Σάββατο 19 Μαΐου 2012

VIDEO: Την έκλεψαν στον αέρα!


Η Giulia Mizzoni, δημοσιογράφος του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού SKY εγκαταλείπει την απευθείας σύνδεση από το Τορίνο μιας και της άρπαξαν την τσάντα και τρέχει να βρει τον κλέφτη!

Τα δε γαλλικά της στον αέρα, έγραψαν ιστορία «Η τσάντα μου γουρούνα π...τάνα…»!
24wro

VIDEO: Πήρε τη Λαμποργκίνι για test drive και της έβαλε φωτιά

Τραβάνε τα μαλλιά τους στην αντιπροσωπεία της Λαμποργκίνι σε πόλη των ΗΠΑ καθώς έδωσαν ένα πανάκριβο αυτοκίνητο σε υποψήφιο αγοραστή ο οποίος, άγνωστο πως, είδε το αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες και κατάφερε να βγει την τελευταία στιγμή.
24wro













Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου


Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού του Σαββάτου.
 
222. Νιιγκάτα – Γιούμπιλο Ιβάτα
Δεν έχει νίκη ακόμα στην έδρα της η Νιιγκάτα, που σκοράρει με το σταγονόμετρο, η Γιούμπιλο βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση και έχει το εύκολο γκολ που μπορεί να της δώσει το τρίποντο. Μοιρασμένες οι αποδόσεις από τους μπουκ, θα πάμε με το 0:0 ασιατικό διπλό γιατί και η ισοπαλία έχει καλές πιθανότητες, με 5/7 τελευταία μεταξύ τους να έχουν λήξει Χ.

223. Ουράβα – Σιμίζου
Σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι, προς αποφυγή ο άσος.

224. Ομίγια – Καβασάκι
Ισχυρή στην έδρα της η Ομίγια, με το παιχνίδι της κόντρα στην Καβασάκι να μοιάζει εξαιρετικά αμφίρροπο. Μηχανή των γκολ οι φιλοξενούμενοι, που πριν το 0-2 από την Κασίβα μετρούσαν πέντε σερί over 4,5, θα πάμε με το over.

225. Κασίμα – Σαπόρο
Μικρός ο άσος, αλλά η ουραγός Σαπόρο έχει 0-0-5 με 4-10 τέρματα εκτός, οπότε δεν θα μπορούσε να προσφέρεται παραπάνω.

226. Σεντάι – Ναγκόγια
Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της η πρωτοπόρος Σεντάι, η Ναγκόγια πέτυχε το πρώτο διπλό της την προηγούμενη αγωνιστική στο Κόμπε και θα ψάξει για δεύτερο σερί ώστε να πλησιάσει την κορυφή. Θα πάμε με το 0:0 ασιατικό διπλό.

227. Τσ. Οσάκα – Κασίβα
Σε τιμές φαβορί η Τσερέζο Οσάκα, αν οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα θα πηγαίναμε με την κόντρα, τώρα πάσο.

228. Μπλάκπουλ – Γουέστ Χαμ
Mατς χωρίς αύριο για τις δύο ομάδες με τη Γουέστ Χαμ να δείχνει πιο κοντά στην επικράτηση. Η Μπλάκπουλ πάντως δε θα πέσει αμαχητί και έχει όλα τα φόντα να σκοράρει. Στο 3,10 η επικράτηση των "σφυριών" συνδυασμένη με οver στον William Hill.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

229. Φρέντρικσταντ – Στρόμσγκοντσετ
Αμφότερες αναμένεται να προσεγγίσουν το παιχνίδι με βασικό στόχο να μην χάσουν, το under ποντάρεται και ακόμα πληρώνει καλά.

230. Χιμπέρνιαν – Χαρτς
Σίγουρα η Χαρτς διαθέτει καλύτερες μονάδες και δίνεται ως φαβορί με ένα σετ αποδόσεων 2,10-3,40-3,40. Όμως αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι πρωταθλήματος αφού πρόκειται για τις δύο μισητές ομάδες του Εδιμβούργου σε ένα τελικό Κυπέλλου και ασφαλώς όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Και οι δύο προπονητές θα ξεκινήσουν συντηρητικά προσπαθώντας να μην δεχτούν γκολ και δεν αποτελεί έκπληξη η χαμηλή απόδοση του under (1,61). Πολύ πιθανό να έχουμε παράταση ή/και πέναλτι στο παιχνίδι αυτό και έτσι θα επιλέξουμε το ενδεχόμενο κατάκτησης του τροπαίου από το outsider Χιμπέρνιαν που τη δεδομένη στιγμή έχει και τη μεγαλύτερη δίψα για επιτυχία, στην παράταση (15,00) και στα πέναλτι (11,00). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

231. Βάρμπεργκς  - Τρέλεμποργκ
Η νεοφώτιστη φαίνεται πιο... ψαγμένη από την Τρέλεμποργκ, η οποία κουβαλάει ακόμα τη λουζεριά από την περσινή σεζόν στην Allsvenskan. Αυτό, σε συνδυασμό με το πρόβλημα που έχει ο προπονητής της, μας κάνει να βλέπουμε τη Βάρμπεργκς ως φαβορί για τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, με την Bet365 να έχει ρίξει ήδη τον άσο στο 2,40 από το αρχίκο 2,50. Διαβάστε περισσότεραεδώ.

232. Βάρναμο – Λιούνγκσκιλε

Δύσκολο, μόνο το 0:0 διπλό μοιάζει με επιλογή, αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερες στο κουπόνι.


233. Αλμερία – Αλκορκόν

Έσχατη ευκαιρία της Αλμερία να πλησιάσει την εξάδα, αλλά βρίσκεται εδώ και καιρό σε τραγική κατάσταση. Τα ακριβώς αντίθετα ισχύουν για την Αλκορκόν, που θα αγωνιστεί με πολύ λιγότερο άγχος και μπορεί την έκπληξη.


234. Βιγιαρεάλ Β’ – Ουέλβα

Αδιάφορο βαθμολογικά, πολλά γκολ είχαμε στο τελευταίο παιχνίδια της Βιγιαρεάλ Β’, ενώ και εκεί την Ουέλβα είχε αρκετές φάσεις παρά το τελικό 0-1. Μόνη επιλογή τα πολλά γκολ.

235. Έλτσε – Γουαδαλαχάρα
H πάντα επιθετικογενής Έλτσε είναι πλέον βαθμολογικά αδιάφορη και θα παίξει απλά προς τέρψιν των οπαδών της, η Γουαδαλαχάρα θέλει θετικό αποτέλεσμα αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να βρει δίχτυα αφού η πολύ ευάλωτη άμυνα της δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν πίσω. Το over 2,5 ξεχωρίζει στοιχηματικά και αποδίδει 1,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


236. Θέλτα – Αλκογιάνο
Δύσκολα η Θέλτα που σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα Αλκογιάνο. Ο Δάσκαλος πρόλαβε από νωρίς το 1,925 του AH (-1,5) των γηπεδούχων στην Bet365, το οποίο πλέον προσφέρεται στο 1,80, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται κατά μέσο όρο δύο γκολ σε κάθε εκτός έδρας αγώνα τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

237. Λας Πάλμας – Χέρκουλες

Χωρίς σκοπιμότητες αντιμετωπίζει τα τελευταία της παιχνίδια η Λας Πάλμας, που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την Έρκουλες να μην κινδυνεύει ιδιαίτερα να χάσει τα μπαράζ ανόδου, μετρώντας τρία over στις τέσσερις τελευταίες της εξόδους. 1,75 πληρώνει το πέμπτο σερί over των γηπεδούχων στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

238. Ουέσκα – Καρταγένα
 Η Ουέσκα ουσιαστικά έχει σωθεί μετά τον υποβιβασμό της Βιγιαρεάλ Β, καθώς θεωρείται αδύνατο να κάνει κάποια εκ των Αλκογιάνο, Καρταγένα το 4x4 στα ματς που απομένουν. Η χαλάρωσή της φάνηκε στις πρόσφατες αγωνιστικές όπου έμεινε άποντη. Η Καρταγένα χρειάζεται οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανή στο κόλπο της παραμονής. Στο 2,025 το level ball της φιλοξενούμενης στην bet365 που δεν έχει χάσει στις δύο πρόσφατες επισκέψεις σε αυτή την έδρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

239. Χιρόνα – Κόρδοβα

Σε καλή κατάσταση βρίσκονται Χιρόνα και Κόρδοβα, δείχνοντας πολύ κοντά στο να πετύχουν το στόχο τους στο τέλος. Η ισοπαλία στο μεταξύ τους δεν θα στεναχωρήσει καμία από τις δύο, με το 3,20 που αποδίδει (Bet365) να κρίνεται ικανοποιητικότατο, σημείο που συμπεριέλαβε ο Δάσκαλος στο σαββατιάτικο παιχνίδι του. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

240. Βερόνα – Βαρέζε
Η Βερόνα θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για απευθείας άνοδο. Η Βαρέζε δεν έχει ελπίδες για την πρώτη δυάδα και χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είναι η δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα, αλλά η Βερόνα είναι εντυπωσιακή στο γήπεδό της μετρώντας 13-1-0 στα 14 τελευταία και κρατώντας ανέπαφη την εστία της στα 10/14. Από νωρίς ο Δάσκαλος έδειξε πίστη στους γηπεδούχους, στο 2,20 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

241. Χόνεφος – Βαλερένγκα
Ποντάρεται ο άσος της εξαιρετικής φέτος Χόνεφος, που προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Ρόζενμποργκ. Τίποτα το ιδιαίτερο φέτος η Βαλερένγκα.

242. Μπάνφιλντ – Εστουδιάντες

Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες, στατιστικά δυνατό το 2-3 goal (9/13 έχουν αμφότερες φέτος).

200. Μπάγερν – Τσέλσι

H Mπάγερν είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το τρόπαιο. Έχει το σαφές προβάδισμα λόγω έδρας, όμως είναι άγνωστο πως θα ανταπεξέλθει στις απουσίες στην άμυνα, που πιθανώς να απορρυθμίσουν τη λειτουργία της. Η Τσέλσι γνωρίζει πως πρέπει να σκοράρει αν θέλει να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της. Οι απουσίες της πάντως είναι σαφώς σημαντικότερες από αυτές των Βαυαρών. Το ΑΗ (-0,75) της Μπάγερν επέλεξε ο Δάσκαλος στην bet365, πιθανό δείχνει και το over στο 2,00 στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

243. Ολ Μπόις – Σαν Μαρτίν
Τον πρώτο λόγο έχει ο άσος, 4-2-0 μετράει στα έξι τελευταία η Ολ Μπόις.

244. Βανκούβερ – Σιάτλ
Ντέρμπι πολύ αμφίρροπο για προβλέψεις.

245. Παλμέιρας – Πορτουγκέσα
Μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το κύπελλο είχε η Παλμέιρας και αναμένεται να βγάλει κούραση, η Πορτουγκέσα θέλει να κάνει καλό ποδαρικό στη μεγάλη κατηγορία  και το Χ2 προτιμάται από την αγορά.

246. Σπορτ Ρεσίφε – Φλαμένγκο

Δυνατή στην έδρα της η Ρεσίφε, αλλά η αλλαγή προπονητή θολώνει ακόμα περισσότερο το τοπίο. Πάσο.

247. Ουνιόν Σ.Φ. – Σαν Λορέντζο

Μαχητικότατη με τον Λομπάρντι στον πάγκο η Σαν Λορέντζο, αήττητη στα έξι τελευταία (0-4-2), μπορεί τουλάχιστον να μη χάσει στη Σάντα Φε. Πάμε με το +0,25 ασιατικό διπλό.

