Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

WINTER IS COMING by Viologos

Γεια, χαρά. Μια χρονιά έκλεισε το καλοκαίρι με το Euro να μας αφήνει με μια γλυκιά γεύση στοιχηματικά αλλά στη διάρκεια της χρονιάς είχαμε πολλά ατυχή αποτελέσματα. Πέντε ταμεία χάθηκαν στις καθυστερήσεις σε ματς που η ομάδα μας προηγήθηκε. Στο μακροχρόνιο, δύο ομάδες μας πήγαν σε τελικούς, Μπιλμπάο στο Γιουρόπα και Ιταλία στο Euro, αλλά μας κέρασαν πικρό καφέ στην κρίσιμη στιγμή.
            Φέτος θα κινηθώ αρκετά με μονά αποδεκτά γιατί με 3άδες προκοπή δεν έχει και κυρίως με Ελλάδα και λίγο Ιταλία. Πάντα με χιούμορ και διάθεση για ποδοσφαιρική κουβέντα, αφού πλούσιος από το στοίχημα δεν πρόκειται να γίνω. Τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές, ο Φαλκάο κάνει αυθεντικό χατ-τρικ και εγώ σιχτιρίζω που δεν τίμησα τις 3 μονάδες του διπλού.
            Πάμε στα εγχώρια. Το προϊόν ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο υποβαθμισμένα φέτος. Παρακολούθησα αρκετά την 1η αγωνιστική και έχω την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει περπατώντας. Από εκεί και πέρα, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος θα είναι οι ομάδες της δεύτερης ταχύτητας που θα πάνε στα πλέυ οφ. Καλή παρουσία πιστεύω θα έχουν Τρίπολη και Λεβαδιά αφού είναι οικονομικά κομπλέ. Οι υπόλοιποι θα παλέψουν λίγο-πολύ για την σωτηρία. Πολλά τα οικονομικά προβλήματα και η χρονιά θα είναι απρόβλεπτη. Πάμε στα του ΣΚ.

            242. ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. ΑΣΣΟΣ (1.85). Οι σφαγμένοι της πρώτης αγωνιστικής παίζουν μεταξύ τους και να δούμε ποιος θα πάρει τα σπόρια. Μ’ άρεσε η Βέροια με τον ΟΣΦΠ. Τον Πανιώνιο δεν τον είδα αλλά νίκησε Άρη και Σπάθα. Άσσος έδρας με σκόρερ Ιωάννου.

            263. ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ. ΑΣΣΟΣ (1.80). Αυτό το ματς το παίζω 2 σερί χρόνια και δεν κάθεται. Φέτος θα κάτσει και τα μωρά του Βλάχου θα πάνε για νάνι.

            357. ΑΡΗΣ – ΟΦΗ. Χ (3.00). Και 0-0 βλέπω. Ο Άρης δεν βάζει γκολ ούτε με αίτηση. Από άμυνα κάτι λέει, μου θυμίζει την περσινή Δράμα. Ο ΟΦΗ έχει πολλά οικονομικά προβλήματα, έφυγαν και τα επιθετικά όπλα Παπουλής, Σίσιτς και Μάντζιος. Δεν βλέπω να κάνει παρέλαση ο Κατσαβάκης.

            358. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ. ΑΣΣΟΣ (1.60). Ο Αστέρας ήταν αξιοπρεπέστατος στην Ευρώπη, ο Τσιώλης έχει κάνει δουλειά. Η Κέρκυρα πέρσι έκανε διπλό στον ΟΣΦΠ για να σωθεί (ένα τρελό ταμείο μας). Βλέπω νίκη του Μποροβήλου με κάνα περίεργο ξένο να σκοράρει.

424. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ. ΑΣΣΟΣ (2.25). Οι πρώην ευρωπαίοι αναμετρούνται. Σίγουρα οι ομάδες θα είναι κουρασμένες και σίγουρα δεν έχουν ακόμη ρυθμό. Ο Ατρόμητος πήγε καλά στον Σεν Τζέημς Παρκ και αδικήθηκε κραυγαλέα από τον κόρακα. Πάμε στην ομάδα μου. Η κατάσταση στην άμυνα είναι τραγική. Αν εξαιρέσω τον Βιβιάν που φαίνεται καλός παίκτης και θα ανέβει όταν βρει ρυθμό, οι υπόλοιποι είναι πηγές κινδύνου. Με τις ελλείψεις Γκαρσία, Σάλπι και πιθανότατα Λαζάρ σφίγγουμε πολύ οπότε βλέπω το μοιραίο να έρχεται.

Καλό Τηλε-μπανιστήρι και καλό Χειμώνα!

1 σχόλιο: