Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Παρολί Παρασκευής



Χθες δυστυχώς έκατσα να δω το ματς αννόβερο-τβέντε και λίγο έλειψε, πέρα από τον κουβά, να μείνω και χωρίς υπολογιστή. Οι ευκαιρίες της τβέντε ήταν τόσο κραυγαλέες που το τελικό αποτέλεσμα με βρήκε να βρίζω θεούς και δαίμονες και να πετάω αντικείμενα εδώ και κει. Και το χειρότερο ήταν ότι όλα τα μετέπειτα παιχνίδια βγήκαν, ακόμα και αυτό της Νάπολι που ενώ έπαιζε με 10 παίχτες κατάφερε στις καθυστερήσεις να κερδίσει. Τελοσπάντων, πιστεύω ότι τα πράγματα θα στρώσουν κάνοντας ξεκίνημα με μια πρόταση 3 σημερινών αγώνων:
107) Λε Μαν – Γκινγκάμπ   C/G (1,65)
125) Σεντ Ετιέν – Βαλενσιέν  over  (1,70)
113) Μπεσίκτας  – Ακίσασπορ  1 (1,30))

ΣΥΝΙΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ   3,64
Υ.Σ. Καλοβλέπω επίσης την ΚΑΕΝ και ισοπαλία στο ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΠΡΟΜ ως δεύτερες επιλογές.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

5άδα Ευρώπης



Χαιρετώ όλους τους φίλους! Εν τάχει και χωρίς πολύ ανάλυση να προτείνω τα σημεία που βλέπω σήμερα και στα οποία θα ποντάρω ένα τάλιρο( 5 ευρω) γιατί δεν ήμαστε και για παραπάνω:
149) Αννόβερο – Τβέντε   2 (3,ς0)
Από τη μία η γηπεδούχος έχει ήδη περάσει και είναι αδιάφορη, θα κάνει κάποιες αλλαγές και η άλλη θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει. Θα πάω με την ομάδα που έχει κίνητρο και θα ματώσει για την νίκη κάτι που αν λάβει κανείς υπόψη την δυναμικότητα της μπορεί να καταφέρει.
150) Βασιλεία – Σπόρτινγκ  όβερ  (1,65)
Η Σπόρτινγκ θα παίξει επιθετικά στοχεύοντας την νίκη και θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες τις οποίες αν αξιοποιήσουν οι επιθετικοί θα έχουμει πολλά γκόλ.
159)  ΑΙΚ  – Νάπολι  2 (1,65)
Η σοβαρή Νάπολι δεν θα έχει προβλήματα και όλα εξαρτώνται από αυτήν.
155) Ρόζενμποργκ – Ραπίντ  C/G (1,60)
Πολλά αμυντικά κενά και στους δύο.
167).Μόλντε – Κοπενγχάγη  C/G (1,55)
Ελπίζω να έκανα σωστή χημεία και η 5άδα να μας πληρώσει.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κ όμως ΑΛΗΘΙΝΟ.. Στην κορυφή του ΚΟΣΜΟΥ η ΕΘΝΙΚΗ μας!!!

Με μόλις 3 ήττες σε σύνολο 31 (επίσημων και φιλικών) αγώνων στην μετά-Μουντιάλ εποχή, η Εθνική Ελλάδας είναι η κορυφαία ομάδα του πλανήτη στη λίστα με τις πλέον δυσκολοκατάβλητες ανάμεσα στις top του FIFA Ranking! Μετά τη νίκη στην Ιρλανδία και την ήττα των Άγγλων από τους Σουηδούς η «γαλανόλευκη» ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου, ούσα η μόνη χώρα ανάμεσα σε όσες βρίσκονται στο top της παγκόσμιας κατάταξης με ποσοστό ηττών μικρότερο του 1 ανά 10 παιχνίδια!

Παιχνίδι με τα γκολ!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Μετά από ένα ανάλατο Σάββατο για τη στήλη με 2/5 επιλογές να επαληθεύονται είμαστε εδώ για τα αποψινά παιχνίδια Champions League.
Βάζοντας κάτω κίνητρα, αγωνιστικά, φόρμες ομάδων και ότι άλλο χρειάζεται καταλήγουμε στα εξής παιχνίδια:






ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΛΙΛ: Αναμένω ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες παίρνοντας σαν δεδομένο ότι η Λιλ κυνηγάει το θαύμα του να πετύχει νίκη με 3 γκολ διαφορά σήμερα και στη τελευταία αγωνιστική να κερδίσει με ταυτόχρονη ήττα της Μπάτε. Τραβηγμένο από τα μαλλιά το σενάριο. Όπως και να'χει κρατάμε το over.
ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ-ΜΠΡΑΓΚΑ: Θα πόνταρα στο διπλό της πιο έμπειρης Μπράγκα αλλά τελικά θα κρατήσω το goal-goal με δεδομένο ότι η Κλουζ έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια και η Μπράγκα στο μοναδικό παιχνίδι που δε σκόραρε ήταν αυτό με την Κλουζ στην πρώτη αγωνιστική.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΕΛΤΙΚ: Μόνο νίκη ψάχνει η Μπενφίκα για να έχει ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Η Σέλτικ βολεύεται και με το Χ. Η Μπενφίκα θέλει να εξασφαλίσει πρωτίστως το μηδέν στην άμυνα και μπροστά να βγάλει το γκολ της νίκης και η Σέλτικ θα κοιτάξει να πάει το παιχνίδι σε αργό ρυθμό. Ποντάρω στο καλοπληρωμένο under.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΛΙΛ  over 2,5 goals (2,02)
ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ-ΜΠΡΑΓΚΑ  goal-goal (1,75)
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΕΛΤΙΚ  under 2,5 goals (2,20)

Να έχετε ένα ευχάριστο υπόλοιπο Τρίτης!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 235,39 μονάδες με ποντάρισμα 478 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,25% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4780 και το καθαρό κέρδος €2353,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €47800 και το καθαρό κέρδος €23539 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μολότοφ σε πούλμαν ΑΕΚτζήδων!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στην Βέροια, πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα, αλλά κατά την επιστροφή τους δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους! 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, κατά την αναχώρηση των πούλμαν των φίλων της Ένωσης άγνωστοι που είχαν συγκεντρωθεί στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κουλούρας Ημαθίας πέταξαν αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ πυροσβεστικά οχήματα κατευθύνθηκαν στον κόμβο της Κουλούρας, προκειμένου να κατασβέσουν τις μικρές εστίες της φωτιάς, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί η επέμβασή τους, καθώς είχαν ήδη σβήσει.

εκλογές της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στην αίθουσα όπου διεξάγονταν η ψηφοφορία, πήραν την κάλπη και έφυγαν,

Μικρότερη από την αναμενόμενη προσδοκώμενη ήταν τελικά η προσέλευση στις κάλπες στις πρώτες εκλογές της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» για την ανάδειξη εννιαμελούς ΔΣ. Πιο συγκεκριμένα, από τα 3.557 μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου, προσήλθαν 857 στην Αθήνα και 130 στην επαρχία. Οσο για τα αποτελέσματα, θα γίνουν γνωστά την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ένα ευτράπελο που σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη, καθώς λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα του εκλογικού κέντρου, οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στην αίθουσα όπου διεξάγονταν η ψηφοφορία, πήραν την κάλπη και έφυγαν, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ματαιωθεί!