Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Με γκολ για τα αστέρια...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας!!!
Έπειτα από μία ευχάριστη Κυριακή με 3/3 επιλογές επιστρέφουμε στο δρόμο για τα...αστέρια με τους μεγάλους επαναληπτικούς της Τρίτης και Τετάρτης. Σπουδαία παιχνίδια αυτό το διήμερο, με το μαλακό όμως γιατί σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Πάμε να δούμε τί θα κρατήσουμε σήμερα...



ΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ: Δύσκολος επαναληπτικός για τους πράσινους, οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν για πρόκριση. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα της Superleague δε τρελάθηκα με την απόδοση της ομάδας. Χωρίς Μπουμσόνγκ και Κουίνσι και με Κατσουράνη αμφίβολο να ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Οι Ισπανοί από την άλλη ξεκούρασαν αρκετούς βασικούς στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να εμφανιστούν φρέσκιοι. Ο Πελεγκρίνι τόνισε ότι η ομάδα του θα ψάξει το γκολ για να κλειδώσει την πρόκριση. Από το κέντρο και μπροστά υπάρχει μεγάλη ποιότητα και κόντρα σε μία ευάλωτη άμυνα του ΠΑΟ πιστεύω ότι το γκολ το έχουν. Από την άλλη και οι πράσινοι πιστεύω ότι θα σκοράρουν σύμφωνα με αυτά που είδαμε και στο β' ημίχρονο στο Ροσαλέδα.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: Οι Κύπριοι πηγαίνουν στο Βέλγιο για το θαύμα και γιατί να μην το πιστεύουν μετά τη νίκη με 2-1 στην Κύπρο. Το εκτός έδρας γκολ των Βέλγων τους δίνει ένα πλεονέκτημα. Περιμένω τους Βέλγους άκρως επιθετικούς από την αρχή. Η ΑΕΛ δε μπορεί να κλειστεί πίσω οπότε κι αυτή θα πρέπει να προσπαθήσει για κάποιο τέρμα. Περιμένω πολλά τέρματα στο παιχνίδι και ποντάρω σε μία πολύ ικανοποιητική απόδοση.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ  goal-goal (1,92)
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ  over 2,5 goals (2,08)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 198,49 μονάδες με ποντάρισμα 401 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,50% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4010 και το καθαρό κέρδος €1984,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €40100 και το καθαρό κέρδος €19849 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου