Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Κουμαλό για over!!!!!

Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET!!! Ελπίζω να σας πετυχαίνω σε καλή φάση και να περνάτε καλά!!!
Μετά από μία αρνητική Τετάρτη και Πέμπτη για τη στήλη ερχόμαστε σε ένα ΣΚ που αναμένεται αρκετά δύσκολο στοιχηματικά.
Για σήμερα από επιλογές 1Χ2 δεν έχω κάτι. Δύσκολο πρόγραμμα και πολλές οι παγίδες. Επέλεξα τρία over ώστε να περάσει το Σάββατο σχετικά ήρεμα και από αύριο...βλέπουμε. Πάμε να δούμε τί κρατάμε:

ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΦΟΥΛΑΜ: Καλή παράδοση για την Φούλαμ. Υπήρχε μία σκέψη για διπλό αλλά τελείωσε στο γεγονός της κακής αμυντικής συμπεριφοράς της Φούλαμ. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και από τους δύο.
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ: Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι στα πηγάδια. Ελπίζω να βοηθήσει σε αυτό και το παλικαράκι ο Κουμαλό. Θεωρώ ότι με αυτόν στην άμυνα και με τον Ετό στο δεξί άκρο της άμυνας ο ΠΑΟΚ θα δεχτεί τέρματα. Το θέμα είναι πόσα θα είναι. Ο Πανόπουλος τα έκραξε στους παίκτες και θα παίξουν με πάθος σήμερα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ το έχει το εκτός έδρας γκολ. Θεωρώ την απόδοση 3,20 που βρήκα στο over ως value bet και το ποντάρω.
ΜΠΕΤΙΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Η Μπέτις αρχίζει και ανεβάζει ρυθμούς και μέσα στην έδρα της παίζει πολύ επιθετικά. Η Εσπανιόλ από την άλλη μπάζει αμυντικά. Περιμένω κι από εδώ αρκετά τέρματα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΦΟΥΛΑΜ  over 2,5 goals (2,08)
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ  over 2,5 goals (3,20)
ΜΠΕΤΙΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ  over 2,5 goals (2,02)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 212,60 μονάδες με ποντάρισμα 429 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,56% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4290 και το καθαρό κέρδος €2126 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €42900 και το καθαρό κέρδος €21260 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου