟΣ (1.80). Αυτό το ματς το παίζω 2 σερί χρόνια και δεν κάθεται. Φέτος θα κάτσει και τα μωρά του Βλάχου θα πάνε για νάνι.

            357. ΑΡΗΣ – ΟΦΗ. Χ (3.00). Και 0-0 βλέπω. Ο Άρης δεν βάζει γκολ ούτε με αίτηση. Από άμυνα κάτι λέει, μου θυμίζει την περσινή Δράμα. Ο ΟΦΗ έχει πολλά οικονομικά προβλήματα, έφυγαν και τα επιθετικά όπλα Παπουλής, Σίσιτς και Μάντζιος. Δεν βλέπω να κάνει παρέλαση ο Κατσαβάκης.

            358. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ. ΑΣΣΟΣ (1.60). Ο Αστέρας ήταν αξιοπρεπέστατος στην Ευρώπη, ο Τσιώλης έχει κάνει δουλειά. Η Κέρκυρα πέρσι έκανε διπλό στον ΟΣΦΠ για να σωθεί (ένα τρελό ταμείο μας). Βλέπω νίκη του Μποροβήλου με κάνα περίεργο ξένο να σκοράρει.

424. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ. ΑΣΣΟΣ (2.25). Οι πρώην ευρωπαίοι αναμετρούνται. Σίγουρα οι ομάδες θα είναι κουρασμένες και σίγουρα δεν έχουν ακόμη ρυθμό. Ο Ατρόμητος πήγε καλά στον Σεν Τζέημς Παρκ και αδικήθηκε κραυγαλέα από τον κόρακα. Πάμε στην ομάδα μου. Η κατάσταση στην άμυνα είναι τραγική. Αν εξαιρέσω τον Βιβιάν που φαίνεται καλός παίκτης και θα ανέβει όταν βρει ρυθμό, οι υπόλοιποι είναι πηγές κινδύνου. Με τις ελλείψεις Γκαρσία, Σάλπι και πιθανότατα Λαζάρ σφίγγουμε πολύ οπότε βλέπω το μοιραίο να έρχεται.

Καλό Τηλε-μπανιστήρι και καλό Χειμώνα!

Πρώτες φθινοπωρινές επιλογές!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα!!!
Καλό μήνα και καλό χειμώνα να έχουμε. Υπομονή σε όλους και πολλά κουράγια γιατί τα δύσκολα θα τα συναντήσουμε μπροστά μας οπότε χρειαζόμαστε γερά νεύρα!!!
Από τις τρεις χθεσινές επιλογές μας επιβεβαιώθηκαν οι δύο οπότε το ταμείο ήταν θετικό. Συνεχίζουμε σήμερα σε ένα κουπόνι με πολλά παιχνίδια αλλά όχι και τόσες πολλές επιλογές. Αύριο έχει καλύτερα παιχνίδια. Πάμε να δούμε τί κρατάμε σήμερα:

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Και οι δύο ομάδες έδειξαν στην πρεμιέρα ότι έχουν αδύναμες άμυνες και ταλέντο στις επιθέσεις τους. Περιμένω πολλά τέρματα. Δε πάω με το χαμηλό goal-goal και προτιμώ το over.
ΛΥΩΝ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Οι απουσίες των Γκουρκίφ και Λισάντρο επηρεάζουν τεράστια τη Λυών στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Γιορίς έφυγε για Τότεναμ μεριά. Η Βαλενσιέν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία τρία παιχνίδια. Περιμένω λίγα τέρματα και ποντάρω στο under σε μία πολύ καλή απόδοση.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΚΠΡ: Οι δύο ομάδες έχουν δείξει τουλάχιστον στην αρχή ότι βάζουν και τρώνε. Ευκαιρία να το επιβεβαιώσουν και σήμερα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.  over 2,5 goals (1,92)
ΛΥΩΝ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ  under 2,5 goals (2,00)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΚΠΡ  goal-goal (2,00)

Υ.Γ.: Ήθελα να παίξω για πρωταθλητή στις ανακοινώσης διαμαρτυρίας στη φετινή Superleague τον Αλαφούζο αλλά όλες οι στοιχηματικές εταιρίες το έχουν φράξει. Όποιος το πρόλαβε συγχαρητήρια. Πληρώνεται από τώρα!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 201,17 μονάδες με ποντάρισμα 408 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,31% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4080 και το καθαρό κέρδος €2011,7 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €40800 και το καθαρό κέρδος €20117 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.


Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Με 3 κολώνες!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Άλλο ένα ΠΣΚ έφτασε και είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε γεμάτο κουπόνι. Ελπίζω στο τέλος να έχουμε και γεμάτο πορτοφόλι.
Στα παιχνίδια της Τετάρτης είχαμε 1/2 επιλογές και δεν πήραμε το απόλυτο για ένα...γκολ επιπλέον που δεν ήρθε στο Σέλτικ-Χέλσινγκμποργκ. Μείναμε στα ίδια επίπεδα όμως.
Πάμε να δούμε τί κρατάμε σήμερα:

ΝΤΙΖΟΝ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ: Δυνατή εντός έδρας η Ντιζόν και κόντρα στους αδύναμους νεοφώτιστους δε θα έχει πρόβλημα. Πιθανός άσσος.
ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ-ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ: Παίζει ο πρώτος με 3/3 νίκες με τον τελευταίο με 3/3 ήττες. Σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα ο άσσος θα έδινε 1,20-1,40. Τώρα το έχουμε στο 1,92 και το ποντάρουμε.
ΜΑΪΝΤΖ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: Θετικά μηνύματα έδειξε η εμφάνιση της πρεμιέρας για την Μάϊντζ που σήμερα αγωνίζεται κομπλέ. Οι νεοφώτιστοι δείχνουν ότι ήρθαν για να...φύγουν από την Μπουντεσλίγκα. Άσσος σε καλή απόδοση.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΝΤΙΖΟΝ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ  1 (1,74)
ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ-ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ  1 (1,92)
ΜΑΪΝΤΖ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ  1 (1,89)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 199,51 μονάδες με ποντάρισμα 405 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,26% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4050 και το καθαρό κέρδος €1995,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €40500 και το καθαρό κέρδος €19951 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Με over και μόνο...

Γειά και χαρά σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Αρνητική η χθεσινή μέρα στοιχηματικά αφού το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ έμεινε στο 0-0 και το 3ο γκολ στο Άντερλεχτ-ΑΕ Λεμεσού δεν ήρθε ποτέ. Δε χαλιόμαστε με τίποτα και προχωράμε στα σημερινά...

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Προβλέπω επανάληψη στο θέαμα όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Άλλωστε οι Γερμανοί θα ανοιχτούν από το πρώτο λεπτό κυνηγώντας τα γκολ της πρόκρισης. Οι Ουκρανοί διαθέτουν ποιότητα και αναμένω να σκοράρουν. Πάμε με το over...
ΣΕΛΤΙΚ-ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ: Τυπική διαδικασία ο επαναληπτικός μετά τη νίκη των Σκωτσέζων με 2-0 στη Σουηδία. Κι εδώ θα πάω με το over. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι...

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  over 2,5 goals (2,02)
ΣΕΛΤΙΚ-ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ  over 2,5 goals (1,96)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 198,49 μονάδες με ποντάρισμα 403 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,25% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4030 και το καθαρό κέρδος €1984,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €40300 και το καθαρό κέρδος €19849 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.


Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

LINK-LIVE PAO vs MALAGA

http://www.thefirstrow.eu/watch/137742/2/watch-panathinaikos-athens-vs-malaga-cf.html    κλικ στο λινκ και φουλ σκριν να το δειτε σε καλη αναλ!!!!!

3 σε μονα !!!(ασπρομαυρος)

Καλησπερα σε ολους και καλη στοιχηματικη χρονια!!!!επίσημα σημερα και παντα σε μονα αποδεκτά παμε ΝΙΟΡ-ΜΟΝΑΚΟ 2 ΜΕ 2,10     ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ-ΦΟΥΛΑΜ  ΟΒΕΡ  
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΚΡΟΥ ΟΒΕΡ    Λογο έλλειψης χρονου ανάλυση δεν θα κανω !!!καλη τυχη 

Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής και Καβάλα θα αγωνιστούν από τώρα στη Football League

Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής και Καβάλα θα αγωνιστούν από τώρα στη Football League και αναμένεται να υπάρξουν του χρόνου 18 ομάδες στη Super League μετά την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. 

Ο Υπουργός Γιάννης Ιωαννίδης έστειλε εγγράφως τις διαβεβαιώσεις του για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος καθώς βρίσκεται στοΑγιον Όρος και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα για να συναντηθεί με τις δυο διοργανώτριες αρχές.

Το κλίμα είναι θετικό για τα νέα πρωταθλήματα και όλοι συμφωνούν πως ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα να λάβουν μέρος στη Football League από τη νέα σεζόν (2012-13) που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες.

Ετσι, τη νέα σεζόν στη Super League (2013-14), οι ομάδες θα αυξηθούν κατά δύο (θα γίνει πρωτάθλημα με 18 συλλόγους) για να αγωνιστούν οι τρεις παραπάνω στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και να γίνουν οι ομάδες 21!

Επίσης, θα υπάρξει παράταση στην μεταγραφική περίοδο και η αναδιάρθρωση της Super League από του χρόνου (σεζόν 2013-14) και της Football League από τώρα αναμένονται να ανακοινωθούν από τις διοργανώτριες αρχές από λεπτό σε λεπτό.

Μένει να αποφασιστεί αν στη φετινή μεγάλη κατηγορία κερδίσουν την άνοδο δυο ομάδες και υποβιβαστούν τέσσερις ή αν θα πέσουν τρεις και θα ανέβουν πέντε! Του χρόνου στη Football League (2013-14) θα πρέπει να αποφασίσουν πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν για να γίνουν εκ νέου18.

www.gazzetta.gr

Η UEFA "τσεκούρωσε" τον ΠΑΟΚ!

Σοκ στον ΠΑΟΚ! Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA έκανε απολύτως αποδεκτή την εισήγηση του εισαγγελέα της και τιμώρησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» με μονοετή αποκλεισμό από την Ευρώπη με τριετή αναστολή, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στα εντός έδρας παιχνίδια του και πρόστιμο 150.000 ευρώ για τα επεισόδια των οπαδών του πριν την έναρξη του αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση μέσα σε τρεις μέρες. Πιθανότατα θα ασκήσει αυτό το δικαίωμα. 

Συνεπώς, αν ο ΠΑΟΚ μεθαύριο προκριθεί στην εκτός έδρας ρεβάνς του 2-1 επί της Ραπίντ στη Βιέννη θα παίξει χωρίς οπαδούς στα τρία ματς των ομίλων του Europa League, ενώ αν εντός της επόμενης τριετίας, γίνουν εκ νέου επεισόδια στην Τούμπα, ο σύλλογος θα αποκλειστεί για ένα έτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ασφαλώς, βαρύ είναι και το πλήγμα στην τσέπη του ΠΑΟΚ, καθώς θα χάσει τα έσοδα από τα εισιτήρια των τριών εντός έδρας αγώνων του.

Με γκολ για τα αστέρια...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας!!!
Έπειτα από μία ευχάριστη Κυριακή με 3/3 επιλογές επιστρέφουμε στο δρόμο για τα...αστέρια με τους μεγάλους επαναληπτικούς της Τρίτης και Τετάρτης. Σπουδαία παιχνίδια αυτό το διήμερο, με το μαλακό όμως γιατί σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Πάμε να δούμε τί θα κρατήσουμε σήμερα...



ΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ: Δύσκολος επαναληπτικός για τους πράσινους, οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν για πρόκριση. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα της Superleague δε τρελάθηκα με την απόδοση της ομάδας. Χωρίς Μπουμσόνγκ και Κουίνσι και με Κατσουράνη αμφίβολο να ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Οι Ισπανοί από την άλλη ξεκούρασαν αρκετούς βασικούς στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να εμφανιστούν φρέσκιοι. Ο Πελεγκρίνι τόνισε ότι η ομάδα του θα ψάξει το γκολ για να κλειδώσει την πρόκριση. Από το κέντρο και μπροστά υπάρχει μεγάλη ποιότητα και κόντρα σε μία ευάλωτη άμυνα του ΠΑΟ πιστεύω ότι το γκολ το έχουν. Από την άλλη και οι πράσινοι πιστεύω ότι θα σκοράρουν σύμφωνα με αυτά που είδαμε και στο β' ημίχρονο στο Ροσαλέδα.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: Οι Κύπριοι πηγαίνουν στο Βέλγιο για το θαύμα και γιατί να μην το πιστεύουν μετά τη νίκη με 2-1 στην Κύπρο. Το εκτός έδρας γκολ των Βέλγων τους δίνει ένα πλεονέκτημα. Περιμένω τους Βέλγους άκρως επιθετικούς από την αρχή. Η ΑΕΛ δε μπορεί να κλειστεί πίσω οπότε κι αυτή θα πρέπει να προσπαθήσει για κάποιο τέρμα. Περιμένω πολλά τέρματα στο παιχνίδι και ποντάρω σε μία πολύ ικανοποιητική απόδοση.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ  goal-goal (1,92)
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ  over 2,5 goals (2,08)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 198,49 μονάδες με ποντάρισμα 401 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,50% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4010 και το καθαρό κέρδος €1984,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €40100 και το καθαρό κέρδος €19849 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.


Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Δύο goal-goal και στη μέση...Ίντερ!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Χθες δεν καταφέραμε να δροσιστούμε με 1/3 επιλογές. Ήρθαμε κοντά αφού και τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ και η Νιούκαστλ είχαν ευκαιρίες που θα μας έκαναν το απόλυτο. Δεν είχαμε καλή αρχή, αλλά δε το βάζουμε κάτω.
Πάμε γρήγορα στις σημερινές επιλογές:

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Όλοι περιμένουν τη Μπάρτσα να κερδίσει σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται. Περιμένω ένα γκολ των γηπεδούχων για να πληρωθώ (το γκολ της Μπάρτσα είναι αυτονόητο). Goal-goal το λοιπόν...
ΠΕΣΚΑΡΑ-ΙΝΤΕΡ: Οι νεοφώτιστοι αποτελούν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Ας τους βοηθήσει από σήμερα η σαφώς καλύτερη ποιοτικά Ίντερ.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ: Άρεσαν και οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα τους. Έχουν παίκτες από τη μέση και μπροστά με πολύ ταλέντο και σ'αυτούς θα βάλουμε τα λεφτά μας. Goal-goal...

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  goal-goal (2,04)
ΠΕΣΚΑΡΑ-ΙΝΤΕΡ  2 (2,10)
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ  goal-goal (1,86)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 195,49 μονάδες με ποντάρισμα 398 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,12% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3980 και το καθαρό κέρδος €1954,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €39800 και το καθαρό κέρδος €19549 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.