Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Με Βάσκους και goals!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας!!!
Θετική και η χθεσινή μέρα με 2/3 επιλογές μας. Η Άϊντραχτ έβγαλε μόνη της το over, Σίτι και ΚΠΡ σκόραραν αμφότερες, όμως η Λυών μας έστειλε από νωρίς αφού το under έσπασε πολύ νωρίς. Με την πολιτική όμως των μονών αποδεκτών το ταμείο μας αυξήθηκε και πάμε δυνατά και στα σημερινά παιχνίδια με πιο πολλές επιλογές...

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ: Μεγάλο παιχνίδι στο Άνφιλντ ανάμεσα σε δύο ομάδες που ψάχνονται. Τη Λίβερπουλ την είδα στο παιχνίδι με τη Σίτι και μου άρεσε αρκετά από τη μέση και μπροστά. Αν δεν έκαναν οι αμυντικοί της τις γκέλες θα είχαν κερδίσει σχετικά εύκολα. Η Άρσεναλ σε δύο παιχνίδια είναι άσφαιρη αν κι έχει μεγάλη ποιότητα επιθετικά. Περιμένω γκολ και από τους δύο. Δε πάω όμως με το goal-goal γιατί έχει πέσει πολύ (1,75) και θα προτιμήσω καθαρά λόγω απόδοσης το over.
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Τραγικοί οι Βάσκοι στην αρχή του πρωταθλήματος. Η Βαγιαδολίδ έχει 2/2 νίκες με τα ψέματα λόγω απίστευτου σπρωξίματος της διαιτησίας. Η Μπιλμπάο ξεκούρασε μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι με το Ελσίνκι 4 βασικούς που αναμένεται να επιστρέψουν. Ποντάρω στην πρώτη νίκη των Βάσκων για φέτος. Τους ευνοεί άλλωστε το θετικό κλίμα από τη πρόκριση στο Europa League και η παράδοση των τελευταίων ετών κόντρα στην Βαγιαδολίδ.
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Μπήκε με τις μπάντες η Μπάγερν στη φετινή Bundesliga και έδειξε ότι αυτός ο τίτλος είναι δικός της. Το μόνο που μένει είναι να το αποδείξει στο γήπεδο. Η Στουτγκάρδη πανηγύρισε την είσοδό της στους ομίλους του Europa League μεσοβδόμαδα. Καλη ποιοτικά ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα. Περιμένω αρκετά γκολ και βάζω περισσότερο ρίσκο και πάω με το over 3,5 goals που μπορεί να το βγάλει και μόνη της η τετράδα των Ριμπερί, Μίλερ, Ρόμπεν και Μάντζουκιτς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Είδα κοντά στο 3 το goal-goal στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ζαλίστηκα. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στο 2,86. Είναι value bet όπως και να το δούμε. Το ποντάρω κι ας το χάσω...
ΝΑΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Επιθέσεις φωτιά και για τις δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Περιμένω τέρματα εκατέρωθεν.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ  over 2,5 goals (1,93)
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ  1 (2,20)
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ  over 3,5 goals (2,16)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  goal-goal (2,86)
ΝΑΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  goal-goal (1,82)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 203,09 μονάδες με ποντάρισμα 411 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,41% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4110 και το καθαρό κέρδος €2030,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €41100 και το καθαρό κέρδος €20309 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου