Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Αναζητώντας τη Μέρκελ...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του LIFE BET!!!
Για ακόμα μία φορά νιώσαμε υπερηφάνεια για την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Το άστρο του Euro 2004 έδειξε χθες ότι δεν έχει σβήσει και σε συνδυασμό με το πάθος των Ελλήνων παικτών έφεραν τη πολυπόθητη πρόκριση στους 8. Μετά τη χθεσινή νίκη δεν έχω τίποτα άλλο να πω παρά ''Φέρτε μου τη Μέρκελ να τη σκίσω'' (αν βέβαια περάσει στον επόμενο γύρο, αυτό θα το μάθουμε απόψε). Στοιχηματικά σε αυτό το Euro είμαι με την Γερμανία που την έχω ποντάρει για φιναλίστ. Αλλά αν είναι να βρεθεί στο δρόμο της η Ελλάδα μακάρι να το χάσω!
Χθες πιάσαμε το under της Ελλάδας (ελέω Σάντος...μισό μηδέν) στο 1,98 αλλά μας τα χάλασαν οι Πολωνοί οι οποίοι φάνηκαν λίγοι τελικά.
Πάμε στα σημερινά μας παιχνίδια όπου επικεντρώνομαι στη ζώνη τερμάτων και σε σκόρερ:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Απλά τα πράγματα. Οι Ολλανδοί θα παίξουν επιθετικά από το πρώτο λεπτό γιατί θέλουν νίκη με δύο γκολ διαφορά για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Από την άλλη οι Πορτογάλοι θα βρουν ανοιχτή άμυνα και μπορούν να σκοράρουν. Αναμένω πλούσιο παιχνίδι σε γκολ και ποντάρω στο over 3,5 goals στο ωραιότατο 3,15. Επίσης αναμένω τέρμα από τον Robin Van Persie, που χρειάζεται τη σωστή πάσα για να το παστελώσει.
ΔΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ:  Οι Γερμανοί αναμένονται να μην έχουν πρόβλημα στην κατάληψη της πρώτης θέσης αφού βολεύονται και με ισοπαλία. Βέβαια και οι Ρώσοι χθες περνούσαν και με ισοπαλία αλλά ο Καραγκούνης τους χάλασε τη συνταγή. Από την άλλη οι Δανοί, σαν γενική εικόνα σε σχέση με Ολλανδούς και Πορτογάλους, θα έλεγα ότι αξίζουν να περάσουν στην επόμενη φάση. Δείχνουν μεγάλο πάθος ενώ σκοράρουν και με σχετική άνεση. Σε αυτό το παιχνίδι θα πάω με το goal-goal που φαντάζει μία λογική επιλογή. Το περίμενα κοντά στο 2,00 αλλά και το 1,81 μου κάνει.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ  over 3,5 goals (3,15) και anytime scorer Robin Van Persie (2,92)

ΔΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ  goal-goal (1,81)

Καλές επιλογές σε όλους και καλή ψήφο!!!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 182,47 μονάδες με ποντάρισμα 377 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,40% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3770 και το καθαρό κέρδος €1824,7 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €37700 και το καθαρό κέρδος €18247 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου