Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ by Viologos


Καλησπέρα. Την προηγούμενη Κυριακή πληρωθήκαμε από το Γιάννενο, τον άσσο του ΠΑΟ και το διπλό του Ολυμπιακού. Βέβαια αυτό το δελτίο δεν το ποντάραμε με πολλά ευρώ και τελικά απλά δεν χάσαμε, αφού το βασικό ποντάρισμα ήταν στο διπλό της ομάδας του άρεως. Για αύριο από ελληνικά:

1 δελτίο με βόμβα το διπλό της Κέρκυρας (8.75) στον ΟΣΦΠ το οποίο όμως το δίνει σε 2αδα οπότε σε συνδυασμό με τον άσσο (1.10) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

2ο δελτίο με τριάδα Χ (2.95)-2 (2.55) τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, 1 (1.85) σωτηρίας την Λιβαδειά με την Ξάνθη και 2 (2.40) σωτηρίας επίσης του Παναιτωλικού στον ΟΦΗ.

Θα έπαιζα και το διπλό του Τέλη αν το δινε..

Καλό Σαββατοκύριακο και καλά μπάνια!! :PP

6ΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ (ασπρομαυρος)

Φιλες και φίλοι καλησπέρα σήμερα θα πάμε με την λογική αν κ λογικη στο στοίχημα δεν υπάρχει 194)ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΜΑΙΝΤΖ   1 ΜΕ 1,80
261)ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ  1 ΜΕ 1,65
252)ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ-ΘΕΛΤΑ  2 ΜΕ 1,80
186)ΜΙΛΑΝ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 ΜΕ 1,22
200)ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1 ΜΕ 1,20
273)ΜΠΡΕΣΤ-ΛΙΛ 2 ΜΕ 1,70  ΜΕ 4,80 ΠΕΡΝΕΙ 63  ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Οι Λιλουά και οι άλλοι!!!

Γειά και χαρά σε όλους τους αναγνώστες της στήλης!!!
Μετά από το προηγούμενο πολύ θετικό ΣΚ με 5/6 επιλογές είμαστε και πάλι εδώ. Πολλά παιχνίδια κι αυτό το ΣΚ, θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τις παγίδες, ελπίζω να τα καταφέρουμε. Πάμε να δούμετί κρατάμε σήμερα...

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ: Άμυνες δεν υπάρχουν και στους δύο. Μόνο επιθέσεις. Ωραιότατο over 2,5 goals...
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Η Γιουβέντους θα κυνηγήσει από την αρχή τη νίκη για διατήρηση σε τροχιά τίτλου. Από την άλλη, οι δυνατοί επιθετικά γηπεδούχοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Από ένα γκολ ο καθένας και είμαστε ήσυχοι...
ΜΠΡΕΣΤ-ΛΙΛ: Μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 4 η Λιλ. Θα πάω με το διπλό για τους πρωταθλητές που θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τις όποιες ελπίδες έχουν για τίτλο...

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ over 2,5 goals (1,94)
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ goal-goal (1,84)
ΜΠΡΕΣΤ-ΛΙΛ 2 (1,83)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 163,24 μονάδες με ποντάρισμα 344 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,45% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3440 και το καθαρό κέρδος €1632,4 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €34400 και το καθαρό κέρδος €16324 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.




Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

REAL VS APOEL LIVESTREAM

Τριάδα Τετάρτης


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Μικρό και φτωχό το κουπόνι σήμερα παρόλα αυτά όμως έχω ξεχωρίσει μια τριαδούλα:

1) Άαλμποργκ-Μίντιλαντ  2-3 γκολ (1,80)

Ξεκινάμε με το πρωτάθλημα Δανίας όπου αναμετρόνται δύο παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας. Οι ομάδες αυτές παρουσιάζονται με καλές επιθετικές επιδόσεις σκοράροντας σε αρκετά από τα παιχνίδια τους χωρίς όμως να παραλείπουν να δέχονται τέρμα. Πιστεύω ότι σήμερα μπορεί να έρθει ένα οριακό όβερ, άλλα λόγω απόδοσης πάω με το 2-3 γκολ.

2)Τσέλσι-Μπενφίκα  Χ2 δ.ε. (2,09)

Απαράδεκτο το 1,50 που δίνετε στον άσσο αν σκεφτεί κανείς ότι πρωταρχικός στόχος της τσέλσι σήμερα θα είναι να διαφυλάξει τα μετόπισθεν και να κρατήσει το προβάδισμα του πρώτου ματς προσπαθώντας να χτυπήσει όταν βρει την κατάλληλη ευκαιρία! Από την άλλη η μπενφίκα είναι ομάδα με επιθετικές αρετές, θα κυνηγήσει από την αρχή το γκολ και πιστεύω ότι δύσκολα δεν θα καταφέρει να σκοράρει για δεύτερη φορά με αντίπαλο την τσέλσι. Επειδή θεωρώ ότι σήμερα θα σκοράρουν και οι δυο πιστεύω εάν η μπενφίκα σκοράρει πρώτη θα διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση! Πιθανό το G/G(1,65) όπως και η ισοπαλία (3,60), η οποία βολεύει την τσέλσι, άλλα εγώ θα πάω με το Χ2 της διπλής ευκαιρίας γιατί θεωρώ ότι οι αετοί με λίγη τύχη μπορούν να κάνουν μέχρι και διπλό….

3) Γοδόι Κρουζ-Ουνιβερσιτάτ ντε τσίλε   όβερ (1,70)

Για την φιλοξενούμενη έχω ξαναπεί ότι είναι μια πολύ επιθετική ομάδα κάτι που την κάνει ευάλωτη στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Αν σήμερα η καλή ομάδα της γοδόι το εκμεταλλευτεί και σκοράρει θεωρώ πως το όβερ θα είναι πολύ πιθανό!

Αυτά για σήμερα καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε!

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Σύστημα που κερδίζει δεν αλλάζει!!!

Γειά και χαρά σε όλη τη παρέα του LIFE BET και ειδικότερα τη στήλης!!!
Μετά το απόλυτο της χθεσινής ημέρας με τα 3 goal-goal να βγαίνουν από το 37'(Γουόλκοτ-Άρσεναλ), το 57' (Σπόλι-Κατάνια) και το 48' (Νίνο-Οσασούνα) ακολουθούμε το ίδιο σύστημα και σήμερα με ωραιότατες αποδόσεις. Πάμε να τα δούμε:

ΛΙΛ-ΤΟΥΛΟΥΖ: Δυνατή στην έδρα της η Λιλ αλλά αναξιόπιστη πίσω. Η Τουλούζ σκοράρει 1 γκολ κατά μέσο όρο στα εκτός έδρας παιχνίδια της, το ίδιο περιμένουμε και σήμερα. Από τους γηπεδούχους ο Hazard θα τη κάνει τη δουλειά του...
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΚ: Είδα την απόδοση στο goal-goal και ζαλίστηκα. Πάνω από δίφραγκο για ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες; Η Κέρκυρα δεν έχει να χάσει κάτι, θα παίξει για τον κόσμο της (όσος πάει). Η ΑΕΚ θα κυνηγήσει τη νίκη για να έχει το κεφάλι της ήσυχο με τα play-off. Στα συν για το σημείο μας οι απουσίες των Δέλλα,Γεωργέα,Καράμπελα,Μανωλά...όλη η άμυνα δηλαδή!!!
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ: Μεγάλη ευκαιρία της Γιούβε να πλησιάσει την Μίλαν. Θα πηγαίναμε με τον άσσο αν ήταν αδιάφορη η Νάπολι, η οποία όμως κυνηγάει τη Λάτσιο για την 3η θέση. Ποιοτικές επιθέσεις και από τους δύο. Πιθανό goal-goal...

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΛΙΛ-ΤΟΥΛΟΥΖ goal-goal (2,04)
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΚ goal-goal (2,02)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ goal-goal (1,81)

Στις χθεσινές εκτιμήσεις μου, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, έγραψα για το 1-5 της Ρεάλ. Για να δω αν ήταν τυχαίο ή ρέντα λέω να ρίξω ένα fun bet στο 5-1 της Τότεναμ. Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 161,18 μονάδες με ποντάρισμα 341 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,27% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3410 και το καθαρό κέρδος €1611,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €34100 και το καθαρό κέρδος €16118 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.