Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Με Λονδρέζους και goal-goal!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Μετά από ένα θετικό ΣΚ εδώ είμαστε και πάλι με ευρωπαϊκές επιλογές. Χθες κάναμε ωραίο οφθαλμόλουτρο με πραγματικές ματσάρες με αποκορύφωμα το 3-2 στο Ρεάλ-Σίτι.
Αναμένουμε και σήμερα ωραία παιχνίδια και μπαίνουμε και στο στοιχηματικό κομμάτι με τις εξής επιλογές:




ΤΣΕΛΣΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια για τη Γιούβε κόντρα στους πολύπειρους στην διοργάνωση Λονδρέζους. Πάω με την έδρα για τρεις κυρίως λόγους. Λόγω έδρας, απόδοσης (2,50!!!) και απειρίας των περισσότερων παικτών της Γιουβέντους στη διοργάνωση σε σχέση με αυτούς της Τσέλσι.
ΛΙΛ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ: Όσο η Λιλ μπάζει πίσω θα πηγαίνουμε με τα ωραιότατα goal-goal της. Ευνοεί βέβαια και ο αντίπαλος που νιώθει από το γκολ.
ΣΕΛΤΙΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Κι εδώ θα πάω με το goal-goal. Και οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής έχουν δείξει ότι βάζουν και δέχονται τέρματα και με αδύναμους αντιπάλους.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΤΣΕΛΣΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  1 (2,50)
ΛΙΛ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ  goal-goal (2,28)
ΣΕΛΤΙΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ  goal-goal (1,93)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 210,51 μονάδες με ποντάρισμα 423 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,77% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4230 και το καθαρό κέρδος €2105,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €42300 και το καθαρό κέρδος €21051 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου