Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Πληρώνουν οι...πρωτοδεύτεροι!!!

Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Οι Γερμανοί ξανάρχονται!!! Έγινε τελικά αυτό που περιμέναμε και οι Γερμανοί θα βρεθούν στο δρόμο της εθνικής μας ομάδας. Όλες οι ευχές μας είναι με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Αν και θα λείπει αγωνιστικά ο Καραγκούνης, θα είναι όμως εκεί για να εμψυχώνει τους παίκτες όπως μόνο εκείνος ξέρει. Αναμένουμε τη Παρασκευή λοιπόν...
Στα χθεσινά παιχνίδια πιάσαμε από το πρώτο ημίχρονο το goal-goal της Γερμανίας με τη Δανία ενώ ελέω 3 δοκαριών, αστοχίας στις τελικές φάσεις και αστοχίας του Van Persie σε τετ-α-τετ δεν είχαμε το απόλυτο. Κρατηθήκαμε ψηλά όμως και συνεχίζουμε για τα σημερινά και τα αυριανά παιχνίδια:
3ος ΟΜΙΛΟΣ: Η Ισπανία θα κατακτήσει λογικά τη πρώτη θέση. Απέναντί τους η πολύ καλή Κροατία, η οποία προκρίνεται ακόμα κι αν χάσει και η Ιταλία δε κερδίσει τους Ιρλανδούς. Λίγο δύσκολο να συμβεί γιατί πιστεύω οι Ιταλοί δε θα έχουν πρόβλημα. Προσωπικά βρήκα το στοίχημα ''1η θέση Ισπανία και 2η θέση Ιταλία'' στο 2,10 και περιμένω να πληρωθώ.
4ος ΟΜΙΛΟΣ: Περιμένω οι δύο ομάδες που είναι αυτή τη στιγμή στην κατάταξη να τερματήσουν έτσι. Η Γαλλία δείχνει σοβαρή και δε θα έχει πρόβλημα κόντρα στους αδιάφορους Σουηδούς. Στο άλλο παιχνίδι αναμένεται να πέσουν κορμιά. Οι Ουκρανοί θέλουν μόνο τη νίκη για να αποκλείσουν τους Άγγλους και να είναι αυτοί που θα συνεχίσουν στα προημιτελικά. Οι Άγγλοι μαζί με τον Rooney στην ενδεκάδα πιστεύω ότι δε θα χάσουν.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

3ος Όμιλος:  1η Ισπανία και 2η Ιταλία (2,10)
4ος Όμιλος:  1η Γαλλία και 2η Αγγλία (2,30)

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 183,28 μονάδες με ποντάρισμα 380 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,23% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3800 και το καθαρό κέρδος €1832,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €38000 και το καθαρό κέρδος €18328 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου