Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Δύο goal-goal και στη μέση...Ίντερ!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Χθες δεν καταφέραμε να δροσιστούμε με 1/3 επιλογές. Ήρθαμε κοντά αφού και τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ και η Νιούκαστλ είχαν ευκαιρίες που θα μας έκαναν το απόλυτο. Δεν είχαμε καλή αρχή, αλλά δε το βάζουμε κάτω.
Πάμε γρήγορα στις σημερινές επιλογές:

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Όλοι περιμένουν τη Μπάρτσα να κερδίσει σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται. Περιμένω ένα γκολ των γηπεδούχων για να πληρωθώ (το γκολ της Μπάρτσα είναι αυτονόητο). Goal-goal το λοιπόν...
ΠΕΣΚΑΡΑ-ΙΝΤΕΡ: Οι νεοφώτιστοι αποτελούν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Ας τους βοηθήσει από σήμερα η σαφώς καλύτερη ποιοτικά Ίντερ.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ: Άρεσαν και οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα τους. Έχουν παίκτες από τη μέση και μπροστά με πολύ ταλέντο και σ'αυτούς θα βάλουμε τα λεφτά μας. Goal-goal...

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  goal-goal (2,04)
ΠΕΣΚΑΡΑ-ΙΝΤΕΡ  2 (2,10)
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ  goal-goal (1,86)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 195,49 μονάδες με ποντάρισμα 398 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,12% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3980 και το καθαρό κέρδος €1954,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €39800 και το καθαρό κέρδος €19549 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου