Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Δικέφαλες νίκες και goal-goal!!!

Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Ελάχιστα θετική ήταν η χθεσινή μέρα για τη στήλη. Πέρασαν στα τελευταία λεπτά ο άσσος του Αννόβερου (στο 93') και το goal-goal της Λιλ (στο 88'). Το goal-goal της Ντόρτμουντ δεν ήρθε ποτέ ελέω...Λεβερκούζεν, αφού οι επιθετικοί έχαναν απίστευτες ευκαιρίες προς το τέλος. Τέλος, ΚΠΡ και Τσέλσι κόλλησαν στο 0-0 παρόλο που είχαν κλασικές ευκαιρίες και οι δύο.
Παρόλα αυτά το κοντέρ έγραψε θετικά έστω και οριακά. Πάμε να δούμε τί θα κρατήσουμε απόψε:

ΡΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ: Κακό ξεκίνημα για τη Ρεν. Αδυναμίες αμυντικά, όμως επιθετικά έχει ταλέντο και αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί. Η Λοριάν από την άλλη έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα και βρίσκεται στην 5η θέση με 4/4 over μέχρι στιγμής. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και ποντάρω στο goal-goal σε ωραιότατη απόδοση.
ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Περιμένω από τον ΠΑΟΚ να κερδίσει με οποιονδήποτε τρόπο. Κάτι που μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον άσσο είναι ότι το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί βασικός ο θετικός μέχρι τώρα Λόρενς δίπλα στον Αθανασιάδη. Επίσης και η απόδοση αξίζει για ένα παιχνίδι εντός έδρας για τον ΠΑΟΚ (1,94 με τον Αστέρα όσο να'ναι είναι μία ευκαιρία).
ΑΕΚ-ΑΡΗΣ: Ήρθε η ώρα για τα πιτσιρίκια του Βλάχου. Ευνοεί λίγο και το θετικό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει στο διοικητικό ελέω...Χάρις. Αναμένεται και αρκετός κόσμος στις κερκίδες. Ο Άρης θα πάει με πρώτο και τελευταίο πιστεύω στόχο να μη δεχτεί τέρμα. Πιθανός άσσος.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΡΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ  goal-goal (2,02)
ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.  1 (1,94)
ΑΕΚ-ΑΡΗΣ  1 (1,82)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 208,55 μονάδες με ποντάρισμα 420 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,66% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4200 και το καθαρό κέρδος €2085,5 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €42000 και το καθαρό κέρδος €20855 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου