Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Καλό χειμώνα σ’ όλους


Επειδή στοιχηματικά για μένα τώρα ξεκινάει η σεζόν αφού τώρα πλέον έχω εκτίμηση για τις περισσότερες ομάδες, εύχομαι σε όλους τους φίλους αναγνώστες καλή σεζόν με κέρδη. Και θα ξεκινήσω με τις σημερινές μου προβλέψεις:

155) Σέλτικ-Μπενφίκα  Χ  (3,20)

Ίσως είναι η πλέον αμφίρροπη σημερινή αναμέτρηση μαζί με το τσέλσι-γιούβε. Θεωρώ αδικαιολόγητα μικρό το ποσοστό του διπλού (1,90) αν λάβει κανείς υπόψη ότι η ιστορική Μπενφίκα δεν είναι και καμιά ομάδα φόβητρο στην Ευρώπη καθώς και ότι η Σέλτικ στην έδρα της είναι παραδοσιακά δύσκολη ομάδα και πρέπει να ματώσεις για να την κερδίσεις. Πρώτη αγωνιστική του ομίλου και κανείς δεν θέλει να χάσει ενώ η ισοπαλία δεν χαλάει κανέναν. Αν βέβαια επέλεγα να το καλύψω θα πήγαινα με το (1Χ).

156) Τσέλσι-Γιούβε  2 (3,00)

Αυτή η Γιουβέντους πιστεύω ότι φέτος μπορεί εύκολα να φτάσει μέχρι την τετράδα της διοργάνωσης. Πολύ δουλεμένη και ισορροπημένη σε όλες τις γραμμές της, το σύνολο του Κόντε μπορεί να φύγει από το Λονδίνο με το διπλό απέναντι σε μία Τσέλσι που δεν με έπεισε σε όσους αγώνες την παρακολούθησα φέτος στην πρέμιερ.

158) Λέστερ-Μπέρνλι  1 (1,70)

Η Λέστερ φέτος θα διεκδικήσει άνοδο άλλα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα έχει απογοητεύσει. Τέτοια μάτς, στην ιδιαίτερα σκληρή της έδρα, πρέπει να τα παίρνει κάτι που αν καταφέρει σήμερα θα ξαναφέρει αέρα αισιοδοξίας στους απαιτητικούς οπαδούς της.

Αυτές είναι οι βασικές μου επιλογές για σήμερα ενώ από τα υπόλοιπα ως δεύτερες επιλογές βλέπω το G/G  στο Μπράγκα-Κλουζ, 4-6 γκολ στο Σαχτάρ-Νόρτζελαντ και όβερ στο Μπέρτον-Γιόρκ.
 Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου