Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Αθόρυβα για το ταμείο...

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Επιστροφή στις επιτυχίες μας με 2/3 επιλογές στα χθεσινά παιχνίδια. Δεν μας έκαναν τη χάρη Μπέτις και Εσπανιόλ για το over και το απόλυτο παρά τις πάρα πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Τσαλακώσαμε όμως τα άλλα δύο over σε πολύ καλές τιμές. Παράλληλα αγγίξαμε το 50% της στήλης όσο αφορά το καθαρό κέρδος και συνεχίζουμε σήμερα με άλλον αέρα.
Γεμάτο πρόγραμμα με ματσάρες στην Αγγλία, που προσφέρονται περισσότερο για οφθαλμόλουτρο παρά για στοιχηματισμό.
Πολλές επίσης και οι μικρές αποδόσεις, οι οποίες βέβαια δεν αξίζουν και κρύβουν πολλές παγίδες.
Σήμερα επέλεξα να κινηθώ αθόρυβα σε όχι τόσο εμπορικά παιχνίδια. Πάμε να δούμε τί κρατάμε:

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΠΕΣΚΑΡΑ: Η Μπολόνια δείχνει ότι μπαίνει σε φόρμα μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Ρόμα. Περιμένω εύκολα ή δύσκολα να επιβληθεί και σε αυτό που μοιάζει με ομάδα και λέγεται Πεσκάρα για να μη πάει χαμένο και το προηγούμενο διπλό.
ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ: Οι γηπεδούχοι έχοντας μόλις 1 γκολ ενεργητικό και 9 παθητικό σε 4 παιχνίδια δεν έχουν τύχη απέναντι σε μία σοβαρή Μπούρσασπορ. Παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο με 5000 περίπου φίλους της Μπούρσασπορ να σπρώχνουν για τη νίκη. Μαζί τους!
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Η Βέρντερ αδικείται από τα αποτελέσματα που έχει πάρει βάσει απόδοσης. Περιμένω νίκη της στο αποψινό παιχνίδι κόντρα σε μία ταλαιπωρημένη από μεσοβδόμαδο παιχνίδι Στουτγκάρδη. Στα συν η απουσία του πολύτιμου σκόρερ Ιμπίσεβιτς για την Στουτγκάρδη.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΠΕΣΚΑΡΑ  1 (1,84)
ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ  2 (1,80)
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ  1 (1,95)

Καλές επιλογές σε όλους και καλή τηλεθέαση!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 215,88 μονάδες με ποντάρισμα 432 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,97% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4320 και το καθαρό κέρδος €2158,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €43200 και το καθαρό κέρδος €21588 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου