Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Βιολογικές Προτάσεις Κυριακής


Καλησπέρα και καλό μήνα. Αφού χάσαμε ένα δελτίο στις λεπτομέρειες προχτές, χάρη στην Μπράγκα, συνεχίζουμε με τα της Κυριακής.

407. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ. ΑΣΣΟΣ (1.60). Η Κέρκυρα είναι τραγική, το Γιάννενο είναι Γιάννενο και έχει σε φόρμα τον γελαστό Μπακαγιόκο. Άσσος για τα παγούρια.

429. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ. ΑΣΣΟΣ (2.15). Τα πετεινάρια είναι σε καλή κατάσταση σε αντίθεση με τους κανονιέρηδες που στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν επιεικώς άθλιοι. Καλοπληρωμένος άσσος με δεδομένο και την είσοδο ξεκούραστων παικτών στην εντεκάδα της Τότεναμ όπως ο Μπέιλ και ο Μόντριτς.

435. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ. ΑΣΣΟΣ (2.50). Την ΑΕΚ την θεωρώ τόσο χάλια που την παίζω συνέχεια κόντρα και με δικαίωσε και στο ματς με ΠΑΟΚ και στο ματς με Στουρμ Γκρατς. Ο Πανιώνιος από την άλλη είναι σε καλή κατάσταση οπότε πάω με τον βαψομαλλιά Εστογιανόφ.

Συνολική Απόδοση: 8.6

Καλο τηλεμπανιστήρι και νίκες στις ομάδες σας!!

ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καλησπέρα αρκετα ματσακια σημερα αν και ξύπνησα αργα λογο δουλειάς βλέπω 271 ΣΑΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΝΤΦΟΝΤ  1 ΜΕ 1,45  328  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΚΟΛ - ΓΚΟΛ 327   ΑΙΚ ΣΤΟΛΧ- ΓΚΑΙΑΣ 1 ΜΕ 2,00341 ΡΟΜΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1 ΜΕ 1,60364  ΙΝΤΕΡ-ΝΑΠΟΛΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ363 ΒΑΛΕΝ-ΓΡΑΝΑΔΑ 1 ΜΕ 1,25 349 ΟΥΤΡΕΧΤΗ-ΒΑΑΛΒΑΙΚ 1 ΜΕ 1,90   ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Εξάχρονος οπαδός της Σέλτικ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας!ΔΕΙΤΕ VIDEO


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΕΚ-Στουρμ Γκρατς 1-2 Τα highlights ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Καλησπερα μια στενάχωρη μέρα για την ενωση,ενα παιχνίδι που η μισή ελλαδα το πόνταρε άσσο και μεχρι κ ο μπακάλης τη γειτονίας μου το έβλεπε καθαρό ασσο,εξελικτικε σε μαύρη μέρα,περα απο την σημερινή ήτα και τον διαιτητή που αλαν ντιαλον έβλεπε,ενας παίκτης της εμπειρίας του Δελλα ειναι απαράδεκτο να πιάνει την μπάλα με το χερι.Τεσπα το πρόβλημα της ΑΕΚ ειναι οτι δεκτικε 12 γκολ τα τελευταία 4 παιχνίδια και εβαλε 6 βασικά η ευθύνη ειναι αποκλειστική του Χιμενεθ??ειναι της διοίκησης??το σημαντικό ειναι οτι και οι δυο φέρουν ευθύνη,ο μεν Χιμενεθ ζήτησε και πηρε παίκτες της αρεσκείας του αλλα ανάλογα με το ποσα χρήματα διέθετε η ένωση για μεταγραφές.Το ζητούμενο ειναι τι φταίει?ενας απο τους λογους που ειναι ετσι η ομάδα ειναι το σύστημα που εφαρμόζει ο Χιμενεθ με της γραμμές μακρυά η μια απο την αλλη και τα χαφ να ειναι πολυ μακρυά απο τους κεντρικούς με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμια σοβαρή επαφή μεταξύ τους.επίσης η επιμονή του σε ανοικτό παιχνίδι εφερε σε δύσκολη θεση μια αμυνα που δεν ειναι αναλογη τον περιστάσεων.Με αυτον τον ρυθμό η ενωση θα εχει σοβαρο πρόβλημα σε καθε παιχνιδι,βασικα ο Χιμενεθ εχει ξεχάσει οτι η φετινή του ομαδα δεν εχει καμια σχεση με την περσινή και οτι παίζει στην Ελλαδα και οχι στην Ισπανια.  το παραπάνω ειναι προσωπική  (ασπρομαυρος)

τριαδα+2 ακομα του EYROPA

Καλησπέρα για σημερα θα έπαιξα1) το 3.10 της ΛΑΤΣΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ 2)Την νικη της ΣΤΟΥΚ  ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1.80 3)ΚΑΙ ΤΟ 1,20 ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ Εκτός τωρα αφήνω την ΑΕΚ που πιστεύω οβερακι,οπως και τον παοκ που μας εχει συνηθίσει σε καλα παιχνίδια στην Ευρώπη,φυσικά κλοπή του καζαν μπορει να γίνει αλλα πολυ δύσκολα,γιαυτό χ και αντερ.

ΠΑΜΕ ΜΕ EUROPA


Καλησπέρα! Χωρίς πολύ μπλα μπλα, θα παίξω μία τριάδα:

157. ΑΕΚ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ. ΔΙΠΛΟ (3.80)

161. ΜΠΡΑΓΚΑ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ. ΑΣΣΟΣ (1.55)

175. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤ. ΑΣΣΟΣ (1.60)

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 9.4

Καλή τύχη στον ΠΑΟΚ σήμερα αν και δεν τον πολυπιστεύω. Τα λέμε!

ΤΡΙΟ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ!!!

Γεια και χαρά σε όλη τη παρέα!!!

Πάμε γρήγορα στα σημεία που κρατάμε από Europa League χωρίς ανάλυση λόγω υποχρεώσεων...

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1 (1,83)
ΣΤΟΟΥΚ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1 (1,88)
ΜΠΡΑΓΚΑ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 1 (1,62)

Τα σέβη μου!!!



* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 99,49 μονάδες με ποντάρισμα 210 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,38% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €2100 και το καθαρό κέρδος €994,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €21000 και το καθαρό κέρδος €9949 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΜΕ ΓΕΝΙΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΥΣ(ΔΕΙΤΕ VIDEO)


ΤΣΟΥ ΛΟΥ (ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ??)

Καλησπερα τσου λου ημερα 2 140 ΖΕΝΙΤ - ΠΟΡΤΟ    2 ΜΕ 2,50     142  ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΤΣΕΛΣΙ   1 ΜΕ 2,75      144 ΜΑΡΣΕΙΓ- ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ   1 ΜΕ 2,55      (ΕΠΙΣΗΣ αυτα θα τα επαιζα και γκολ-γκολ,θα εβαζα και το χιναρι του αποελ που θα το παλεψη αρκετα και μετα τους πρωτους 3 βαθμους ενας ακομα εκτος εδρας δεν θα τον χαλουσε.Το γαυρο τον βλεπω οβερ θα παιξει κλειστα τα πρωτα λεπτα μετα θα ανχωθει θα τον πιασει η υπεροψια και θα τα αρπαξει τα 3,τελικο σκορ 3-1) αντε καλη τυχη

ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΟΚ...ΓΚΟΛ ΝΑΙ!!!



Ίσα κι όμοια όσο αφορά τα στατιστικά μας στην χθεσινή ποδοσφαιρική βραδιά. Θα μπορούσε να βγει το goal-goal της Μπάγερν αλλά το κοράκι δεν είδε καθαρότερο πέναλτι υπέρ της Σίτι στα πρώτα λεπτά.
Δε χαλιόμαστε...συνεχίζουμε στο ίδιο τέμπο και σήμερα!!!





ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΕΝΚ: Ευκαιρία νίκης για την Λεβερκούζεν αλλά δεν είναι να την εμπιστεύεται κανείς. Κόντρα μάλιστα σε μία ομάδα που νιώθει το γκολ. Πάμε με γκολ εκατέρωθεν...
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Η Μαρσέϊγ έδειξε και στο ματς του Φαλήρου ότι βγαίνει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Οι Γερμανοί δεν χαμπαριάζουν από έδρες. Κάνουν πολλές ευκαιρίες όπου και να παίζουν. Goal-goal το λοιπόν...
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΟΣΦΠ: Αν δεν έπαιζαν και οι Φαν Πέρσι, Αρσάβιν και Ροζίτσκι θα πηγαίναμε με το under. Τώρα πάμε με το over...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΕΝΚ goal-goal (2,04)
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ goal-goal (1,92)
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΟΣΦΠ over 2,5 goals (1,92)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 98,57 μονάδες με ποντάρισμα 207 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,62% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €2070 και το καθαρό κέρδος €985,7 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €20700 και το καθαρό κέρδος €9857 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Cska Moscow vs Inter Milan 2-3 The Match review


ΝΕΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

FROM SPORT.GR

ΜΕ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΙΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ

Καλησπέρα στους φίλους του life bet Σήμερα παμε με την μεγάλη ΜΠΑΓΕΡΝ κόντρα στην city ΆΣΣΟΣ ΚΑΡΦΙ και 1,70  ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΣΣΚ-ΙΝΤΕΡ 1 ΜΕ 2,30(απουσίες και απο της δυο ομαδες με κυριότερες απο την ιντερ,εκτος φορλαν-σναιντερ-μαικον-στανκοβιτς)  ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΌ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΤΕΛΟΥΛ με το χαμηλό 1,40, οσο για το ΝΑΠΟΛΙ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ θα έπαιρνα τον άσσο αλλα θα πω γκολ-γκολ αν και θα το αποφύγω το παιχνίδι

ΧΑΛΑΡΑ ΜΕ ΤΣΟΥ ΛΟΥ


Γεια σας. Μετά από ένα ΣΚ που είχε πολύ Χ και μας κουβάδιασε, συνεχίζουμε με Τσου Λου. Να πω την αλήθεια, τα ματς δεν μου άρεσαν και κυρίως οι αποδόσεις. Έτσι θα παίξω κάτι ψιλά σε μία τριάδα με συνολική απόδοση 12.7 και άμα κάτσει..

100. Ρωσοτέτοιοι - Νεραντζούρι. Άσσος (2.50).

103. Βαυαροί - Μικρή Ομάδα Του Μάντσεστερ. Άσσος (1.85).

142. Νυχτερίδες - Ποια Τσέλσι; Άσσος (2.75).

Καλό τηλε-μπανιστήρι!!

ΦΟΥΛ ΤΟΥ GOAL-GOAL!!!



Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Πολύ καλή η Δευτέρα με 3/4 εκτιμήσεις...ρεφάραμε για την άσχημη Κυριακή...
Μπήκαμε σε μια ακόμη ευρωπαϊκή εβδομάδα...ελπίζουμε να πάμε καλά...πάμε να δούμε τί κρατάμε απόψε...



ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΙΝΤΕΡ: Ανεβασμένη Ίντερ με την αλλαγή προπονητή και θα κυνηγήσει τη νίκη για να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από την Τραμπζονσπόρ. Πολλές απουσίες για την ΤΣΣΚΑ αλλά και μέσα στη Λιλ τις είχε και έφερε 2-2. Θα πάμε με ένα γκολάκι από τον καθένα...
ΡΕΑΛ Μ.-ΑΓΙΑΞ: Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Βέβαια στην τωρινή περίοδο δεν υπάρχει σύγκριση. Η Ρεάλ είναι ανώτερη. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το δίφραγκο στο goal-goal για δύο ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία...
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΛΙΛ: Η Λιλ θα κυνηγήσει το γκολ και τη νίκη. Ενθουσιασμός στην Τραμπζονσπόρ μετά την νίκη επί της Ίντερ. Δυνατή έδρα...ο κόσμος θα βάλει ένα γκολάκι...goal-goal...
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Από τη μία Ριμπερί, Μίλλερ, Κρόος, Γκόμεζ και από την άλλη Αγουέρο, Νασρί, Τέβεζ, Τζέκο...goal-goal και μόνο!!!


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΙΝΤΕΡ goal-goal (1,95)
ΡΕΑΛ Μ.-ΑΓΙΑΞ goal-goal (2,00)
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΛΙΛ goal-goal (1,95)
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ goal-goal (1,77)

Καλή τηλεθέαση και καλά ταμεία σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 96,67 μονάδες με ποντάρισμα 203 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,62% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €2030 και το καθαρό κέρδος €966,7 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €20300 και το καθαρό κέρδος €9667 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δευτέρα με Ακαδέμικα!!!




Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας!!!
Μετά τη χθεσινή συννεφιασμένη και άτυχη Κυριακή πάμε να δούμε τί θα κρατήσουμε απόψε...




ΑΝΖΙ-ΤΕΡΕΚ: Παιχνίδι εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ. Θα πάρουμε το over 2,5 goals για τον Ετό και την παρέα του...
ΕΜΠΟΛΙ-ΡΕΤΖΙΝΑ: Φαβορί στα μάτια μου το over 2,5 goals αντίθετα με τις εταιρίες. Η Έμπολι με 5 στα 5 over μέχρι στιγμής και η Ρετζίνα νιώθει γκολ...
ΧΕΤΑΦΕ-ΜΠΕΤΙΣ: Δε μπλέκουμε με σημείο. Η Μπέτις δε γίνεται να είναι συνέχεια τρένο. Από ένα γκολάκι ο καθένας και είμαστε καλά...
ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΦΕΪΡΕΝΣΕ: Επιθετικό ποδόσφαιρο για τους γηπεδούχους. Η Φεϊρένσε θα πάει να καταστρέψει το ποδόσφαιρο...πάμε με τους γηπεδούχους!!!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΑΝΖΙ-ΤΕΡΕΚ over 2,5 goals (1,90)
ΕΜΠΟΛΙ-ΡΕΤΖΙΝΑ over 2,5 goals (2,08)
ΧΕΤΑΦΕ-ΜΠΕΤΙΣ goal-goal (1,78)
ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΦΕΪΡΕΝΣΕ 1 (2,20)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 93,49 μονάδες με ποντάρισμα 199 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 46,98% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €1990 και το καθαρό κέρδος €934,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €19900 και το καθαρό κέρδος €9349 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ BY ASPROMAYROS

Καλησπερα χτες μονο ο ατρομητος μας στραβωσε,Ξανθη και Παοκ ηρθαν οπως επρεπε.Για σημερα χαβαλε μια τετραδουλα


5263.55ΚΒΙΝΤΙΝΓΚ3.30ΒΑΡΝΑΜΟ ΔΥΠΛΟ        1.75     
5252.70ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ3.25ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ2.10     ΔΥΠΛΟ              
5381.90  ΑΣΣΟΣ   ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ3.10ΦΕΪΡΕΝΣΕ3.30
5301.50    ΑΣΣΟΣΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ3.75ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ4.50

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Paok - Aek 3-0 2011 FASEIS KAI GOAL

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Καλησπέρα,τι και αν γίνεται χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο,τι και αν δεν ξέρουμε ακόμα ποιες ομάδες θα πέσουν και πιες θα ειναι η Α και Β ομάδα,τι και αν οι ομάδες των Αθηνών συνεχίζουν να περνουν ανύπαρκτα πέναλτι,τι και αν οι διαιτητές παίζουν 50-50.Εμείς επιμένουμε Ελληνικά,το εχω ξανα πει οτι φέτος το πρωτάθλημα θα ειναι προβλέψιμο πολυ,γιαυτό για σημερα 453 ΤΡΙΠΟΛΗ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  2 ΜΕ 2,35   454 ΞΑΝΘΗ - ΟΦΗ  1  ΜΕ 1,85  (Στο πρωτο ο ατρόμητος ειναι κανόνι εχει και πιστολέρο και παει καρφί για Ευρώπη)(στο δευτερο η ξανθη δεν γινεται να περάσει αλλη μια αγωνιστική χωρίς να πάρει νικη,έδειξε οτι μπορεί,και ο ΟΦΗ δεν δείχνει έτοιμος ακομα)497   ΠΑΟΚ - ΑΕΚ   1 ΜΕ 1,90 (πελάτες Πέρσι κατάντησαν τον παοκ ΝΤΙΟΠΟ και ΔΕΛΑΣ και ο κακος εαυτός του ΠΑΟΚ ηταν η αιτια για τα περσινά στραπατσα,φετος οι αυτοκτονικες τασεις δεν φενονται να εκλείπουν ομως λείπει ο ΝΤΙΟΠ και μπροστά η Ενωση δεν διχνη κατι το αξιόλογο εκτος του ΒΑΡΓΚΑΣ που το παλικάρι φαίνεται να ξερει πολλά κιλα μπάλα.Με προσοχή λοιπόν ξανα στα στημένα και τα επιθετικά ξεσπάσματα-αντεπιθέσεις ο ΠΑΟΚ μπορεί φέτος με ΚΛΑΟΥΣ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,και την μπάλα να μοιράζεται σωστά σε αυτους απο ΓΚΑΡΣΙΑ-ΙΒΙΤΣ ελιψη ΝΤΙΟΠ πιστευω ο ασσος θα ειναι σιγουρος  καλη τυχη

ΡΕΝ-ΜΑΛΑΓΙΣΤΑΣ ΚΑΙ 6 ΓΚΟΛ!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα μας!!!

5/10 χθες με οριακό θετικό πρόσημο στο σύνολο...κάλλιστα θα μπορούσαν να βγουν άλλα 3 τουλάχιστον σημεία. Το Αννόβερο πχ που έχασε στο 87' ευκαιρία σε κενή εστία. Επίσης τα goal-goal της Μπάρτσα και της Μπάγερν δεν ήρθαν καθαρά λόγω ατυχίας...δε πειράζει, συνεχίζουμε...άλλωστε το λέμε και το ξαναλέμε...άχαστο σημείο δεν υπάρχει!!!Απλά θα προσπαθούμε μέσα από τις επιλογές να έχουμε ένα θετικό πρόσημο...

Πάμε στις σημερινές μας επιλογές...

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ-ΜΟΝΑΧΟ 1860: αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις της κατηγορίας. Βοηθητικό στοιχείο ότι δεν έχει εμφανιστεί το 0-0 στα τελευταία τους 24 παιχνίδια...πιθανό over 2,5 goals...
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καιρός να έρθει το πρώτο over της Ουντινέζε που με αρκετή τύχη δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής. Σ'αυτό θα βοηθήσει και η Κάλιαρι που νιώθει το γκολ...
ΡΕΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Φυσάει στην επίθεση η Ρεν (2-6 μέσα στη Σοσό τη προηγούμενη αγωνιστική) και αν πιάσει ρυθμό μπορεί και να ξεφύγουμε στο σκορ. Απουσίες για τη Σεντ Ετιέν που μάλλον δε περιμένει και πολλά από αυτό το παιχνίδι...
ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΜΑΛΑΓΑ: Μεσοβδόμαδο παιχνίδι και κούραση για τους γηπεδούχους. Πάμε με το διπλό για τους ανώτερους ποιοτικά Μαλαγίστας!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ-ΜΟΝΑΧΟ 1860 over 2,5 goals (1,68)
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ over 2,5 goals (2,08)
ΡΕΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1 (1,82)
ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΜΑΛΑΓΑ 2 (2,18)

Υ.Γ.: Το ειδικό στοίχημα ''διακοπή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ'' είναι φραγμένο...

Καλό υπόλοιπο Κυριακής...

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 93,49 μονάδες με ποντάρισμα 195 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,94% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €1950 και το καθαρό κέρδος €934,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €19500 και το καθαρό κέρδος €9349 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.