248. Μόντρεαλ – Νέα Υόρκη
Αήττητο στην έδρα του το Μόντρεαλ, η Νέα Υόρκη παρά τις απουσίες κερδίζει οριακά αλλά δεν μπορεί αν συνεχιστεί αυτό επ’ άπειρον. Θα πάμε με το +0,25 ασιατικό των γηπεδούχων.

249. Νιού Ίνγκλαντ – Χιούστον
Δίνουμε ένα μόλις κλικ παραπάνω στο Χιούστον.

250. Ουάσινγκτον – Τορόντο

Σκοράρει εκτός έδρας το Τορόντο (3/3 over 2,5 και GG), θα πάμε με το Over.

251. Φιγκεϊρένσε – Ναούτικο
Ένα κλικ παραπάνω στον άσο, αλλά πρόκειται για πρεμιέρα και η απόδοση του είναι μικρή.

252. Ντάλας – Φιλαδέλφεια
Μοιάζει εντελώς αμφίρροπο, αφού αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Σε τιμές αουτσάιντερ θα πάμε με τους φιλοξενούμενους.

253. Κολοράντο – Κάνσας

No Bet.

254. Σαν Χοσέ – Κολόμπους

Η ευχέρεια των γηπεδούχων στο σκοράρισμα καθώς και οι πολλές απουσίες του Κολόμπους οδηγούν στον άσο.

255. Σίβας ΗΠΑ – Λος Άντζελες
Το “Super Clasico” του Λος Άντζελες, οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερη ομάδα και οι αστέρες τους έχουν εμπειρία από ματς σε πίεση. Το διπλό ποντάρεται αρκετά. 
  

Πρόσφατες ειδήσεις από την ίδια κατηγορία

πηγη-betblog.gr

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Οι Ρώσοι για Σαββίδη-ΠΑΟΚ

Εκτενές ρεπορτάζ για το επενδυτικό ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ παρουσιάζει το κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti. "Ο Ιβάν Σαββίδης σχεδιάζει να διαπραγματευτεί την αγορά του ελληνικού ποδοσφαιρικού συλλόγου ΠΑΟΚ και ήδη ετοιμάζει ένα δάνειο προς την ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη οικονομικά θέση" τονίζεται στην αρχή του ρεπορτάζ, ενώ ο συντάκτης του επικαλείται "πηγή" που βρίσκεται κοντά στο Σαββίδη, για να δώσει λεπτομέρειες για το σχέδιο επένδυσης:

 "Η εξαγορά θα γίνει μέσω συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και θα φθάνει τα 10 με 12 εκ. ευρώ. Τις επόμενες μέρες, πιθανόν να δοθεί ένα δάνειο μεγαλύτερο του 1,5 εκ. ευρώ από τον επιχειρηματία προς το σύλλογο". Γίνεται αναφορά και στις επιδιώξεις του ομογενή επιχειρηματία: "Σε περίπτωση που ο Σαββίδης αγοράσει την ομάδα, ο στόχος θα είναι η ανάπτυξη και επίτευξη των μέγιστων στόχων στο ελληνικό πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις". Στο ρεπορτάζ υπάρχει και τοποθέτηση στελέχους της πλευράς του ΠΑΟΚ, χωρίς να δίνονται πληροφορίες για την ταυτότητά του. "Το ύψος του δανείου θα φθάσει τα 2 εκ. ευρώ" τονίζει, ενώ σύμφωνα με όσα σημειώνει, οι  συζητήσεις με τον επιχειρηματία από την Ρωσία για την αγορά της ομάδας δεν έχουν ακόμη αρχίσει, αλλά στο σύλλογο αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο πιθανή εμπλοκή του. Στο ρεπορτάζ υπάρχει σχόλιο του Έλληνα εκπροσώπου του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου Γκουροβανίδη, ο οποίος ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει μία τελική συμφωνία. "Μπορώ να πω ότι η Ελλάδα είναι αυτή την περίοδο ιδιαίτερα ελκυστική σε επενδυτές από τη Ρωσία" είναι το μόνο σχόλιο που κάνει. Φιλοξενείται  ακόμη η επίσημη θέση της εταιρίας "Agrocom", ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, πάνω στο θέμα των διαπραγματεύσεων του Σαββίδη με τον ΠΑΟΚ. "Οι φήμες για την απόκτηση του ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη αρχίζουν σταδιακά από το 2006. Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο να πούμε, καμία επίσημη πληροφορία πάνω σ' αυτό το θέμα" αναφέρει το γραφείο Τύπου της εταιρίας. Στο τέλος του κειμένου, υπάρχουν και ορισμένα βιογραφικά στοιχεία για τον Ιβάν Σαββίδη, από τα οποία ξεχωρίζει η αναφορά στην ελληνική καταγωγή του, αλλά και στο γεγονός ότι έχει διατελέσει πρόεδρος δύο συλλόγων του Ροστόφ, της ομώνυμης ομάδας (2002-2005) και της SKA (2006-2008).
paokrevolution

Χιώτης: «Η λέξη αξιοκρατία έχει αντικατασταθεί με τις λέξεις δημόσιες σχέσεις»!


Ο Διονύσης Χιώτης δε δίστασε να εκφράσει την πικρία του σχετικά με τη μη κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής ενόψει της προετοιμασίας της για το Euro 2012. Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την κυπριακή ομάδα μέχρι τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να μην τον καλέσει στη «γαλανόλευκη», προκαλώντας την έκπληξη στο κοινό του ελληνικού ποδοσφαίρου!

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πετύχω τον μεγαλύτερο προσωπικό στόχο που είχα φέτος. Πλέον στην Ελλάδα η λέξη αξιοκρατία έχει αντικατασταθεί με τις λέξεις δημόσιες σχέσεις. Όπως και να έχει θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά της εθνικής γιατί πάνω από όλα είναι η Ελλάδα», ήταν τα λόγια του Χιώτη στη σελίδα του στο facebook. 

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Alessandro Del Piero's last Goal VS Atalanta




Καυστική ανακοίνωση ΠΑΟΚ


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία  στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
"Κύριοι είμαστε αναγκασμένοι να σας ξεμπροστιάσουμε μετά από ακόμη μία ολοφάνερη αλλοίωση αποτελέσματος, όπως αυτή στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου από έναν ανεπαρκή και «λίγο» διαιτητή, όπως ο Θανάσης Γιάχος, αλλά και ο βοηθός του Αλέξανδρος Γρεβένης.
Μέχρι σήμερα σεβαστήκαμε, περισσότερο από ότι έπρεπε, τους θεσμούς και τις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αποδείχθηκε ότι κάναμε τεράστιο λάθος. Δεν το προτιμάτε. Δεν το θέλετε. Εμείς πεισματικά αρνηθήκαμε έως σήμερα να αναζητήσουμε «άλλους δρόμους», που μάλλον όμως εσείς προτιμάτε. Βλέπετε, ίσως να σας αρέσουν οι «καμένοι φούρνοι» και τα ανώνυμα χτυπήματα.
Σε μια διαδικασία έξι αγώνων στους οποίους παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, αλλά κυρίως διακυβεύονται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, όταν το αποτέλεσμα δύο αγώνων το διαμορφώνει ο ίδιος διαιτητής αυτομάτως αναδεικνύεται ως ο (αρνητικός) πρωταγωνιστής. Όμως, έτσι θέλετε να είστε και να φέρεστε. Να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές και όχι οι ποδοσφαιριστές. Ζείτε για να κλέβετε τη δόξα και τον ιδρώτα των αληθινών πρωταγωνιστών.
Αν ο Γιάχος και ο Γρεβένης δεν είδαν την παράβαση, που παραδέχθηκε προς τιμήν του δημοσίως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Cedric Kante πάνω στον Γιώργο Φωτάκη, από τόσο κοντινή απόσταση, καλύτερα να «κρεμάσουν» σήμερα κιόλας τη σφυρίχτρα τους.
Προκαλούμε ανοικτά την ΚΕΔ να ορίσει στα δύο επόμενα παιχνίδια των Playoffs ανάλογους διαιτητές χαμηλού σθένους και με ανεπαρκή έως μηδαμινή προσωπικότητα. Ξέρουμε ότι έχει δεκάδες τέτοιους στους πίνακες της".

Ελα ρε παιδια πιο πεναλτι???!!!!!

Ελα ρε παιδιά πιο πελαντι??ο Χαλκιδικιώτης ρέφερι πουλάει και τρέλα οπως φαίνεται κ όπως δήλωσε εχει πολλές φανέλες απο ομάδες,ομως φαίνεται δεν εχει του παοκ αλλα μάλλον θα αποκτήσει διότι ειναι και Χαλκιδικιώτης και ως γνωστόν δεν ξεχνάνε ποτε οι φίλοι του παοκ

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΛΑΤΣΙΟ - ΙΝΤΕΡ PRO GAME


Προϊστορία: 12-18-13

Α’ ΓΥΡΟΣ: ΙΝΤΕΡ-ΛΑΤΣΙΟ 2-1

ΛΑΤΣΙΟ: Επιτέλους νίκη για τη Λάτσιο, η οποία επικράτησε με 2-0 της Αταλάντα εκτός έδρας. Σκόρερ οι Κόζακ (35’) και Κανά (91’), με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται με 10 από το 82’. Ανέβηκε ξανά στην 4η θέση με 59 βαθμούς, δύο πίσω από την Ουντινέζε και ένα πάνω από Νάπολι και Ίντερ. Με νίκη «καπαρώνει» την 4η θέση, και θα περιμένει το παιχνίδι της Ουντινέζε που θα κρίνει και την ομάδα που θα βγει 3η και θα παίξει Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου. Ο Κλόζε πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Αταλάντα και πλέον είναι έτοιμος να ξεκινήσει και βασικός. Τιμωρημένοι ο βασικός τερματοφύλακας Μαρκέτι (31 συμμ.) και ο αμυντικός Αντρέ Ντίας (23 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Ραντού (21 συμμ./1 ασίστ) και Στανκεβίτσιους (11 συμμ.), οι μέσοι Μπρόκι (15 συμμ./1 ασίστ) και Ερνάνες (31 συμμ./8 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Ρόκι (20 συμμ./5 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολοι ο μέσος Ματουζάλεμ (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Αλφάρο (8 συμμ.). Λογικά επιστρέφει ο αμυντικός Γκαρίδο (10 συμμ.).

Εντός: 9-6-3

Γκολ: 25-15

Τελευταία 5: 1-2-2

ΙΝΤΕΡ: Η Ίντερ ήταν η νικήτρια του ντέρμπι του Μιλάνου, επικρατώντας της Μίλαν με 4-2, όντας τυπικά γηπεδούχος. Πρωταγωνιστής ο Μιλίτο που σημείωσε χατ-τρικ (14’, 53’, 80’), ενώ το τέταρτο γκολ σημείωσε ο Μαϊκόν στο 87’. Όχι μόνο νίκησε τη μισητή αντίπαλο αλλά εξαιτίας της αποχαιρέτησε όποιες ελπίδες είχε για κατάκτηση του Σκουντέτο. Διπλή δηλαδή η χαρά για την Ίντερ. Παρέμεινε στην 6η θέση και σίγουρα βγαίνει Ευρώπη, λόγω του τελικό κυπέλλου Νάπολι (Γιουρόπα/Τσάμπιονς)-Γιουβέντους (Τσάμπιονς). Στόχος όμως εδώ που έφτασε αποτελεί η 3η θέση, που είναι εφικτή αλλά θα πρέπει από τη μία να κερδίσει η ίδια και να όψει βαθμούς από τη Λάτσιο, και από την άλλη να χάσουν Ουντινέζε και Νάπολι. Και το Γιουρόπα δε θα πρέπει να τη χαλάει, ειδικά μετά τις περιπέτειες που είχε με τον Ρανιέρι. Δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Νάπολι, Λαβέτσι, ενώ προς την Ατλέτικο Μινέιρο της Βραζιλίας οδεύει ο Ντιέγκο Φορλάν, που δεν έβγαλε τα λεφτά του στην Ίντερ. Όπως έχει ξεκαθαριστεί, ο Στραμακιόνι, μετά την πολύ καλή πορεία στους τελευταίους αγώνες (μία ήττα στα 8 που ήταν στο πάγκο, 5-2-1), θα παραμείνει και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας. Τιμωρημένος ο τερματοφύλακας Ζούλιο Σέζαρ (33 συμμ.) που συμπλήρωσε κάρτες. Εκτός ο μέσος Στάνκοβιτς (19 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικό Καστάνιος (6 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Κίβου (14 συμμ.), ο μέσος Πόλι (17 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Φορλάν (18 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 7-3-8

Γκολ: 21-25

Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση: Η Ίντερ έκανε την αλλαγή που χρειαζόταν την κατάλληλη στιγμή και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα της. Δείχνει σε καλύτερη κατάσταση αλλά και ψυχολογία, ενώ η Λάτσιο δεν πείθει με την απόδοσή της.

ΣΤΟΟΥΚ - ΜΠΟΛΤΟΝ PRO GAME


Στόουκ: Από την εκτός έδρας ήττα από την ΚΠΡ με 1-0 προέρχεται η Στόουκ, την οποία συναντάμε στη 14η θέση του πίνακα με 44 βαθμούς, ισόβαθμη με τη 12η Σουόνσι και τη 13η Νόριτς. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, παρά το εξαιρετικά αρνητικό σερί της τελευταίας περιόδου: μετρούν τέσσερις ήττες, πέντε ισοπαλίες και μόλις μία νίκη στις τελευταίες 10 αγωνιστικές.

Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους παρατηρήθηκε το Under 2,5, ενώ σε τρεις περιπτώσεις συνδυάστηκε με το G/G (ισοπαλίες με σκορ 1-1). Μοναδικός απών σήμερα ο Μαρκ Γουίλσον, τη στιγμή που οι Γουίλκινσον και Εθέρινγκτον είναι πλήρως διαθέσιμοι (ο δεύτερος θα πάρει πιθανότατα φανέλα βασικού).

Η πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Σόρενσεν – Χουθ, Άπσον, Σότον, Σόουκρος – Γουίλαν, Ντέλαπ, Εθέρινγκτον, Γουόλτερς – Τζερόμ, Κράουτς.

Μπόλτον: Ο «νυν υπέρ πάντων» αγώνας είναι ο σημερινός για την Μπόλτον. Οι «γουόντερερς», που προέρχονται από το ισόπαλο 2-2 στην έδρα τους με τη Γουέστ Μπρομ, βρίσκονται στη 18η θέση με 35 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη 17η ΚΠΡ. Ελπίζουν, λοιπόν, σε δική τους σημερινή νίκη και ταυτόχρονη ήττα των Ρέιντζερς στο «Ετιχάντ» (από την επίδοξη πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι), προκειμένου να εξασφαλίσουν, έστω και στο… παρά ένα, την παραμονή στην κατηγορία.

Το συγκρότημα του Όουεν Κόιλ μετρά μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Μπόλτον έχει «βγει» το G/G. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της σημειώθηκαν από τέσσερα γκολ και πάνω. Ελπίδες ότι οι Ρίο-Κόκερ και Μαρκ Ντέιβις θα «σφίξουν τα δόντια» και θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών», ενώ διαθέσιμος είναι και ο εξτρέμ Τσουνγκ-Γιονγκ (πραγματοποίησε επιστροφή-έκπληξη στο ματς με τη Γουέστ Μπρομ). Σίγουροι απόντες οι τραυματίες Στέινσον (φουλ μπακ) και Γουίτερ.