Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτες φθινοπωρινές επιλογές!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα!!!
Καλό μήνα και καλό χειμώνα να έχουμε. Υπομονή σε όλους και πολλά κουράγια γιατί τα δύσκολα θα τα συναντήσουμε μπροστά μας οπότε χρειαζόμαστε γερά νεύρα!!!
Από τις τρεις χθεσινές επιλογές μας επιβεβαιώθηκαν οι δύο οπότε το ταμείο ήταν θετικό. Συνεχίζουμε σήμερα σε ένα κουπόνι με πολλά παιχνίδια αλλά όχι και τόσες πολλές επιλογές. Αύριο έχει καλύτερα παιχνίδια. Πάμε να δούμε τί κρατάμε σήμερα:

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Και οι δύο ομάδες έδειξαν στην πρεμιέρα ότι έχουν αδύναμες άμυνες και ταλέντο στις επιθέσεις τους. Περιμένω πολλά τέρματα. Δε πάω με το χαμηλό goal-goal και προτιμώ το over.
ΛΥΩΝ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Οι απουσίες των Γκουρκίφ και Λισάντρο επηρεάζουν τεράστια τη Λυών στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Γιορίς έφυγε για Τότεναμ μεριά. Η Βαλενσιέν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία τρία παιχνίδια. Περιμένω λίγα τέρματα και ποντάρω στο under σε μία πολύ καλή απόδοση.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΚΠΡ: Οι δύο ομάδες έχουν δείξει τουλάχιστον στην αρχή ότι βάζουν και τρώνε. Ευκαιρία να το επιβεβαιώσουν και σήμερα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.  over 2,5 goals (1,92)
ΛΥΩΝ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ  under 2,5 goals (2,00)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΚΠΡ  goal-goal (2,00)

Υ.Γ.: Ήθελα να παίξω για πρωταθλητή στις ανακοινώσης διαμαρτυρίας στη φετινή Superleague τον Αλαφούζο αλλά όλες οι στοιχηματικές εταιρίες το έχουν φράξει. Όποιος το πρόλαβε συγχαρητήρια. Πληρώνεται από τώρα!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 201,17 μονάδες με ποντάρισμα 408 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,31% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4080 και το καθαρό κέρδος €2011,7 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €40800 και το καθαρό κέρδος €20117 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου