Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Μπάνιο, αντηλιακό και Αγγλία-Ιταλία!!!

Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο πολλοί έχουν φύγει στις παραλίες και καλά έκαναν. Υπομονή σε αυτούς που έμειναν στις πόλεις γιατί...σφίξαμε. Κλιματιστικό, πολλά νερά και πολλά δροσιστικά ντουζάκια αλλιώς δε θα τη παλέψετε.
Στοιχηματικά, χθες μας πλήρωσε η Ισπανία στο μοναδικό σημείο που δώσαμε. Η Γαλλία φάνηκε λίγη τελικά και οι Ισπανοί χωρίς να παίξουν τρομερή μπάλα έφεραν το 2-0 και θα αντιμετωπίσουν τον Ρονάλντο και τη παρέα του.
Πάμε να δούμε στο σημερινό παιχνίδι τί κρατάμε:

ΑΓΓΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ: Παιχνίδι για σκληρά νεύρα αναμένεται απόψε.
Μία απόδοση που μου άρεσε είναι σε ένα συνδυαστικό στοίχημα. Επειδή αναμένω το αποψινό παιχνίδι να μην έχει πολλά γκολ και να πάει παράταση επιλέγω το Χ και το under 2,5 goals που βρήκα σε απόδοση 3,40. Με την Ιταλία να έχει 3/3 under και την Αγγλία 2/3 under νομίζω ότι θα δούμε ένα πολύ σφιχτό παιχνίδι που θα τελειώσει μετά τα μεσάνυχτα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ+OVER/UNDER 2,5 GOALS:  Χ και under 2,5 goals (3,40)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 185,21 μονάδες με ποντάρισμα 385 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,11% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3850 και το καθαρό κέρδος €1852,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €38500 και το καθαρό κέρδος €18521 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου