Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ by Viologos

Χαίρετε. Έχω δώσει 6 σημεία μέχρι τώρα έχουν περάσει τα 4 με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πληρωθούμε. Στο μακροχρόνιο η Ολλανδία πάει κατά διαόλου όμως πάμε καλά στον πρώτο σκόρερ Μάριο Γκόμεζ. Η Αγγλία είναι στο κόλπο της πρόκρισης ενώ έβαλα και κάτι ψιλά για κατάκτηση στην Ιταλία με απόδοση 12.

Για τα τελευταία ματς έχω ένα μονό αποδεκτό βόμβα και μία λογική τριάδα. Για να τα δούμε:

1ος όμιλος. Μονό αποδεκτό το 5.00 της Ελλάδας. Πείτε το προαίσθημα, πείτε το λόγω της ποδοσφαιρικής ασέβειας που έδειξαν οι Ρώσοι βοηθώντας τους Πολωνούς, σημασία έχει ότι με νίκη είμαστε στους 8 και μπορούμε να το κάνουμε.

Από τον ίδιο όμιλο ξεκινά και η τριάδα μας. Η διοργανώτρια Πολωνία είναι καλύτερη από όσο νόμιζα και θα την παίξω στο 2.10 με την Τσεχία που ισοδυναμεί με πρόκριση στους 8.

2ος όμιλος. Εδώ έχουμε Γερμανία 6, Πορτογαλία Δανία 3, Ολλανδία 0. Πονεμένη ιστορία η Ολλανδία με παικταράδες αλλά μου φαίνεται αδούλευτη. Δίνω την τελευταία πιθανότητα υπέρ της με νίκη επί της Πορτογαλίας στο 2.45 και ελπίζω σε ήττα των Δανών από τους αδιάφορους Γερμανούς.

3ος όμιλος. Ισπανία Κροατία 4, Ιταλία 2, Ιρλανδία 0. Θα πάω με τους Ισπανούς στο 1.70 με την λογική ότι θα θέλουν να περάσουν καθαρά πρώτοι αφού θεωρητικά οι Ιταλοί θα κερδίσουν τους αποκλεισμένους και άτεχνους Ιρλανδούς.

Ευχές για πρόκριση στην Ελλάδα, καλά μπάνια και καλή ψήφο. Όλα με την σειρά αυτό το ΣΚ.

Με τους διοργανωτές...

Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Μετά το χθεσινό μας ρεπό από τα παιχνίδια και έχοντας συνέλθει από το γκολ του Pirlo επιστρέφουμε στα σημερινά παιχνίδια με ενδιαφέρον ελληνικό.


ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ: Παιχνίδι τελικός και για τις δύο ομάδες. Από τη μία η Ελλάδα θέλει τη νίκη για να προκριθεί ενώ η Ρωσία πάει για δύο αποτελέσματα. Πιστεύω ότι ο Σάντος έχει διαβάσει το παιχνίδι και θα κλείσει όλους τους χώρους στους Ρώσους. Αναμένω χαμηλό ρυθμό στο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο προτίστως να μη δεχτούν κάποιο γρήγορο γκολ. Πιθανό under σε καλή απόδοση.
ΤΣΕΧΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ: Οι Τσέχοι δεν έχουν δείξει τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Ακόμη και στη νίκη επί της Ελλάδας δε μπορώ να πω ότι έχει τα φόντα να προκριθεί. Οι Πολωνοί έχουν δύο ισοπαλίες και νομίζω ήρθε η ώρα να κάνουν τη νίκη πρόκριση. Βγάζουν πολύ πάθος στο παιχνίδι τους και με τη βοήθεια του κόσμου θεωρώ πως θα τα καταφέρουν. Πάμε με τη παρέα του Λεβαντόφσκι τον οποίο ποντάρω και για σκόρερ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ  under 2,5 goals (1,98)

ΤΣΕΧΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ  2 (2,32) και anytime scorer Lewandowski (2,80)

Καλές επιλογές και καλή επιτυχία στην Ελλάδα!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 181,49 μονάδες με ποντάρισμα 374 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,53% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3740 και το καθαρό κέρδος €1814,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €37400 και το καθαρό κέρδος €18149 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

O Pirlo και οι άλλοι...

Γειά και χαρά σε όλους τους αναγνώστες!!!
1/2 στα χθεσινά παιχνίδια. Το παιχνίδι της Πορτογαλίας άνοιξε από πολύ νωρίς και έτσι το under κάηκε νωρίς. Μας δικαίωσε όμως το βράδυ η αξιόπιστη Γερμανία (που έχουμε ποντάρει και για φιναλίστ) κι έτσι αυξήσαμε και το ποσόστο μας.
Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια του τρίτου ομίλου όπου παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Μουδιασμένοι και κουρασμένοι φάνηκαν με την Ιταλία οι Ισπανοί. Πολλοί τους θεωρούν φαβορί αλλά εγώ δε πιστεύω να κατακτήσουν και αυτό το Euro. Και στη τελική, ας το πάρει και κανένας άλλος! Η Ιρλανδία είναι ο κομπάρσος του ομίλου και περιμένει να δει πόσα παθητικά τέρματα θα έχει. Έχει ήδη 3 από την Κροατία. Περιμένω και σήμερα να μαζέψει κι από Ισπανία. Ποντάρω στο over 2,5 goals που μπορεί να έρθει και μόνο από την επίθεση της Ισπανίας. Ένα fun bet που είδα και μου άρεσε λόγω απόδοσης είναι το να δεχτεί κάρτα ο Ιρλανδός John O'Shea. Είναι αρκετά σκληρός παίκτης και σε συνδυασμό με τους επιθετικούς της Ισπανίας που θα παίζουν από την πλευρά του πιστεύω ότι έχει τύχη.

ΙΤΑΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ: Οι Ιταλοί έδειξαν καλό πρόσωπο με την Ισπανία και πιστεύω ότι θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να το επιτύχουν αυτό είναι η σημερινή τους νίκη απέναντι στους Κροάτες. Η Κροατία βρήκε κι έκανε με την Ιρλανδία. Πιστεύω ότι η ποιότητα και η φανέλα της Ιταλίας θα φανεί σήμερα, κάτι που είδαμε και χθες με τη Γερμανία. Ψάχνοντας παράλληλα για κάποιο ειδικό στοίχημα είδα μία επιλογή λογική και μία απόδοση...θεότρελη!!! Anytime scorer ο Andrea Pirlo σε απόδοση 9,4 και κάθεστε ακόμα;;;

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ  1)  over 2,5 (1,86)
                                 2)  Να δεχτεί κάρτα John O'Shea (4,5)

ΙΤΑΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ  1)  1 (2,40)
                             2)  anytime scorer Andrea Pirlo (9,40)

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 172,23 μονάδες με ποντάρισμα 369 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 46,67% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3690 και το καθαρό κέρδος €1722,3 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €36900 και το καθαρό κέρδος €17223 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ EURO by Viologos

Γεια σας. Τι είδαμε μέχρι τώρα; Μια γρήγορη Ρωσία, μία πεισματάρα Ιταλία και μία αυτοκτονική Ολλανδία. Η δεύτερη αγωνιστική για τον 1ο όμιλο έχει ολοκληρωθεί. Μεγάλο φαβορί η Ρωσία για να προκριθεί και θα παλέψουν για την δεύτερη θέση Τσεχία και Πολωνία με ελαφρύ φαβορί για μένα τους διοργανωτές. Για την εθνική μας και την κακή παρουσία της ευθύνονται 3 άτομα : ο Σάντος, ο Χολέμπας και ο Χαλκιάς. Οι λόγοι προφανείς.

2ος όμιλος: Κρατώ το 1.75 της Πορτογαλίας που παίζει για την επιβίωση της απέναντι στην Δανία που είχε τεράστια κλάνα με του Ολλανδούς. Από εκεί και πέρα βλέπω Χ το ματς Ολλανδία – Γερμανία λόγω γειτνίασης, εφόσον κερδίσει η ομάδα του Κριστιάνο και όλα θα κριθούν τελευταία αγωνιστική. Δεν θα το ποντάρω πάντως.

3ος όμιλος: Η Ιταλία του ελ φαντάστικο Πίρλο μ’ άρεσε με τους Ισπανούς. Αντίπαλοι τους οι Κροάτες που κέρδισαν νομίζω την χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης, την Ιρλανδία. Πάω με σκουάτρα αντζούρα και το 2.20. Στο άλλο ματς η Ισπανία θα κερδίσει αλλά δεν παίζω ματς του 1.20.

4ος όμιλος: Στο Γαλλία – Αγγλία βαρέθηκα και έκλεινα και δελτίο με τους Γάλλους αλλά αυτοί το πήγαν συντηρητικά. Παικταράδες έχουν ας κερδίσουν τον παππού Σεβτσένκο να μας πληρώσουν στις 2.00 μονάδες. Στο άλλο ματς θα έπαιζα Αγγλία αλλά μου δείξανε ότι είναι κακοί επιθετικά και έχουν παραδοσιακά προβλήματα με τους Σουηδούς.

Αυτά. Καλή Συνέχεια!

Λίγα γκολ και...''Γερμανία''

Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Πιάσαμε το χθεσινό goal-goal στο Πολωνία-Ρωσία. Το fun bet του Μανιάτη δε μας βγήκε αλλά δε χαλιόμαστε.
Πάμε στα σημερινά παιχνίδια του 2ου ομίλου με τα τρία φαβορί και το ένα αουτσάιντερ που βρίσκεται στη πρώτη θέση!!!

ΔΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Μετά της νίκη τους επί της Ολλανδίας, οι Δανοί βάζουν υποψηφιότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Πορτογάλοι φάνηκαν λίγοι στο παιχνίδι με τη Γερμανία και δε βλέπω να περνάνε στον επόμενο γύρο. Οι Δανοί σε πρώτη φάση θα επιδιώξουν να μη χάσουν και θα παίξουν αμυντικά για να κλείσουν τους χώρους στους Ronaldo και Nani. Οι Πορτογάλοι είναι σφιχτοί πίσω, όπως φάνηκε και με τους Γερμανούς. Περιμένω λίγα τέρματα στο παιχνίδι...

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μετά το χαρακίρι των Ολλανδών δε ξέρω τί άλλο να περιμένω από αυτούς. Φάνηκε η αναξιοπιστία τους και σήμερα περιμένω από την εθνική ''Γερμανίας'' (όπως φαίνεται και από την εικόνα) να τους καθαρίσουν. Η ''Γερμανία'' έδειξε χαρακτήρα με τους Πορτογάλους και χωρίς να ανεβάσει στροφές κέρδισε σχετικά εύκολα. Πάμε με τη παρέα του Ισπανού Gomez, των Πολωνών Podolski και Klose και του Τούρκου Ozil...

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΔΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  under 2,5 goals (1,86)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ  2 (2,54)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 170,69 μονάδες με ποντάρισμα 367 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 46,51% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3670 και το καθαρό κέρδος €1706,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €36700 και το καθαρό κέρδος €17069 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Μανιάτης και goal-goal!!!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Μετά από την παράκολούθηση της πρώτης αγωνιστικής όλων των ομίλων του EURO 2012 βγήκαν κάποια πρώτα συμπεράσματα για το τί περιμένουμε και πώς θα κινηθούμε στοιχηματικά. Από εδώ και πέρα θα αρχίζουμε να ποντάρουμε. Σχετικά με τα μακροχρόνιά μας στοιχήματα πάμε αρκετά καλά. Η Γαλλία, προσωπική άποψη, έδειξε ότι μαζί με την Ουκρανία θα παλέψει για τη πρώτη θέση στον όμιλο. Οι Άγγλοι φάνηκαν ότι ήθελαν να μη χάσουν με διπλή και σε πολλές στιγμές και τριπλή ζώνη άμυνας. Επίσης η Γαλλία βρήκε το αμυντικό της χαφ για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον. Ο Diarra έδειξε ότι είναι ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής με πολύ μέλλον. Σχετικά με το δεύτερο μακροχρόνιο στοίχημά μας, η σκληροτράχηλη Γερμανία δείχνει ότι δύσκολα ή εύκολα θα προχωρήσει στη διοργάνωση. Φτάνει να πάει τελικό και να πληρωθούμε.

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια όπου έχω επιλέξει ένα fun bet με πολύ καλή απόδοση, που έχει όμως και πολύ λογική και ένα goal-goal.

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΣΕΧΙΑ: Δε θα μπλέξω στοιχηματικά με την Ελλάδα σε όλη τη διοργάνωση. Απλά θα ψάχνω για ειδικά στοιχήματα, βασιζόμενος περισσότερο στη λογική και λιγότερο στη τύχη. Είδα λοιπόν πολύ καλή απόδοση στο να δεχτεί κάρτα στο παιχνίδι ο Γιάννης Μανιάτης. Αυτήν την επίλογή μου τη στηρίζω στο γεγονός ότι σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα, θα αποτελεί το μοναδικό αμυντικό χαφ της ομάδας (αν δεν παίξει ο Μάκος) και πολλές μπάλες θα περάσουν από τα πόδια του. Βασισμένος σε αυτόν τον ''βρώμικο'' ρόλο και βλέποντας την απόδοσή του να κυμαίνεται στο 3,70 (!) δε μπορώ παρά να το ποντάρω.
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ: Οι Ρώσοι θέλουν νίκη που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση από νωρίς. Οι διοργανωτές Πολωνοί παίζουν μπροστά στον κόσμο τους και θέλουν τη νίκη αλλά και το θέαμα, κάτι που είδαμε και στο χθεσινό παιχνίδι της άλλης διοργανώτριας Ουκρανίας. Η Ρωσία στο 4-1 με την Τσεχία έδειξαν ότι είναι σε φόρμα και σε συνδυασμό με την αναξιόπιστη άμυνα των Πολωνών μπορούν να σκοράρουν. Από τη μία Λεβαντόφσκι κι από την άλλη Κερζάκοφ. Εμείς πάμε με το goal-goal.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΡΤΑ  Γιάννης Μανιάτης (3,70)
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ  goal-goal (1,94)

Καλές επιλογές και καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 169,75 μονάδες με ποντάρισμα 365 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 46,51% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3650 και το καθαρό κέρδος €1697,5 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €36500 και το καθαρό κέρδος €16975 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.