Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Vamos Furias Rojas!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου για την Εθνική μας ομάδα και για τις στιγμές που μας πρόσφερε και σε αυτό το Euro. Ραντεβού τώρα στη...Βραζιλία για το Μουντιάλ!!!
Στοιχηματικά δεν αγγίξαμε κάτι χθες. Έχουμε βέβαια το μακροχρόνιό μας στοίχημα με τη Γερμανία για φιναλίστ και στο οποίο είμαστε πολύ κοντά και με αρκετές πιθανότητες. Στο προχθεσινό παιχνίδι δεν μας δικαίωσε το ποντάρισμα στη κάρτα του Gebre Selassie. Ο Ρονάλντο πράγματι τον έκανε ότι ήθελε αλλά ο Τσέχος απλά δεν είχε τα κουράγια ούτε φάουλ να του κάνει. Το κορυφαίο είναι ότι τον πήραμε στο στόμα μας κι έβγαλε μεταγραφή στη Βέρντερ Βρέμης!!!
Πάμε να δούμε το σημερινό παιχνίδι ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ:

Οι Ισπανοί, αν και κουρασμένοι, δείχνουν ότι είναι φαβορί για τον τελικό. Σήμερα αντιμετωπίζουν τους Γάλλους, οι οποίοι έδειξαν το καλό τους πρόσωπο μόνο στο παιχνίδι με την Ουκρανία. Οι Ισπανοί τα χρειάστηκαν κόντρα στους μαχητικούς Κροάτες αλλά κατάφεραν με την ποιότητα κάποιων παικτών να κερδίσουν. Περιμένω ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι και ποντάρω στη νίκη των Ισπανών, που θεωρώ κερδίζουν στη συνοχή ως ομάδα.

ΕΠΙΛΟΓΗ:

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ  1 (1,83)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 184,38 μονάδες με ποντάρισμα 384 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,02% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3830 και το καθαρό κέρδος €1843,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €38200 και το καθαρό κέρδος €18438 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου